Etiler’de Leziz ve Popüler 15 Mekan

Etiler’de Leziz ve Popüler 15 Mekan Tarifi

Etiler’de Nerede Yemek Yenir?

İstanbul’da olanlar ve senelerdir yaşayanlar bilir ki; Etiler İstanbul’un en işlek bölgelerinden biridir. Çok fazla sayıda işletmenin yer aldığı, sosyal mekanların sayısız olduğu Etiler yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı olan bir semtin mahallesidir.

En İyi Etiler Mekanları

  • Paper Moon
  • Etiler Marmaris Büfe
  • PS Lounge Etiler
  • Harvard Cafe
  • EspressoLab
  • Pide City
  • Köfteçine
  • Beyaz Fırın & Brasserie
  • Sarıhan Gusto
  • Nusr-Et Steakhouse
  • Gürkan Şef
  • Cookshop
  • Etiler Uludağ Kebapçısı
  • Dondurmacci
  • Cihan Usta Tantuni

Beşiktaş’ta yer alan Etiler; eğlence merkezlerinin ve pek çok firmanın en popüler adresidir. Oldukça hareketli bir trafiği ve telaşı olan bu mahallede pek çok kafe, restoran da yer alır. Bu mekanlar sayesinde, yolu Etiler’den geçenler kısa soluklu da olsa dinlenmeye fırsat bulur.

İstanbul’u adım adım öğrenmek ve yeni yerler keşfetmek isteyenlere Etiler restoranlar listesini, en iyi kahveleri yapan Etiler cafe isimlerini burada bir araya getirdik. En şık ve popüler Etiler restaurant, kafe adreslerine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Etiler’de Leziz ve Popüler 15 Mekan

1) Paper Moon

Etiler İtalyan restaurant önerisinden biri olan Paper Moon, İtalyan yemeklerini ve tatlılarını enfes şekilde hazırlayan bir mekandır. Mevsim yeşilliklerini kullanıp leziz salatalara ve pizzalara ilave eden Paper Moon, Etiler’de farklı ve doyurucu yemek yemek istediğinizde uğrayabileceğiniz bir adres.

Adres: Kültür Mahallesi Nispetiye Caddesi No: 54 34340 Beşiktaş

İletişim: 0212 282 16 16

2) Etiler Marmaris Büfe

Etiler’in en ünlü büfelerinden biri olan Marmaris Büfe, zamanı az karnı aç olanların en sevdiği yerlerden biridir. Burada dakikalar içinde hazırlanan sıcacık sandviç, tost ve dönerler sokaktan geçenin iştahını açacak türden. Pek çok sandviç ve tost türünün servis edildiği Marmaris Büfe’de karnınızı enfes atıştırmalıklarla doyurabilirsiniz.

Adres: Etiler (Nispetiye Caddesi No: 28/1) 34450 İstanbul

İletişim: 0212 268 31 31

Etiler Marmaris Menüsü 2021 Fiyat Listesi

3) PS Lounge Etiler

Sevdiklerinizle bir araya gelip enfes yemekleri, nefis kahveleri, doyurucu tatlıları tatmak isterseniz size Ps Lounge Etiler’i önereceğiz. Bu mekanın iç tasarımı, sunum kalitesi ve servis hızı gelen misafirlerden tam puan alıyor. Nargile ve ana yemek konusunda çok başarılı olan Ps Lounge Etiler’i siz de deneyerek günün en güzel saatlerini keyifli şekilde geçirebilirsiniz.

Adres: Nispetiye Caddesi No: 100 Beşiktaş 34337 Istanbul

İletişim: 0212 265 10 11

4) Harvard Cafe

Etiler’de bahçeli bir mekanda hizmet veren Harvard Cafe, açık havayı sevenlerin buluşma noktası. Zengin menüsü sayesinde pek çok kişinin damak zevkine de hitap ediyor. Özel ve leziz kokteyller, alkollü ve alkolsüz içecekler, ızgara etler ve daha fazlası sizi Harvard Cafe’de bekliyor.

