En İyi Kahve Makineleri Listesi: Karşılaştırmalı Özellikler

En İyi Kahve Makineleri Listesi: Karşılaştırmalı Özellikler Tarifi

En İyi Kahve Makinesi Hangisi?

Kahve makinesi, tam kıvamında kahve içebilmenizi sağlayan küçük ev aletidir. Kahveleri tadında pişirmenizi sağlar. Böylece size sadece kahve saatlerinin keyfini çıkarmak kalır. Ancak piyasada pek çok özelliğe sahip kahve makinesi bulunmaktadır. Bunların içerisinde size hitap edeni bulabilmek biraz uğraş gerektirir.

Nespresso makine mi Tchibo mu? Philips mi Siemens mi? Tüm bu sorulara cevaben modellerin detaylı özelliklerini yazımızda bulabilir ve hangi kahve makinesini seçeceğinize daha kolay karar verebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Kahve Çeşitleri Nelerdir? Türk ve Dünya Kahveleri Resimli Listesi

en iyi kahve makinası

En İyi Kahve Makinesi Tavsiyeleri

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi
Siemens EQ.6 Plus TE655203RW Tam Otomatik Kahve Makinesi
Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi
Delonghi Icona Vintage Manuel Barista Tipi Espresso Makinesi
Bosch TIS30321RW 300 Tam Otomatik Kahve Makinesi
Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi
Tchibo Cafissimo Latte Rosso Tam Otomatik Kahve Makinesi
Nespresso F121 Lattissima One Kahve Makinesi
Siemens EQ300 TI351209RW Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi
Tchibo Esperto Latte Tam Otomatik Kahve Makinesi
Melitta Caffeo Solo E950-103 Çekirdekten Fincana Tam Otomatik Kahve Makinesi
SAGE SES880BSS the Barista Touch Kahve Makinesi
Electrolux EasyPresso EEA111 Espresso Kahve Makinesi
Philips EP4346/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi
Lelit Grace Pl81T Yarı Profesyonel Kahve Makinesi
Delonghi Ecam 22110 SB Kahve Otomatı
Nespresso Creatista Pro J620 Kahve Makinesi
Melitta Avanza F270-100 Tam Otomatik Çekirdekten Fincana Sütlü Kahve Makinesi
Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi

İlginizi çekebilir: Kahve Akımları: 1., 2. ve 3. Nesil Kahve

En iyi kahve makineleri arasından hangisini seçeceğine karar vermek en zor işlerden bir tanesidir. Biz de sizin için buraya en iyi kahve makinesi markaları ve fiyatları hakkında derleme yaptık. Derlediğimiz bu kahve makineleri arasından dilediğinizi gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Haydi o zaman hep beraber keşfedelim!

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi

En iyi tam otomatik kahve makinesi hangisi sorusu için cevaplardan biri: Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi. Espresso, filtre kahve, cappuccino ve latte macchiato gibi çeşitli aromatik kahveleri tek makineyle hazırlamak için Philips EP3246/70’i tercih edebilirsiniz.

Profesyonellerin hazırladığı gibi yumuşacık süt köpü elde etmek, aroma sertliğini gönlünüzce ayarlamak Philips EP3246/70 ile oldukça basit! Uzun ömürlü, kaliteli seramik kahve öğütücü ile yıllar boyunca mis gibi kahveler yudumlayabilirsiniz.

Ürün, dokunmatik ekranı ve sade tasarımıyla teknolojik şıklığı mutfağa taşıyor. AquaClean teknolojisi sayesinde kireç temizlemeye ihtiyaç duymadan 5000 bardağa kadar kahve demleyebiliyorsunuz.

Artılar Eksiler
12 farklı kahve çeşidi sunar Bazı kullanıcılar için fiyatı yüksek olabilir
LatteGo süt sistemi, kolay temizlenebilir Bazı kullanıcılar için kullanımı karmaşık olabilir
Kullanımı kolay dokunmatik ekran Su haznesi 1.8 litre ile biraz küçük
Kompakt ve şık tasarım Bazı kullanıcılar için özelleştirme seçenekleri yeterli olmayabilir
Ayarlanabilir çekirdek değirmeni Bazı kullanıcılar için kahve sıcaklığı yeterli olmayabilir
AquaClean filtre ile suyu temizler ve bakımı kolaylaştırır Bazı kullanıcılar için kahve makinesi biraz gürültülü olabilir
Çift fincanlı özelleştirilebilir kahve akışı Bazı kullanıcılar için çıktı kalitesi yeterli olmayabilir

Bu tablo, Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Philips EP3246/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

HG: “Tam olarak görüldüğü anlatıldığı gibi.Tek tuşla hiç zahmete girmeden beş çeşit kahve yapmak mümkün.Ancak espresso olduktan sonra manuel çeşitlendirmek de zevkli olacak.Mutfağım tadilatta henüz yeri yok ancak görüntüsü şık.Kutu içerisinde Türkçe kullanım kılavuzu yoktu.Satıcı yanıt vermedi.İnternet üzerindeki videolar yardımıyla kurdum.ilk otomatik kahve makinam sadece model kıyaslaması yapamıyorum ancak anlattığım gibi önemli olan iyi espresso yapması.Kriteriniz bu şekildeyse tavsiye ederim.”

Siemens EQ.6 Plus TE655203RW Tam Otomatik Kahve Makinesi

Aynı anda iki kahveyi şipşak hazırlamak için işte harika bir kahve makinesi karşınızda! Kahve makinesi alırken neye dikkat etmeliyiz?

