Sen de üye ol, beğendiklerini tarif defterine ekle, sevdiğin yazarları takip et, yeni tarifleri kaçırma.

süpürge almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

0

merhabalar :) elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum. sessiz ve emiş gücü iyi olan hazneli elektrikli süpürge önerilerinizi bekliyorum..

Kategori:
06.09.2019, 00:29

11 Cevap

2

Electrolux ESPC71DBT Silent öneririm. Koca halıyı yerinden kaldırıyo emiş gücü çok guzel. Ben de bu sene içinde aldım çok memnunum.

06.09.2019, 00:56
0

bi araştırma yapacağım dyson süpürge hakkında daha önce bende duymuştum emiş gücü baya iyimis.. teşekkürler yaren hanim :)

06.09.2019, 01:12
0

fatma hanim electrolux simdi baktim o da güzelmiş ama ses gücü az mi çok mu peki ben sessiz istiyorum da ;) bi araştırim insallah bakalim. :) teşekkür ederim

06.09.2019, 01:13
0

Bütçeniz varsa dyson süpürge alın derim. Müthiş bır makına gercekten. Bana göre sessiz ;telefon sesını, tv sesını rahat duyabiliyorum. Emiş gücü önemli. Ben iyi ki de almışım diyorum. Hayırlı geceler

06.09.2019, 01:19
0

Rowenta güzel bir marka, sesi az süpürgenin ve emiş gücü çok iyi parkeyi çekerken baya zorlanıyorum 😬

0

En iyi marka fantom marka supurgesi 😊

0

Rowenta kesinlikle

1

Ben 3 seneyi geçti bosch kullanıyorum sesi çok yüksek değil emiş gücü yüksek zaten yüksekliğini kendin ayarlayabiliyosun benim tercihim Bosch

06.09.2019, 19:36
0

Fantom. Sizi asla yarı yokda burakmaz☺😘

06.09.2019, 20:37
0

Kesinlikle Arçelik S 7530 A modellerinden toz torbalı olanını öneririm Tek sorunu düğmesine yanlışlıkla basmış olsan bile kablosunu içine çekiyor Onu da düğme arasına kağıt sıkıştırarak önleyebilirsiniz Bu sorun dışında çekme gücü memnun edecektir

06.09.2019, 23:07
0

Philips marathon ultimate fc9926/07 kullanıyorum ben çok memnunum

09.09.2019, 22:35

Senin Cevabın

Üzgünüz ancak cevap yazabilmek için öncelikle üye girişi yapmalısınız.
Üye değilseniz lütfen üye olunuz.

Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.
jfb_p_buttontext
- ya da -
Üye değil misiniz? Hemen Kayıt Olun

300bin+ tarif · Her gün 500 yeni tarif
Bu özelliği kullanabilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor.
Uygulama kullandığınız için buradan giriş yapmanız mümkün değil.
push img
Haberdar olmak ister misiniz?
Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?
Evet istiyorum
Daha sonra