Fethiye’de En Doyurucu 11 Kahvaltı Yeri

Fethiye’de En Doyurucu 11 Kahvaltı Yeri Tarifi

Fethiye’nin En İyi Kahvaltı Mekanları

Yeşille mavinin birbirine karıştığı yerlerden biri olan Fethiye, Muğla’nın en çok turist çelen ilçelerinden. Birçok tarihi ve doğal güzelliği ev sahipliği yapan bu bölgeye giden herkes resmen hayran kalıyor. Bölgeyi ziyaret edenler bir yandan tüm bu güzellikleri eksiksiz gezebilecekleri bir program yaparken bir yandan da lezzet ve memnuniyet garantili mekanları araştırıyor.

Marmaris’te Ne Yenir? En İyi 10 Lezzet Durağı

Fethiye Kahvaltı Yerleri

İşte Fethiye’de kahvaltı yapılacak yerler listemiz…

  • Saklıkent Paradise Park Restaurant
  • Denizatı Restaurant & Bar
  • Mori Restaurant
  • Senit Ekmek & Kahvaltı
  • Citrus Mediterranean Cuisine
  • LimonH2O Cafe Bistro
  • Köşe Kahve
  • Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart
  • Bülent’in Yeri
  • Önallar Köy Sofrası
  • İncir

Muğla’da Ne Yenir? Çok Beğenilen 8 Mekan

Bu yazımızda yolu yakın zamanda Fethiye ve civarına düşecekler için “Fethiye kahvaltı yerleri” konusuna odaklandık ve harika bir liste hazırladık.

Fethiye’de Ne Yenir? Tatil Cennetinde 10 Süper Mekan – Gezilecek Yerler

Fethiyede en doyurucu 11 kahvaltı yeri

Fethiye’de En Doyurucu 11 Kahvaltı Yeri

1) Saklıkent Paradise Park Restaurant

Saklıkent Kanyonu, Fethiye denilince ilk akla gelen, yerli ve yabancı turistlerin mutlaka görmesi gereken yerlerin başında geliyor. Saklıkent Paradise Park Restaurant ise tam da bu kanyonun yakınlarında. Saklıkent gezisi sonrasında mutlaka buraya uğramanızı, bu mekana gitmeden Fethiye’den dönmemenizi tavsiye ederiz. Bu mekanı diğerlerinden ayıran belli başlı bazı özellikleri var. Özellikle ambiyansı ile dikkat çeken Saklıkent Paradise Park Restaurant’ta suyun üzerinde hazırlanmış alanlarda oturarak yemek yeniyor. Yani tamamen doğayla iç içe, mis gibi temiz hava, su ve kuş sesleri eşliğinde yemeğinizi yiyebilirsiniz. Eğer yolunuz bu mekana düşerse, bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın.

Adres: Saklıkent Gökçesu, Seydikemer, Fethiye, Muğla

İletişim: 0532 606 17 55

saklıkent paradise park

2) Denizatı Restaurant & Bar

Sonsuz bir maviliğe bakarak kahvaltı etmek isteyenler burada mı? Ben hem yeşilin hem de mavinin tadını çıkarmak istiyorum diyorsanız tercihinizi Denizatı Restaurant & Bar’dan yana kullanabilirsiniz. Şık ve nezih ambiyansı ile her misafirinden tam not alan bu mekan zengin bir menüye sahip. Kaliteli hizmet, uygun fiyat, eşsiz manzara, lezzetli yemekler ve keyifli anlar için Denizatı Restaurant & Bar’a mutlaka uğramalısınız.

