İstanbul’da En İyi 11 Çıtır Lahmacun Mekanı

İstanbul’da En İyi 11 Çıtır Lahmacun Mekanı Tarifi

İstanbul’un En Meşhur Lahmacun Durakları

Hemen hemen birçok mahallede gördüğünüz lahmacun salonları, henüz kapısından girmeden sizi iştah açan kokusuyla heyecanlandırır. Odun ateşinde pişirilen lahmacunların yaydığı leziz kokuyla tok olan bile acıkır. Akdeniz ve Güney illerinde, neredeyse her köşe başında bulunan lahmacun fırınları, çoğu zaman yemek yapmaya fırsat bulamayan ailelere de büyük yardım eder. Baharatlı etin, çıtır hamurla buluşmasıyla beraber ortaya nefis bir öğün çıkar.

Öğle yemeklerinde ve akşam yemeklerinde doyurucu bir sofra isteyenler, bol mezeli ve salatalı lahmacun sofrasında buluşur. İstanbul lahmacun fiyatları da oldukça ekonomik rakamlardadır. Antep, Urfa, Kilis usulü lahmacun yapan mekanlar son zamanlarda dolup taşıyor. Hem doyurucu hem de ucuz olması yönüyle sevilen lahmacunlar pek çok noktada sevenleriyle buluşuyor.

Şimdi sizlerle İstanbul’un en sevilen lahmacun mekanlarını inceleyelim ve gittiğinizde size nasıl bir hizmet sunacak hepsine göz atalım. Lahmacun sevenler için bu sayfa epeyce lahmacunla dolup taşacak!

istanbul'da lahmacun nerede yenir

İstanbul’da Lahmacun En İyi Nerede Yenir? 11 Meşhur Mekan

1) İstanbul Lahmacun ve Kebap Salonu – Beykoz

İstanbul Lahmacun Kavacık çevresinde olanların severek tercih ettiği bir mekan. Dışı çıtır, içi yumuşacık olan lahmacunların lezzetlendiği bir adres olan İstanbul Lahmacun, aynı zamanda kebap konusunda da oldukça başarılı. Gelenlerin memnun ve tok ayrıldığı bu lezzet durağında, çorba ve tatlı da yer alıyor. Sadece bir lahmacun fırını değil doyumsuz lezzetin de adresi. Acıktığınız anda hızlı servis yapan bir yer ararsanız; aklınıza İstanbul Lahmacun gelsin!

Adres: Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 75 Kavacık Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 680 32 22

istanbul lahmacun

2) Satırdan Lahmacun – Ümraniye

Daha önce yediğiniz lahmacunları unutun. Satırdan Lahmacun, size cevizli lahmacun tadını sunuyor. Büyük porsiyonlu ve bol lezzetli olan bu lahmacunların baharatı da pişme derecesi de tam kıvamında. Özellikle cevizli lahmacun denediğinizde, böyle bir lezzete hayran kalabilirsiniz. Lahmacunun yanına ise bol köpüklü yayık ayran yakışır diyoruz ve sizleri Satırdan Lahmacun’a davet ediyoruz. Satırdan Lahmacun’dan giderken memnun ayrılacağınızı düşünüyoruz. Denemek için geç kalmayın!

Adres: Tepeüstü Mahallesi, Poyraz Caddesi, No: 6, Ümraniye, İstanbul

İletişim: 0216 335 61 11

istanbul satırdan lahmacun

3) Halil Lahmacun – Kadıköy

Acısı, yağı, baharatı ve hamurun kalınlığı tam yerinde olan lahmacunlar Halil Lahmacun’da özenle hazırlanıyor. Leziz ve gevrek lahmacunların damakta bıraktığı haz, uzun süre unutulmayacak türden. Ekonomik menüsüyle ilgi gören Halil Lahmacun, farklı tat sevenlere peynirli lahmacunu da öneriyor. Acıktığınız anda, Kadıköy’de nefis bir mekan sizi bekliyor olacak. Halil Lahmacun’u siz de denemelisiniz. Kalabalık yemekler için ideal bir buluşma noktası!

Adres: Caferağa, Güneşli Bahçe Sokak No: 26, Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 337 01 23

halil lahmacun

4) Öz Kilis Lahmacun ve Kebap Salonu – Fatih

Kilis usulü sarımsaklı lahmacun, Öz Kilis Lahmacun Salonu’nda yenir. Masanızı donatan lezzetli yemekler ve salataların karşılığı oldukça ekonomik olacak. Eğer dolgun ve doyurucu bir yemek yemek isterseniz; Fatih’te lezzet durağınız Öz Kilis Lahmacun Salonu! Küşleme, kuru dolma, lahmacun ve ötesi için mutlaka uğramalısınız. Temiz ve kaliteli servis arayanlar daha fazla uzağa gitmesin ve bu önerimizi en kısa zamanda denesin diyoruz! Denediğinizde pişman olmayacaksınız!

