Burç Yorumları: Zodyakta Sürpriz Gelişmeler

Burç Yorumları: Zodyakta Sürpriz Gelişmeler Tarifi

12 Burca Özel Yeni Yıl Burç Yorumları

Acısıyla tatlısıyla ne günler geçirdiniz şöyle bir düşünün. Ekonomik iniş çıkışlar, duygusal değişimler, hayatınızdan gidenler ve hayatınıza merhaba diyenler… Günlük yaşantınızı etkileyen tüm bu değişimler, astrolojiye göre yıldızların hareketlerinden dolayı yaşanmaktadır. Her sene olduğu gibi daha net kararlı adımlarla pek çok şeyi başarabilirsiniz. Peki burçlarınız bu noktada ne kadar etkili olacaktır hiç düşündünüz mü? Burçlar yeni yılda size neler getirecek şöyle bir düşünelim istedik ve burç yorumları hakkında bir yazı hazırladık.

Bu yıl sağlık, aşk, evlilik, sosyal yaşam ve finansal durumunuz hakkında ihtimalleri merak ediyorsanız, burç yorumları yazımıza hemen başlayalım. İfade ettiğimiz burç yorumları yeni yıl günlerinde size neler kazandırabilir, sizden neler alabilir şöyle bir tahminde bulunalım.

Yıldızınız açık, şansınız bol olsun!

Yeni Yıl Burç Yorumları

Koç Burcu (21 Mart – 20 Nisan)

Koç burcunu bekleyen birçok sürpriz olacak. Özellikle de aile ve sosyal yaşantılarında gelgitler yaşayan Koç burçları, en sonunda bir düzen alacak ve harika sosyal bağlar kuracak. Maddi açıdan biraz zor geçse de yılın ilk dönemleri, yıl ortalarına doğru şöyle bir oh çekebilecek. Ekonomik sıkıntılara karşı asla pes etmeyin ve bu zorlu günlerin de gideceğini hatırlayın. Bu sene içinde psikolojik açıdan her gününüz bir olmayabilir. Bu nedenle çevrenize karşı bir nebze daha hassas olmanızda fayda olacak. Yoksa bir sabah uyanıp “Seni dün kırdığım için özür dilerim.” diye arayacak arkadaş listeniz uzayabilir. Koç burçları için duygusallığın daha da ön planda olduğu bir sene olabilir. Bekarlar belki de bu yaz, hayatınızın aşkını bulabilirsiniz :)

koç burcu

Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burcu için bu yıl, değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bir sene olacak. Yeniliklere açık olun. Bu sene çevreniz için oldukça faydalı işlerde yer alabilirsiniz. Daha sosyal ve daha düşünceli geçecek bu günlerde, hem vicdan hem de kalben çok zenginleşeceksiniz. Tabii bu davranışlarınızın karşılığını da alabilirsiniz. Hayatınızdaki bu değişimler sizi daha huzurlu ve genç hissettirecek. Tüm yaş grupları için, Merkür etkisini gösterecek ve Boğa burçları çoğu zaman dinamik günler geçirecek. Karşınıza çıkan seçeneklerde kalbinizi dinleyip karar verdiğinizde bu yılın her anı daha verimli ve kararlı geçecektir. Sağlığınıza bu sene de önem vermelisiniz. Mevsim değişimleri Boğa burcunu bu yıl daha fazla etkileyebilir. Aman dikkat!

boğa burcu

İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran)

Duygusal kazançların bol olduğu İkizler burcu, bu yıl tüm manevi işlerini birkaç adım ileriye götürecek gibi görünüyor. Evlilik yolunda ilerleyenlerin işleri daha kolay halledilebilecek. Aman telaş yapmayın aradığınız her şeyi rahatça bulabileceksiniz. Çünkü bu sene sizin seneniz. Venüs’ün etkisinden dolayı önce kalple düşünüp yine kalple hareket edeceksiniz. Resmi işlerinizde ve iş hayatınızda keskin zekanızı kullanıp net kararlar vermelisiniz. Çünkü ikna yeteneğiniz ile pek çok iş detayını olumlu sonuçlandıracaksınız. Ocak ayından yılın son gününe kadar sizi pozitif duygular bekliyor olacak. Yeter ki siz de pozitif düşünmeyi tercih edin :)

ikizler burcu

Yengeç Burcu (21 Haziran – 22 Temmuz)

İkili ilişkiler de biraz stresli günleri bekleyen Yengeç burcu, bu yıl çok iyi düşünerek hareket etmelidir. Ev ve aşk hayatında bunalımlı zamanların yaşanması söz konusu olabilir. Hareketli başlayacaklarını ifade edebiliriz. Yeni bir yıl yeni bir ekonomik durumu da getirecektir. Mali işlerde zorluk çekmeyecek Yengeç burçları, yine de harcamalarına dikkat etmelidir. Özellikle de bahar aylarına doğru beklenmeyen sürprizler, cüzdanı etkileyebilir. Bu sene kendinizi çevrenizden daha fazla düşünün ve artık eğlenmek için fırsatlar oluşturun. Çünkü bu yıl neşenin ve keyfin bir yılı olarak, size merhaba diyecektir!

yengeç burcu

Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Aslan burcunu bu sene iş yenilikleri bekliyor olacak. Ofis ortamında yapılan bazı değişimler sizi de etkileyebilir. Endişelenmeyin, gayet güzel değişimler bunlar. Terfi alabilirsiniz yahut maaşınıza biraz eklemeler yapılabilir. Bu sene sizin kariyer yılınız olacak. Mevsim geçişlerinde mutlaka stresli günleriniz olacak. Fakat bu sizi yıldırmasın. Doğan her güneşin ardından size harika haberler gelecek. Özel hayatınızda ise yeni insanlar karşınıza çıkabilir. Evli kişilerin ise yeniliği bir bebek haberi olabilir. Aslan burcuna pek çok yenilik getirecek. Bu sene sağlığınıza dikkat edin ve atılan adımlarda iki defa düşünün.

aslan burcu

Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu yıl sizin pek çok yeniliği keşfedeceğiniz bir yıl olabilir. Başak burçları bu yılda aile sorunlarının üstesinden gelip güneşli günlere uyanacak. İş ve ev yaşamında denge kurulan, çok gezilecek ve keşfedilecek bir yıl sizi bekliyor. Merkür sizin için harekete geçiyor ve doğru adımlar atmanızı destekleyecek. İşinize kendinizi verdiğiniz, aynı zamanda sosyal yaşantıya da vakit ayırdığınız bir yıla hazır olun. Ekonomik sorunları düzeltip daha renkli günler geçireceksiniz. Bir süredir hayatına yeni birini almak isteyenlerin de kısmeti kapıda gibi, ne dersiniz? Bu yıl aşk insanı olmaya hazır mısınız?

başak burcu

Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)

Terazi burçları bu yıl anlayışlı ve sakin kalmayı başarmalıdır. Karşılarına gelecek her sorunda mantıkla hareket edip en iyi sonuca ulaşabilirler. Bu yıl Terazi burçları finansal açıdan dalgalanmalara şahit olabilir. Bu nedenle akıllı davranıp harcamaları düzenlemek gerek. Yaz aylarına doğru en yakın çevrenizden dürüst olmayan kişilerle karşılaşıp canınızı sıkabilirsiniz. Böyle anlarda biraz bencillik yapıp kendinizi düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Sonbahara doğru geldiğinizde ise hem aile hem de iş hayatında harika bir düzen kurabilirsiniz. Olumlu sonuçlar almak için sabretmeyi ve sakin kalmayı unutmayın!

terazi burcu

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Güçlü iradeye sahip olan Akrep burçları, bu sene değişimlerden epey etkilenecek gibi görünüyor. Aşk yaşamında emin kararlar verip ticari işlerde ise mantıklı işler yapmalıdır. Evlenecek olanların ise önüne engeller çıksa da sakin kalıp her şeyi yoluna koyabilir. Merkür’ün pozitif enerjisi Akrep burcuna yansıyacak ve yaza doğru fiziksel enerjiyi destekleyecektir. İletişim konusunda çevresine karşı hassas olması gereklidir. En ufak bir yanlış anlaşılma büyük sosyal sorunlara neden olabilir. Maddi açıdan Akrep burcu için ciddi sorunların olmadığı da ifade edilebilir.

akrep burcu

Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)

Hırslı karaktere sahip olan Yay kişileri, yoğun tempolu günlerde de hırslarından vazgeçmemeli. İş hayatında oluşacak tüm sorunları kendine olan güvenleri ve hırsı ile aşabilirler. Bahar aylarının gelmesiyle beraber Yay burcuna enerji, neşe ve keyif gelecek. Güneşin tadını almalısınız bu dönemlerde. Sağlık açısından da şifalı günler sizin olacak. Tedbirli olmanız sayesinde sağlığınızı tüm yıl kontrol altında tutabilirsiniz. Bahar ve yaz telaşlarından dolayı kendinize vakit ayıramadığınız için yılın son aylarını iyi değerlendirmelisiniz. Yıl içindeki tüm emeklerinizin karşılığı yılın sonuna doğru size verilecektir.

yay burcu

Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Geçen yıldan kalan bunalımlara bu yıl son vereceksiniz. Huzurlu ve stressiz bir yeni yıl sizi bekliyor duygusal Oğlaklar :) Kariyerinize önem verirken yine yalnızlığınıza olan aşkınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Bekar kişiler yıl ortasına doğru güzel haberler alacak. Bu yıl stresi kendinizden uzak tutmalısınız. Stresi hayatın her noktasına alırsanız sağlığınız bu durumdan etkilenebilir. Yeni yılın her döneminde alacağınız kararları kalbinizle düşünüp mantık süzgecinden geçirmeyi de ihmal etmeyin.