Hijyen konusunda kolay çözümleri sevenler için tam otomatik temizleme özelliği büyük pratiklik sunuyor. Siemens EQ.6 Plus TE655203RW Brita su filtresi, 5 farklı aroma sertliği ayarı, ince çekim ve 12 farklı kahve yapım seçeneğiyle tam donanımlı kahve makinesi arayanları memnun ediyor. En iyi kahve makinesi tam otomatik seçenekler arasında Siemens EQ.6 Plus TE655203RW öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Artılar Eksiler
İki fincan kahve hazırlayabilme özelliği Bazı kullanıcılar için fiyatı yüksek olabilir
Yüksek kaliteli seramik öğütücü ile kahve çekirdeklerini taze öğüterek daha iyi bir lezzet sunar Bazı kullanıcılar için temizliği biraz zor olabilir
Çift kahve öğütme sistemi ile daha hızlı kahve hazırlama Bazı kullanıcılar için su haznesi biraz küçük olabilir
Daha sert kahve sevenler için kahve miktarını ve öğütme seviyesini ayarlayabilme özelliği Bazı kullanıcılar için sesi biraz yüksek olabilir
OneTouch DoubleCup özelliği ile sadece bir düğmeye basarak iki fincan kahve hazırlayabilme Bazı kullanıcılar için kahve sıcaklığı yeterli olmayabilir
Yüksek kaliteli Latte Macchiato ve Cappuccino için CreamCenter teknolojisi Bazı kullanıcılar için tasarımı biraz sade olabilir
AquaStop ile su sızıntılarına karşı koruma Bazı kullanıcılar için kullanımı biraz karmaşık olabilir

Bu tablo, Siemens EQ.6 Plus TE655203RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Siemens EQ.6 Plus TE655203RW Tam Otomatik Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

SK: “Öncelikle kullanmış olduğum 3 aylık tecrübeme göre içtiğiniz kahvenin kalitesini en çok kullanılan çekirdeğin etkilediği kanısındayım. Gün aşırı espresso ve türevlerini genellikle hızlı üretip hızlı tüketen, ileri seviye kahve gurmesi olmayan bir tüketici olarak makinamdan çok memnunum. En çok şikayet edilen hususlardan biri olan su tüketimi hergün kullanmadığım için bana rahatsız edici gelmiyor. Ne kadar çok kullanırsanız o kadar çok su takviyesi yapmanız ve temizlemeniz gerektiğini göz önünde bulundurarak alın. Ayrıca belki en çok şikayet edilen konu olan düşük sıcaklığın menüdeki ayarlar kısmında yer alan “normal, yüksek ve maks” seçeneklerinden sanıyorum gözden kaçtığı için maks yerine yüksek ayarın seçilmesinden kaynaklanıyor. Ayrıca süt haznesi yerine hortum olması çok kullanışlı ve benim için tercih sebebiydi. Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.”

Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi

Marka olarak tercihiniz Philips ise ve Philips kahve makinesi arayışınız varsa EP2231/40 Tam Otomatik modelini tercih edebilirsiniz. Philips EP2231/40, espresso ve cappuccino gibi kahve tariflerini sevenler için LatteGo özelliğiyle puf puf süt köpüklü kahveler sunuyor.

Seramik kahve öğütücü kahve çekirdeklerinin en iyi şekilde çekilmesini sağlıyor. My Coffee Choice özelliği sayesinde aromatik sertlik istenen şekilde ayarlanabilir. 1.8 litre su kapasitesi ve 0.26 süt haznesi sayesinde kahveye doymak Philips EP2231/40 ile oldukça kolay!

Artılar Eksiler
Kompakt ve şık tasarımı ile mutfakta az yer kaplar Su haznesi kapasitesi 1.8 litre ile biraz küçük olabilir
AquaClean filtresi ile uzun süre bakım gerektirmez Bazı kullanıcılar için kahve sıcaklığı yeterli olmayabilir
Kolay kullanımlı dokunmatik ekran Bazı kullanıcılar için çıktı kalitesi yeterli olmayabilir
İki fincan kahve hazırlayabilme özelliği Bazı kullanıcılar için fiyatı yüksek olabilir
LatteGo süt sistemi, kolay temizlenebilir Bazı kullanıcılar için kullanımı biraz karmaşık olabilir
Ayarlanabilir kahve öğütücüsü ile kahve çekirdeklerini taze öğütür Bazı kullanıcılar için özelleştirme seçenekleri yeterli olmayabilir
12 farklı kahve tarifi sunar Bazı kullanıcılar için kahve makinesi biraz gürültülü olabilir

Bu tablo, Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

GA: “Ürünü 6 aydır kullanıyorum. Espresso, americano, latte, cappucino yapabileceğiz ve sıcak su alabileceğiniz güzel bir cihaz. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Sadece fazla gürültülü bir makine ama benim için sorun değil. Ayrıca sütlü kahvelerde ılıktan sıcağa giden bir kahve çıkıyor. Sütü ısıtmasını çok iyi bulmuyorum ama köpürtmesi güzel. Temizlemesi gayet kolay.”

Delonghi Icona Vintage Manuel Barista Tipi Espresso Makinesi

Nostaljik bir tat olan kahveyi, vintage bir makinede yapmak harika olmaz mı? İşte, Delonghi Icona Vintage bu fikirle tasarlanmış bir kahve makinesi olarak karşımıza çıkıyor. Özel süt köpürtücü sistemle kahvenizi höpürdetme keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Makinenin öne çıkan özellikleri arasında fincan ısıtma bölümü, dahili toz kahve pres tamponu, çift akıtma ağzı, su ve buhar ısısını kontrol eden 2 ayrı termostatın olması sayılabilir. Paslanmaz çelik Delonghi Icona Vintage’da 6 farklı kahveyi tam tadında hazırlayabilirsiniz.

