Şile Saklıgöl Kahvaltı Fiyatları & Yemek Rehberi

Şile Saklıgöl Kahvaltı Fiyatları & Yemek Rehberi Tarifi

Şile’nin Saklı Cenneti: Saklıgöl Gezi Rehberi

Kalabalıktan ve yoğun trafikten sıkılmadınız mı? Biraz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu düşünmeye başlamalısınız. Koşuşturma, bitmeyen hareketlilik ve strese son vermek için sizi cennet gibi bir yere götüreceğiz.

İstanbul’da saklı kalmış bu köşeyi keşfettiğiniz anda, neredeyse her tatilinizde buraya gelmek isteyeceksiniz. Nereden mi bahsediyoruz? Şile’de bulunan Saklıgöl’den söz ediyoruz. Evet, Şile Saklıgöl, son günlerin en sık ziyaret edilen dinlenme alanlarından biri.

Çadır hayatını seviyorsanız Şile Saklıgöl kamp alanı yeni rotanız olacak. Izgara keyfini sevenler için de Şile Saklıgöl mangal durağı olarak karşınızda. Ah bir de uzun uzun doyumsuz kahvaltılar yok mu? İşte Şile Saklıgöl serpme kahvaltı mekanını için vazgeçilmez oluyor. Aradığınız tüm dinlendirici ve keyifli detaylar sizler için Şile’de toplanmış. Daha fazla zaman kaybetmeden siz de kendinizi ödüllendirin ve kısa bir tatilin tadını çıkarın.

Şimdi Şile’de nerede ne yenir sorusuna yanıt verelim. Şile’ye gidiş bilgilerini de ekleyelim ki bu doğal güzelliğe hemen varın. Kısa bir tatili hak ettim diyorsanız en iyi otelleri de ekledik. İşte Şile Saklıgöl’de sizi bekleyen sürprizlerle dolu yerler!

şile saklıgöl kahvaltı fiyatları 2019

Şile Saklıgöl’e Nasıl Gidilir?

  • Saklıgöl, İstanbul’a bağlı Şile ilçesinin Karamandere Köyü’ndedir. Yapay bir baraj gölüdür ve yıllardır İstanbul’un kaçış durağıdır. Kendine vakit ayırmak isteyenler Şile Saklıgöl’de hayata kısa bir mola vermektedir.
  • İstanbul’dan yaklaşık 80 km uzakta olan Şile Saklıgöl, hemen hemen 1 saat yolculuktan sonra karşınıza doğal güzelliğiyle çıkacaktır.
  • İstanbul’dan otobüs ve özel araçla gitme imkanınız da vardır. Eğer belediye otobüslerini kullanmak isterseniz; 139- Üsküdar- Şile, 39A Üsküdar- Ağva, 139T Tepeüstü- Şile seferlerini değerlendirebilirsiniz. Bu araçlar sizi Şile Saklıgöl’e kolayca ulaştıracaktır.
  • Kendi aracınızla gitmek istediğinizde, otobandan Şile tabelasını takip edin.
  • Işık Üniversitesi’ne yaklaştığınızda Ahmetli Köyü sizi karşılayacaktır.
  • Ahmetli Köyü’ne doğru giderken Saklıgöl tabelasını takip edin ve Saklıgöl’e ulaşın.
şile saklıgöl'de ne yenir

Şile Saklıgöl Kahvaltı Fiyatları 2019

Şile Saklıgöl kahvaltı fiyatları 2019 yılında da her bütçeye hitap etmektedir. Lezzetli ve dolgun masalar kuran Şile Saklıgöl kahvaltı yerleri nelerdir diyenler için bir liste hazırladık. Özel işletmelerin de yer aldığı Saklıgöl’de sadece masa ücreti ödeyerek de keyifli zaman geçirebilirsiniz. Şile Saklıgöl’de sadece 1 tane sosyal tesis var ve bu tesis tüm beklentinizi karşılayacak nitelikte. İşte Saklıgöl’ün gözde mekanı!

Saklıgöl Cafe & Restoran

Şile Saklıgöl restaurant, buraya geldiğinizde kahvaltı ve çay keyfi yapabileceğiniz bir mekan. Dolgun menüsü olan Saklıgöl Cafe’de 2 kişilik kahvaltıyla dolu dolu öğün geçirebilirsiniz. Burada sadece kahvaltı değil ızgara et ziyafeti de yapabilirsiniz. Sadece masa kiralamak istediğiniz takdirde 35 TL ödeyerek kendi masanızda kendi öğününüzü yaşayabilirsiniz. ayrıca herkes rahat etsin diye zaman ve öğün kısıtlaması da yok.

