İstanbul Manzaralı Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler Eğlence Adresi

İstanbul Manzaralı Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler Eğlence Adresi Tarifi

Bu Mekanlarda İstanbul Bir Başka Güzel!

İstanbul, her yönüyle insanları kendine hayran bırakan bir şehirdir. Boğaz, korular, masmavi deniz ve kültür sentezi ile adeta bir tabloyu andırmaktadır. Her rengin olduğu bu tabloda, kendinize biraz zaman ayırmanız için yeni yerler keşfetmelisiniz diye düşündük ve sizler için bol eğlence içeren bir yazı hazırladık.

Stresinizi atıp lezzetli yemekleri yiyebileceğiniz İstanbul manzaralı mekanlar, tam aradığınız kriterlerde olmalı değil mi? Müzik isteyenlere canlı müzik imkanı sunan İstanbul manzaralı cafeler, bir nebze sakinlik isteyenlere de huzur dolu anlar yaşatmalıdır.

Tüm beklentinize göre 10 popüler eğlenceli mekan önermek için bu sayfada sizlerleyiz. İş ve hayat telaşını evde bırakıp İstanbul manzarasına doyacağınız mekanlarda buluşalım! Bakalım hangi mekanlar size göre?

İşte, İstanbul’un En Güzel Manzarasına Sahip 10 Elit Eğlence Mekanı!

1) Gaja Roof – Beşiktaş

İstanbul’un muazzam manzarası eşliğinde kadehleri kaldırmak ve lezzetli yemekleri tatmak için Beşiktaş’ta Gaja Roof’a bekleniyorsunuz. Dinlendirici müzikler eşliğinde, sevdiklerinizde hoş vakit geçirebileceğiniz bir mekandır burası. Swissotel The Bosphorus’un 16. katında manzaraya ve lezzete doyacaksınız. Akşam saatlerinde Gaja Roof’un terasında zaman geçirirken şehrin büyülü ışıkları altında şair olabilirsiniz. Özenle hazırlanan menüsü, kişiye özel olarak en taze şekilde sunuluyor ve her damak zevkine hitap ediyor. Birbirinden nefis kokteyl içmek isterseniz, adresi biliyorsunuz: Gaja Roof!

Adres: Swissotel The Bosphorus Kat: 14 Teşvikiye Mahallesi İstanbul Bayıldım Caddesi No: 2 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0 212 326 82 68

gaja roof

2) 360 İstanbul – Beyoğlu

İstanbul’da eğlencenin ve keyifli dakikaların merkezi olan 360 İstanbul, hem club hem de restoran hizmeti veren elit mekanlardan biri. Güvenli ortamında neşeli dakikalar geçirebileceğiniz 360 İstanbul, sizlere füzyon mutfağından ve Asya mutfağından lezzetler sunuyor. Tüm lezzetleri denemeye hazır mısınız? Eğlenceden ve lezzetten tüm beklentinizi tam puanla karşılayan 360 İstanbul, kaliteli ve profesyonel hizmeti ile sizleri de bekliyor. Kendiniz için ayıracağınız bir günü burada geçirdiğinizde ömrünüze unutulmaz bir gün daha eklemiş olacaksınız.

Adres: İstiklal Caddesi, Mısır Apartmanı, No: 163 Kat: 8 Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 0 212 251 10 42

360 istanbul
www.360istanbul.com

3) Vogue Restaurant – Beşiktaş

Vogue, 1997 senesinden günümüze kadar çizgisinden ödün vermeyen mekanlardan biri. Boğaz’ı tam karşısına alan Vogue, gelen konuklarına birbirinden özel yemekleri hazırlıyor. Panoramik bir İstanbul seyri sunan bu mekanda, hem yemekler hem de alacağınız huzur doyumsuz. Füzyon lezzetler, birçok ülkeye ait farklı yemekler ve sevilen et yemekleri Vogue mutfağında sizleri bekliyor. Yaz mevsiminde gitmek istediğinizde terasta alacağınız keyfin tarifi yok!

Adres: Akaretler Spor Caddesi No: 92 BJK Plaza Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 44 04

vogue restaurant
www.voguerestaurant.com

4) Mixo Terrace – Beyoğlu

Gözlerinizi kapatın ve kaliteli müziklerin olduğu, İstanbul’un manzarasına karşı nezih bir mekanda olduğunuzu hayal edin. Evet tam da hayalinizdeki gibi özenle hazırlanmış mekana sahip olan Mixo Terrace, keyifli dakikalara hasret kalan ve kendine bir türlü zaman ayıramayan kişilere armağan niteliğinde. Hep iş hep telaş olmaz değil mi? Dinlenmek ve eğlenmek sizin de hakkınız. Son derece seçkin ve lezzetli menüsü ile Mixo Terrace, sizi Martı Hotel’in zirvesinde bekliyor. Programınızı şimdiden yapmalısınız.

Adres: Martı İstanbul Hotel, Talimhane Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi No 25, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 0212 988 15 46

mixo terrace
www.gezenayaklar.com

5) Sapphire Vista Cafe – Kağıthane

Yerli ve yabancı turist tarafından sıkça ziyaret edilen Sapphire Vista Cafe, öğle yemeklerinde birçok kişinin tercihi oluyor. Hoş sohbetlere kırk yıl hatır eklemek ve özel günleri en eğlenceli şekilde hatırlamak isteyenler için ideal bir mekan olan Vista Cafe, lezzetli yemeklerinin yanı sıra rüya gibi bir İstanbul manzarası da sunuyor. Dostlarınızla buluşmak veya aileniz ile iyi bir yemek yemek için bizden bir tavsiye de Sapphire Vista Cafe. Uzaklarda değil sadece Sapphire Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde!

