İstanbul’un En İyi 10 Yılbaşı Programı

İstanbul’un En İyi 10 Yılbaşı Programı Tarifi

İstanbul’un En Eğlenceli Yılbaşı Programları

Yeni yıl heyecanının doruklarda yaşandığı günlerdeyiz, yılbaşı gecesine hazır mısınız? Sevdiklerinizle dolu dolu bir gece geçirmek, sabaha kadar dans edip eğlenmek, bol kahkahalı sohbetler eşliğinde ilerleyen yıllarda keyifle hatırlayabileceğiniz anılar biriktirmek için yılbaşı programları 2023 yılı seçenekleri bu yazıda sizler için derlendi. 2023 yılbaşı programları arasından sizin için en uygun seçeneği tercih ederek harika bir yılbaşı geçirmenizi dileriz.

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

İstanbul Yılbaşı Programları

  • Joy Tekne Turu Yılbaşı Partisi
  • Point Barbaros Hotel
  • Crowne Plaza İstanbul Florya
  • Kaya İstanbul Fair & Convention
  • İstanbul The Green Park Hotel & Convention Center
  • Boğaz Turizm
  • Adamar Hotel
  • Pullman İstanbul Hotel
  • Pera Adalı Restaurant
  • Civarda Kuruçeşme Meyhane

Bu yılbaşı gecesinde eve tıkılıp kalmak istemiyor, en eğlencelisinden yılbaşı programları ile farklı aktivitelere katılmak istiyorsanız en doğru adrese tıkladığınızı baştan belirtelim! Kaliteli ve eğlence garantili yılbaşı programları en iyi seçenekleriyle aşağıda sıralanıyor olacak. Yılbaşı programları 2023 İstanbul seçenekleri ile yeni yılı tam yeri ve tam zamanında karşılayın!

Yeni yılı karşılamaya çok az kaldı. Yılın son günlerini geçirdiğiniz şu zamanlarda hepimizin içini yılbaşı gecesinin heyecanının sardığını biliyoruz. Bu özel geceyi güzel bir mekanda, sevdiklerinizle eğlenerek geçirmek istiyorsanız çoktan araştırma yapmaya başlamış olmalısınız. Özellikle İstanbul’da yaşayanların seçim yapmasını kolaylaştırmak için yılbaşı programı İstanbul 2023 seçeneklerini bu yazımızda derledik.

Tercihiniz konser tarzındaki kutlamalardan yanaysa, İstanbul sanatçılı yılbaşı programları 2023 seçeneklerine de göz atmanızı öneririz.

İstanbul’un En İyi 10 Yılbaşı Programı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Joy Tekne Turu Yılbaşı Partisi

İstanbul’da yılbaşı nerede geçirilir diye düşünenlere boğaz üstünden harika bir fırsat! Öyle bir yılbaşı eğlencesi düşünün ki programın içinde her şey olacak! Canlı müzik, profesyonel DJ performansı, oryantal şov, özel yılbaşı yemek menüsü, özel hazırlanmış kokteyl shot ikramları, yılbaşı özel çekilişi, lazer ve volkan gösterisi, Boğaz’da havai fişek gösterisi, gelen konuklar için eğlenceli maske ve şapka dağıtımı, sınırsız alkol servisi ve her açıdan güvenle eğlenmeniz için güvenlik görevlileri bu gecede sizi yalnız bırakmayacak.

Hava soğuk olur mu diye düşünenler için merkezi ısıtma sisteminin teknede olduğunu şimdiden söyleyelim. Yılbaşında dolu dolu zaman geçirmek ve doyasıya eğlenmek için bu programa dahil olabilirsiniz. Konforlu şekilde geceyi bitirmek için erkenden rezervasyon yaptırmalısınız. Tekne güzergahı ve detaylı bilgi için firmayla iletişime geçmelisiniz.

Adres: Mecidiye Mah. Vatman Sk. Atalay Apt. No:13 Kat:4 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

İletişim: 0212 236 76 96

2) Point Barbaros Hotel

Avrupa Yakası yılbaşı programları seçenekleri arasında Point Barbaros Hotel öne çıkanlar arasında yer alıyor. Şişli’nin en sevilen otellerinden biri olan Point Barbaros Hotel, yılın son gecesini sazlı sözlü uğurlamak isteyenlerin durağı olacak.

