Yorumlar (112)
-
B.Efnan @busraa34Şikayet Etbir de ben şehriyeyle ek olarak bir kaşık da tereyağı ekliyorum, bir diş kadar sarımsak ve Biraz da kıyma.. çok lezzetli oluyor tavsiye ederim :)
-
Mersin-Dinçer @Mersin-Dincer_PireŞikayet Etben birtanede havuc rendeledim harika oldu ellerinize saglik
-
nesrin kaya @nesrin1987Şikayet Etuzerine toz biber koymasak olurmu acaba
-
Ayşe melek @Şikayet EtBu tarifi tavuk suyuna denedim enfes oldu...
-
Nilüfer @Nilufer_BabacanliŞikayet Etgayet guzel oldu, ellerinize saglik. sehriye yerine bulgur koyarak yaptim.
-
Tuğba Topuz @Tugba_TopuzŞikayet Etbugun deniycem ispanaklarimi yikadim umarim guzel olur yanliz icine havuc rendeside eklemeyi dusunuyorum sehriye yerine besleyici bir corba olacak..
-
hilal gürsoy @mhogŞikayet Etçok beğendim çok hoş ve hafif bi çorba :)
-
-
Tansu arslanlar @tnssŞikayet EtBişey sormak istiyorum terbiyeyi ıspanağı hasladigimiz suyami ekliyoruz yoksa yeniden sıcak su mu hazırlıyoruz ?
-
Elif Atalar @ElifAtalarŞikayet EtBaşlama suyuna ekliyoruz tarifin devamında videosu da var yardımcı olacaktır izlemenizi öneririm. Şimdiden afiyet olsun :)
-
-
Nusya albstn @nusyaaŞikayet EtSogukmu sicakmi su ? Tskler
-
Emel Kenç Eski @Emel_KencEskiŞikayet EtÇorba harika oldu gerçekten :-) ellerinize sağlık harika bir tarif olmuş :-)
-
elif @Şikayet EtSuan yapiyorum ogluma bakalim nasil olcak
-
özlem @Şikayet EtYaptm, cok güzel oldu... ıspabak sevmeyen eşim corbayi bayila bayila icti :)) tavsiye ediyorum yani :)
-
sezen @Şikayet EtHm cok lezzetli mutlaka denicem
« Önceki
1
…
3
4
5
Ispanaklı Çorba Tarifi
4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme 8bin