Beşiktaş’ta Ne Yenir? Semtin 12 Meşhur Mekanı

Beşiktaş’ta Ne Yenir? Semtin 12 Meşhur Mekanı Tarifi

Beşiktaş’ın 12 Popüler Yemek Durağı

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Beşiktaş, çeşitli zevklere hitap eden restoran ve kafeleriyle göz kamaştırıyor. Gece ve gündüz ayrı bir cümbüş yaşayan bu semtte, kaliteli ve nezih mekanlar yer alıyor. İstanbul’da yaşayanlar ve İstanbul’u gezmek için ziyaret edenlere Beşiktaş güzel mekanlar hakkında bilgi vermek istiyoruz. Gittiğinizde memnun kalacağınız, arkadaşlarınıza da tavsiye edeceğiniz Beşiktaştaki mekanlar tüm detaylarıyla bu sayfa tanıtıldı! Eğer gezmeyi ve yemek yemeyi seviyorsanız; Beşiktaş yemek mekanları sizin de ilginizi çekebilir!

Öğle arasında, arkadaş toplantısında ya da yolculuk sırasında yolunuz Beşiktaş’a düşerse; Beşiktaş’ta ne yenir diye düşünmeyin. Bu listedeki mekanlar tam sizin damak zevkinize göre. Etinden tatlısına kadar çeşitlenen menüleriyle sevilen mekanlar, şimdi bu satırlarda. Beşiktaş’ta nerede yemek yenir diyenler, hemen sayfadaki mekanalra göz atsın. Kendinize ayırdığınız zamanı dolu dolu ve kaliteli şekilde geçirmek için önerilerimize kulak verebilirsiniz!

İşte Beşiktaş’ın en popüler mekanları!

Beşiktaş Mekanları – Semtin En Sevilen 12 Adresi

1) Tarihi Oktay Kurabiye Fırını

Takvimler 1934 senesini gösterdiğinde açılan Tarihi Oktay Kurabiye Fırını, günümüze kadar gelmiş ve canlılığını koruyabilmiş bir mekan. Acıbadem kurabiyesiyle ünlenen bu iştah açıcı fırın, kahvaltı ve çay keyiflerinin vazgeçilmez adresi. Birbirinden leziz kurabiye ve poğaçaları taze taze tüketmek istediğinizde Beşiktaş’taki adresiniz Tarihi Oktay Kurabiye Fırını! Burada yediğiniz kurabiye ve unlu mamüllerin tadını uzun bir süre unutamayacaksınız.

Adres: Ihlamurdere Caddesi Yaverağa Sokak Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 88 92

tarihi oktay fırını

2) Kafadaroğlu Baklava ve Börekleri

Beşiktaş’ın en güzel baklava ve böreklerini tadabileceğiniz mekanlardan biri de Kafadaroğlu Baklava ve Börek dükkanı olacak. 1963 senesinden bu yana lezzetinden ödün vermeyen bu işletme, Beşiktaş halkının uğrak duraklarından biri. Küçük ve salaş konseptiyle yıllardır hizmet veren Kafadaroğlu, doyumsuz lezzet için ideal bir seçim! Tatlı krizleri ve atıştırmalık zamanlarınızda Kafadaroğlu’nu tercih edebilirsiniz!

Adres: Dikilitaş Mahallesi Ortabahçe Caddesi No: 21 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 07 59

kafadaroğlu baklava ve börekleri

3) Çikolata Mahzeni

Beşiktaş’ta tatlı kriziniz tuttuğunda güvenle tercih edebileceğiniz Çikolata Mahzeni, buram buram çikolata kokan bir mekan. Tatlı çeşitleri, mekanın atmosferi tam aradığınız kalitede. Beşiktaş’ta arkadaşlarınızla buluşmak ve nefis pastaları tatmak için Çikolata Mahzeni’nde program yapabilirsiniz. Uygun menülerle masanızı tatlandırın. Buraya gelenlerin mutluluk hormonu tavan yapacak!

Adres: Ihlamurdere Caddesi, Şehit Dursun Bakan Sokak No: 24 Corner No: 18/B  Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 236 29 29

çikolata mahzeni

4) Taraça Restoran

Beşiktaş’ın güzide mekanlarından biri de Taraça Restoran. Badem soslu köftesiyle ilgi çeken bu mekanda, günün her anında hoş vakit geçirebilirsiniz. Dinlenmek, keyifli sohbetlerde buluşmak ve doya doya yemek yemek için Taraça Restoran sizlere kapısını açıyor. Kaliteli menüsü ve nezih mekanı sizi de çok etkileyecek. Mekan aramaya son, artık Taraça Restoran’da buluşacaksınız!

Adres: Sinanpaşa, Sinanpaşa Pasajı D: 213 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 80 88

taraça beşiktaş

5) Harbi Adana Ocakbaşı

İstanbul Boğazı’nın doyumsuz seyri karşısında nefis bir ziyafete hazır olun. Gece ve gündüz ayrı keyif veren Harbi Adana Ocakbaşı, etin lezzetlendiği sohbetlerin uzadıkça uzadığı bir mekan. Kebap ve dürümlerle çeşitlenen menüsü, sizlere unutulmaz bir öğün yaşatacak. Beşiktaş’ta mideniz şenlensin isterseniz; Harbi Adana Ocakbaşı sizleri bekliyor. Ocakbaşı ziyafetinin kaliteli adresi Harbi Adana Ocakbaşı!

Adres: Portakal Yokuşu Caddesi No: 2 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 327 21 01

harbi adana ocakbaşı

6) Kalamata

Beşiktaş’ta felekten bir gece çalmak istediğiniz anlarda Kalamata sizleri bekliyor olacak. Rum meyhanesi tadında olan Kalamata, canlı müzik ve leziz yemekleri aynı anda sizlere sunuyor. Taze mezeler, ızgara etler, doyumsuz eğlence ve memnuniyeti tek bir mekanda toplamak için Kalamata’da masanızı çok geç olmadan ayırın. Kendinize hediye edeceğiniz günleri Kalamata’da taçlandırın!

Adres: Süleyman Seba Caddesi No: 45 Akaretler Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 87 88

kalamata

7) Bolu Et Lokantası

Bugün yemek yapmak istemiyorsanız ve canınız da Türk mutfağının leziz yemeklerini istiyorsa; hiç düşünmeden Bolu Et Lokantası’na gidebilirsiniz. Beşiktaş’taki lezzetin adresi Bolu Et Lokantası, makul rakamlarla dolgun porsiyonlar sunan bir mekan. Ev yemeklerinin ve dönerin unutulmaz tat bırakması için siz de Bolu Et Lokantası’na uğrayabilirsiniz! En iyi tatta ve kıvamdaki etlerin adresi Bolu Et Lokantası!

Adres: Eski Yıldız Caddesi No: 14/A Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 236 75 60

bolulu et beşiktaş

8) Tarihi Karadeniz Döner

Beşiktaş’ta döner denildiğinde akıllara gelen isimlerden biri de Tarihi Karadeniz Döner olur. Pidesi de eti de tamamen ev yapımı olan bu lezzet durağında, geldiğinizde sırayla karşılaşabilirsiniz. Gördüğünüz kuyruk sipariş kuyruğu olacaktır, şaşırmayın. Bu sırada bekleyip yıllardır aynı lezzette olan dönerin tadını almalısınız. Yıllardır gelen müşterileri, Tarihi Karadeniz Döner’in müptelası olmuş durumda, sıra sizde!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak No: 6 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 261 76 93

tarihi karadeniz döner beşiktaş

9) Elde Börek

Sağlıklı yemeklerin, şık sunumla ve samimiyetle sunulduğu bir mekan aradığınızda Elde Börek Beşiktaş’ta ben buradayım diyecek. Zeytinyağlı yemekler, vegan salatalar, taze ev yapımı tatlılar ve ötesi sadece burada. Ekmekler ekşi mayalı, yemekler zeytinyağlı! Acıktığınız her anda tercih edebileceğiniz Elde Börek, sizleri de davet ediyor! Gün ve çay davetleriniz için ideal bir mekan önerisini hatırlayabilirsiniz!

