Ankara’nın Tıka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi

Ankara’nın Tıka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi Tarifi

Ankara’nın En Lezzetli 10 Hamburger Durağı

Söz konusu hamburger olduğunda, kimileri için akan sular durur. Islak hamburger ya da ev yapımı dolgun hamburgerler birçok kişinin en sevdiği yemektir. Yumuşacık ekmek arasındaki köfte, çeşitli soslarla buluşur ve fast food gıdalar arasında gündemde olan hamburger yiyeceğini meydana getirir. Bu yiyecek öyle bir yiyecektir ki; gece gündüz demeden afiyetle yenir. Eğer siz de hamburger yemeyi çok seviyorsanız ve Ankara’da bulunuyorsanız; sizlere önereceğimiz Ankara hamburger mekanlarına gidebilirsiniz. Bu mekanlarda bolca lezzet sizi bekliyor!

Son günlerde Ankara ıslak hamburger ve ev yapımı hamburger konusunda birçok şehre örnek oluyor. Acıkanlar zaman zaman Ankara Bahçelievler hamburger mekanlarında buluşuyor. Önce gözleri sonra da mideyi doyuran bu hamburgerler ise; hem diyette olanları kaçamağa zorluyor hem de nefis bir öğün yaşatıyor. Eğer aklınızda ıslak hamburger Ankara’da nerede yenir sorusu varsa; aman çok uzaklara gitmeyin! Ankara hamburger en iyi mekanlarıyla şimdi burada!

Ankara ev yapımı hamburger, baharatlı soslar, çıtır patatesler ve doyumsuz lezzet için yazımızı okumaya başlayabilirsiniz. Bu satırlarda Ankara’nın en hareketli hamburger durakları önerildi. Ankara’da yemek için kısa bir mola verdiğinizde 10 önerimiz aklınıza gelsin. Etin hamburger ekmeğiyle buluştuğunda yarattığı özel lezzetleri siz de deneyin istiyoruz. Denediğinizde pişman olmayacağınız hamburger merkezleri işte karşınızda!

ankara'da hamburger nerede yenir

Ankara’da En İyi Hamburger Nerede Yenir? 10 Meşhur Adres

1) Burgerdinho

Ankara’da acıktınız ve hamburger yemek için kaliteli bir mekan arıyorsunuz. Tam da bu anda hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir mekan aklınıza gelecek. Burgerdinho, ev yapımı hamburgerlerin lezzetle sunulduğu bir mekan. Karamelize soğanlar, çıtır çıtır patatesler, özel soslar hamburgerle buluştuğunda damaklarda unutulmaz bir tat bırakacak. Eğer Ankara’da doya doya hamburger yemek isterseniz, Burgerdinho’nun kapıları size hep açık. Ekonomik ve doyurucu menüsüyle Burgerdinho sizleri bekliyor!

Adres: Aziziye, Cinnah Caddesi. No: 82, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 442 77 76

burgerdinho ankara

2) 210 DRC Restoran

Söğütözü’nün sevilen mekanlarından biri olan 210 DRC Restoran, hamburger yemek isteyenlerin sık sık uğradığı bir adres. Bahçe ve salonda konforlu anlar yaşamanız için tüm detaylar düşünülmüş. Etin pişme derecesi, ekmeğin yumuşaklığı, patates kızartmasının hafifliği ve sosların lezzetiyle masanızda ziyafet oluşturacaksınız. Oldukça ekonomik menüsü olan 210 DRC Restoran, Ankara’daki hamburger eviniz olacak. Sakin ve konforlu mekanda hamburger yemenin keyfini doya doya yaşayın!

Adres: Söğütözü, Söğütözü Caddesi. No: 3, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 504 55 04

210 drc ankara

3) Burger Break

Burger Break, ev yapımı hamburgerlerin lezzetlendiği bir Ankara mekanı. Buraya gelen müşteriler peynirli ve mantarlı hamburgerlerin müptelası olmuş durumda. Doyurucu ve kalın dilimlenmiş patateslerin eşlik ettiği hamburger menüleriyle uzun süre tok kalabilirsiniz. Dolgun bir hamburger ekmeğini tabağınızda görmek isterseniz, Burger Break sizi bekliyor olacak. Tam buğdaylı, tahıllı hamburger ekmekleri ve daha ötesi için davetlisiniz! Burger Break, hamburger sevenlerin ortak noktası!

Adres: Çayyolu, 2846. Cadde Dora Park Villaları D : 2/E – 3, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 241 20 50

burger break ankara

4) The Bigos

The Bigos, 15 farklı hamburger çeşidiyle Ankara’nın sevilen mekanlarından biri olmaktadır. Buraya geldiğinizde menüyü incelerken çok kararsız kalabilirsiniz. Tam 15 hamburger lezzetinden hangisini tercih etsem diye düşünürken; bir de bakmışsınız ki mekanın müptelası olmuşsunuz. Makarnalar, hamburgerler, et yemekleri ve salatalar için aklınıza gelecek olan The Bigos nezih mekanıyla da beğenileri toplayacak. Daha fazla zaman kaybetmeden The Bigos lezzetlerini siz de denemelisiniz!

Adres: 54. Caddesi (6. Cad.) No: 11/8, Bahçelievler, Ankara

İletişim: 0312 212 62 63

the bigos ankara

5) Fess Burger

Fess Burger, size daha önce yediğiniz hamburgerleri unutturacak bir mekan olma yolunda. Beğendili, hellimli, mantarlı, tavuklu burgerleri ve daha da fazlasını tatmak istediğinizde Ankara’da adresiniz Fess Burger olacak. Soslarıyla ilgi gören bu mekan, etinden ekmeğine kadar her bir lezzeti kendisi hazırlıyor. Katkı maddeleri olmadan doya doya bir hamburger yemek isterseniz; Fess Burger’i deneyebilirsiniz! Üstelik çaylar şirketten! Fess Burger favori mekanlarınızdan biri olmaya aday!

