Ankara’nın En İyi 15 Meyhanesi

Ankara’nın En İyi 15 Meyhanesi Tarifi

Ankara’nın En Gözde Meyhaneleri

Gecesi ve gündüzü ayrı bir canlı geçen Ankara’da kafeler gibi meyhaneler de oldukça aktif. Alkol kültürü olan ya da olmayan birçok kişinin sırf biraz eğlenmek amacıyla gittiği Ankara meyhaneleri, gelen misafirlerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Alkol tüketimi sağlığa zararlıdır. Alkol dostunuz değildir…

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

En İyi Ankara Meyhaneleri

  • Salaş Meyhane
  • Pancar Meyhane
  • Dem Meyhane
  • Meyhane Aşina
  • Demlen Meyhane
  • Anason Meyhane
  • 1923 CKM
  • Çalıkuşu Meyhane
  • Afitap Meyhanesi
  • Fesleğenli Meyhane
  • Sensiz Olmaz Meyhanesi
  • Rıfkı
  • Beste Meyhane
  • Sokakbaşı Meyhane
  • Manolis Meyhane

Ankara’nın her bir semtine dağılan meyhaneler en lezzetli yemekleri ve unutulmaz anları sizlere sunmaktan gurur duyuyor. Eğlenceli ve sazlı sözlü, alkollü ortamları seviyorsanız sizlere nokta atışı önerilerde bulunmaya geldik. Yazımıza kulak verin ve Ankara’da eğlencenin adresine ulaşın!

Ankara meyhane tavsiye yazımızda birbirinden kaliteli mekanları ele aldık. Listedeki Ankara meyhane isimleri belki de arkadaşlarınızla buluşma noktanız olacak. Şimdi o meyhanelere ve sizlere sunduğu imkanlara göz atalım. Eğlenceye tam gaz devam diyorsanız; sıradaki durağınız Ankara’nın sokaklarını şenlendiren meyhaneleri!

İstanbul Meyhaneleri – Felekten Bir Gece Çalabileceğiniz En Ünlü 10 Yer

Ankara’nın En İyi 15 Meyhanesi

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Salaş Meyhane

Ankara’daki meyhanaler sizleri eğlendirmek için kapılarını açıyor. Salaş Meyhanesi, seçkin menüsünden yoğurtlu dil ara sıcağı ile ülkenin her noktasından ilgi görmeye devam ediyor. Öyle leziz ara sıcaklara ve soğuk mezelere şahit edecek ki sizi; buraya geldiğinizde uzun bir süre ayrılmak istemeyeceksiniz. Ayrıca Salaş Meyhane’de canlı müzik de tam zevkinize göre olacak! Biraz eğlenmeye sizin de ihtiyacınız var!

Adres: Kavaklıdere, Bestekar Caddesi 22/B, 06880 Çankaya, Ankara

İletişim: 0549 418 57 18

2) Pancar Meyhane

Pancar tatlısı ile meşhur olan Pancar Meyhane, leziz ciğer menüleri ile de gündemde. Arkadaşlarınızla kaliteli bir ortamda buluşmak istediğinizde, Ankara’da Pancar Meyhane sizin için masanızı rezerve edecek. Tüm öğünlerde leziz dakikalar için Pancar Meyhane’ye uğrayabilirsiniz.

Adres: Kavaklıdere, Tunus Caddesi No: 85/A, 06680 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 468 01 63

3) Dem Meyhane

Çankaya’da samimi ve sakin bir meyhane arıyorsanız; Dem Meyhane karşınıza çıkacak. Buradaki yemeklerin lezzeti ve fasıl akşamlarının verdiği hoşnutluk, sizin tüm stresinizi alacaktır. Dem Meyhane, ufak ve şirin mekanı ile gelen misafirlere hoşça zaman geçirme imkanı sunuyor. İlk fırsatta uğramalısınız!

Adres: Ahmet Mithat Efendi Sokak No: 7/B Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 439 33 39

4) Meyhane Aşina

Türk sanat müziği ile ruhunuzu dinlendirip nefis mezeler ile de midenizi şenlendirmeye ne dersiniz? Bu iki doygunluğu sağlayan Meyhane Aşina, Ankara’da oldukça popüler. Ekonomik menüsü ve hızlı servisi ile Meyhane Aşina’yı favori mekanlar listenize ekleyebilirsiniz. Meyhane Aşina, güzel hatıralarınızı yaşatan bir mekan olarak her zaman bir adım ötenizde olacak!