Adres: Ihlamurdere Caddesi Türkali Mahallesi No: 26 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 556 10 56

elde börek beşiktaş

10) Baba Söğüş

Sakatat yemeyi sevenler Beşiktaş’ta Baba Söğüş’te toplanıyor. Kokoreç, kelle paça, işkembe, ciğer ve daha fazlası Baba Söğüş’ün menüsünde yer alıyor. Baba Söğüş’e gelenler tüm lezzetleri denemek isteyebilir. Eğer siz de sakatatlı yemekleri seviyorsanız, yolunuz bir süre Baba Söğüş’ten geçecek. Buradaki yemekler kansızlığı ve yorgunluğu gideren türden. Bolca lezzet ve enerji için Baba Söğüş’ü unutmayın!

Adres: Şehit Asım Caddesi No: 35 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 20 11

baba söğüş beşiktaş

11) Hanedan Restoran

Manzarası, menüsü, servisi ve atmosferi ile sizden tam puan alacak bir mekan karşınızda: Hanedan Restoran! Buraya gelmeden önce deniz manzaralı masalardan birinde yerinizi ayırtmayı unutmayın. Mevsim balıklarının ve ızgara etlerinin tadını doya doya almak için Hanedan Restoran’da zaman geçirebilirsiniz. En güzel ve özel günlerinizde tercihiniz olsun! Damağınızda ve aklınızda güzel tatlar bırakmak için Hanedan Restoran’a uğramalısınız!

Adres: Yıldız, Motor İskelesi Yanı 3, Barbaros Meydanı, Çiğdem Sokak, Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 260 48 54

hanedan restoran beşiktaş

12) Çarşı Balık Restoran

Çarşı Balık Restoran, hem kalabalık hem de özel toplanmalarınız için ideal bir adres. Günlük hazırlanan mezelerin lezzetlendirdiği balık sofralarınızda, keyfe de nefis tatlara da doyacaksınız. Taze ve lezzetli yemeklerin karşılığı ise oldukça makul rakamlar! Buradan ayrılırken gönlünüz de mideniz de memnun ayrılacaksınız! Balığın sıcacık sunulduğu Çarşı Balık, favori mekanınız olacak!

Adres: Köyiçi Caddesi Leşker Sokak No: 4 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 55 66

çarşı balık restoran beşiktaş

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Taksim’de Nerede Yemek Yenir? En İyi 12 Mekan

Karaköy Kafeleri – Orijinal ve Nezih! En İyi 10 Mekan Tavsiyesi

Kadıköy’de Ne Yenir? Kadıköy’e Gitme Planı Yaptıracak 10 Süper Mekan

Yeldeğirmeni Mekanları – Sizi Mutlu Edecek En Gözde 10 Adres

Akaretler Mekanları – Kalitesiyle Size Keyif Verecek En Gözde 10 Adres

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çikolatalı Beşiktaş Pastası Tarifi

Çikolatalı Beşiktaş Pastası

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 40dk Pişirme
Beşiktaş Pastası (Videolu) Tarifi

Beşiktaş Pastası (Videolu)

2-4 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Semsek Tarifi

Semsek

2-4 kişilik, 2 saat Hazırlık, Pişirme yok
Semsek Tarifi

Semsek

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Semsek Tarifi

Semsek

2-4 kişilik, 30dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Semsek Tarifi

Semsek

4-6 kişilik, 40dk Hazırlık, Pişirme yok
Patatesli Semsek Tarifi

Patatesli Semsek

10-12 kişilik, 15dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Semiz Otlum Tarifi

Semiz Otlum

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif Tarifi
Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif

Yaz ayları, hafif ve ferahlatıcı tariflerin vazgeçilmez olduğu dönemlerdir. Özellikle sıcak havalarda ağır yemeklerden kaçınmak…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Keten Tohumu Yağı: Omega 3 ve Lif Zengini! Keten tohumu yağı, sağlık için son derece…

Tarifler Geri
Videolar Geri