Adres: Babataşı, Cahit Gündüz Cd., Fethiye, Muğla

İletişim: 0252 614 86 36

Denizatı Restaurant & Bar

3) Mori Restaurant

Tam anlamıyla Ege ruhunu yansıtan bir mekan önerisi ile karşınızdayız! Beyaz ve mavinin muhteşem uyumuyla gözlere hitap eden bu mekan denize sıfır bir konuma sahip. Günün erken saatlerinde hafif bir esinti ve eşsiz deniz manzarası eşliğinde kahvaltı etmek isterseniz mutlaka Mori Restaurant’ı tercih etmelisiniz. Mekanın servis kalitesi oldukça iyi, tüm personel güzel yüzlü bir şekilde hizmet veriyor. Her personelin menüye hakim olduğunu söylemeliyiz. Ortam çok nezih, yemekler ise parmak ısırtan cinsten. Bu restoranı sadece kahvaltı saatinde değil, günün her öğününde hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Adres: Karagözler, Yacht Classic Hotel, 1. Karagözler Mah, Fevzi Çakmak Cd. No 24, Fethiye, Muğla

İletişim: 0252 612 50 67

mori restaurant

4) Senit Ekmek & Kahvaltı

Fethiye kahvaltı mekanları denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri Senit Ekmek & Kahvaltı. Bu mekan Fethiye’nin en özel noktalarından Kayaköy’de hizmet veriyor. Senit Ekmek & Kahvaltı’nın gerçekten de bölgenin ruhuyla uyumlu olduğunu söylemeliyiz. Daha kapıdan içeriye girer girmez huzurlu ve dingin ortamı hissetmemek mümkün değil. Senit Ekmek, özellikle mevsime uygun yiyecekler sunuyor. Yeşillikler bahçeden toplanıyor. Kullandıkları reçel ve salça ev yapımı. Özetle; Senit Ekmek, bölgenin en iyi kahvaltı mekanlarından biri. Yolunuz Kayaköy’e düştüğünde kahvaltı için bu mekanla gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz. Son söz olarak mekana 13 yaş altı çocukların kabul edilmediğini söylemeliyiz.

Adres: Fevzi Çakmak Caddesi Kayaköy Mahallesi, Kayaköy, Muğla

İletişim: 0554 514 05 22

senit ekmek kahvaltı

5) Citrus Mediterranean Cuisine

Citrus Mediterranean Cuisine, sunduğu eşsiz manzara ile her misafirini kendine hayran bırakıyor. Sonsuz bir mavilik ve yat limanı manzarasıyla büyüleyen bu mekanın hizmet kalitesi de memnun edici. Fethiye’nin en şık mekanlarından biri olan Citrus Mediterranean Cuisine’e giderseniz, fotoğraf çektirmeyi sakın unutmayın. Çünkü manzarası gerçekten ölümsüzleştirilmeyi hak ediyor.

Adres: Karagözler, Abdi İpekçi Cd. No:25, Fethiye/Muğla

İletişim: 0252 612 65 75

Citrus Mediterranean Cuisine

6) LimonH2O Cafe Bistro

Lezzetli yemekler, hızlı ve güler yüzlü servis hizmeti için LimonH20 Cafe Bistro’yu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Aslında bu mekanda günün her öğününde harika yemekler çıkıyor. Bununla birlikte kahvaltısının bir başka olduğunu söylemeliyiz. Yolunuz Fethiye’ye düştüğünde çarşının içinde bulunan bu mekana mutlaka uğramalısınız.

Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd. No: 17/A Migros Yanı, Fethiye, Muğla

İletişim: 0252 612 70 72

LimonH2O Cafe Bistro

7) Köşe Kahve

Renkli tasarımıyla beğenilen bir atmosfere sahip olan Köşe Kahve’de önce kahvaltınızı yapıp sonra da kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Özellikle iyi kavrulmuş kahveleri seviyorsanız, bu mekanın tam size göre olduğunu söylemeliyiz. İki katlı olan bu mekanın, ayrıca yeşil bir bahçesi var. Kahvaltınızı tercihinize göre içeride veya dışarıda yapabilirsiniz. Zengin bir menüye sahip olan bu mekanda vegan, vejeteryan ve glütensiz beslenenler için de seçenekler bulunuyor.

Adres: Kesikkapı, Kaya Cd. 118 sokak D:no 23, Fethiye, Muğla

İletişim: 0533 158 73 63

köşe kahve

8) Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart

Bu kez sizi oldukça farklı ve hoş bir mekana davet ediyoruz. Fethiye Kargı Köyü’ndeki Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart, insanların çoğunlukla dinlenmek ve şehirden uzaklaşıp doğayla iç içe birkaç gün geçirmek için tercih ettikleri bir mekan. Adından da anlaşılacağı üzere burası hem müze hem de apart olarak hizmet veriyor. Fakat burada konaklamasanız bile restoran hizmetinden yararlanabilirsiniz. Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart’ın serpme kahvaltısı önce gözü sonra karnı doyuran cinsten! Mekanın menüsü oldukça zengin, fiyatları ise çok ekonomik. Yolunuz Fethiye taraflarına düşerse Kargı Köyü’ne ve Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart’a mutlaka uğramalısınız.

Enver Yalçın Yörük Müzesi & Apart

9) Bülent’in Yeri

Tadı damakta kalan serpme kahvaltı deneyimi için Kayaköy’deki Bülent’in Yeri’ni öneririz. Sac böreği, gözleme ve köy kahvaltısı hizmeti sunan bu mekan, ağırladığı tüm misafirlerden tam not alıyor. Özellikle gözleme seviyorsanız, bu mekana mutlaka uğramalısınız. Çünkü gözlemeleri bir harika! Bizim favorimiz kıymalı ve kaşarlı olanı…

Adres: Kayaköy, Fethiye, Muğla

İletişim: 0252 618 00 77

bülentin yeri

10) Önallar Köy Sofrası

Fethiye kahvaltı salonu olarak önerdiğimiz bir diğer yer ise Önallar Köy Sofrası. Bu mekanda kahvaltının yanı sıra birbirinden lezzetli gözleme çeşitleri de bulunuyor. Bahçeden sofraya felsefesiyle hizmet veren bu mekanın köy kahvaltısı mideden önce göze hitap ediyor. Ne demek istiyoruz? Zengin bir menüye sahip olan bu mekanda kahvaltı masaları resmen donatılıyor. Üstelik porsiyonları da oldukça doyurucu. Fiyatlar ise bunun aksine, birçok mekana kıyasla çok daha ekonomik. Daha ne olsun, öyle değil mi?

Adres: Babataşı, Vergi Dairesi Karşısı, Muammer Aksoy Blv., Fethiye, Muğla

İletişim: 0252 612 23 53

önallar köy sofrası

11) İncir

Fethiye kahvaltıcılar listemizi İncir ile sonlandırıyoruz. İsmini Kayaköy’ün meşhur incirlerinden alan bu mekan geleneksel tarifleri yerel lezzetler ile hazırlayıp sunuyor. Zengin bir menüyle hizmet veren İncir’in menüsünde vegan, vejetaryen ve glütensiz alternatifler de yer alıyor. Doğa ile iç içe olan bu mekanda sevdiklerinizle birlikte keyifli anlar geçirebilirsiniz. Ağızlara layık bir kahvaltı, huzurlu ve keyifli anlar için İncir’e bir şans vermenizi öneririz.

Adres: Kayaköy Mh. Gemiler Cd. No: 14 Gemiler Yolu üzerinde, Kayaköy mezarlığı karşısı, Kayaköy, Muğla

İletişim: 0252 618 02 59

incir kayaköy

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Çeşme’de Nerede Ne Yenir? Unutulmaz Bir Tatil İçin 7 Süper Mekan

Bozburun’da Ne Yenir? Mutlaka Gitmek İsteyeceğiniz 8 Enfes Mekan

İzmir’de Ne Yenir? İzmir Gezi, Yemek ve Mekan Rehberi – 25 Tavsiye

Assos’ta Ne Yenir? Antik Limanın En İyi 10 Mekanı – Gezilecek Yerler

Ayvalık’ta Nerede Ne Yenir? Ayvalık ve Cunda’da En İyi 10 Lezzet Durağı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

Tarifler Geri
Videolar Geri