Masterchef Yarışmacıları: Yeni Sezon Ana Kadro

Masterchef Yarışmacıları: Yeni Sezon Ana Kadro Tarifi

Yeni Sezon Masterchef  Yarışmacıları Listesi

Pek çok kişiyi ekrana kilitleyen Masterchef yeni senesinde de gündemde olan bir televizyon programıdır. Geçtiğimiz senelerde de adını sık sık duyuran Masterchef, insanları mutfağa bağlayan yeni tatlar öğreten bir içeriğe sahip yarışmadır. Renkli görüntülere şahit olabileceğiniz bu gastronomi yarışmasını izledikten sonra, içinizdeki aşçıyı keşfetmek adına mutfağa girip en güzel yemekleri hazırlamak için işe koyulabilirsiniz. Ekran başında olanları acıktıran, daha önce hiç yemek yapmayan kişileri dahi mutfağa davet eden Masterchef, TV8’in sevilen programlarından biridir.

Masterchef Ana Kadro Yarışmacıları

  • Metin Yavuz
  • Gamze Tosun
  • Onur Biçim
  • Çağatay Akgül
  • Şeyma Müjdeci
  • Melih Berkay Gündüz
  • Büşra Zambak
  • Fatma Nur Uçar
  • Tayfun Genç
  • Yağız Özçelik
  • Burak Revanbahş
  • Kaan Noyanalpan
  • Burak Kaya
  • Dilan Karataş
  • Barış Demir
  • Kıvanç Karadeniz
  • Ayaz Geçer
  • Serpilay Salkım

Masterchef Türkiye yarışmacıları, sevecen olduğu kadar işini ciddiye alan jüriler tarafından da eleştiriler almaktadır. Yapılan tatlı sert eleştiriler, yarışmacıların kendilerine olan güvenlerini daha da artırmak için yapılmaktadır. Bu yolda ustaca ilerlemek için işlerin ciddiye de alınması gerektiğini vurgularlar. Sert mizacıyla bilinen Mehmet Yalçınkaya, tatlı Türkçe konuşmasıyla ilgi gören Danilo Zanna, yurt dışında pek çok Türk restorana sahip olan Somer Sivrikaya eşliğinde değerlendirilen bu yarışmacılar, ustaların tecrübelerinden de faydalanarak kariyerlerini belirler.

Yarışma konsepti incelendiğinde pek çok farklı izler görülür. Gözleri kapalı tadımlar, kısıtlı malzemelerden özgün lezzetler oluşturma, yöresel tatları hazırlama, mekana göre menü çıkarma, zamanla yarışma ve rekabet ortamında çalışma gibi heyecanlı detaylara sahip olan Masterchef Türkiye, yemekle sanatı buluşturan herkesi ekran başına topluyor. Siz de bir sonraki sezona katılmak isterseniz www.acunn.com internet sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kim bilir belki de seneye sizi de ekranlarda görebiliriz!

Masterchef yarışmacıları gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Masterchef Türkiye yarışmacıları isimleri ve bilgilerini merak edenler için özel bir yazı hazırladık. Bu sayfada sevdiğiniz yarışmacılara ait bilgileri bulabilirsiniz. Yemeğin ve sunumun hakkını veren Masterchef yarışmacılarına dair merak edilenler işte sizlerle! Bakalım, favori yarışmacınız hangi kriterlere sahip?

Peki, sizin favoriniz hangi isim?

Masterchef tarifleri ve günlük menüler için: Masterchef Tarifleri: Günün Menüsü

Masterchef Türkiye Yeni Sezon Yarışmacıları

1) Metin Yavuz

Metin Yavuz, üçlü düelloyu geçip 3. etapta ismi yazılı önlüğü kazanan ilk isim oldu. Ulusal Genç Şefler Yarışması birincisi Yavuz, aslen Bolu Mengenli ve 24 yaşındadır. Aşçı bir ailede yetişen Metin Yavuz, 2014 yılından günümüze mutfak serüvenine devam etmektedir. Kabak çiçeği dolmasını başarıyla pişiren 8 kişiden biri olan Metin Yavuz, kiraz temalı yaratıcılık etabını da geçerek Masterchef ana kadro yarışmacıları arasında yerini aldı.