Sabahın erken saatlerinde gelip kiraladığınız masada kahvaltı yapma imkanına sahipsiniz. Eğer mangal yapmak istiyorsanız; dilerseniz 25 TL’ye mangal da kiralayabilirsiniz. Kiraladığınız mangal etlerinizi uzun süre pişirecek kıvamda hazırlanıyor!

Şile Saklıgöl Kahvaltı Fiyatları 2019 Listesi

  • Köy Kahvaltısı: 45 TL
  • Sahanda Yumurta: 9 TL
  • Kuymak: 25 TL
  • Çorba: 10 TL
  • Çay: 5 TL
  • Demlik Çay: 2 Kişilik 19 TL ödeyerek ortamın tadını çıkarabilirsiniz!

İletişim: 0216 731 21 69

şile saklıgöl kahvaltı fiyatları 2019

Şile Saklıgöl’de Konaklayabileceğiniz Bungalov ve Oteller

Şile Saklıgöl konaklama yerleriyle de birçok kişiye ufak bir tatil deneyimi yaşatıyor. Saklıgöl’e çok yakın civarlarda bulunan bungalov evleri değerlendirerek bolca oksijen alarak bir tatil yapabilirsiniz. Tatil öncesinde bu adresleri arayarak doluluk oranı hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz; çünkü tatil günlerinde yerli ve yabancı turistler tarafından bu mekanlar oldukça kalabalık olabiliyor.

İşte Şile Saklıgöl’e çok yakın konaklama adresleri!

1) Şile Liveasist Bungalow Tatil Köyü

Şile’de huzurla dolu bir tatile hazır olun. Makul fiyatlarla konaklayabileceğiniz Şile Liveasist Bungalow Tatil Köyü’nde sizi doğa yürüyüşleri ve sakinlik bekliyor. Kuş seslerinin eşlik ettiği sabahlarınızı uzun bir süre unutamayacaksınız. Şile Saklıgöl’ü ziyaret etmek istediğinizde yakınlardaki bu otelde kalarak dinlenme molası verebilirsiniz!

Adres: Marmara Region, Kumbaba Caddesi, Üretken Sokak, No: 4, Şile, İstanbul

İletişim: 0552 433 28 41

şile live asist bungalow
www.viamichelin.com

2) The Sign Sile Hotel & Spa

Tatil gününüzde Şile Saklıgöl’e geldiğinizde civarda bulunan The Sign Sile Hotel & Spa’ya da gelmelisiniz. Havuz keyfini dolu dolu yaşamak için buraya gelmenizi öneriyoruz. Çünkü The Sign Sile Hotel & Spa’da yapılan konaklamalar, birçok kişinin en güzel anısı olmaktadır. Şık ve özenli odalarda konfor içinde kalmak ve tüm stresinizi gidermek için davetlisiniz!

Adres: Kumbaba Mahallesi, Uygur Caddesi No: 40, Şile, İstanbul

İletişim: 0216 712 24 24

şile the sign
thesignsile.com

3) Doğa Tatil Köyü

Doğa ile iç içe bir mekanda, tam da adına yakışan bir yerde keyifli bir tatil yapmak ister misiniz? Yanıtınız evetse; Doğa Tatil Köyü’nde yeriniz hazır. Aradığınız her imkanı bulabileceğiniz Doğa Tatil Köyü’nde Şile’nin tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Güneşin batışına yakın zamanlarda ise Saklıgöl’de olmak size de çok iyi gelecektir. Vakit kaybetmeden yerinizi ayırınız!

Adres: İmrendere, Ağva Yolu 3. Km, Şile, İstanbul

İletişim: 0216 711 20 20

doğa tatil köyü
doga-tatil-koyu.sile.hotels-tr.net

4) Keyif Butik Hotel & Restaurant

Saklıgöl’e dakikalar sonra ulaşabileceğiniz bu otelde hem konaklama hem de restoran imkanı var. Ailecek çok rahat edeceğiniz Keyif Butik Hotel & Restaurant, sizlere özenli odalar ve özel menüler sunuyor. Her bir detayıyla sizden tam puan almayı hak eden Keyif Butik Hotel & Restaurant, Şile Saklıgöl gezinizde konfor detayınız olarak hatırlanacak.

Adres: Karamandere, Evren Caddesi No: 71, Şile, İstanbul

İletişim: 0216 710 27 52

keyif butik otel restaurant şile
www.keyifsile.com

5) Ağva Robin’s Nest Eco Resort

Bungalov evlerde kalmanın keyfini gelin Ağva Robin’s Nest Eco Resort Otel’de yaşayın. Saklıgöl’e birkaç kilometre uzakla olan Ağva Robin’s Nest Eco Resort, havuzu ve leziz menüsüyle dillerde olmayı başarıyor. Özel ve güzel davetlerinizi de bu otelin restoranında yaşayabilirsiniz.

Adres: Ağva Merkez, Yakuplu Caddesi No: 122, Şile, İstanbul

İletişim: 0216 721 73 48

ağva robins nest
www.agvarobinsnest.com

Şile Saklıgöl Gezi & Aktivite Tavsiyeleri

  • Şile Saklıgöl kamp ve keyif adresiniz! Buraya geldiğinizde her şeyden önce içinizi tertemiz havayla dolduracağınızı unutmahınız. Temiz hava kan akışınızı hızlandıracak ve serotonin hormonu salgılanacak! Saklıgöl; mutluluk adresiniz!
  • Şile Saklıgöl, piknik yapmak isteyenlerin de buluştuğu bir yer. Ücretli masalardan kiralayarak evden getirdiğiniz leziz yemeklerle piknik yapabilirsiniz.
  • Doğa yürüyüşlerini sevenlerdenseniz, Şile Saklıgöl tam bir yürüyüş parkuru oluyor. Gölün çevresini yürüyerek hem doğayı keşfedeceksiniz hem de bedeninizi temiz havayla dolduracaksınız.
  • Eğer fotoğrafçılığa ilginiz varsa, doğal güzellikleri unutulmaz kılabilirsiniz. Güneşin doğuşunda yahut batışında burada olan fotoğrafçılar, albümlerine güzel hatıralar bırakıyor.
  • Düğün dış çekimi için de tercih edilen Şile Saklıgöl, gelin ve damatların en güzel anlarına şahit ediyor.
  • Ayrıca Saklıgöl’e gelirken ya da giderken yol kenarlarında kurulan doğal ürünler tezgahlarından kahvaltılık ürünler alabilirsiniz.
  • Şayet tatile gidemediyseniz ve uzun bir zaman dilimi bulamadıysanız, tatil günlerinizde Şile’ye gelip hem Saklıgöl’de hem de Şile merkezde güzel bir gece geçirebilirsiniz. Kahvaltısından kahve keyfine kadar Şile size bolca huzur ve mutluluk verecek.
şile saklıgöl kahvaltı

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri – Tam Kafa Dinlemelik 10 Süper Tavsiye

Ağva’da Mutluluk Garantili 5 Kahvaltı Mekanı – Gezilecek Yerler Listesi

Rumeli Feneri Garipçe Köyü Kahvaltı Yerleri – En İyi 4 Meşhur Restoran

Polonezköy Kahvaltı Mekanları – Doğanın İçinde En İyi 5 Kahvaltı Yeri

İstanbul’da Köy Kahvaltısı En İyi Nerede Yapılır? 10 Huzurlu Mekan

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Azeri Risottosu (Şile) Tarifi

Azeri Risottosu (Şile)

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Şile Paprika (Balkan Mezesi) Tarifi

Şile Paprika (Balkan Mezesi)

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Kışlık Kurutmalarımdan Sivri Biber Ve Şili Biber Tarifi

Kışlık Kurutmalarımdan Sivri Biber Ve Şili Biber

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Kahvaltı İçin Tarifi

Kahvaltı İçin

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Kahvaltı Pizzası Tarifi

Kahvaltı Pizzası

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Kahvaltı Simiti Tarifi

Kahvaltı Simiti

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Kahvaltı Rüyası Tarifi

Kahvaltı Rüyası

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Hızlı Kahvaltı Tarifi

Hızlı Kahvaltı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Kahvaltı Salatası Tarifi

Kahvaltı Salatası

4-6 kişilik, 20dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

Tarifler Geri
Videolar Geri