Sen de üye ol, beğendiklerini tarif defterine ekle, sevdiğin yazarları takip et, yeni tarifleri kaçırma.

benim çelik çay makinem var demliğin içi sararmaya başladı çok rahatsız oluyorum nasıl temizlemeliyim

1

benim çelik çay makinem var demliğin içi sararmaya başladı çok rahatsız oluyorum nasıl temizlemeliyim

Kategori:
03.10.2014, 16:07

11 Cevap

2

cift sprey skarak temizlenir

1

Sirkeyle kisa kaynatin sonrada sungerle.bulasik.deterjaniyla yikayin ayna gibi olur ben boyle yapiyorum

03.10.2014, 23:54
0

ben ace kullanıyorum çok temiz ilk aldığın gibi oluyor aceyi dökün üstünede ağzına kadar kaynar su yarım saat beklet sonra bi güzel deterjanla yıka mis gibi olur kolay gelsin…

05.10.2014, 10:41
0

Camasir suyu guzel temizler..

05.10.2014, 18:00
0

kesinlikle cif amonyaklı

05.10.2014, 22:52
0

Caydanligin icine biraz cif ve biraz su ekleyip ocakta biraz kaynatin daha sonra yine cifle cifleyin cok guzel temizliyor.

07.10.2014, 11:14
0

Suyu kaynatıp içine çamaşır suyu döküp bekletiyorum sonra bol suyla durulayıp yıkıyorum tertemiz oluyor kolay gelsin.

08.10.2014, 04:19
0

Ben kimyasal kullanmanızı tavsiye etmem hele de cif ya da çamaşır suyu gibi daha tehlikeli olanlarını… Ben Zeynep Hanımın dediği gibi yapıyorum, size de tavsiye ederim…

10.10.2014, 16:14
0

Ariel tursili ile yarım bardak çamaşır suyunu ekleyip kaynatın çok temiz oluyor inanin heryeri temizliyorum bu karışımla.

10.10.2014, 23:23
0

ben de kimyasal kullanmayı çok istemiyorum aslında sirke yöntemini denedim ama olmadı önerdiğiniz kimyasalları kullandım teşekkür ederim arkadaşlar

11.10.2014, 11:35
0

Bende limon tuzu atip kaynatiyorum

11.10.2014, 21:15

Senin Cevabın

Üzgünüz ancak cevap yazabilmek için öncelikle üye girişi yapmalısınız.
Üye değilseniz lütfen üye olunuz.

Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.
- ya da -
Üye değil misiniz? Hemen Kayıt Olun

500bin+ tarif · Her gün 300 yeni tarif
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.
Uygulama kullandığınız için buradan giriş yapmanız mümkün değil.
Haberdar olmak ister misiniz?
Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?
Evet istiyorum
Daha sonra