Adres: Etiler Mahallesi Seher Yıldızı Sokak. No: 6 34337 Beşiktaş

İletişim:  0212 287 10 51

5) EspressoLab

Yeni nesil kahvecilerden biri olan EspressoLab, kahve tutkunlarını mutlu etmek için hizmet veriyor. Her tür kahvenin lezzetli şekilde hazırlandığı bu mekanda, günlük kafein alımını en iyi şekilde yapabilirsiniz. Kitap okumak, bilgisayarda çalışmak, keyifli sohbetlerde buluşmak adına EspressoLab tercihiniz olabilir.

Adres: Nispetiye Caddesi No: 46/2 Etiler 34337 Beşiktaş

İletişim: 0212 265 43 67

6) Pide City

Pide sevenlerin damak zevkine hitap eden Pide City, sıcacık ve yumuşacık pideleri Etiler’de servis eden bir adres. Etli, sebzeli ve peynirli pidelerini lezzetli şekilde hazırlayan Pide City, acıkma anında kurtaran ve doyuran bir mekan olarak hatırlanıyor. Ekonomik rakamlarla doyurucu pide yemek için mutlaka uğramalısınız.

Adres: Etiler, Nispetiye Caddesi Kervan Apartmanı No: 37/B, 34337 Beşiktaş / İstanbul

İletişim: 0212 275 76 76

7) Köfteçine

Et ve köfte konusunda Etiler’de ün yapmış bir mekanla tanıştıralım sizleri. Buraya geldiğinizde tok olsanız dahi birden iştahınız açılıyor ve kendinizi yumuşacık köfteleri yerken buluyorsunuz. Doyurucu masalarda, leziz etleri denemek için Etiler’de Köfteçine ailenizin restoranı olacak. Etin hakkını veren bu mekanı siz de denemelisiniz.

Adres: Etiler, Nispetiye Caddesi No: 62, 34337 Beşiktaş / İstanbul

İletişim: 0212 287 47 47

8) Beyaz Fırın & Brasserie

Günün en keyifli anlarını tatlı bir hatıraya dönüştürmek ister misiniz? Yanıtlar evet ise sizi Beyaz Fırın & Brasserie’de görmek isteriz. Tamamı ev yapımı ve taptaze olan nefis pasta ve tatlılar sizleri Beyaz Fırın & Brasserie’de bekliyor olacak. Dilediğiniz ürünü alıp paket yaptırıp sevdiklerinize götürebilirsiniz.

Adres: Etiler, Etiler Nispetiye Caddesi No: 82 D:82, Nispetiye Caddesi No: 82, 34337 Beşiktaş / İstanbul

İletişim: 0212 263 70 91

9) Sarıhan Gusto

Hizmet felsefesi “ Bir kaşıkta aşk!” olan Sarıhan Gusto; çorba konusunda oldukça deneyimli ve başarılı bir mekan. Kokoreç, kelle paça ve birbirinden lezzetli çorbaları her gün taze şekilde sunan bu mekanda Türk mutfağının klasik yemeklerini de tadabilirsiniz. Etiler’de çorba içmek istediğinizde Sarıhan Gusto kapılarını sizler için açıyor.

Adres: Etiler Mahallesi Nispetiye Caddesi No:109 34337 Beşiktaş

İletişim: 0212 358 48 48

10) Nusr-Et Steakhouse

Etiler Nusret Steakhouse, Etiler’in en meşhur mekanlarından biri olarak listemizde yerini alıyor. Etin herhangi bir işlem görmeden, en leziz haliyle tabaklarınıza konuk edildiği bu mekanda dolu dolu et yiyebilirsiniz. Etiler’de pek çok kişinin ana yemek öğünlerinde tercih ettiği Nusr-Et, sizin de deneyebileceğiniz bir adres olabilir.

Adres: Etiler Mahallesi Nispetiye Caddesi No: 87 34337 Beşiktaş

İletişim: 0212 358 30 22

Nusret Burger Fiyatları 2021 Menüsü

11) Gürkan Şef

Türkiye’nin en ünlü şeflerinden biri olan Gürkan Şef, kendi adını taşıdığı leziz bir mekanın sahibidir aynı zamanda. Bu mekanda et ve et yemeklerini daha önce hiç denemediğiniz tatlarda görebilirsiniz. Çünkü her yemek için hazırlanan özel kemik suyu, etlerin lezzet sırlarındandır. Gürkan Şef’in en beğenilen tariflerini denemek için davetlisiniz.