2) Gamze Tosun

Masterchef eski sezonunda yarışan; ancak başlarda elenen Gamze Tosun, evli ve 5 çocuk annesi bir mutfaksever. Ayrıca İBB mutfak kurslarına katılarak kendini geliştirmiş ve MEB onaylı yemek kurslarından sertifika almış bir isim. Sakatat lezzetleri ile üçlü etaba girmeye hak kazanan Tosun, burada başarılı bir taş kadayıf hazırladıktan sonra ana kadro adayı oldu. Diğer yarışmacılardan daha iyi bir empanadas hazırladığı için bir üst aşamaya yükseldi ve taze fasulye temalı yaratıcılık etabını da başarıyla geçerek ana kadronun 2. ismi oldu.

3) Onur Biçim

Yarışmaya Antalya’dan katılan Onur Biçim, aslen Diyarbakırlı ve 24 yaşında genç bir aşçı. 14 yaşında mutfakla tanışıp Alaylı olarak yetişen Biçim, Masterchef yarışmasını hayatının dönüm noktası olarak tanımlıyor. Kuzu karski yemeği ile üçlü etaba yükselen Onur Biçim, başarılı bir süt helvası hazırlayarak ana kadro elemelerine girebildi. Bu aşamada şeflerin kriterlerine uygun bir şekerpare servis eden Biçim, yaratıcılık etabındaki böbrek tabağıyla ana kadroya giren 3. isim oldu.

4) Çağatay Akgül

Eski sezonda Masterchef elemelerine katılan; ancak düelloda elenen Çağatay Akgül, tatlı lezzetlerde oldukça başarılı olan 8 yıllık bir aşçı. 1. turda tatlı hazırlayarak 3 şefin de evet oyunu kazanan Akgül, üçlü düelloda karidesli pad thai pişiren en başarılı yarışmacı olduğu için ana kadro elemelerine yükselebildi. Fried rice hazırlanması istenen ana kadro elemelerinde Çağatay Akgül ilk 8 isim arasında yerini aldı ve yaratıcılık etabında avokado malzemeli en iyi tabağı hazırlayan isim oldu.

 5) Şeyma Müjdeci

Masterchef ana kadrosunun 5. ismi Şeyma Müjdeci, yarışmaya Almanya’dan katılan bir pilates eğitmeni; 29 yaşında ve aslen Erzurumlu. Yarışmada yemek eğitimi olmadan da şampiyon olunabileceğiniz ispatlamak istiyor. Üçlü düelloda en iyi irmik helvasını yapan Müjdeci, ana kadro elemelerine yükselerek bu etapta en iyi 6 ezmeli kebaptan birini hazırladı. Gecenin sonunda yaratıcılık etabında dondurma ile en başarılı tabağı hazırlayan Müjdeci ana kadroya dahil oldu.

6) Melih Berkay Gündüz

2021 Masterchef elemelerinde yarım kalan hikayesini tamamlamaya geldiğini belirten Gündüz, 21 yaşında ve iddialı bir yarışmacı. Portakallı tava somon ile 3 evet alan Melih Berkay, üçlü elemelerde en iyi beyti kebabı hazırlayarak ana kadro elemelerine geçebildi. Domates soslu gnocchi tarifi ile yaratıcılık etabına yükselen Gündüz, mısır ile en iyi tabağı hazırladığı için ana kadroya girmeye hak kazandı.

7) Büşra Zambak

Masterchef ana kadronun 7. ismi Büşra Zambak, aslen Denizlili, henüz 25 yaşında olmasına rağmen 9 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor. Güler Sabancı gibi pek çok üst düzey yönetici yemeklerini hazırlıyor. Dil balığı ile ilk turdan 3 evet ile düelloya yükselen Zambak, üçlü elemede en iyi ratatouille hazırlayan isim olarak ana kadro adayı oldu. Ana kadro elemelerinde risotto hazırlayan yarışmacıların arasından yaratıcılık etabına geçmeye hak kazanan Zambak, ceviz ile hazırladığı tabağı sayesinde ismi yazılı önlüğü alabildi.

8) Fatma Nur Uçar

Yarışmaya Fethiye’den katılan Fatma Nur Uçar, henüz 10 yaşındayken mutfağa girmiş 23 yaşında bir suşi şefi. Mesleğine karşı yüksek kararlılık gösteren bir yarışmacı. İlk turda suşi hazırlayan ve 3 evet ile düelloya hak kazanan Uçar, burada en iyi balık çorbasını hazırlayarak ana kadro adaylığına yükseldi. Ana kadro elemelerinde başarılı bir aşure tatlısı yaptıktan sonra yaratıcılık etabında sardalya tabağı ile ana kadronun 8. ismi olmayı başardı.

