İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı

İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı Tarifi

İstanbul’un Keyifli ve Kaliteli Kutlama Mekanları

Doğum günü kutlayacağınız mekanı bulmak her zaman kolay değildir. Konuk sayısı, hava durumu ve mevsim gibi durumları göz önünde bulundurmanız gerekir. Bu bakımdan doğum gününün kutlanacağı yeri seçmek, doğum gününün belki de en can alıcı noktalarından bir tanesidir. Sevdikleriniz ile beraber geçireceğiniz bu anlamlı günü, şık ve gösterişli yerleri seçerek taçlandırabilirsiniz.

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

İstanbul’un En İyi Doğum Günü Mekanları

  • Frankie
  • 16 Roof
  • Banyan
  • Chilai
  • Bridge Restaurant
  • Bebek Lokal
  • Ziyade Fasıl
  • 360 İstanbul
  • Huqqa
  • Veranda Pera

Büyük şehirlerde yaşayanlar bir sürü seçenek arasından hangisini seçeceğine karar veremez. Özellikle İstanbul’da doğum günü kutlanacak yerler bir hayli fazladır.

İstanbul’da doğum günü nerede kutlanır ve İstanbul’da sevgiliye doğum günü mekanları nerededir diye merak ediyorsanız, sizin için sıcak atmosferli yerleri derledik. İşte, İstanbul doğum günü kutlanacak yerler ve bu yerlerin iletişim bilgileri.

İstanbul Romantik Akşam Yemeği Mekanları

istanbul doğum günü mekanları

İstanbul’un En İyi 10 Doğum Günü Mekanı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Frankie

Frankie, İstanbul’da doğum günü için mekan arayanların uğrak noktalarından bir tanesidir. Nişantaşı tutkunları bu mekanı rahatlıkla tercih edebilir. Aynı zamanda şık ve modern bar & lounge alanındaki kokteyllerine bayılacaksınız. Muhteşem manzarası ve özel ambiyansı sevdikleriniz için unutulmaz bir deneyim olur. Mekanda aynı zamanda ünlü sanatçılar sahne alır. Sürdürülebilir ve yenilikçi mutfak lezzetleri vardır.

İletişim: 0212 230 66 66

Adres: Harbiye, Teşvikiye Cd. 41-41 A, 34367 Şişli/İstanbul

2) 16 Roof

İstanbul doğum günü mekanları arasındadır. Teras barından boğazın eşsiz manzarası görünür. Işıltılı boğaz manzarası ve lezzetli yemekleri ile ünlüdür. Burası özelleştirilmiş etkinlik planlama uzmanlığı sunar. Doğum gününüzde sevgilinizle romantik bir akşam yemeği yemek için burayı tercih edebilirsiniz. Şehrin en popüler adreslerinden birinde yer alır. Özel hissettirecek müziği sayesinde doğum gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Hem restoran hem bar hizmetleri ile misafirlerini ağırlayan bir yerdir. Tasarımı ve havası sayesinde buraya hayran kalacaksınız.

İletişim: 0212 326 11 00

Adres: Vişnezade, Acısu Sokaği NO 19, 34357 Beşiktaş/İstanbul

3) Banyan

Ortaköy’de ihtişamlı manzarada konumlanmış Banyan restaurant, ruhu olan mekanlar arasındadır. Bu mekanda doğanın tüm lezzetlerini tadabilirsiniz. Doğum günü için en çok tercih edilen yerlerden bir tanesidir. Asya ve Thai baharatlarını harmanlayarak oluşturduğu lezzetleri ile kokteyllerine bayılacaksınız. Sevdiklerinizle sohbet eşliğinde özel etkinliklerinizi gerçekleştirmek isterseniz, burası tam size göre! Sevgilinizle romantik bir kutlama için de uygun olan mekan, birçok farklı kültüre ev sahipliği yapar. Doğum günü pastanız da siz ne zaman isterseniz masanıza şık sunumu ile birlikte gelir.