Adres: Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak No:1 34337 Beşiktaş

İletişim: 0212 265 80 00

12) Cookshop

Etiler Cookshop Etiler’in gözde mekanları arasında yerini alıyor. Sunum kalitesi ve servise verilen özen sayesinde sevilen bir adres olmaktadır. Kahve saatleri, kahvaltı davetleri ve ana yemek durumunda size en iyi şekilde hitap ediyor. Cookshop’a geldiğinizde günün en güzel saatlerini unutulmaz lezzetlerle geçirebilirsiniz.

Adres: Nispetiye Caddesi No: 92 Etiler Beşiktaş

İletişim: 0212 265 05 55

13) Etiler Uludağ Kebapçısı

Etiler Uludağ Kebapçısı, döner ve iskender sevenlerin sık sık uğradığı lezzet duraklarındandır. Sıcacık tereyağının son dokunuşunu verdiği leziz iskender ve dönerler, Etiler’de bu mekanda sunuluyor. Tadını unutamayacağınız kaliteli etten hazırlanan iskender kebaplar sizin için burada!

Adres: Seher Yıldızı Sokak No: 17 Beşiktaş

İletişim: 0212 358 59 58

14) Dondurmacci

Isparta’nın gülü, Çeşme’nin sakızı, Bodrum’un mandalinası, Antep’in fıstığı, Giresun’un fındığı, Datça’nın bademi Etiler’de Dondurmacci’da buz gibi bir dondurma içinde sizi mest edecek. Etiler’de dondurma yemek isteyenlerin sipariş kuyruğuna girdiği bir mekandır Dondurmacci. Gıda boyası olmadan, doğal ürünlerle hazırlanan enfes dondurmalara Etiler’de bu mekanda ulaşabilirsiniz.

Adres: Tepecik Yolu Alkent Çarşı F 4 Blok 13-5, Etiler, 34337 Beşiktaş / İstanbul

İletişim: 0212 351 03 02

15) Cihan Usta Tantuni

Mersin lezzetlerinden tantuni, Etiler’de olanlar için Cihan Usta’da hazırlanıyor. Bu leziz durağa geldiğinizde tantuni etlerinin kokusuyla iştahınız açılacak ve kaç tane tantuni yesem diye düşüneceksiniz. İnce ince doğranan etlerin, bahratla buluşması sizlere nefis bir tantuni sunacak. Etiler’de hemen yemek yemek için Cihan Usta Tantuni’yi tercih edebilirsiniz.

Adres: Etiler, Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi No:36/C, 34340 Beşiktaş / İstanbul

İletişim: 0212 279 60 61

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Moda’nın En Popüler 8 Yemek Mekanı

Yeldeğirmeni Mekanları – Sizi Mutlu Edecek En Gözde 10 Adres

Bebek’te Nerede Ne Yenir? Çok Keyif Alacağınız 10 Popüler Mekan

Samatya Restoranları – Tarihin İzini Takip Edebileceğiniz 10 Mekan

Akaretler Mekanları – Kalitesiyle Size Keyif Verecek En Gözde 10 Adres

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Popüler Trileçe Tarifi

Popüler Trileçe

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Leziz Ve Ekonomik Erişte Tarifi

Leziz Ve Ekonomik Erişte

12-14 kişilik, 35dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Açma (Pratik Ve Leziz) Tarifi

Açma (Pratik Ve Leziz)

6-8 kişilik, 1 saat Hazırlık, 35dk Pişirme
Besleyici Ve Leziz Bezelye Salatası Tarifi

Besleyici Ve Leziz Bezelye Salatası

12-14 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Efsane Ve Leziz Cheesecake Topları Tarifi

Efsane Ve Leziz Cheesecake Topları

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Milföy Börek (Pratik Ve Leziz) Tarifi

Milföy Börek (Pratik Ve Leziz)

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

Tarifler Geri
Videolar Geri