9) Tayfun Genç

Daha önce Masterchef’e başvuran ancak yarışmacı olamayan Tayfun Genç, Giresunlu, 30 yaşında, 1 çocuk babası ve 11 yıldır aşçılık mesleğini yapıyor. Saynara isimli enginar püreli bonfile yemeği hazırlayarak 3 evetle düelloya girerek rakiplerinden daha başarılı bir patlıcan kebabı hazırladı. Ana kadro elemelerinin ilk etabında lezzetli bir Kilis tava hazırladıktan sonra yaratıcılık bölümünde çilek kullanarak en iyi tabağı hazırlayan isim oldu.

10) Yağız Özçelik

Ana kadronun 10. ismi Yağız Özçelik, aslen Düzceli, 22 yaşında ve Bolu’da aşçılık eğitimi alıyor. Mutfak becerilerinin yanında ailesinin hayvancılık işine de katkı sağlamaktadır. İlk turda küçük sebzeli levrek ile 3 evet alan Özçelik, üçlü düelloda acılı buffalo kanat ve blue cheese sos ile rakiplerini eledi. Ana kadro elemelerinde tarte tatin ile yaratıcılık etabına yükselen Yağız Özçelik, kıyma kullanarak en yaratıcı tabağı hazırladı ve ismi yazılı önlüğe sahip oldu.

11) Burak Revanbahş

Masterchef ana kadrosunun 11. ismi Burak Revanbahş, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor, 24 yaşında, Gastronomi ve Mutfak sanatları mezunu ve 4 senedir profesyonel olarak aşçılık mesleğini yapmakta. İlk turda tatlı patates püreli levrek hazırlayarak 2 evet alan Revanbahş, üçlü düelloda en iyi düğün çorbasını hazırlayarak ana kadro adayı oldu. Ana kadro elemelerinde gecenin en lezzetli su böreği tariflerinden birini hazırladı ve yaratıcılık etabında ise tere kullanarak ismi yazılı önlüğün sahibi oldu.

12) Kaan Noyanalpan

Yarışmaya İzmir’den katılan Kaan Noyanalpan 27 yaşında ve 7 yıldır aşçılık mesleğini yapan oldukça azimli bir yarışmacı. Tandır yatağında makarna hazırladığı ilk turdan 2 evetle üçlü düelloya yükselen Noyanalpan, en iyi çökertme kebabı tarifini hazırlayarak rakiplerini eledi. Ana kadroya giriş etabında Malezya mutfağına ait beef rendang istendi ve Kaan, şeflerin kriterlerine uygun bir tabak hazırladı. Yaratıcılık bölümünde ise bal kullanılarak fark yaratan bir lezzet sunan Kaan ana kadronun 12. ismi oldu.

13) Burak Kaya

Masterchef yeni sezon ana kadrosuna 13. sıradan giren Burak Kaya, reklam filmlerinde oynayan ve Hollywood projelerinde küçük bir rol alan bir oyuncu. Mutfağa ise 7 yıl aradan sonra yeniden dönmüş. İlk elemede kaya levreği ile 3 evet alan Kaya, üçlü düelloda en iyi deniz mahsullü pilakiyi hazırlayarak rakiplerini eledi. Ana kadro elemelerinde Ali nazik ile başarılı bir performans sergileyen Burak Kaya, armut kullanarak en yaratıcı tabağı hazırladı ve ismi yazılı önlüğün sahibi oldu.

14) Dilan Karataş

Masterchef ana kadrosunun 14. ismi Dilan Karataş, aslen Malatyalı ve 20 yaşında bir öğrenci. Asya mutfağında suşi bölümünde çalışmakta. İlk turda patates püreli bonfile hazırlayan Karataş, 3 evetle düelloya girmeye hak kazandı. Üçlü elemede kağıtta levrek hazırlayarak rakiplerini eledi ve bir üst tura yükseldi. Ana kadro elemelerinde jüri üyeleri Meksika usulü chili con carne hazırlanmasını istedi ve Karataş bu etabı geçerek yaratıcılık bölümündeki yoğurt tabağı ile ana kadroya dahil oldu.