İletişim: 0212 259 90 60

Adres: Yıldız Muallim Naci Caddesi &, Salhane Sokak No:3, 34347 Beşiktaş/İstanbul

4) Chilai

Gurme tatları ve DJ performansları ile bilinen Chilai, özel etkinliklerinizde sizi ayrıcalıklı hissettirir. İstanbul Bebek lokasyonunda bulunur. Boğaz manzarası ve şık sunumu ile huzur dolu doğum günü isteyenlerin mekanıdır. Hafta sonu kahvaltıları ile de ünlüdür. Arkadaşlarınızla keyif dolu bir doğum günü kutlaması için bu mekanı tercih edebilirsiniz. Denize çok yakın olmasından dolayı kendinizi denizin ortasında gibi hissedersiniz. Üst katı doğum günü kutlamalarınız için mükemmeldir. Doğum günü pastanız eşsiz sunumu ile masanıza getirilir. Işıklandırma sistemi ve kusursuz hizmeti sayesinde ziyaret edenleri kendine hayran bırakır.

İletişim: 0212 263 63 15

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd., 34342 Beşiktaş/İstanbul

5) Bridge Restaurant

Anadolu yakası doğum günü mekanı denilince akla gelen restaurantlardan bir tanesidir. Sınırları zorlayan lezzetleri vardır ve boğazda sevdiklerinizle doğum gününüzü keyifli bir şekilde kutlama şansı elde edersiniz. Bridge’nin balo suiti de bulunmaktadır. Burada özel etkinliklerinizi güzel anılara dönüştürebilirsiniz ve ihtişamlı manzarası size eşlik eder. Sakinlikten hoşlananlar buranın cafesini tercih edebilir. İtalyan tarzı tasarımı ve salaş ortamı sayesinde kendinizi özel hissedersiniz.

İletişim: 0216 391 95 85

Adres: Kuzguncuk, Nakkaştepe Yolu No:56, 34632 Üsküdar/İstanbul

6) Bebek Lokal

Huzuru sevenlerin tercihidir. Boğaz manzarası sayesinde romantik bir kutlama da düşünebilirsiniz. Kokteyl ve yemek servisleri muhteşemdir. Enerjik müzikleri seviyorsanız, tercih edebileceğiniz yerlerdendir. DJ performansı, eşsiz tatları ve kalabalıktan uzak oluşu ile popülerdir. Nezih ortamından dolayı en çok tercih edilen doğum günü mekanları arasındadır. Pastayı kendiniz getirmek istiyorsanız, servisini ücretli bir şekilde yapmaktadırlar. Sabahtan akşama kadar keyifli bir ortam için burayı tercih edebilirsiniz.

İletişim: 0212 265 59 59

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cd. No:56, 34342 Beşiktaş/İstanbul

7) Ziyade Fasıl

Kozyatağı Hilton’da bulunur. Kaliteli servisi ve eğlenceli ortamı vardır. Bu sayede doğum gününde arkadaşlarınızla keyifli bir vakit geçirebilirsiniz. Doğum gününüzde mekan, doğum günü için akla gelebilecek her şeyi sizin adınıza düşünür. Kanun ve klarnet dinletileri mevcuttur. İlerleyen saatlerde Roman show, oryantal, zeybek ve dans gösterileri vardır. Eğlencenin sınırsız olduğu bir yerdir. Lezzetli yemekleri vardır. Anadolu yakasında doğum günü mekanı arayanların mutlaka tercih etmesi gereken yerlerdendir. Manzara ve ambiyansı ile göz dolduran Ziyade fasıl, sunduğu mezelerle de eşsizdir.

İletişim: 0533 293 58 83

Adres: Sahrayı Cedit, Batman Sk. No:4, 34734 Kadıköy/İstanbul

8) 360 İstanbul

Beyoğlu’nda eski elçilik sırasına bakan çatı katında yer almaktadır. 360 derecelik bir İstanbul manzarasında doğum gününüzü kutlamak isterseniz, burası tam size göre! Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Türk mutfağı ile harmanlayan mekan, hafta sonları Club360’a dönüşür. Mutfak, tasarım, eğlence ve atmosferin uyum içinde olduğu yerlerdendir. Canlı dansçıları ve performansları vardır. Yetenekli DJ performansı sayesinde doğum gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Mekanda doğum gününüz için ekstra bir çaba harcanır.

