Häfele Çekmece Düzenleyici: Mutfağınızın Gizli Kahramanı

Häfele Çekmece Düzenleyici: Mutfağınızın Gizli Kahramanı Tarifi

Mutfağınızın Gizli Kahramanı: Çekmece Düzenleyici

Düzenli bir mutfakta çalışmak kime iyi gelmez ki? Çekmecelerin ve dolapların bir düzen içinde duruşu, ihtiyacınız olan ürünün saniyeler içinde bulunması herkes için pozitif bir durumdur. Mutfakta yeniliğe çığır açan bir marka olan Häfele, birbirinden kullanışlı çekmece içi düzenleyici ürünleriyle beğeni kazanıyor.

Yeni eve taşınacak olanlar, mutfak düzenini sil baştan oluşturanlar, fazla eşyaları düzenlemek isteyenlere mutfak çekmece düzenleyici ürünlerini kaliteli şekilde üreten Häfele ile tanıştırmak istiyoruz.

Mutfak ve ev mobilyaları konusunda iş kolaylaştıran, pratiklik sağlayan Häfele, artık pek çok kişinin evinde. Çatal, kaşık ve bıçak düzenlemesini göz alıcı şekilde yapmanıza yardım eden çekmece içi düzenleyici ürünleri ve modelleriyle sizin de evinize uzun süre konuk olacak.

Şık, pratik, her dolaba uyum sağlayan ölçülerle üretimi yapılan çekmece içi kaşıklık ve düzenleyici aparatlar sayesinde sizi de mutfağınızın yıldızı olabilirsiniz. Sıra sıra dizilen eşyalarla mutfakta bir yıldız gibi parlamak isterseniz, Häfele’nin eşsiz tasarımlı çekmece düzenleyici ürünlerini sizlere tek tek tanıtacağız.

Häfele Çekmece Düzenleyiciler

1) Trend II Çatal Kaşıklıklar

2) Smart Çatal Kaşıklıklar

3) Woody Ahşap Tabaklık

4) Woody Ahşap Çekmece İçi Organizasyon Sistemi

5) Woody II Çatal Kaşıklıklar

6) Easy Flex Çekmece İçi Organizasyon Sistemi

hafele çekmece düzenleyici

1) Trend II Çatal Kaşıklıklar

Mutfak çekmecelerinde olmazsa olmazdır çatal ve kaşık düzenleyici aparatlar. Bu tür ürünleri zehirli madde içermeyen kaliteli dokuda üreten Häfele, her çekmeceye uyum sağlayan beyaz ve antrasit renklerde kullanıcıya sunuyor. Yiyeceklerle temas etmesi durumunda endişeye kapılmadan kullanabileceğiniz bu modeller, sağlığa zarar veren hiçbir malzemeyi yapısında barındırmıyor. Pek çok eşyayı bir arada düzenle koruyan Trend II modellerine göz attıktan sonra kendi mutfağınız için düşünebilirsiniz. Farklı ölçü ve modellerde alternatifleri bulunan bu kullanışlı ve pratik ürün aklınızda yer edinecek.

hafele çekmece düzenleyici trend 2

2) Smart Çatal Kaşıklıklar

Tam üç farklı renkte üretimi yapılan Häfele Smart çatal kaşıklıklar, mutfağınızda birçok çekmeceyle uyum içinde kalacak. Çatalları, bıçakları ve kaşıkları boy boy dizebileceğiniz, her çekmeceyi açtığınızda gözlerinizi kamaştıran bu modeller, Häfele’nin en çok ilgi çeken ürünlerinden. Kalite, şıklık ve estetik bir arada olsun diyorsanız Häfele Smart çekmece düzenleyici modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

hafele çekmece düzenleyici smart

3) Woody Ahşap Tabaklık

Çekmece düzenleme söz konusu olduğunda, pek çok kişiye göre yer kaplayan tabakları da düzenlemek gerekir. Häfele, tabakların daha ergonomik düzenlenmesi için ürünler üretmeye devam ediyor. Kullanıcıya sunulan en popüler ürünlerden bir tanesi de gerçek ahşap kullanılarak mutfağınıza ulaşan Woody ahşap tabaklık.

Çekmece ve dolap içlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz ahşap tabaklıklar, Amerikan beyaz meşeden yapılıyor ve paslanmaz çelikten oluşan tutma aparatlara sahip. Alt zemini ile tutma aparatlarının bir arada olduğu bu ürünün bir avantajı da var. Şayet düzenlediğiniz tabakların tamamını tezgah üzerine almak isterseniz; tutma kulplarını kullanarak tüm tabakları bu düzenleyici ile tezgaha çıkarabilirsiniz.

hafele çekmece düzenleyici

4) Woody Ahşap Çekmece İçi Organizasyon Sistemi

Häfele’nin hem ergonomik hem de estetik bir ürünü daha sizlerle. Delikli tabanı olan çekmece içi organizasyon sistemi sayesinde, her tabağınız için ölçüyü siz ayarlayabiliyorsunuz. Zaman zaman dolap içindeki düzeni değiştirmek isterseniz, organizasyon çubuklarını kullanacağınız tabağın çapına göre sabitleyebilirsiniz. Woody serisinin en beğenilen ürünlerinden biri olan ahşap çekmece içi düzenleyici bu modeli ve daha fazlasını Häfele’de görebilirsiniz.

5) Woody II Çatal Kaşıklıklar

Ahşap sevenleri ve bu tutkudan vazgeçemeyenleri de düşünen Häfele, gerçek ahşaptan ürettiği Woody serisi ile göz kamaştırıyor. Çekmeceyi açtığınızda İskandinav bir esinti veren ahşap düzenleyici modelleri, çatal ve kaşıklarınızın da eskisinden daha da çekici görünmesini sağlıyor.

Mutfakta şıklığı ve estetiği konuşturmak isteyen mimarların da seçimi olan Woody serisi, klasik çekmecelerin dışında olan boyutlar için de ek aparatları sunuyor. Yüksek kaliteli olan bu ürünleri kullanacağınız çekmecelerde boşluk kalırsa, yan ürünlerle boşlukları tamamlayabilirsiniz.

6 bölmeli ek çatal ve kaşıklık, çok amaçlı ahşap kutu, bıçaklık, çok amaçlı kullanabileceğiniz tepsi ve folyoluk Woody serisinin en gözde yardımcılarından. Geniş ve büyük çekmeceli bir mutfağınız varsa mutlaka bu ürünlere eliniz gidecektir. Yemek yaparken ve servis anında işlerinizi hızlandıran ürünleri Woody serisinin çatal ve kaşık düzenleyici bölümünden bulabilirsiniz. Ayrıca çay kaşığı, dekoratif ürünleri birbirinden ayıran ahşap seperatör seçeneği de mevcuttur. Kalite, doğallık ve sağlığa zararsız maddeler Häfele’nin Woody serisinde bir arada!

6) Easy Flex Organizasyon Seti

Çekmeceler içinde organizasyon rahatlığı sağlayan bölmeler oluşturan bu set bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde yormayan aksesuarlardan. Ayarlanabilir genişlik ve derinliği ile her tür çekmecede kullanıma uygun bir set. Kauçuk pabuçları sayesinde çekmece içinde kaymayı önler. İster tabak, bardak gibi mutfak eşyalarınızı atıştırmalık, kuru bakliyat gibi gıda malzemelerinizi bu set ile çekmece içlerinde düzenleyebilirsiniz. Üstelik beyaz, siyah ve antrasit olmak üzere üç farklı renkte.

hafeleconceptproject.com

hafele çekmece düzenleyici

İlginizi Çekebilir:

Häfele Tiny House: Alternatif Yaşam Biçimi

Häfele ile 7 Adımda Mutfakta Kusursuz Düzen

Häfele Dolap Kulpları ile Evinizin Tüm Havasını Değiştirin

Häfele Dar Mutfaklar İçin Çözüm Yaratan Açılır Kapanır Masa Modelleri

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

8. Gün İftar Menüsü

Birbirinden değişik iftar menüleri tariflerinde 8. gün! Açılışı midenizi yumuşatacak lezzet garantili kolay şehriyeli un çorbası ile yapıyoruz. İftar yemekleri için değişik tarifler arayanlara tavuklu sultan kebabı, iftarın favorisi olacak soğan mezesi ve iftar tatlısı olarak kadayıflı sütlà ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

Ä°lk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Patlıcan Gizli Kebap Tarifi

Patlıcan Gizli Kebap

6-8 kişilik, 35dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Gizli Bahçe Tatlısı (24 Adet) Tarifi

Gizli Bahçe Tatlısı (24 Adet)

12-14 kişilik, 30dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Portakal Jöleli Muhallebi (Lezzeti İçinde Gizli) Tarifi

Portakal Jöleli Muhallebi (Lezzeti İçinde Gizli)

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Waffle (Anne Mutfağında) Tarifi

Waffle (Anne Mutfağında)

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Mișoriz (Arnavut Mutfağı) Tarifi

Mișoriz (Arnavut Mutfağı)

6-8 kişilik, 30dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Baba (Boşnak Mutfağı) Tarifi

Baba (Boşnak Mutfağı)

10-12 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en deÄŸerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. Ä°nananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiÄŸinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiÄŸinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

AÄŸda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kiÅŸiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en deÄŸerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. Ä°nananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiÄŸinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiÄŸinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

AÄŸda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kiÅŸiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen Ä°badet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: Ä°ftar Sofralarının BaÅŸ Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. Ä°ftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: Ä°ftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri