Yılbaşı Şarkıları: En İyi Çalma Listesi 2024

Yılbaşı Şarkıları: En İyi Çalma Listesi 2024 Tarifi

Klasik, Eğlenceli Yılbaşı Şarkıları: 2024 Özel

Nefis Yemek Tarifleri ekibi olarak yılbaşı akşamınıza renk ve neşe katacak kaliteli bir müzik listesi hazırladık! Yeni yılı evde kutlayacaklara özel yılbaşı şarkıları burada! Siz sevdiklerinizle yılbaşı sofranızda koyu bir sohbete dalmışken arkada hafif hafif çalan bu şarkıları zevkle dinleyebilirsiniz. Yeni yıl ruhunu kaliteli notalarla birleştiren bu efsane şarkılar yılbaşı davetinizin enerjisini daima yüksek tutacak!

Çeşit çeşit yemeklerle süslenmiş sofranızda yemek yerken, misafirlerinizle keyifli yılbaşı oyunları ile eğlenirken, yemek sonrası sıcak çikolata veya salep gibi sımsıcak içeceklerle süslediğiniz yılbaşı ağacı ışıklarını seyrederken veya davetlileriniz gelmeden önce hazırlık yaparken dinleyebileceğiniz sakin ve mutluluk verici yılbaşı müzikleri 2024 listesi sizler için bir araya getirildi.

Kimisini oldukça eskilerden klasikleşmiş seslerden kimisini de modern sanatçılardan seçtik. Öncelikle, yılbaşı şarkısı jingle bells olmadan olmaz dedik! Jingle Bells, I’ll be home for Christmas, Driving for Christmas, Everyday is Christmas gibi buram buram yeni yıl kokan yılbaşına özel şarkılar için kulaklıklar hazırsa işte, yeni yıl heyecanını müjdeleyen, en beğenilen, eğlenceli yılbaşı şarkıları!

Hareketli yılbaşı şarkıları listesi eşliğinde tüm dinleyicilerimizin yeni yılını şimdiden en içten dileklerimizle kutluyor, yepyeni lezzetlerle yeni yılınızda da bir tık uzağınızda olmayı diliyoruz! Yeni yılınız yılbaşı ağaçları kadar ışıltılı ve enerji dolu geçsin!

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Çiçeği Kokina Bakımı, Çoğaltılması ve Anlamı

yeni yıl şarkıları

Yılbaşı Şarkıları: En İyi Çalma Listesi 2024

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

  • Mariah Carey – All i Want For Christmas is You
  • Jingle Bell Rock – Bobby Helms 1957
  • Michael Bublé – It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas
  • Sia – Everyday is Christmas
  • Nat King Cole – Chestnut Roasting On An Open Fire
  • Sam Smith – Have Yourself a Merry Little Christmas
  • Chris Rea – Driving Home For Christmas
  • Dean Martin – Let it Snow!
  • Ariana Grande – Santa Tell Me
  • Meghan Trainor – I’ll Be Home (for Christmas)
  • Ed Sheeran – Perfect
  • Ezginin Günlüğü – Ebruli
  • Erkin Koray – Sevince
  • Pinhani – Dünyadan Uzak
  • Bob Dylan – One More Cup of Coffee
  • Anne Murray – Baby, It’s Cold Outside
  • Bette Midler – Cool Yule
  • Dana – It’s Gonna Be a Cold, Cold Christmas
  • Willie Nelson – Frosty the Snowman
  • Jingle Bells – Frank Sinatra

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Kartı Nasıl Yapılır? 5 Süper Fikir

yılbaşı şarkıları

Mariah Carey – All i Want For Christmas is You

Evet sayın dinleyiciler en sevilen yılbaşı şarkıları listemizin 1. sırasındayız! Milyonlarca kez tıklanmış ve dinlenmeye layık görülmüş ilk parçamız Mariah Carey’in kendine özgü ses rengiyle yorumladığı All i Want For Christmas is You!

Romantik bir yılbaşı kutlaması içerisindeyseniz tam da size uygun olacak diyebiliriz. Peki, sizin yılbaşından dilekleriniz neler? Aşk, huzur, iş, sağlık, şans, para ya da yeni bir telefon?

Yılbaşını evde kutlayacaklar için playlist önerimizde bu şarkı da yer alıyor!