Artılar Eksiler
Klasik ve estetik bir tasarıma sahip Manuel kullanımı için biraz eğitim gerektirir
Yüksek kaliteli paslanmaz çelik gövde Su ve buhar basıncı kontrolü manuel yapılmalı
Yüksek basınçlı pompa sistemi ile profesyonel espresso deneyimi sunar Bazı kullanıcılar için fiyatı yüksek olabilir
İsteğe bağlı olarak buhar çıkararak süt köpürtme özelliği Bazı kullanıcılar için temizliği biraz zor olabilir
Ayarlanabilir kahve öğütücüsü ile taze çekilmiş kahve hazırlama Bazı kullanıcılar için su haznesi kapasitesi yeterli olmayabilir
İki fincan kahve hazırlayabilme özelliği Bazı kullanıcılar için kahve sıcaklığı yeterli olmayabilir
Kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir Bazı kullanıcılar için sıcaklık kontrolü manuel yapılmalı

Bu tablo, Delonghi Icona Vintage Manuel Barista Tipi Espresso Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Delonghi Icona Vintage Manuel Barista Tipi Espresso Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

MD: “Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, her seferinde neden daha önce almadım tribinden çıkamıyorum. O kadar başarılı. Sesi çok ama bunu nasıl çözeriz bilmiyorum. Ben elime makinenin üzerine biraz baskı yapınca sesi kalmıyor gibi. yoksa makina kendi başıma sabah çok çekilmeyen bir ses yapıyor”

Bosch TIS30321RW 300 Tam Otomatik Kahve Makinesi

İyi bir kahve çekirdeği kadar suyun kalitesiyle de ilgili oluyor. Bosch TIS30321RW su filtreleme sistemiyle kahvenin tadına ve kokusuna etki edebilecek olumsuz bileşenleri ayıklıyor. Konforun ön planda olduğu cihazda kahve çıkış kısmının yüksekliği 15cm’e kadar ayarlanabiliyor.

Kolay açılan ön kapak ve su tankı sayesinde kullanım son derece pratik oluyor. Tam otomatik temizleme ve kireç arındırma sistemiyle hijyen kolaylıkla sağlanıyor. Tek dokunuşla cappuccino, latte ve macchiato yapmak Bosch ile çok kolay! 45 saniyede ilk fincan şipşak hazır!

Artılar Eksiler
Kompakt ve modern tasarımı ile mutfakta az yer kaplar Su haznesi kapasitesi 1.4 litre ile biraz küçük olabilir
AquaStop filtresi ile su kalitesini arttırır ve kireçlenmeye karşı korur Bazı kullanıcılar için sıcaklık kontrolü manuel yapılmalı
OneTouch DoubleCup fonksiyonu ile aynı anda iki fincan kahve hazırlama özelliği Bazı kullanıcılar için kahve sıcaklığı yeterli olmayabilir
AromaDouble Shot fonksiyonu ile daha yoğun bir kahve deneyimi sunar Bazı kullanıcılar için fiyatı yüksek olabilir
İki ayrı çekirdek haznesi ile farklı kahve çeşitlerine yer verir Bazı kullanıcılar için özelleştirme seçenekleri yeterli olmayabilir
Kolay kullanımlı dokunmatik ekran Bazı kullanıcılar için temizliği biraz zor olabilir
Otomatik temizleme ve dekalsifikasyon programı ile kolay bakım sağlar Bazı kullanıcılar için kahve makinesi biraz gürültülü olabilir

Bu tablo, Bosch TIS30321RW 300 Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Bosch TIS30321RW 300 Tam Otomatik Kahve Makinesi

en iyi kahve makineleri
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

LE: “Bu makineyi aldığıma çok memnunum. Çok gurme bir kahveci değilim ama, bu makine ile doğru çekirdek kahveyi bulup doğru kullanımı öğrendiğinizde, kahve zincirlerine ihtiyacınız kalmıyor. Her gün taptaze kahvem termosumda benimle…”

Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi

Nespresso kahve makinesi, uzmanlık gerektiren öğütme işlemi yapar. Bu sayede benzersiz lezzette ve aromada kahve içersiniz. Hava geçirmeyen kapsülleri sayesinde kahveler ilk günkü tazeliğini korur. 3 dakika içerisinde otomatik olarak düşük enerjide çalışmaya başlar. Dilediğiniz kahveyi bu makine ile istediğiniz boyutta pişirebilirsiniz. Üstelik kahvenin kıvamını verir ve benzersiz yoğunlukta dolgun köpük yaratır.

Artılar Eksiler
Kompakt ve şık tasarımı ile mutfakta az yer kaplar Sadece Nespresso marka kapsüllerle uyumludur
Otomatik kapalıma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar Sadece espresso ve lungo boy kahve hazırlayabilir
Kolay kullanımlı tek tuşlu işlemi sayesinde pratik kullanım sunar Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir
Hızlı ısıtma sistemi ile kısa sürede kahve hazırlama Sıcaklık kontrolü manuel yapılamaz
Yüksek basınçlı pompa sistemi ile kaliteli espresso deneyimi sunar Buharlı süt köpürtme özelliği yok
Kolay temizlenebilir ve çıkarılabilir parçalar Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle çevre dostu değil

Bu tablo, Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Nespresso C30 Essenza Mini Kapsüllü Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

OK: “Ürün boyutuna göre son derece başarılı diyebilirim. 19 bar basıç değeri çok iyi bir değer. Daha önce kullandığım espresso makinesi 12 bar basınç değerine sahipti, dağlar kadar fark var. Kullanımı, temizliği çok basit, çok az yer kaplıyor. Tavsiye ederim.”

Tchibo Cafissimo Latte Rosso Tam Otomatik Kahve Makinesi

Pratik kapsüllü kahve makinesi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Düşük enerji tüketimiyle bütçe dostu olan, kompakt tasarımıyla alan tasarrufu sağlayan Tchibo Cafissimo Latte Rosso mini bir süper kahraman kahve makinesi! Cappuccino, latte macchiato, caffè crema ve espresso hazırlarken 3 kademeli basınç sistemini ve süt köpürtme özelliğini kullanabilirsiniz. 10 adet kullanılmış kapsül haznesiyle rahatça kahvelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Artılar Eksiler
Otomatik süt köpürtme özelliği ile kolayca latte ve cappuccino hazırlayabilirsiniz Sadece Tchibo marka kapsüllerle uyumludur
Kolay kullanımlı tek tuşlu işlemi sayesinde pratik kullanım sunar Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir
Yüksek basınçlı pompa sistemi ile kaliteli espresso deneyimi sunar Yüksek fiyatlıdır
3 farklı fincan boyutu seçeneği sunar Yüksek ses seviyesiyle çalışır
Kolay temizlenebilir ve çıkarılabilir parçalar Sıcaklık kontrolü manuel yapılamaz
Kompakt ve şık tasarımı ile mutfakta az yer kaplar
Otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar

Bu tablo, Tchibo Cafissimo Latte Bianco Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Tchibo Cafissimo Latte Rosso Tam Otomatik Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

SÜ: “Almadan önce çoğu kahve makinasıyla karşılaştırarak aldım. Süt haznesinin olması ve fiyatının piyasadaki diğer makinelere oranla daha uygun olması sebebiyle tavsiye edilir. Ben görüntüsünü de çok beğendiğim için Tchibo Cafissimo aldım.Tek tuşla enfes kahvenize kavuşabiliyorsunuz. Hem pratik hem şık.”

Nespresso F121 Lattissima One Kahve Makinesi

Alman uluslararası tasarım ödülü REDDOT 2021 sahibi olan Nespresso F121 Lattissima One ile tescilli bir kahve makinesine sahip olabilirsiniz. Nespresso Lattissima One kapsül kahve yapımında bir usta gibi çalışıyor. Cappuccino, caffé latte ve espresso macchiato tariflerini kolaylıkla tek tuşla hazırlayabilirsiniz. 25 saniye gibi kısa bir sürede favori kahveniz yudumlamaya hazır!

Tek dokunuşla 3 farklı sütlü kahve hazırlamak bu makine ile çok kolay! Lungo tuşu sayesinde kirli suyu arındırmak da oldukça basit. 1 litre su haznesi ve 165 ml süt haznesine sahip üründe 8 adet kullanılmış kapsül haznesi kapasitesi bulunuyor.

Artılar Eksiler
Otomatik süt köpürtme özelliği ile kolayca latte ve cappuccino hazırlayabilirsiniz Sadece Nespresso marka kapsüllerle uyumludur
Hızlı ısıtma sistemi ile kısa sürede kullanıma hazırdır Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir
Dokunmatik kontrolleri ile kolay kullanım sağlar Bazı kullanıcılar için yüksek fiyatlı olabilir
3 farklı süt köpürtme seviyesi ayarı sunar Yüksek ses seviyesiyle çalışır
Yüksek basınçlı pompa sistemi ile kaliteli espresso deneyimi sunar Süt haznesi kapasitesi biraz düşük olabilir
Kullanımı ve temizlemesi kolaydır
Kompakt tasarımı ile az yer kaplar
Otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar

Bu tablo, Nespresso F121 Lattissima One Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Nespresso F121 Lattissima One Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu

MA: “Ürün benim beklentilerimi karşılıyor. Daha pahalı fiyatlara daha çok özelliği olan modelleri de var ama gereksiz bence. Sadece şu özelliği zorlayıcı o da şu ki; süt miktari manuel. Yani size süt haznesine ne kadar sür koyarsanız kahveniz o kadar sütlü oluyor. Diğer modellerinde süt miktarı yaptığınız kahve çeşidiyle ilgili olarak otomatik akıyor. Bunun aysrını tutturana kadar aşırı sütlü kahveler içtik 😂 en büyük endişem sütü yeterince ısıtmıyor olabilir diyeydi ama güzel ısıtıyor. Ilık süt midemi bulandırır ama dediğim gibi ısıtma oranı yeterli. Eğer siz de çok sıcak seviyorsanız Bir de öncesinde bardakları da ısıttınız mı çok güzel oluyor 👍🏻”

Siemens EQ300 TI351209RW Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi

Siemens Kahve ve Espresso makinesi, yüksek teknolojisi sayesinde optimum hazırlama ve mükemmel tat sunar. Tek tuşla dilediğiniz kahveyi seçebilirsiniz. Köpürtme sistemi sayesinde ideal kahvenizi içebilirsiniz. Kahve çekirdeklerini eşit miktarda öğütür. Süt köpürtme başlığı bulunur. Bu başlık kolayca temizlenebilir.

Artılar Eksiler
15 bar basınçlı pompa sistemi ile yüksek kaliteli espresso deneyimi sunar Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir
AromaDouble Shot özelliği ile daha yoğun ve zengin bir kahve tadı sağlar Bazı kullanıcılar için yüksek fiyatlı olabilir
Akıllı otomatik temizleme ve kireç önleme özelliği ile kullanımı ve bakımı kolaydır Süt köpürtme özelliği bulunmaz
İki bardaklık kapasitesi ile aynı anda iki fincan kahve yapabilirsiniz Bazı kullanıcılar için çok büyük bir tasarıma sahip olabilir
İki farklı kahve seviyesi ayarı sunar: kahve ve espresso
Yüksek kaliteli seramik öğütücüsü ile taze kahve öğütür
Kullanımı kolay ve programlanabilir özelliklere sahiptir
Kompakt tasarımı ile az yer kaplar

Bu tablo, Siemens EQ300 TI351209RW Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Siemens EQ300 TI351209RW Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

SK: “Ürünü iki hafta kullandıktan sonra yorumluyorum. Öncelikle bu fiyata alınabilecek en iyi ürün olduğunu düşünüyorum. Daha önce başka bir ürünün yarı otomatik modelini kullanıyordum. O makinada espressoda kendiniz ufak dokunuşlar yapabildiğiniz için tam otomatik makinaya biraz kaygı ile yaklaşıyordum. Ancak eğer beğendiğiniz çekirdeği kullanırsanız son derece başarılı Espresso yapıyor. Cafe Crema seçeneğinin Americano”ya yakın bir tat olduğu yönünde yorumlar vardı, maalesef buna katılmıyorum. Cafe Crema lezzetli bir seçenek değil. Americanonuzu yine double espreeso alıp kendiniz yapmanızda fayda var. Capuccino ve Latte Macchiato seçenekleri oldukça başarılı. Genel olarak makina tatmin edici. Eksi olarak bence biraz gürültülü çalışıyor ve su haznesi yeterli değil. Sonuç olarak otomatik espresso makinası almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. 300-400 TL daha fazla verip ekranlı modelini almanızı tavsiye etmem. Ekranın çok bir fonksiyonu yok, ekransız da kullanımı son derece basit.”

Tchibo Esperto Latte Tam Otomatik Kahve Makinesi

Özellikle Tchibo severler için Tchibo Esperto, Tchibo kahveleri için özel tasarımıyla kullanıcı beğenisine sunuluyor. Latte, macchiato, cappuccino… Paslanmaz çelik öğütücüden kahve çekirdeklerini geçirdikten sonra doğrudan seçenek tuşlarıyla istediğiniz tarifi hemen hazırlayabilirsiniz.

1.1 litre su tankı kapasitesi olan makinede fincan aydınlatma ve dokunmatik ekran sayesinde teknolojik şıklığın da tadını çıkarabilirsiniz. Tchibo Esperto Latte’de çıkabilen demleme bölümü parçalarını kolayca temizleyebilirsiniz.

Artılar Eksiler
Kapsüllü sistem kullanarak kolayca kahve yapmanızı sağlar Kapsüllü sistem kullanımı nedeniyle bazı kullanıcılar için maliyetli olabilir
İki farklı fincan boyutu seçeneği sunar Bazı kullanıcılar için kapsüllerin sınırlı çeşitliliği olabilir
Otomatik süt köpürtme özelliği ile kafeinli içeceklerinize kolayca süt ekleyebilirsiniz Sadece Tchibo kapsülleri kullanabilir
19 bar basınçlı pompa sistemi ile yüksek kaliteli espresso deneyimi sunar
İki farklı süt köpürtme modu seçeneği sunar: sıcak ve soğuk süt köpürtme
Otomatik temizleme ve kireç önleme özelliği ile kullanımı ve bakımı kolaydır
100’den fazla farklı kahve seçeneği sunar
Kompakt tasarımı ile az yer kaplar

Bu tablo, Tchibo Esperto Latte Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Tchibo Esperto Latte Tam Otomatik Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

MY: “Makine kullanışlı takma sökme basit temizleme kolay ağız tadına göre kahve yapabilirsin kullandıkça pratik ben memnun kaldım.”

Melitta Caffeo Solo E950-103 Çekirdekten Fincana Tam Otomatik Kahve Makinesi

Melitta Caffeo Solo E950-103 İnce ve kompakt tasarımı, led ekranıyla şıklık ile lezzet garantisini birlikte sunuyor. Espresso ve café crème hazırlarken 3 öğütücü ayarıyla farklı kahve yoğunlukları elde edilebiliyor. Otomatik temizleme ve kireç çözme programıyla cihazı kolaylıkla pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Artılar Eksiler
Çekirdekten fincana otomatik kahve yapabilme özelliği ile taze ve lezzetli kahveler sunar Bazı kullanıcılar için yüksek fiyatlı olabilir
15 bar basınçlı pompa sistemi ile yüksek kaliteli espresso deneyimi sunar Bazı kullanıcılar için tam otomatik olmaması dezavantaj olabilir
Otomatik kahve öğütme özelliği ile taze öğütülmüş kahveler sunar
Tek bir dokunuşla tek veya çift fincan kahve yapabilme özelliği vardır
Kullanımı ve bakımı kolay olan açık ve anlaşılır bir arayüze sahiptir
Kompakt tasarımı ile az yer kaplar
Ayarlanabilir kahve sıcaklığı ve kahve miktarı ile kişiselleştirilebilir kahve deneyimi sunar
Otomatik kireç temizleme özelliği ile kullanımı kolaydır

Bu tablo, Melitta Caffeo Solo E950-103 Çekirdekten Fincana Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: Melitta Caffeo Solo E950-103 Çekirdekten Fincana Tam Otomatik Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

SAGE SES880BSS the Barista Touch Kahve Makinesi

The Barista Touch paslanmaz çelik malzemesi ve şık tasarımıyla, profesyonel kahve yapımını evlere taşıyor! SAGE’nin bu modelinde, dokunmatik ekranda kahve tarif tercihinizi kolaylıkla yapabilir ya da isterseniz önceden programlı tariflerden birini seçebilirsiniz.

Kahve öğütme işlemi için 5 farklı seçenek sunan makinede kahvenin tazeliği korunarak çekme işlemi gerçekleşiyor. Cihazın otomatik süt köpürtme özelliği sayesinde yumuşacık köpüklü kahveleri keyifle yudumlayabilirsiniz. Özel temizleme moduyla arınma ve kireçlenmenin önüne geçmek de oldukça basit!

Artılar Eksiler
Profesyonel kalitede kahve yapabilme özelliği ile evde kafe deneyimi sunar Yüksek fiyatlı olması bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir
Tam otomatik özellikler sayesinde kullanımı kolaydır ve lezzetli kahveler sunar
15 bar basınçlı pompa sistemi ve dijital sıcaklık kontrolü ile yüksek kaliteli espresso deneyimi sunar
Otomatik buharlaştırıcı özelliği ile süt köpüğü hazırlama kolaylığı sağlar
Dokunmatik ekran arayüzü ile kullanımı kolay ve özelleştirilebilir ayarlar sunar
İki farklı süt köpüğü kıvamı ayarı ile kişiselleştirilebilir süt köpüğü deneyimi sunar
İsteğe bağlı olarak manuel modda kahve yapabilme özelliği vardır
Aksesuarları sayesinde portafilter temizleme, kahve çekirdekleri öğütme ve tamponlama gibi işlemler kolaylıkla yapılabilir

Bu tablo, SAGE SES880BSS the Barista Touch Kahve Makinesi’nin bazı temel artı ve eksilerini karşılaştırmak için bir başlangıç noktası olarak kullanılabilir. Tabloda belirtilen artı ve eksiler, kullanıcıların kişisel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak değişebilir.

Hepsiburada: SAGE SES880BSS the Barista Touch Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

FG: “Uzun zamandır almak istediğim bir üründü. Markası kalitesi tartışılmaz. Çok şık olmasının yanında yaptığı tüm kahve çeşitleri tam keyiflik. Hazırlarsak daha mis gibi kokusu sizi cezbediyor 🙏🥰❤️”

Electrolux EasyPresso EEA111 Espresso Kahve Makinesi

Sıcak süt köpürtme özelliğiyle EasyPresso ile espresso ve farklı sütlü kahveleri evinizin konforunda profesyonel şekilde hazırlayabilirsiniz. İyi bir kahve tadı iyi filtrelemeyle yakından ilgilidir. Bu kuralı önemseyen Electrolux’ün EasyPresso EEA111 kahve makinesi modelinde kahve çekirdeklerinde en iyi çözünmeyi sağlamak için özel bir filtreleme sistemi bulunuyor. Kolayca çıkabilen ve yıkanabilen parçalar temizliği oldukça kolaylaştırıyor.

  • 15 bar basınç gücü: Mükemmel bir espresso yapmak için yeterli basınç sağlar.
  • 1.5 litre su haznesi: Uzun süre su eklemek zorunda kalmadan birçok fincan kahve yapabilirsiniz.
  • Buhar borusu: Cappuccino veya latte gibi sütlü kahve içecekleri için köpük yapmak için kullanılabilir.
  • Önceden ısınma sistemi: Kısa bir süre içinde kullanıma hazır olmak için önceden ısınır.
  • Paslanmaz çelik tasarım: Dayanıklı ve şık bir görünüme sahiptir.
  • Ayrıca, ayarlanabilir kahve miktarı, ayarlanabilir su miktarı ve çıkarılabilir damlama tepsisi gibi kullanışlı özellikler de vardır.

Hepsiburada: Electrolux EasyPresso EEA111 Espresso Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

SA: “Öncelikle 6 aydır kullanıyorum sorun yaşamadık cappuccino severek içiyoruz. Makineyi Rusça İnternet sitelerinde izlediğim videolara dayanarak söylüyorum. Kahveyi alırken ünlü kahve firmasından 4 numara çektirin. Sorun yaşamazsınız. Aletin heryerini açtım taktım çok kolay kahve delikleri kullandığın kahve nin inceliğine göre tıkanır ve açıp yapabilirsiniz. Hemen bozuk diye servise göndermeyin Rus sayfadaki ustada aynı şekilde söylüyor. Çekirdek makine için çekilmeli.”

Philips EP4346/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi

Kahve makinesinde hem pratik kullanım hem yüksek performans arayanlar için Philips EP4346/70 iyi bir seçim! 8 çeşit kahve fonksiyonuyla farklı tatları aynı makine ile hazırlayabilirsiniz. 12 kademeli seramik öğütücü ile özenle kahve çekirdeklerini çekebilir ve tam kıvamında lezzetler elde edebilirsiniz.

Artılar Eksileri
12 farklı kahve çeşidi sunar Yüksek fiyatlı
Tam otomatik özelliklere sahiptir Makinenin temizliği biraz zaman alabilir
2 fincan aynı anda yapabilme özelliği vardır Suyun ısınması biraz yavaş olabilir
Dört adet özelleştirilebilir kullanıcı profili Su haznesi 1.8 litre kapasiteli olduğundan büyük bir yer kaplar
İyi bir kapasiteye sahip (250 gr) Süt köpürtücüsü tek dokunuşla kullanılamaz
Kolay kullanım ve temizlik Bazı kullanıcılar tarafından fazla gürültülü bulunabilir
Enerji tasarrufu yapabilen bir makinedir

Hepsiburada: Philips EP4346/70 Tam Otomatik Espresso Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

MY: “5 gündür kullanıyoruz. Gerçekten kahveye bakış açımız değişti. Neden şimdiye kadar almadık diye kendimize kızdık. En basit tabirler Starbucks kahvelerinden daha güzel kahveleri evinizde yapabiliyorsunuz. Günde 1 fincan kahve içerdim 3 e çıktı masraflı olmasa 4. Yu içeceğiz :) nitelikli kahve sınıfından bir çekirdek bulupta onu kullanırsanız kahveleriniz çok daha güzel olacaktır. Teslimat konusu fotoğrafta gözüktüğü gibi…”

Lelit Grace Pl81T Yarı Profesyonel Kahve Makinesi

Lelit Grace Pl81T ile evinizin baristası olmaya hazır mısınız? Mükemmel kahve deneyimi için bütçeyi yüksek tutabilirim diyorsanız tamamı paslanmaz çelik Lelit Grace Pl81T ile evde profesyonel kahve yapımına başlayabilirsiniz.

Kahve makinesi alırken neye dikkat etmeliyiz sorusunun cevabı beklentilere göre değişmekle birlikte, sizin isteğiniz kusursuz sonuçlar elde etmekse Lelit Grace Pl81T özellikleri sizi mutlu edecektir.  Bardak ısıtıcı, profesyonel demleme özelliği, buharlı sıcak su başlığı ve pirinç kazan süt köpürtücü! İhtiyacınız olan her şey elinizin altındayken size sadece hünerlerini konuşturmak kalır…

  • Paslanmaz çelik gövde
  • 3 litre su tankı kapasitesi
  • Otomatik pompa basıncı kontrolü
  • PID sıcaklık kontrolü
  • 58mm portafiltre
  • 300ml paslanmaz çelik süt köpürtme sürahisi
  • 1 veya 2 bardaklık espresso yapabilme özelliği
  • 10 bar maksimum pompa basıncı
  • 1200 watt güç tüketimi
  • Sıcak su çıkışı
  • Su yumuşatma filtresi
  • Ayarlanabilir ayaklar
  • Göstergeli basınç göstergesi

Bu özellikler sayesinde Lelit Grace Pl81T yarı profesyonel bir kahve makinesidir ve ev veya ofis ortamlarında kullanım için uygundur. 3 litre su tankı kapasitesi sayesinde sık sık su eklemek gerekmez ve 58mm portafiltre profesyonel bir espresso deneyimi sunar. PID sıcaklık kontrolü ile her seferinde istikrarlı bir sıcaklıkta kahve yapmak mümkündür. Ayrıca süt köpürtme özelliği sayesinde cappuccino veya latte gibi süt bazlı içecekler de hazırlanabilir.

Hepsiburada: Lelit Grace Pl81T Yarı Profesyonel Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

YK: “Ürün çok kaliteli malzeme ile yapılmış mutfakta çok güzel duruyor. Daha önce kullandığım makinelerde ısı sıcaklık kontrolü yapamıyordum bu makinede ısı sıcaklığı değiştirince kahvelerden inanılmaz aromalar almaya başladım. Espresso akışı çok stabil çok düzgün. ön demleme özelliği de cabası oldu gerçekten üst seviye bir makine”

Delonghi Ecam 22110 SB Kahve Otomatı

Kahve içme keyfi iyi hoş da kahve hazırlanırken çıkan yüksek sesler keşke olmasa diyorsanız düşük sesli öğütme özellikli Delonghi Ecam 22110 SB’yi tercih edebilirsiniz. Kahve basıncı ve miktarını istediğiniz gibi ayarladıktan sonra cihazdaki demleme düğmeleriyle hemen hazırlığa geçebilirsiniz.

Fincan boyutlarım günlük moduma göre değişir diyorsanız yüksekliği ayarlanabilir musluğu da seveceğinize eminiz. Süt köpükleri için özel köpürtme başlığı olduğunu da ekleyelim.

Artılar Eksiler
Kolay kullanımı ve temizlemesi Sınırlı kahve çeşitliliği
Kompakt boyutu sayesinde yer kaplamaz Sınırlı süt köpürtme özelliği
Otomatik kapanma özelliği Kısa süre içinde birden fazla fincan kahve yapamama
Ayarlanabilir kahve miktarı ve sıcaklığı Uzun süreli kullanımda ısıtma problemleri yaşanabiliyor
Farklı fincan boyutları için programlanabilir ayarlar Bazı modellerde su sıcaklığı kontrolü olmayabilir
Kullanıcı dostu arayüzü Bazı kullanıcılar için yüksek fiyatlı olabilir
Kolaylıkla hazırlanabilen köpüklü süt için manuel pipo

Gördüğünüz gibi, Delonghi Ecam 22110 SB Kahve Otomatı, kolay kullanımı ve temizlemesi, kompakt boyutu, otomatik kapanma özelliği, ayarlanabilir kahve miktarı ve sıcaklığı gibi birçok artıya sahiptir. Bununla birlikte, sınırlı kahve çeşitliliği, sınırlı süt köpürtme özelliği ve birden fazla fincan kahve yapamama gibi bazı eksileri de vardır.

Hepsiburada: Delonghi Ecam 22110 SB Kahve Otomatı

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐

CK: “Kahve lezzetli ayari ve kullanimi kolay. Fakat iki bardak yaparken sag ve sol esit vermiyor. Bu urunde mi hata var yoksa hepsi mi boyle bilmiyorum ama esit oranda cikis yapmiyor. Buyuzden puan kirdim. Satici ayni gun kargoya verdi paketleme guzel.”

Nespresso Creatista Pro J620 Kahve Makinesi

Ristretto, espresso, lungo ve americano, cappuccino, caffé latte, latte macchiato ve flat white! Latte Art denemelerine hazırlanın! 3 saniyede ısınan hızlı bir kahve makinesi olan Nespresso Creatista Pro J620 ile sütsüz ve sütlü olacak şekilde 9 farklı sıcak içeceği hazırlayabilirsiniz. 8 farklı kıvam ayarı, 11 farklı süt sıcaklığı ayarı sayesinde size has özel kahve tarifleri de yaratabilirsiniz.

Nespresso Creatista Pro J620 Kahve Makinesi Artıları Eksileri
Otomatik süt köpürtme özelliği X
Yüksek kaliteli espresso yapma kapasitesi X
Tamamen özelleştirilebilir ayarlar X
Stil sahibi tasarım X
Kolay kullanım X
Yüksek fiyat X
Büyük boyut X
Sadece kapsül kullanımı X

Hepsiburada: Nespresso Creatista Pro J620 Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

SA: “Mukemmel bir urun. Gerek sutlu gerek sutsuz kahve hazirlama konusunda uzerine yok. Cift isiticisi oldugundan ayni anda hem sut kopurtup hem kahveyi hazirlayabiliyor (diger Creatista ile fiyat farki o yuzden). Temizligi cok kolay. Yillarca Milk Expert kullandim; bu urun daha kullanisli. Nespresso kapsullerle hazirladigim kahve disardakinin 4te biri fiyata geliyor;kapsul maliyetim cok olur diye korkutmasin. Kapsulun bayatlama sorunu olmuyor;hep ayni lezzet ve kalite. Kisaca oneririm, biraz pahalli bir urun ama parasinin hakkini veriyor.”

Melitta Avanza F270-100 Tam Otomatik Çekirdekten Fincana Sütlü Kahve Makinesi

Espresso, cappuccino, latte, macchiato gibi farklı kahve lezzetlerini tam kıvamında tatmaya hazır mısınız? Melitta Avanza F270-100 ile kullanıcı dostu büyük düğmelerle ayarlamaları kolayca yaparsınız, sessiz öğütücü sayesinde sakince kahvenizin hazırlanmasını bekleyebilirsiniz. 5 öğütme seviyesi, 3 kahve sertliği kademesiyle tam istediniz kahve aromasını Melitta Avanza F270-100 ile kolayca elde edebilirsiniz.

Melitta Avanza F270-100 Tam Otomatik Çekirdekten Fincana Sütlü Kahve Makinesi Artıları Eksileri
Kullanımı kolay Daha yüksek fiyat aralığında yer alıyor
Entegre süt sistemi sayesinde kolayca kahve çeşitleri yapabilirsiniz Süt haznesi temizliği uzun sürebilir
Kullanıcı profilleri oluşturma özelliği sayesinde kişisel tercihlere göre kahve yapabilirsiniz Boyutu biraz büyük olabilir, dolayısıyla mutfak tezgahında daha fazla yer kaplayabilir
İsteğe bağlı olarak aromayı ayarlayabilme seçeneği
18 farklı kahve tarifi yapabilme kapasitesi

Hepsiburada: Melitta Avanza Series 600 F270-100 Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi

En iyi filtre kahve makinesi denince Philips HD7462/20 birçok kişinin favorileri arasında yer alıyor.
Cihaz 30 dakika beklemeden sonra otomatik olarak kapanarak hem güvenli kullanım sunuyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor.

Model; damlama önleyici, aroma karıştırıcı, su seviyesi göstergesi ,bulaşık makinesinde yıkanabilir sürahi ve filtre tutucu başlığıyla konforlu kullanım imkanı sağlıyor.

Artılar Eksiler
Kullanımı kolaydır. Sadece filtre kahve yapabilirsiniz, başka kahve türleri için uygun değildir.
1.2 litre kapasiteli su haznesi vardır. Programlanabilir özellikleri yoktur.
Isıtma plakası kahvenin sıcak kalmasını sağlar. Makinenin temizliği zahmetli olabilir.
Filtre kağıdı kullanımı kolaydır ve kahve telvesi atma sorunu yoktur. Kahve haznesi çok büyük değildir, sadece 10 fincan kapasitelidir.
Özel aroma koruma teknolojisi kahvenin taze kalmasını sağlar. Kapsüllü kahve makinelerine göre daha fazla yer kaplar.
İyi bir fiyat-performans oranına sahiptir. Filtrasyon süreci diğer kahve yapma yöntemlerine göre daha uzundur.

Hepsiburada: Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi

en iyi kahve makinesi
Kaynak: www.hepsiburada.com

Kullanıcı Yorumu ⭐⭐⭐⭐⭐

MS: “Şık ve orta düzey kalitede malzemesi var. 4 numara sarı kâğıtlar ve kaliteli bir kahve ile ev iş yeri için fazlasıyla yetecek bir ürün. Sıcaklık tam kahve için ideal düzeyde tutuluyor. Demlemede sorun yok. Demleme bittikten sonra bir kaç dakika beklemenizi tavsiye ederim. Damlattigina şahit olmadım hic. Temizliği gayet kolay. Suyu eklerken bardaginizla ölçüp biraz fazlasını ekleyin.”

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

En İyi Protein Tozu Hangisi?

En İyi Mutfak Robotu Önerileri

En İyi Su Arıtma Cihazı Modelleri

En İyi Elektrik Süpürgesi Hangisi?

En İyi Bulaşık Makinesi Marka ve Modelleri

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Kahve En Köpüklüsünden Tarifi

Kahve En Köpüklüsünden

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Bilinen En İyi Marka Tadında Limonata Tarifi

Bilinen En İyi Marka Tadında Limonata

12-14 kişilik, 20dk Hazırlık, Pişirme yok
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Tarifler Geri
Videolar Geri