Yeni yıl kokteyli, zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, çocuklu ailelerin rahatça çocuklarını eğlendirmesi için güvenli oyun alanları, hızlı ve kaliteli hizmet bu gecede olacak. İlker Özdemir’in sesi eşliğinde şarkılar söylenirken profesyonel ekip tarafından da gala gecesi kusursuz şekilde yönetilecek.

Ayrıca gecede fasıl ekibi ve DJ performansı da olacak. Point Barbaros Hotel’de çocuklar için de mini balo salonunda eğlence akşam boyunca devam edecek. Şimdiden yerinizi ayırmak ve 1.900 TL’den başlayan paketleri değerlendirmek için iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29 Şişli İstanbul

İletişim: 0212 337 30 00

3) Crowne Plaza İstanbul Florya

İstanbul yılbaşı mekanları denince Crowne Plaza’yı listeye almamak olmaz. Florya’da yılbaşı gecesinin tadını çıkarmak isteyenlere reddedilmesi zor bir teklifimiz var. Simge’nin sahne alacağı bu özel gecede, müziğe de eğlenceye de doyum olmayacak. Şarkılar, türküler, hoş sohbetler bir aradayken gecenin tadını çıkarmalısınız. Crowne Plaza’nın kalitesiyle yılbaşı galasını uzun bir süre unutamayacaksınız.

Adres: Şenlikköy Mah. Yeşilköy Halkalı Cad. No: 95 34153 Florya Bakırköy İstanbul

İletişim: 0212 463 05 00

4) Kaya İstanbul Fair & Convention

İstanbul yılbaşı sanatçı programları araştırması yapıyorsanız Kaya İstanbul Fair & Convention’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Esenyurt çevresinde yılbaşı programı arayanlar, Gökhan Tepe’nin sahne alacağı bu geceyi sakın kaçırmasın.

Kaya İstanbul’un senelerdir aynı kalitede ve güvenle verdiği yılbaşı hizmeti, bu sene de devam ediyor. Yılın son gecesinde eğlenerek, lezzetli tabaklar eşliğinde geçirmek isterseniz şimdiden yerinizi ayırmalısınız. Gökhan Tepe’nin eskimeyen sesi ve neşesi, yeni yılın ilk saatlerinde sizinle olacak.

Adres: Gökevler Mah. 2317. Sk. No:1 Esenyurt / İstanbul

İletişim: 0212 866 23 00

5) İstanbul The Green Park Hotel & Convention Center

İstanbul’un kaliteli ve sevilen adreslerinden biri olan The Green Park Hotel & Convention Center, yılın son gecesinde size efsane bir gece yaşatacak. Seda Aksakal Sahnesi ardından Tibet Tüzün ve Orkestrası herkesi coşturacak ve Red & Black Gece Kulübü After Party Programı ile eğlence doruğa çıkacak.

Yılbaşı programına dahil olan yiyecek ve içecek hizmeti de gönülleri doyurduğu gibi mideleri de doyuracak. Pendik’te doya doya eğlenmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayınız. Uygun yılbaşı programı araştırıyorsanız görece bütçe dostu olan bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Fiyatlar 1.200 TL’den başlıyor.

Adres: Kaynarca Mah. Erol Kaya Cad. No:204 Pendik İstanbul

İletişim: 0216 585 21 21

6) Megalüfer Yatch New Year’s Eve Boat Party

Bosphorus New Year Party ile İstanbul’un en eğlenceli yılbaşı programlarından birine tanık olacaksınız. Bu organizasyonu seçtiğinizde, unutulmaz bir yılbaşı geçireceğinize emin olabilirsiniz. Akşam başlayan yılbaşı tekne turu, gece 02:00 civarında sonlanacak ve tekne karaya ulaşacaktır.

Geçen süre içinde leziz yemekler, eğlenceli gösteriler, sınırsız yeme ve içme imkanı olacak. Eğlenmek ve dolu dolu yılbaşı gecesini yaşamak isteyenler planını şimdiden yapabilir. Fiyat aralığı 2.000 TL’den başlıyor.