Jingle Bell Rock – Bobby Helms 1957

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock! Jingle bells swing and jingle bells ring! Yılbaşı gecesi jingle bells şarkısını duymadan biraz eksik kalır diye düşündük, haksız mıyız? Bobby Helms yorumuyla dinleyeceğiniz hem hareketli hem de dinlendirici bir şarkı jingle bell rock ;)

Misafirleriniz için mutfakta yemek hazırlarken de size eşlik edebilir. Gece boyu yeni baştan oynatsanız bile sıkılmayacaksınız.

Michael Bublé – It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas

It’s beginning to look a lot like Christmas! Yılbaşı şarkıları İngilizce müzikler listesinde bir diğer önerimizi Michael Bublé seslendiriyor. Sakin ve tatlı bir melodiyle yılbaşı temalı bu şarkı uzun yeni yıl gecesinde sizlere eşlik edebilir.

Kaliteli şarkılar arıyorsanız dinleyin deriz ;) Aynı sanatçının Have Yourself a Merry Little Christmas isimli şarkısı da bu geceki listenize eklenmeye değer!

Sia – Everyday is Christmas

Chandelier, Cheap Thrills, Flames, Never Give Up gibi hit şarkılarından sesine aşina olduğumuz Sia, Everyday is Christmas isimli şarkısıyla listemizin 4. sırasında sevgili dinleyicilerimiz! Yani adeta diyor ki bize her gün Noel!

Evinizde şömineniz varsa ne mutlu size. Çıtır çıtır yanan ateşin önünde bu şarkıyı dinlediğinizi hayal edin ya da yanıp sönen loş ışıklarıyla yılbaşı ağacının karşısında oturup sakin sakin kafa dinlediğinizi, hem de sıcacık bir fincan çikolata içerken!

Bizi şimdiden dinlendirdi bile, siz de bir deneyin ;)

Nat King Cole – Chestnut Roasting On An Open Fire

Yılbaşı şarkıları özel programımız tüm hızıyla devam ediyor! Şimdi ışıkları biraz azaltıp ortama loş bir atmosfer veriyoruz, mumlar da yakılsın mümkünse! Nat King Cole yorumuyla dinleyeceğiniz bu şarkı son notasına kadar dinlendirici ve huzurlu.

Kışın en lezzetli atıştırmalıkların kestaneyi açık ateşte pişiriyoruz bu şarkı eşliğinde :) Kestanesiz evde yılbaşı kutlaması mı olur? Şaka bir yana gece boyu size eşlik edebilecek kaliteli bir şarkı, dinlemeye değer.

Sam Smith – Have Yourself a Merry Little Christmas

Yılbaşı şarkıları 2024 yılının en iyileri listemizde sıradaki isim Writing’s On The Wall, Too Good At Goodbyes, Stay With Me gibi popüler şarkılarından tanıdığımız Sam Smith.

Özgün ses rengi oldukça huzur veren Sam Smith yorumuyla dinleyebileceğiniz yılbaşı ruhunu aşılayan bu şarkı da listemizde yer alıyor.

Bu şarkıyı dinleyenler kendileri için küçük bir yılbaşı dileği dilesin ve umarız ki gerçek olsun!

Chris Rea – Driving Home For Christmas

Evet sevgili dinleyenler yılbaşı şarkıları listemiz tüm hızıyla devam ediyor, hala bizimle misiniz?

Blues rock müziğinin sevilen sesi Chris Rea yorumuyla Driving Home For Christmas, yılbaşı gecesi şarkı arayışına girmekten sizi kurtardığımız bu listede yer alıyor. Milyonlarca kez tıklanmış olması şarkının video ve müzik paylaşım platformunda ne kadar beğenildiğinin göstergesi, siz de dinlemeye ne dersiniz?

Dean Martin – Let it Snow!

Yılbaşı akşamı kar yağınca bir başka olmuyor mu?

Etrafı kaplayan bembeyaz tanecikler eşliğinde siz sıcacık evlerinizde sevdiklerinizle birlikte enfes bir hindili pilav yerken veya sıcak içeceklerinizi yudumlarken arkada bu şarkının çaldığını hayal edebiliyoruz :)

Listemizin 8. sırasında yer alan Dean Martin’in pek çok milyon kez tıklanmış bu şarkısını siz de yeni yıl gecenizde ortamı hareketlendirmek için keyifle tercih edebilirsiniz ;)

Let it snow, let it snow, let it snow! Bırakın kar yağsın!