Adres: Hırka-i Şerif Caddesi Bedrettin Simavi Sokak No: 5 Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 523 44 57

öz kilis lahmacun istanbul

5) Beşiktaş Çıtır Pide Lahmacun Salonu – Beşiktaş

İstanbul’da lahmacun yiyebileceğiniz kaliteli mekanlardan biri de Beşiktaş Çıtır Pide Lahmacun Salonu olacak. Burada hazırlanan lahmacunlar, mekanın adı gibi çıtır çıtır. Pideler ise tam kıvamında! Lahmacun keyfini dolu dolu ve en ekonomik şekilde yaşamak için Beşiktaş’ta bu mekanı tercih edebilirsiniz. Yıllardır kalitesinden ödün vermeyen Beşiktaş Çıtır Pide Lahmacun Salonu, sizler için hizmette! Adına yakışır çıtır çıtır ziyafet sizi bekliyor!

Adres: Türkali, Altıntaş Sokak 36 – 38 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 01 69

beşiktaş çıtır pide lahmacun

6) Gaziantepli Mehmet Usta – Fatih

Lahmacun Antep’te bol sarımsaklı yapılır. Bu özel Antep lahmacunu ise İstanbul’da Gaziantepli Mehmet Usta’da tadılır. Kişi başı ortalama 20 TL ödeyerek lahmacunun tadını doya doya alabilirsiniz. Fırından çıktığı gibi tabağınızda olan Antep usulü lahmacun, en acıktığınız anlarda midenizi şenlendirecek bir yemek olacak. İstanbul’da lahmacun yemek istiyorum diyenler, Fatih’te Gaziantepli Mehmet Usta’yı denemeli! Antep lahmacunun tadı burada çıkar!

Adres: Cerrahpaşa, Koca Mustafapaşa Caddesi No: 126, Fatih, İstanbul

İletişim: 0212 588 16 06

gaziantepli mehmet usta lahmacun istanbul

7) Kilisli Ömer Usta – Ataşehir

Lahmacunu çok severim bir öğünde tek porsiyonla yetinmem diyenler için Ataşehir’de nefis bir durak öneriyoruz. Kilisli Ömer Usta, lahmacun konusunda yıllardır kendinden söz ettirmekte. Oldukça makul fiyatları olan bu mekanda, pide ve lahmacuna doyacaksınız. Kilis’in yemeklerine ve yöresel lahmacununa ulaşmak için; İstanbul’daki adresiniz Kilisli Ömer Usta! Buraya gelen tok ve memnun ayrılıyor, şimdi sıra sizde! Aman daha fazla geç kalmayın!

Adres: Ataşehir Atatürk, Ataşehir Bulvarı No: 3 D: No: 3 Dükkan No /1, Ataşehir, İstanbul

İletişim: 0216 455 45 00

kilisli ömer usta lahmacun

8) Borsam Taşfırın – Kadıköy

Anadolu Yakası’nın en kaliteli mekanlarından biri de Borsam Taşfırın’dır. Taş fırın lahmacun keyfini doruklarına kadar almak isteyenlerin sık sık uğradığı bu adreste, lahmacun ziyafetleri yapılmakta. Tadını uzun süre unutamayacağınız yemeklere buraya geldiğinizde peynirli lahmacunu da ekleyebilirsiniz. Ağızda eriyen peynirli lahmacun, acıktığınız anları en güzel şekilde telafi eden bir yiyecek olacak. Vakit kaybetmeden denemelisiniz! Borsam Taşfırın sizi bekliyor!

Adres: Güneşli Bahçe Sokak No: 32 Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 337 05 04

borsam taşfırın istanbul lahmacun

9) Eyvan Taş Fırın Kebap – Kadıköy

Nezih ve konforlu bir mekanda, keyif alarak yemek yemek isterseniz; Eyvan Kebap sizleri bekliyor olacak. Lahmacun konusunda ün salmış olan bu mekan, lahmacun sevenlerin buluşma adresi oluyor. Çıtır lahmacunları sıcak sıcak yemek isterseniz mutlaka tam yerine yemenizi öneririz. Eyvan Kebap, pide ve lahmacun sevenleri iştah açan mekanına davet ediyor. Eyvan, Kadıköy’deki favori mekanlarınızdan biri olacak!

Adres: Bostancı, 9/3, Vukela Caddesi, Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 373 73 76

eyvan kebap istanbul

10) Kadıköy Ruhha – Kadıköy

İncecik hamurunda çokça lezzet saklı olan çıtır lahmacunlar, yıllardır Kadıköy Ruhha’da pişiriliyor. Urfa usulü lahmacun ve Samsun pidesiyle ünlenen bu mekanda ete de hamura da doyacaksınız. Cips kıvamındaki lahmacunları yedikçe yemek isteyeceksiniz. Ekonomik menüleriyle birçok kişinin beğendiği adreslerden biri olan Kadıköy Ruhha, keyifli yemeklerin de davetlerin rahatça yaşanacağı lezzet durağınız olabilir! Lahmacun denildiğinde Kadıköy Ruhha aklınıza gelecek!