15) Barış Demir

Barış Demir, Masterchef yeni sezon ana kadrosuna 15. sıradan dahil olan yarışmacı. 23 yaşındaki Demir’in ailesi kebap restoranı işletiyor. Kendisi de Bodrum’da bir otelde çalışan Barış, küçük yaşlardan beri mutfakla tanışık. İlk elemede yaptığı kuzu karski ile 3 evet alan ve üçlü düelloya yükselen Barış Demir, gecenin en iyi creme brulee tarifini hazırladı. Ana kadro elemelerinde en başarılı sütlaç tatlısından birini pişiren Barış Demir, işkembe ile en yaratıcı tabağı hazırlayan isim oldu.

16) Kıvanç Karadeniz

Kıvanç Karadeniz, Masterchef Türkiye yeni sezon kadrosunun 16. ismi oldu. Karadeniz, yarışmaya İstanbul’dan katılan 31 yaşında bir yardımcı şef, 7 yıldır mutfak sektöründe. Arpa şehriyeli kuzu karski tarifiyle 3 evet alan Karadeniz, üçlü düelloda hazırladığı islim kebabı ile bir üst tura yükselmeyi başardı. Ana kadro elemelerinde jürinin istediği kalamar dolmasını hazırlayan en iyi isimlerden biri olan Karadeniz, yaratıcılık etabında domates ile sunduğu tabak vesilesiyle gecenin kazananı oldu.

17) Ayaz Geçer

Masterchef kadrosunun son isimlerinden biri olan Ayaz Geçer, yarışmaya Ankara’dan katılıyor; aslen Şırnak Silopili. Mutfak serüvenine bulaşıkhanede başlayan Geçer, Ankara’da restoranlarda çalışıyor. Demi glass sos ve kuzu sırt ile şeflerden 3 evet alan Geçer, bir üst etap olan üçlü düelloda en iyi sac tava ile rakiplerini eledi. Ana kadro elemelerinde steak and kidney pie pişirilmesini isteyen şeflerin en beğendiği tabaklar arasına Geçer’in performansı da girdi. Nane, dereotu ve maydanoz ile devam eden yaratıcılık etabında ana kadronun 17. ismi oldu.

18) Serpilay Salkım

Masterchef ana kadrosunun son ismi 25 yaşındaki Serpilay Salkım, aslen Konyalı ve Gastronomi bölümü mezunudur. İzmir’de bir işletmesi bulunan Salkım, yarışmaya İzmir’den katılıyor. İlk elemede ızgara baby kalamar hazırlayan ve üç evet alan Salkım, üçlü düelloda fish and chips tabağıyla rakiplerini elemeyi başardı. Ana kadro etabında çikolatalı mus hazırlayarak yaratıcılık etabına yükselen Salkım, erik ile en lezzetli tabağı hazırladı ve 18. isim olarak önlüğünü teslim aldı.

Masterchef  Yeni Sezon Yedek Yarışmacıları

  • Atike
  • Seyfullah
  • Tolga
  • Doğukan
  • Başar
  • Erkan
  • Ege Pakalın
  • Vural
  • Ayşegül
  • Şule
  • Makbule
  • Sema
  • Görkem
  • Cenkay

Yarışmacıların sıralaması gelişigüzel yapılmıştır; değer teşkil etmez.

Masterchef Türkiye Hangi Gün?

Masterchef Başvurusu Nasıl Yapılır?

Masterchef Ödülü Nedir? Yeni Sezon

Masterchef Nedir? Merak Edilen Tüm Bilgiler

Masterchef Jürisi: Şefler Hakkında Bilmedikleriniz

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Balık Sezonu Açıldı Tarifi

Balık Sezonu Açıldı

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Masterchef Vişneli Köfte Tarifi

Masterchef Vişneli Köfte

4-6 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Yeni Yıl Pastası Tarifi

Yeni Yıl Pastası

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Yeni Yıl Çikolatası Tarifi

Yeni Yıl Çikolatası

12-14 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Yeni Dünya Kebabı Tarifi

Yeni Dünya Kebabı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Yeni Yıl Kurabiyesi Tarifi

Yeni Yıl Kurabiyesi

10-12 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Yeni Dünya Tatlısı Tarifi

Yeni Dünya Tatlısı

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Yeni Gelin Tatlısı Tarifi

Yeni Gelin Tatlısı

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Yeni Yıl Pastası Tarifi

Yeni Yıl Pastası

10-12 kişilik, 1 saat 30dk Hazırlık, Pişirme yok
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

Tarifler Geri
Videolar Geri