İletişim: 0533 691 0 360

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. No:163 K: 8, 34433 Beyoğlu/İstanbul

9) Huqqa

Tasarım odaklı bir ambiyans ile kurulmuş yerlerdendir. Doğum gününde sakin bir yer arayanların tercih edebileceği mekanlardandır. Birçok ülkede şubesini açan Huqqa, entelektüel trendlere sahip yerlerdendir. Burayı romantik bir akşam yemeği için de düşünebilirsiniz. Dizaynı ve hizmeti ile kentsel seçkinlerin bir kaçış noktasıdır. Manzarası ve lezzeti ile harikadır. Keyifli bir yemek deneyimi sunan mekan, zengin menü seçeneklerini misafirlerine sunar.

İletişim: 0212 652 6 222

10) Veranda Pera

Yeni nesil meyhane diye tanımlayabiliriz. Doğum günü için Haliç’in eşsiz manzarasını tercih edenlerin yeridir. Akdeniz ve Anadolu lezzetlerinin bir arada olduğu bu mekanda, özel seçkilere sahip müzik listesi ile eğlencenin dibine vurursunuz. Doğum günü için şık bir mekan arayanların tercihi olan Veranda Pera, şahane atmosfere sahiptir.
Zevkli dekorasyonu sayesinde ev konforunda hissedersiniz. Yeni yaşınıza sakin ve keyifli bir ortamda merhaba dersiniz. Gitmeden günler önce rezarvasyon yaptırmanızda fayda vardır. Konumu Beyoğlu’dur.

İletişim: 0546 233 44 50

Adres: Asmalı Mescit, Meşrutiyet Cd. No:83, 34430 Beyoğlu/İstanbul

Veranda Pera Fix Menü Fiyat Listesi

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

En İyi 13 Fine Dining Restoran: Şık, Nezih

İstanbul’un En İyi Deniz Ürünleri Restoranı

Sevgililer Gününde Gidilebilecek 12 Şık Restoran

İstanbul Boğaz Manzaralı Akşam Yemeği Mekanları

İstanbul Manzaralı Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler Eğlence Adresi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Doğum Günü Kurabiyesi (En Tatlısından) Tarifi

Doğum Günü Kurabiyesi (En Tatlısından)

12-14 kişilik, 1 saat 30dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Doğum Günü Pastası (Eşime En Çabuğundan ) Tarifi

Doğum Günü Pastası (Eşime En Çabuğundan )

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Doğum Günü Pastası Tarifi

Doğum Günü Pastası

12-14 kişilik, 30dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Bebeklerde Ek Gıdaya Geçiş Nasıl Olmalı, İlk Ne Verilir? Tarifi
Bebeklerde Ek Gıdaya Geçiş Nasıl Olmalı, İlk Ne Verilir?

Bebeklerde Ay Ay Ek Gıdaya Geçiş Tablosu Yenidoğan bebekler için temel yaşam kaynağı olan anne…

Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Püf Noktaları, Resimli & Videolu Tarifi
Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Püf Noktaları, Resimli & Videolu

Düdüklü Tencere Kullanım İpuçları Düdüklü tencereler aktif durumdaki hemen her mutfağın vazgeçilmez yemek pişirme aletleri…

İyot Nedir? Eksikliği, Faydaları, İçeren Besinler Tarifi
İyot Nedir? Eksikliği, Faydaları, İçeren Besinler

İyot Nedir, Ne İşe Yarar? İyot, tiroid fonksiyonlarından metabolizmaya, sinir sistemi gelişiminden enerji seviyelerine kadar…

Hacamat Günleri: 2024 Hacamat Takvimi Tarifi
Hacamat Günleri: 2024 Hacamat Takvimi

Hacamat Altın Günleri ve Takvimi Arapça kökenli "hijamah" kelimesinden gelen hacamat, kan alma işlemi olarak…

Derin Dondurucu Nasıl Temizlenir? Tarifi
Derin Dondurucu Nasıl Temizlenir?

Derin Dondurucu Temizliği Nasıl Yapılır? Yiyecekleri taptaze saklamanın en kolay yolunu sunan derin dondurucular, günümüzde…

Mutfak Dolabı Nasıl Boyanır? Tarifi
Mutfak Dolabı Nasıl Boyanır?

Mutfak Dolabı Boyama Teknikleri Evin kalbi mutfakta atar! Mutfak dolapları sık kullanıma bağlı olarak zaman…

Bebeklerde Ek Gıdaya Geçiş Nasıl Olmalı, İlk Ne Verilir? Tarifi
Bebeklerde Ek Gıdaya Geçiş Nasıl Olmalı, İlk Ne Verilir?

Bebeklerde Ay Ay Ek Gıdaya Geçiş Tablosu Yenidoğan bebekler için temel yaşam kaynağı olan anne…

Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Püf Noktaları, Resimli & Videolu Tarifi
Düdüklü Tencere Nasıl Kullanılır? Püf Noktaları, Resimli & Videolu

Düdüklü Tencere Kullanım İpuçları Düdüklü tencereler aktif durumdaki hemen her mutfağın vazgeçilmez yemek pişirme aletleri…

İyot Nedir? Eksikliği, Faydaları, İçeren Besinler Tarifi
İyot Nedir? Eksikliği, Faydaları, İçeren Besinler

İyot Nedir, Ne İşe Yarar? İyot, tiroid fonksiyonlarından metabolizmaya, sinir sistemi gelişiminden enerji seviyelerine kadar…

Hacamat Günleri: 2024 Hacamat Takvimi Tarifi
Hacamat Günleri: 2024 Hacamat Takvimi

Hacamat Altın Günleri ve Takvimi Arapça kökenli "hijamah" kelimesinden gelen hacamat, kan alma işlemi olarak…

Derin Dondurucu Nasıl Temizlenir? Tarifi
Derin Dondurucu Nasıl Temizlenir?

Derin Dondurucu Temizliği Nasıl Yapılır? Yiyecekleri taptaze saklamanın en kolay yolunu sunan derin dondurucular, günümüzde…

Mutfak Dolabı Nasıl Boyanır? Tarifi
Mutfak Dolabı Nasıl Boyanır?

Mutfak Dolabı Boyama Teknikleri Evin kalbi mutfakta atar! Mutfak dolapları sık kullanıma bağlı olarak zaman…

Bebeğe Kilo Aldıran Besinler Nelerdir? Tarifi
Bebeğe Kilo Aldıran Besinler Nelerdir?

Anne Karnında Bebeğe Kilo Aldıran Yiyecekler Anne adaylarının ve yakın çevresinin en çok merak ettiği…

Emzirmeyi Bıraktıkan Sonra Annedeki Değişiklikler Tarifi
Emzirmeyi Bıraktıkan Sonra Annedeki Değişiklikler

Emzirmeyi Bırakan Annedeki Değişiklikler Emzirmek, bir annenin bebeğiyle kurduğu en özel bağlardan biridir. Emzirme zamanları…

Anne Sütü Alan Bebeğe Ne Kadar Mama Verilmeli? Tarifi
Anne Sütü Alan Bebeğe Ne Kadar Mama Verilmeli?

Bebek İçin Anne Sütü ve Mama Kombini Anne sütü, ilk 6 ay bebeklerin en doğal…

Gebelikte Ay Ay Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Tablosu Tarifi
Gebelikte Ay Ay Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Tablosu

Hamilelikte Ay Ay Beslenme Programı Gebelikte ay ay değişen beslenme ihtiyaçlarını bilmek, sağlıklı bir hamilelik…

Hamilelikte Beslenme: Hamileler Ne Yemeli, Ne Yememeli? Tarifi
Hamilelikte Beslenme: Hamileler Ne Yemeli, Ne Yememeli?

Hamilelikte Sağlıklı Beslenme Listesi Hamilelik, hayatınızın en heyecan verici ve duygusal yolculuklarından biri. Bu dönemde…

Buzdolabı Kokusu Nasıl Giderilir? Doğal Çözümler Tarifi
Buzdolabı Kokusu Nasıl Giderilir? Doğal Çözümler

Buzdolabı Kokusu Giderme Yöntemleri Mutfakların olmazsa olmazı buzdolabı, gün içinde pek çok yemeği soğutmak ve…

Tarifler Geri
Videolar Geri