Adres: Güneşlibahçe Sokak No: 41/C Moda Caddesi Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 550 55 63

ruhha kadıköy lahmacun

11) Tatbak – Şişli

1960 yılından günümüze kadar canlı kalmayı başarmış bir lahmacun mekanı önerelim sizlere. Tatbak, yıllardır aynı kalitede ve aynı çizgide hizmet veren bir kuruluş. Bol malzemeli lahmacunları pek çok kişiye sevdiren Tatbak, Nişantaşı’nın gözde mekanlarından biri olmaktadır. Kebap ve fırın ürünleriyle her damak zevkine hitap eden bu adres, lahmacun ziyafetlerinizi de en iyi şekilde yaşatmayı hedefliyor. Tatbak, leziz öğünlerin adresi!

Adres: Valikonağı Caddesi Akkavak Sokak No: 28/A Nişantaşı – Şişli, İstanbul

İletişim: 0212 246 13 06

tatbak lahmacun istanbul

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Etli Ekmek İstanbul’da Nerede Yenir? En Köklü 10 Enfes Restoran

Cağ Kebabı İstanbul’da Nerede Yenir? Lezzet Garantili 10 Kebapçı

İstanbul’un En İyi Kebapçıları – Damakta İz Bırakan 10 Meşhur Mekan

İstanbul’un En İyi Karadeniz Pidesi Bu 10 Adreste – Bayılacaksınız!

İstanbul’da Katmer Tatlısı Yiyebileceğiniz Damak Çatlatan 10 Mekan

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

19. Gün İftar Menüsü

İftara ne yapsam diye düşünmek yok, Nefis Yemek Tarifleri her gün yanınızda! 19. günde harika sunumlarıyla enfes bir iftar menüsü hazırladık. Yayla çorbası ile nefis bir başlangıç yapıyoruz. Doyurucu ramazan yemekleri taleplerinizi karşılayabilecek harika önerimiz var: Patates mantısı ve iştah ...

Tüm menüyü gör
Öne Çıkan Yorumlar
  • Profil fotoğrafı

    Bu gördugum lahmacunlar icinde 1. Gaziantepli Memet ustadir. Kilisli ömer ustanin lahmacunu gercek lahmacun gibi göruntusu, sisli tatbak ve kadiköy ruhna antep usulüne benzeyenler. Gercek lahmacun öyle aralari bos olmaz malzeme ile kaplidir. Memet ustanin lahmacunu gercek Antep lahmacununa cok yakindir.

Yeni Gelen Yorumlar
  • Profil fotoğrafı

    Merhabalar istanbulun en iyi lahmacuncu listesini güncellemeniz gerekir, bilmediginiz efsane lezzet lahmacunlar var anadolu yakasında, biraz daha inceleyin derim mesela rüzgarlıbahçe afiyet pide lahmacunu süper.tavsiye ederim

  • Profil fotoğrafı

    Bu gördugum lahmacunlar icinde 1. Gaziantepli Memet ustadir. Kilisli ömer ustanin lahmacunu gercek lahmacun gibi göruntusu, sisli tatbak ve kadiköy ruhna antep usulüne benzeyenler. Gercek lahmacun öyle aralari bos olmaz malzeme ile kaplidir. Memet ustanin lahmacunu gercek Antep lahmacununa cok yakindir.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çıtır Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Çıtır Lahmacun

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Lahmacun (Çıtır Çıtır) Tarifi

Lahmacun (Çıtır Çıtır)

6-8 kişilik, 1 saat Hazırlık, 1 saat 30dk Pişirme
Çıtır Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Çıtır Lahmacun

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

12-14 kişilik, 1 saat 30dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Çıtır Lahmacun Tarifi

Çıtır Lahmacun

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Goji Berry (Kurt Üzümü) Gizli Antioksidan! Goji berry Çin tıbbında uzun süredir kullanılan bir besindir…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Goji Berry (Kurt Üzümü) Gizli Antioksidan! Goji berry Çin tıbbında uzun süredir kullanılan bir besindir…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif Tarifi
Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif

Anneler gününde hediyenin yeri ayrı, özenle hazırlanmış bir pastanın yeri ayrı! Kendi yaptığı Anneler Günü…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal Tarifi
Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal

Anneler Günü İçin En İyi Mesajlar 2024 Hiç kuşkusuz yılın en önemli günlerinden biri mayıs…

Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler Tarifi
Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler

Anneler Günü İçin Hediye Ne Alabilirim? Her sene mayıs ayı geldiğinde, çocukları ve eşleri tatlı…

Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif

Anneleri hem gururlandıran hem duygulandıran nefis bir sofra hazırlamak ve onu şımartmak böylesi özel bir…

Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif

12 Mayıs 2024 Anneler Günü gibi sevgi dolu özel bir gün için, yapılan hazırlıklara destek…

Tarifler Geri
Videolar Geri