Adres: Aziziye, Şair Nedim Sokak No: 23, Çankaya, Ankara

İletişim: 0533 205 87 82

5) Demlen Meyhane

Meyhaneye demlenmek ve dinlenmek için geliyorsanız, Demlen Meyhane’de aradığınız tüm kriterleri bulacaksınız. Güveçte işkembe, balık simidi, demlenzade mezesi ve daha da ötesi için Ankara’da bir keyif durağınız da Demlen Meyhane olacak. Demlen Meyhane, Çankaya’nın popüler ve sevilen bir meyhanesi olma özelliği ile sizin de favori mekanlarınız arasında yerini alsın!

Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi 61. Sokak 18/A 7. Cadde Çankaya

İletişim: 0312 223 00 03

6) Anason Meyhane

Öneri listemizde şimdi de oldukça popüler Ankara Anason Meyhane yer alıyor. Anasondan gelen sıcaklığı, mutfaktan yayılan yaprak ciğer kokusunu ve atmosferin sakinleştirici etkisini aynı anda yaşamalısınız. Ankara’da rakı içmek için nezih bir mekan arıyorsanız; Anason Meyhane’den yerinizi ayırabilirsiniz.

Adres: Billur Sokak (Barbaros Mahallesi) Ankara

İletişim: 0312 466 60 89

7) 1923 CKM

Ankara Cumhuriyet Meyhanesi Ankara’da bir marka olan mekandır. Cumhuriyet Meyhanesi’ne geldiğinizde sizleri duygulandıran ve hasret duygusunu yaşatan özel bir masayla karşılaşacaksınız. Bu manzara karşısında biraz hüzünlü biraz da sakin bir gece yaşayacağınızı hatırlatalım. Ankara Cumhuriyet Meyhanesi, Ankara’da yaşayanların ve bulunanların uğraması gereken özel bir adres.

Adres: Filistin Caddesi No: 41 GOP Ankara Çankaya Caddesi, Ankara

İletişim: 0533 271 06 71

8) Çalıkuşu Meyhanesi

Kendisini çalıkuşu hissedenlerin buluştuğu Ankara Çalıkuşu Meyhanesi, nice hatıralara şahit olan bir mekandır. Taze balıkların leziz kıvamda sunulduğu bu mekanda, somon da oldukça ilgi gören bir yemek. Mevsimine göre çeşitlenen ve lezzetlenen mezeler ile Çalıkuşu Meyhanesi’nde masanız oldukça dolgun görünecek.

Adres: Taşkın Sokak 29 / B Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi, Ankara

İletişim: 0312 315 47 99

9) Afitap Meyhanesi

Tunus Caddesi’nin işlek mekanlarından biri olan Afitap Meyhanesi, dostlarınızla keyifli akşamlarda buluşma noktanız olacak. Ankara’daki en nefis mezeleri hazırlayan mekan neresidir dediğinizde tek bir yanıt veremeyiz ama; mutlaka Afitap Meyhanesi’nin de adını bu konuda geçiririz. Dinlenmek ve eğlenmek için uğramayı unutmayın!

Adres: Remzi Oğuz Arık, Tunus Caddesi 63/B, 06680 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 467 26 67

10) Fesleğenli Meyhane

Ankara’daki meyhaneler arasında adı ile hafızalarda iz bırakan Fesleğenli Meyhane, seçkin menüsü ile de kendinden söz ettirmektedir. Pastırmalı humus, yaban mersinli mezeler, soslu mantar ve ev yapımı şalgam masadaki leziz detaylardan sadece birkaçı. Fesleğenli Meyhane’nin tadını almak ve eğlenmek için kapısını aralamayı unutmayın.

Adres: Turan Güneş Bulvarı, Cezayir Caddesi, No 4/B Yıldızevler Mahallesi, Ankara

İletişim: 0312 438 89 19

11) Sensiz Olmaz Meyhanesi

Keyifli akşamlarınıza lezzetli dokunuşlar katmak istediğinizde, kendinizi Sensiz Olmaz Meyhanesi’nde bulacaksınız. Fonda çalan sakin müzikler, sohbetinizin tadını kaçırmayan kalitedeyken sizler iç mekanın verdiği huzurla anın tadını çıkarmaya bakacaksınız. Sensiz Olmaz Meyhanesi’ne gelirken sensiz olmaz dediğiniz sevdiklerinizi de çağırmayı unutmayın!

Adres: Paris Caddesi No: 76/9-10 Kavaklıdere, Ankara

İletişim: 0312 426 26 71

12) Rıfkı

Fasıl ekibinin kalitesinden mutfakta hazırlanan yemeklere kadar büyük beğeni toplayan Rıfkı, Ankara’nın sevilen meyhanelerinden biri olarak aklınızda kalacak. Mevsimine göre çeşitlenen ve neredeyse 10 türden fazla sunulan mezeleri ile rakı sofranız renklenecek. Rıfkı’nın balık menüleri de ızgara etleri de dillere destan lezzette. Denemek için bir akşamınızı ayırmayı unutmayın!

Adres: Türkocağı Caddesi No: 76/10 Balgat, Ankara

İletişim: 0312 285 49 49

13) Beste Meyhane

Ankara’nın ufak ve salaş meyhanelerinden biri de Beste Meyhane. Mekan bir miktar ufak alanda yer aldığı için rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Böylece kalabalık günlerde daha rahat zaman geçirebilirsiniz. Beste Meyhane’nin lezzetini aldığınızda başka bir adres aramayacaksınız. Beste Meyhane, en güzle bestelerin sohbetlerinize konuk olacağı popüler bir eğlence durağı!

Adres: Bestekar Sokak No: 34/A Ankara

İletişim: 0312 425 25 53

14) Sokakbaşı Meyhane

Sokakbaşı Meyhane, ekonomik ve doyurucu menüsü ile kendini sevdirmeyi bilen lezzet duraklarından biridir. Personelin samimiyeti ve ilgisi, menülerdeki zenginliği ortamdaki ferahlık gelen konukların hoş zaman geçirmesini sağlıyor. Özel kutlama ve buluşmalarınızda Sokakbaşı Meyhanesi’ne uğrayabilirsiniz! Sokakbaşı Meyhane’sinde leziz dakikalar geçirirken; güzel günlerinize bir yenisini daha eklettirecek!

Adres: Esatoğlu, Esat Caddesi No: 73, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 425 95 05

15) Manolis Meyhane

Keyifli bir akşamda sevdiklerinizle şık ve nezih mekanda buluşmak, buluşmuşken de bir şeyler içmek ister misiniz? Yoğun iş temposuna biraz ara vermek hepinize iyi gelecek. Manolis’te masanızda yer alan leziz mezeler sohbetlerinizi daha da lezzetlendirirken kendinizi hiç yabancı bir yerde hissetmeyeceksiniz. Cazip fiyatlarla, dolu dolu bir dostlar sofrası görmek için sizleri Manolis’e davet ediyoruz.

Adres: Güvenevler, Kavaklıdere Cd. 7/A, 06690 Çankaya/Ankara

İletişim: 0312 426 44 26

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Alkol tüketimi sağlığa zararlıdır. Alkol dostunuz değildir…

Ankara’da Ne Yenir? En Meşhur 10 Lezzet Durağı

Ankara Kahvaltı Mekanları, En Doyurucu 10 Leziz Tavsiye

Ankara’da Hakiki Döner Yiyebileceğiniz 12 Meşhur Restoran

Ankara’nın En Doyurucu 10 Açık Büfe Kahvaltı – Brunch Mekanı

Aspava Nerede Yenir? Ankara’nın İkramı En Bol 7 Kral Aspava Şubesi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini, bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için ciddi…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini, bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için ciddi…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif Tarifi
Yaz Çorbaları: Pratik ve Çok Hafif 30 Tarif

Yaz ayları, hafif ve ferahlatıcı tariflerin vazgeçilmez olduğu dönemlerdir. Özellikle sıcak havalarda ağır yemeklerden kaçınmak…

Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Çam Balının Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Çam Balı: Aradığınız İlaç Akdeniz Çamlarında! Vücut direncini yüksek tutmak ve bağışıklığı güçlendirmek adına, beslenmenize…

Tarifler Geri
Videolar Geri