İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı

İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı Tarifi

İstanbul’un Keyifli ve Kaliteli Kutlama Mekanları

Doğum günü kutlayacağınız mekanı bulmak her zaman kolay değildir. Konuk sayısı, hava durumu ve mevsim gibi durumları göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu bakımdan doğum gününün kutlanacağı yeri seçmek, doğum gününün belki de en can alıcı noktalarından bir tanesidir. Sevdikleriniz ile beraber geçireceğiniz bu anlamlı günü, şık ve gösterişli yerleri seçerek taçlandırabilirsiniz.

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

İstanbul’un En İyi Doğum Günü Mekanları

  • Frankie
  • 16 Roof
  • Banyan
  • Chilai
  • Bridge Restaurant
  • Bebek Lokal
  • Ziyade Fasıl
  • 360 İstanbul
  • Huqqa
  • Veranda Pera

Büyük şehirlerde yaşayanlar bir sürü seçenek arasından hangisini seçeceğine karar veremez. Özellikle İstanbul’da doğum günü kutlanacak yerler bir hayli fazladır.

İstanbul’da doğum günü nerede kutlanır ve İstanbul’da sevgiliye doğum günü mekanları nerededir diye merak ediyorsanız, sizin için sıcak atmosferli yerleri derledik. İşte, İstanbul doğum günü kutlanacak yerler ve bu yerlerin iletişim bilgileri.

İstanbul Romantik Akşam Yemeği Mekanları

istanbul doğum günü mekanları

İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Frankie

Frankie, İstanbul’da doğum günü için mekan arayanların uğrak noktalarından bir tanesidir. Nişantaşı tutkunları bu mekanı rahatlıkla tercih edebilir. Aynı zamanda şık ve modern bar & lounge alanındaki kokteyllerine bayılacaksınız. Muhteşem manzarası ve özel ambiyansı sevdikleriniz için unutulmaz bir deneyim olur. Mekanda aynı zamanda ünlü sanatçılar sahne alır. Sürdürülebilir ve yenilikçi mutfak lezzetleri vardır.

İletişim: 0212 230 66 66

Adres: Harbiye, Teşvikiye Cd. 41-41 A, 34367 Şişli/İstanbul

2) 16 Roof

İstanbul doğum günü mekanları arasındadır. Teras barından boğazın eşsiz manzarası görünür. Işıltılı boğaz manzarası ve lezzetli yemekleri ile ünlüdür. Burası özelleştirilmiş etkinlik planlama uzmanlığı sunar. Doğum gününüzde sevgilinizle romantik bir akşam yemeği yemek için burayı tercih edebilirsiniz. Şehrin en popüler adreslerinden birinde yer alır. Özel hissettirecek müziği sayesinde doğum gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Hem restoran hem bar hizmetleri ile misafirlerini ağırlayan bir yerdir. Tasarımı ve havası sayesinde buraya hayran kalacaksınız.

İletişim: 0212 326 11 00

Adres: Vişnezade, Acısu Sokaği NO 19, 34357 Beşiktaş/İstanbul

3) Banyan

Ortaköy’de ihtişamlı manzarada konumlanmış Banyan restaurant, ruhu olan mekanlar arasındadır. Bu mekanda doğanın tüm lezzetlerini tadabilirsiniz. Doğum günü için en çok tercih edilen yerlerden bir tanesidir. Asya ve Thai baharatlarını harmanlayarak oluşturduğu lezzetleri ile kokteyllerine bayılacaksınız. Sevdiklerinizle sohbet eşliğinde özel etkinliklerinizi gerçekleştirmek isterseniz, burası tam size göre! Sevgilinizle romantik bir kutlama için de uygun olan mekan, birçok farklı kültüre ev sahipliği yapar. Doğum günü pastanız da siz ne zaman isterseniz masanıza şık sunumu ile birlikte gelir.

İletişim: 0212 259 90 60

Adres: Yıldız Muallim Naci Caddesi &, Salhane Sokak No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul

4) Chilai

Gurme tatları ve DJ performansları ile bilinen Chilai, özel etkinliklerinizde sizi ayrıcalıklı hissettirir. İstanbul Bebek lokasyonunda bulunur. Boğaz manzarası ve şık sunumu ile huzur dolu doğum günü isteyenlerin mekanıdır. Hafta sonu kahvaltıları ile de ünlüdür. Arkadaşlarınızla keyif dolu bir doğum günü kutlaması için bu mekanı tercih edebilirsiniz. Denize çok yakın olmasından dolayı kendinizi denizin ortasında gibi hissedersiniz. Üst katı doğum günü kutlamalarınız için mükemmeldir. Doğum günü pastanız eşsiz sunumu ile masanıza getirilir. Işıklandırma sistemi ve kusursuz hizmeti sayesinde ziyaret edenleri kendine hayran bırakır.

İletişim: 0212 263 63 15

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd., 34342 Beşiktaş/İstanbul

5) Bridge Restaurant

Anadolu yakası doğum günü mekanı denilince akla gelen restaurantlardan bir tanesidir. Sınırları zorlayan lezzetleri vardır ve boğazda sevdiklerinizle doğum gününüzü keyifli bir şekilde kutlama şansı elde edersiniz. Bridge’nin balo suiti de bulunmaktadır. Burada özel etkinliklerinizi güzel anılara dönüştürebilirsiniz ve ihtişamlı manzarası size eşlik eder. Sakinlikten hoşlananlar buranın cafesini tercih edebilir. İtalyan tarzı tasarımı ve salaş ortamı sayesinde kendinizi özel hissedersiniz.