Adres: Emniyetevleri Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No: 1 Kağıthane, İstanbul

İletişim: 0212 268 80 80

sapphire istanbul

6) Peninsula Teras – Karaköy

İstanbul sadece binalarla dolu bir şehir değil, binaların üzerindeki teraslar ile nefes almanızı sağlayan bir şehirdir. Dört duvar arasından çıkıp tavsiye mekanlarımızdan Peninsula Teras’a gittiğinizde, İstanbul’u daha önce bu açıdan görmediğinizi düşüneceksiniz. Gün batımını Peninsula’da yakaladıysanız çok şanslısınız. Çünkü bu mekanda gün batımı ile akşam yemeğiniz daha da unutulmaz hale geliyor. Vegan mutfağı, Türk ve Akdeniz mutfağı lezzetlerini bulabileceğiniz Peninsula Teras, en güzel anlarınızı özel kılmak için kapılarını açıyor. Bu manzara karşısında bir kahve de bizden!

Adres: Tersane Caddesi, No: 111 Karaköy, Beyoğlu

İletişim: 0 212 254 77 00

peninsula teras
peninsulateras.com

7) Chilai Bebek

Arkadaşlarınızla beraber şöyle felekten bir gece çalmak ve nezih ortamda eğlenmek için Chilai Bebek’e gidebilirsiniz. Pek çok çeşitteki soğuk ve alkollü içecekler ile enerjinizi alıp seçkin menüsünden tercih ettiğiniz yemek ile midenizi şenlendirebilirsiniz. Chilai Bebek’in İstanbul manzarası ise paha biçilemez. Yaz sezonunda uğradıysanız manzaranızda bolca yat olabilir. Bu manzara ise size tatil günlerini hatırlatacaktır. Gezip eğlenmek hakkımdır diyenleri Chilai Bebek’e bekliyoruz.

Adres: Bebek Mahallesi, Cevdetpaşa Caddesi, No: 60 Bebek, İstanbul

İletişim: 0212 263 63 15

chilai bebek

8) Sortie – Ortaköy

Sortie, İstanbul’da yer alan gece eğlence merkezleri arasında oldukça popüler. Müziğin ritmine ve Boğaz’ın büyülü manzarasına kapılıp bolca eğleneceğiniz bu mekanda dans etmek istediğinizde kendinizi pistte bulacaksınız. Ritme kendinizi bıraktığınızda, ne stres kalacak ne de dert! Akşam yemeği ve bol eğlence için Sortie, İstanbul mekanları listenizde yerini alsın. Boğaz’ın ışıltısı, masanızı renklendirirken ruhunuzu da stresten uzaklaştırsın.

Adres: Muallim Naci Caddesi, No: 54 Ortaköy, İstanbul

İletişim: 0212 327 85 85

sortie ortaköy

9) Zuma – Ortaköy

Temiz bir deniz havası ve manzarası yaşamak istediğinizde, ayaklarınız sizi Ortaköy’de bulunan Zuma’ya götürecek. Zuma, farklı ve özgün yemek seçenekleri ile damak tadı zengin olanların uğrak mekanı. Dört mevsim İstanbul’un güzelliğini yaşatan Zuma terası, özel günlerinizde buluşma mekanı olabilir. Zuma’ya akşam saatlerinde geldiğinizde ise Boğaz’ın ışıltısı sizi büyüleyecek kadar etkileyici oluyor. Hiç vaktiniz olmasa dahi birkaç yudum bir şeyler içmek için muhakkak uğramalısınız.

Adres: İstinyePark İstinye Bayırı Caddesi No: 73, İstanbul

İletişim: 0212 236 22 96

zuma ortaköy

10) Fosil Lounge & Bar – Karaköy

Fosil Bar, samimi ve nezih mekanı ile eğlenceyi sevenlerin buluştuğu bir adres. Belirli günlerde ve dönemlerde parti organizasyonu yapan Fosil Lounge & Bar, müziği doya doya yaşamak isteyenler tarafından oldukça sevilmektedir. Farklı kokteyler ve doyurucu menüleri ile herkesin beklentisini karşılar. Eğlenceli bir mekan arıyorsanız, çok da uzaklara gitmenize gerek kalmıyor. Karaköy’ün tam ortasında Fosil Lounge & Bar müziğin sesini duymanızı bekliyor.

Adres: Müeyyedzade Mahallesi No: 16/A Karaköy Kemeraltı Caddesi

İletişim: 0552 218 07 62

fosil karaköy

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Boğaz Manzaralı Akşam Yemeği – Şık ve Nezih 10 Restoran

Beylerbeyi Sarayı’nda Tadına Doyamayacağınız Kahvaltı Menüsü

Çırağan Sarayı’nda Unutulmaz Bir Kahvaltı Deneyimine Hazır Olun!

Fuat Paşa Yalısı Menü Fiyatları 2019 – Tadı Damağınızda Kalacak!

Hidiv Kasrı’nda Sultanlara Layık Osmanlı Kahvaltısına Ne Dersiniz?

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Tane Tane Pilavın Adresi Tarifi

Tane Tane Pilavın Adresi

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
En Popüler Olan Çiğ Köfte Kurabiye Tarifi

En Popüler Olan Çiğ Köfte Kurabiye

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Popüler Trileçe Tarifi

Popüler Trileçe

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, 45dk Pişirme
İstanbul Salatası Tarifi

İstanbul Salatası

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif Tarifi
Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif

Bahar ve yaz ayları, serinletici ve hafif yemeklerin tadını çıkarmak için idealdir. Sıcak havalarda canımız…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi
2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi

Nisan ayında binlerce kez deftere eklenen, pek çok takipçimizin beğenisini kazanan en özel tarifler bu…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Tarifler Geri
Videolar Geri