Ariana Grande – Santa Tell Me

Ortamın enerjisini gece boyu yüksekte tutacak bir diğer şarkıyı da No Tears Left To Cry, One Last Time, God is a Woman gibi hitlerinden tanıdığımız Ariana Grande seslendiriyor!

Listemizde yerini alan ve 150 milyondan fazla kez tıklanmış bu şarkı, genç arkadaşlarıyla evde yılbaşı partisi verenlere ilham kaynağı olacak gibi görünüyor, baştan söyleyelim :) Yılbaşı gecesinde bol eğlence bol müzik sizinle olsun!

Meghan Trainor – I’ll Be Home (for Christmas)

Sevgili dinleyicilerimiz bugünlük bize ayrılan saatin yarısına yaklaşırken sizler için yılbaşı şarkısı önerimize All About the Bass, No, Me Too, Dear Future Husband gibi hit şarkılarından da sesine aşina olduğumuz Meghan Trainor eşlik ediyor.

Farklı sanatçıların yorumlarıyla I will be home for Christmas yılbaşı şarkıları arasında özellikle yurt dışında popülerliğini koruyanlardan.

Nostaljik melodilere kendinizi daha yakın hissediyorsanız Bing Crosby yorumu da ilginizi çekebilir ;) Seneye görüşürüz!

Ed Sheeran – Perfect

Yılbaşı için müzik listesi yaparken İngilizce yılbaşı şarkısı arayışınızda, herkesin seveceği ne olabilir diye düşünüyorsanız; neredeyse tüm yabancı şarkı listelerine giren Ed Sheeran’ın şarkılarına göz atabilirsiniz.

Ed Sheeran – Perfect şarkısıyla yeni yıla duygusal giriş için hazırlık yapabilirsiniz. Bu şarkıyı dilerseniz yemek esnasında birkaç defa dinleyerek ortamda romantik hava estirebilirsiniz.

Yeni yıla mutlu ve huzurlu şekilde girmek için evdeki hazırlıklar tamamlandıysa, Ed Sheeran – Perfect şarkısıyla gönülleri de doyurabilirsiniz. Partnerinizle yapacağınız romantik dansı bu gecenin imzası olarak hafızalara kazıyabilirsiniz.

Ezginin Günlüğü – Ebruli

Yeni yılın ilk dakikalarında nostaljik bir hava estirmek için Ezginin Günlüğü’nü çalma listesine ekleyebilirsiniz. Ritmik ve neşeli bir şarkı olarak eşlik edeceğiniz Ebruli, samimi sohbetlerde fonda çalabilir. İçinizdeki çocuksu neşenin bu sene de devam etmesi için kaliteli müziklere ihtiyacınız olacak.

Erkin Koray – Sevince

Yılbaşı sofrası başında sevdiklerinizle bir araya gelmişsiniz ve gelmiş geçmiş her şey konuşuluyor. Böylesine vefalı bir masada fonda Erkin Koray çalsa ne hissedersiniz? Üstelik “Sevince” ? Yeni yılda her şeyi sevmeyi, kini ve öfkeyi unutmak için söz verecekseniz bu şarkı çalma listenizde yerini almalı.

Pinhani – Dünyadan Uzak

Geçtiğimiz yıllarda en çok dinlenen şarkılar arasında olan Pinhani – Dünyadan Uzak, sizi yeni yılın ilk dakikalarında alıp çok uzaklara götürecek. Yepyeni kararlar alacağınız, geçmişi unutacağınız yılın son gecesinde bu şarkıyı dinleyip ruhunuzu besleyebilirsiniz. Yeni yıl heyecanına ortak olan Pinhani – Dünyadan Uzak şarkısı size yepyeni yollar için moral verecek bir ses olacak!

Bob Dylan – One More Cup of Coffee

Tüm günün yorgunluğunu bir fincan kahveyle atmak istediğinizde müzik çalarınızda Bob Dylan – One More Cup of Coffee çalacak. Bu şarkıyı dinlediğinizde ruhunuzun da dinlendiğini anında fark edeceksiniz. Koskoca bir yılın telaşını unutup sabaha yeni umutlarla uyanmak için bu şarkıyı birkaç defa dinleyebilirsiniz.

Anne Murray – Baby, It’s Cold Outside

Tatlı bir melodiyle, hafif salınımlarla dans etmek ve yılın tüm yorgunluğunun parmak uçlarınızdan akıp gittiğini hissetmek… İşte bu şarkı bunun için harika! İçinizin sıcacık bir huzurla dolduğunu hissetmeye hazır olun. Bahanelere karşı mizahi bir dilin olduğu şarkının sözleriyle de eğleneceğinize eminiz.

Bette Midler – Cool Yule

Sevilen yılbaşı şarkılarından biri olan Cool Yule’un Bette Midler yorumu çok sevilen yılbaşı şarkıları arasında yer alıyor. Parmak uçlarınızda yükselip evin içinde döne döne bir balerin edasıyla tek başınıza süzülebilirsiniz ya da bir partnerle birlikte müziğe kendinizi kaptırabilirsiniz…

Dana – It’s Gonna Be a Cold, Cold Christmas

1970 yılında All Kinds of Everything şarkısıyla Eurovision şampiyonluğunu İrlanda’ya kazandıran Dana Rosemary Scallon tatlı sesiyle It’s Gonna Be a Cold, Cold Christmas isimli yılbaşı şarkısına da ışıltı katıyor. Parmaklarınızı şıklatarak sağa sola sallanacağınız, oturduğunuz yerden dans modunda olabileceğiniz bir şarkı arıyorsanız It’s Gonna Be a Cold, Cold Christmas listenizde mutlaka olmalı.

Willie Nelson – Frosty the Snowman

Yılbaşı melodisi denince arka fonda beliren ritimlerden bir kupleye sahip olan Frosty the Snowman şarkısı yılbaşı ruhuna çok yakışıyor!

Kardan adam Frosty çok mutlu bir ruhtu
Bir mısır koçanı borusu ve bir düğme burnu ile
Ve kömürden yapılmış iki gözle…

Jingle Bells – Frank Sinatra

Yazımızın başında yılbaşının klasik şarkısı Jingle Bells olmazsa olmaz demiştik! Dünyanın en popüler şarkısı nedir sorusu özellikle yılbaşı zamanlarına yakın günlerde sorulsa herhalde çoğu kişinin aklına Jingle Bells şarkısı gelir.
Eşlik etmek isteyenlere yılbaşı şarkısı sözlerine hemen aşağıda bir kuple yer verdik…

İngilizce yılbaşı şarkısı denince ilk akla gelen sözler:

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh!

Müziğin ustalarından Frank Sinatra’nın yumuşacık sesinden yılbaşının klasik şarkılarından birini dinlemenin lezzeti de tabii ki bambaşka… Bu yeni yıl şarkısı kimin diye merak ettiyseniz söz ve beste James Lord Pierpont’a aittir.

Yılbaşında dinlenecek şarkılar mı arıyorsunuz? Siz davetlilerinizi karşılamadan önce yemekleri ve masayı hazırlarken ya da gece boyu muhabbetinize fonda keyifle eşlik edecek yılbaşı müzikleri mi seçmeye çalışıyorsunuz? O halde hemen şimdi vakit harcamayı bırakın ve sizler için klasiklerden derlediğimiz yılbaşı için şarkılar listemize göz atın!

Ülkenin en lezzetli online yemek arşivi Nefis Yemek Tarifleri ailesinden sofranızı taçlandıracak tariflerin yanında harika gidecek 2024 yılbaşı gecesi şarkıları! Mutlu seneler dileriz…

yılbaşı müzikleri

2024 Yılbaşı Filmleri: En İyi 43 Öneri

Yılbaşı Çiçeği Kokina Bakımı Nasıl Yapılır?

Yılbaşı Oyunları: Evde 12 Eğlenceli Aktivite

Yılbaşı Ne Zaman? 2024 Yılbaşı Tatili Kaç Gün?

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir? 8 Adımda Süper Dekor

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar (2)
Yeni Gelen Yorumlar
NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Bastik Çalma Tatlısı Tarifi

Bastik Çalma Tatlısı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri Tarifi

En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri

10-12 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Şakşuka (Adına Şarkılar Yazılmış) Tarifi

Şakşuka (Adına Şarkılar Yazılmış)

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 30dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif Tarifi
Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif

Yaz ayları, hafif ve ferahlatıcı tariflerin vazgeçilmez olduğu dönemlerdir. Özellikle sıcak havalarda ağır yemeklerden kaçınmak…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Keten Tohumu Yağı Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Keten Tohumu Yağı: Omega 3 ve Lif Zengini! Keten tohumu yağı, sağlık için son derece…

Tarifler Geri
Videolar Geri