oğlak burcu

Kova Burcu (21 Ocak – 18 Şubat)

Yıldızlara göre Kova burcu, yeni yılda çok şanslı günler geçirecek. Sizinle aynı görüşe sahip kişilerle daha iyi iletişim kuracağınız bir yıl geliyor. Klişelerden uzak şekilde geçecek bu sene, epey renkli olacak gibi görünüyor. Bahar başında iş hayatında daha azimli ve kararlı olacaksınız. Bu hırsınız sizi iş ortamında daha aktif hale getirecek. Ufak tefek engeller çıksa da yaşamın her alanında, Kova burcu sabrı ve hırsı ile bu engelleri de ortadan kaldıracak. Henüz hayatında 2. kişiyi almamış kişilere ise ruh eşi haberini de verelim :)

kova burcu

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burcu kişileri, bu yıl çok emin adımlar atmalı. Belki bu sene içinde birkaç arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Çünkü menfaat için etrafınızda dolaşan kişiler size zarar vermek isteyebilir. Duygusal kararlar vermek için sosyal baskı altından kurtulmanız gerekecek. Sabırlı şekilde ilerlediğinizde, aldığınız kararlardan pişman olmayacaksınız. Neptün, Balık burcu için çok doğru hareketlerde bulunabilir. Yeni yılın başında iyimser olan ruh haliniz, bahar döneminde tempoya nasıl ayak uyduracak kim bilir! Bu nedenle sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü iş ve ev yaşamı arasında koştururken, bolca enerjiye ihtiyacınız olacak. Geçen yıl hata olduğunu düşündüğünüz her şeyi yeni yılda telafi edecek şansınız olacak. Bu sene çok şanslı görünüyor!

balık burcu

Kaynak Siteler

www.aburc.com

atolyesimya.com

www.falsozlugu.com

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Övelemeç (Kendi Yorumumla) Tarifi

Övelemeç (Kendi Yorumumla)

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Gelin Pastası ( Kendi Yorumumla) Tarifi

Gelin Pastası ( Kendi Yorumumla)

8-10 kişilik, 5dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Sürpriz Pasta Tarifi

Sürpriz Pasta

10-12 kişilik, 15dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sürpriz Kurabiye Tarifi

Sürpriz Kurabiye

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Sürpriz Köfte Tarifi

Sürpriz Köfte

4-6 kişilik, 1 saat Hazırlık, 10dk Pişirme
Sürpriz Kurabiye Tarifi

Sürpriz Kurabiye

10-12 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sürpriz Kek Tarifi

Sürpriz Kek

12-14 kişilik, 15dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sürpriz Salatası Tarifi

Sürpriz Salatası

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, Pişirme yok
Sürpriz Kurabiye Tarifi

Sürpriz Kurabiye

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Kan Yapan Yiyecekler, Kansızlığa Birebir En İyi Besinler Tarifi
Kan Yapan Yiyecekler, Kansızlığa Birebir En İyi Besinler

En Çok Kan Yapan Yiyecekler Nelerdir? Kansızlık (anemi) günümüzde birçok insanın problemi haline gelmiş durumda.…

Mide Yanmasına Ne İyi Gelir? Mide Yanması Nedir, Neden Olur? Tarifi
Mide Yanmasına Ne İyi Gelir? Mide Yanması Nedir, Neden Olur?

Mide Yanması Nasıl Geçer? Mide yanması, günlük yaşantımızda sıkça karşılaşabileceğimiz, genellikle beslenme veya stres kaynaklı…

İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Kan Yapan Yiyecekler, Kansızlığa Birebir En İyi Besinler Tarifi
Kan Yapan Yiyecekler, Kansızlığa Birebir En İyi Besinler

En Çok Kan Yapan Yiyecekler Nelerdir? Kansızlık (anemi) günümüzde birçok insanın problemi haline gelmiş durumda.…

Mide Yanmasına Ne İyi Gelir? Mide Yanması Nedir, Neden Olur? Tarifi
Mide Yanmasına Ne İyi Gelir? Mide Yanması Nedir, Neden Olur?

Mide Yanması Nasıl Geçer? Mide yanması, günlük yaşantımızda sıkça karşılaşabileceğimiz, genellikle beslenme veya stres kaynaklı…

İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif Tarifi
Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif

Bahar ve yaz ayları, serinletici ve hafif yemeklerin tadını çıkarmak için idealdir. Sıcak havalarda canımız…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi
2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi

Nisan ayında binlerce kez deftere eklenen, pek çok takipçimizin beğenisini kazanan en özel tarifler bu…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? Mineral İçeren Besinler, Görevleri Tarifi
Mineral Nedir? Mineral İçeren Besinler, Görevleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Tarifler Geri
Videolar Geri