İletişim: 0216 391 95 85

Adres: Kuzguncuk, Nakkaştepe Yolu No:56, 34632 Üsküdar/İstanbul

6) Bebek Lokal

Huzuru sevenlerin tercihidir. Boğaz manzarası sayesinde romantik bir kutlama da düşünebilirsiniz. Kokteyl ve yemek servisleri muhteşemdir. Enerjik müzikleri seviyorsanız, tercih edebileceğiniz yerlerdendir. DJ performansı, eşsiz tatları ve kalabalıktan uzak oluşu ile popülerdir. Nezih ortamından dolayı en çok tercih edilen doğum günü mekanları arasındadır. Pastayı kendiniz getirmek istiyorsanız, servisini ücretli bir şekilde yapmaktadırlar. Sabahtan akşama kadar keyifli bir ortam için burayı tercih edebilirsiniz.

İletişim: 0212 265 59 59

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd. No:56, 34342 Beşiktaş/İstanbul

7) Ziyade Fasıl

Kozyatağı Hilton’da bulunur. Kaliteli servisi ve eğlenceli ortamı vardır. Bu sayede doğum gününde arkadaşlarınızla keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Doğum gününüzde mekan, doğum günü için akla gelebilecek her şeyi sizin adınıza düşünür. Kanun ve klarnet dinletileri mevcuttur. İlerleyen saatlerde Roman show, oryantal, zeybek ve dans gösterileri vardır. Eğlencenin sınırsız olduğu bir yerdir. Lezzetli yemekleri vardır. Anadolu yakasında doğum günü mekanı arayanların mutlaka tercih etmesi gereken yerlerdendir. Manzara ve ambiyansı ile göz dolduran Ziyade fasıl, sunduğu mezelerle de eşsizdir.

İletişim: 0533 293 58 83

Adres: Sahrayı Cedit, Batman Sk. No:4, 34734 Kadıköy/İstanbul

8) 360 İstanbul

Beyoğlu’nda eski elçilik sırasına bakan çatı katında yer almaktadır. 360 derecelik bir İstanbul manzarasında doğum gününüzü kutlamak isterseniz, burası tam size göre! Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Türk mutfağı ile harmanlayan mekan, hafta sonları Club360’a dönüşür. Mutfak, tasarım, eğlence ve atmosferin uyum içinde olduğu yerlerdendir. Canlı dansçıları ve performansları vardır. Yetenekli DJ performansı sayesinde doğum gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Mekanda doğum gününüz için ekstra bir çaba harcanır.

İletişim: 0533 691 0 360

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. No:163 K: 8, 34433 Beyoğlu/İstanbul

9) Huqqa

Tasarım odaklı bir ambiyans ile kurulmuş yerlerdendir. Doğum gününde sakin bir yer arayanların tercih edebileceği mekanlardandır. Birçok ülkede şubesini açan Huqqa, entelektüel trendlere sahip yerlerdendir. Burayı romantik bir akşam yemeği için de düşünebilirsiniz. Dizaynı ve hizmeti ile kentsel seçkinlerin bir kaçış noktasıdır. Manzarası ve lezzeti ile harikadır. Keyifli bir yemek deneyimi sunan mekan, zengin menü seçeneklerini misafirlerine sunar.

İletişim: 0212 652 6 222

10) Veranda Pera

Yeni nesil meyhane diye tanımlayabiliriz. Doğum günü için Haliç’in eşsiz manzarasını tercih edenlerin yeridir. Akdeniz ve Anadolu lezzetlerinin bir arada olduğu bu mekanda, özel seçkilere sahip müzik listesi ile eğlencenin dibine vurursunuz. Doğum günü için şık bir mekan arayanların tercihi olan Veranda Pera, şahane atmosfere sahiptir.
Zevkli dekorasyonu sayesinde ev konforunda hissedersiniz. Yeni yaşınıza sakin ve keyifli bir ortamda merhaba dersiniz. Gitmeden günler önce rezarvasyon yaptırmanızda fayda vardır. Konumu Beyoğlu’dur.

İletişim: 0546 233 44 50

Adres: Asmalı Mescit, Meşrutiyet Cd. No:83, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Veranda Pera Fix Menü Fiyat Listesi

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

En İyi 13 Fine Dining Restoran: Şık, Nezih

İstanbul’un En İyi Deniz Ürünleri Restoranı

Sevgililer Gününde Gidilebilecek 12 Şık Restoran

İstanbul Boğaz Manzaralı Akşam Yemeği Mekanları

İstanbul Manzaralı Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler Eğlence Adresi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En Kolay Doğum Günü Pastası Tarifi

En Kolay Doğum Günü Pastası

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Doğum Günü Kurabiyesi (En Tatlısından) Tarifi

Doğum Günü Kurabiyesi (En Tatlısından)

12-14 kişilik, 1 saat 30dk Hazırlık, 10dk Pişirme
En Pratiğinden Doğum Günü Pastası Tarifi

En Pratiğinden Doğum Günü Pastası

12-14 kişilik, 45dk Hazırlık, Pişirme yok
En Pratiğinden Doğum Günü Pastası Tarifi

En Pratiğinden Doğum Günü Pastası

10-12 kişilik, 40dk Hazırlık, Pişirme yok
Doğum Günü Pastası (Eşime En Çabuğundan ) Tarifi

Doğum Günü Pastası (Eşime En Çabuğundan )

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Doğum Günü Pastası Tarifi

Doğum Günü Pastası

12-14 kişilik, 2 saat Hazırlık, 40dk Pişirme
Doğum Günü Pastam Tarifi

Doğum Günü Pastam

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Tarifler Geri
Videolar Geri