Adres: Ortabayır Mah. Akdere Cad. No : 39 Levent / İstanbul

İletişim: 0850 259 59 00

7) Adamar Hotel

Yılbaşı gecesini daha sakin ve sohbetle geçirmek isteyenlere özel bir program sunuluyor. Adamar Hotel’in yeni yılı karşılama programı, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars ile fıkır fıkır bir gece vadediyor.

Canlı müziğin olmadığı, ancak çalma listesinden en seçkin müziklerin çalacağı bu gecede çok kalabalık olmadan kendi ailenizle ve sevdiklerinizle güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detaylar için iletişime geçmeyi unutmayınız.

Adres: Yerebatan Caddesi No:37 Sultanahmet İstanbul Turkey

İletişim: 0212 511 19 37

8) Pullman İstanbul Hotel

Eğlenceli tavırlarıyla ve neşeli sohbetleriyle senelerdir kendini sevdiren Merve Özbey, yılın son gecesinde Pullman Hotel’de sahne alacak. Bu yılbaşı galasına dahil olduğunuzda, yemekli ve konaklamalı paketlerden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Adres: Yenibosna Merkez Mah. 1. Asena Sk. No:15 Bahçelievler İstanbul

İletişim: 0212 411 10 00

9) Pera Adalı Restaurant

İstanbul’da yeni yılı karşılamak isteyenlere Haliç manzaralı bir mekan önerelim şimdi de. Bu gecenin unutulmaz ve eğlenceli geçmesini sağlayan Pera Adalı Restaurant, sınırsız yeme içme hizmeti sunan bir mekan olarak bilinecek. Canlı müziğin, eğlencenin, DJ performansının en iyi şekilde işleneceği yılbaşı gecesinde her konuk mutlu olarak eve dönecek. Fiyatların 1.250 TL’den başladığını da belirtelim.

Adres: Grand Hotel Haliç, Kat 8, Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No: 37 Beyoğlu İstanbul

İletişim: 0212 243 10 01

10) Civarda Kuruçeşme Meyhane

Yeni yılda ne yapılır diye düşünürken aklınızdan şöyle nezih bir meyhanede eğlenme görüntüleri geçiyorsa Civarda Kuruçeşme sizi çağırıyor demektir… Harika bir yılbaşı gecesiydi cümlesini birkaç ay boyunca söylemek için yılın son gününde Civarda Kuruçeşme Meyhanesi’ne davetlisiniz.

Kişi başı 1.250 TL olarak belirlenen gala ücreti içinde sıcak ve soğuk mezeler, DJ performansı, gece sonunda çorba ikramı, tatlılar ve çerezler derken masanızda yer kalmayacak. İstanbul içinde eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşamak istediğinizde Civarda Meyhanesi’ni tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve konforlu bir mekan olduğu için bir an bile pişman olmayacaksınız.

Adres: Muallim Naci Cad. Öksüz Çocuk Sk No:7 Beşiktaş İstanbul

İletişim: 0542 624 99 33

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Yılbaşı Ne Zaman? 2023 Yılbaşı Tatili Kaç Gün?

Yılbaşı Turları Dünyanın 7 Farklı Noktasında Tatil Fırsatları

Yılbaşı Otelleri Eğlence Programları, Avantajlı 10 Tatil Fırsatı

Yılbaşı Oyunları: Evde Kutlayanlara Özel En Eğlenceli 8 Oyun

Yılbaşı Filmleri: Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz 43 Film Önerisi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri Tarifi

En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri

10-12 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
1 Ayda 10 Kilo Verdiren Program Tarifim

1 Ayda 10 Kilo Verdiren Program Tarifim

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
İstanbul Keyfi Tarifi

İstanbul Keyfi

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif Tarifi
Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif

Yaz ayları, hafif ve ferahlatıcı tariflerin vazgeçilmez olduğu dönemlerdir. Özellikle sıcak havalarda ağır yemeklerden kaçınmak…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Keten Tohumu Yağı: Omega 3 ve Lif Zengini! Keten tohumu yağı, sağlık için son derece…

Tarifler Geri
Videolar Geri