Adres: Oğuzlar, 1387. Sokak 2 – 1 / C, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 220 05 05

fess burger ankara

6) Big Baker

Doyurucu hamburger ekmeğinin arasında, taze ve ev yapımı hamburger köftesini sunan bir mekan daha karşınızda. Big Baker, Ankara’nın hamburger mekanları arasında oldukça meşhur. Kocaman hamburger ekmeklerini gördüğünüzde nasıl bitireceğim diye düşünebilirsiniz fakat bir ısırık aldığınızda, hamburgerin nasıl bittiğini anlayamazsınız. Acıktığınız her anda hamburgerin tadına doymak için Big Baker’e bekleniyorsunuz. Big Baker’in hamburgerlerini uzun bir süre unutmayacaksınız!

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, 2760. Caddesi (110. Cadde), Yenimahalle/Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 334 23 34

big baker ankara

7) Piel Roja

Piel Roja, kendine has bir atmosferi olan doyurucu mekanlardan biri. Dünya mutfaklarına ait özel sosları masanızda konuk eden Piel Roja’da farklı aromalarla lezzetlendirilmiş hamburgerleri deneyebilirsiniz. Dolgun porsiyon ve doyumsuz lezzetin adresi olan Piel Roja’da hamburger keyfi için buluşabilirsiniz. Köfteli ve bonfile etli hamburgerler için davetlisiniz! Farklı lezzetler arayanlar bu mekana uğramayı unutmasın! Piel Roja, özgün menüsü ile kapılarını Çankaya’da açıyor!

Adres: İhsan Doğramacı Bulvarı 1597. Cadde Ankuva AVM NO: 28 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 266 66 20

piel roja ankara

8) Franco Burger

Ankara’da ıslak hamburger denildiğinde akıllara Franco Burger gelecek. Ekonomik menüleriyle birçok müşteriyi kendine hayran bırakan Franco Burger, zengin porsiyonlarıyla da gelenleri memnun etmeyi başarıyor. Renkli sunumları, leziz tatları olan Franco Burger farklı aromalı hamburger sevenlerin de ortak noktası. Ankara’da acıktığınız anları değerlendirmek için Franco Burger’i deneyebilirsiniz. Aklınızdaki ıslak hamburger Ankara nerede yenir merakını Franco Burger ile giderebilirsiniz!

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, 2902. Sokak Sarnıç Park Avm 7 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 447 28 54

franco burger

9) That’s Burger

That’s Burger’i tercih edenler hamburger ekmeğinin kıvamını ve etin lezzetini çok beğeniyor. Ortamdaki neşe veren dekorlar, iştah açan detaylar ise işin ufak bir detayı. Etteki yağ oranının güzelce ayarlanmış olması, patateslerin çıtırlığı ve baharatı That’s Burger’i popüler yapan unsurlardan biri. Eğer yolunuz Ankara’dan geçerse That’s Burger’i denemenizi önereceğiz. Çünkü burada yiyeceğiniz hamburgerlerin tadı bir başka olacak. That’s Burger, hamburgerin unutulmaz tat verdiği noktalardan biri!

Adres: Gazi, Şenol Caddesi No: 32/B, Yenimahalle, Ankara

İletişim: 0312 222 41 49

thats burger

10) Big Bang Burger

Yolunuz Tunalı Hilmi’den geçtiğinde ve acıktığınızı hissettiğinizde, Big Bang Burger sizi bekliyor olacak. Bu mekanı diğer yerlerden ayıran özelliği, sınırsız içecek servisi! Evet, siparişlerinize ekleyeceğiniz içecekleri sınırsızca içebiliyorsunuz. Ayrıca tüm menüler gözlerinizin önünde açık mutfakta hazırlanıyor. Soğan halkasından, soslara kadar tamamen ev yapımı lezzetler arıyorsanız gideceğiniz adres Big Bang Burger olabilir. Big Bang Burger’in hamburgerde oluşturduğu tatları siz de denemelisiniz!

Adres: Remzi Oğuz Arık, Bestekar Caddesi 49/B, Çankaya, Ankara

İletişim: 444 2 919

big bang burger ankara

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Tamamı ev yapımı efsane Hamburger Tarifleri kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’un En İyi 12 Hamburger Mekanı

Hangi Hamburger Kaç Kalori? Hamburger Menü Kaç Kalori?

Ankara’da Hakiki Döner Yiyebileceğiniz 12 Meşhur Restoran

Ankara’nın En Doyurucu 10 Açık Büfe Kahvaltı – Brunch Mekanı

Aspava Nerede Yenir? Ankara’nın İkramı En Bol 7 Kral Aspava Şubesi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Bastık Tarifi

Bastık

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Doyuran Çorba Tarifi

Doyuran Çorba

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Doyuran Pasta Tarifi

Doyuran Pasta

8-10 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Doyuran Pizza Tarifi

Doyuran Pizza

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Doyuran Pasta Tarifi

Doyuran Pasta

10-12 kişilik, 20dk Hazırlık, Pişirme yok
Doyuran Pasta Tarifi

Doyuran Pasta

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, Pişirme yok
Kalbura Bastı Tarifi

Kalbura Bastı

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Kalbura Bastı Tarifi

Kalbura Bastı

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri