İstanbul’un En Sağlıklı 10 Diyet Kahvaltı Mekanı

İstanbul’un En Sağlıklı 10 Diyet Kahvaltı Mekanı Tarifi

İstanbul’da Popüler Diyet Kahvaltı Mekanları

Diyet kahvaltı menüsü ile geçen sağlıklı günlerinize biraz renk katmak ister misiniz? Fit tabakların ve sağlıklı içeceklerin olduğu diyet kahvaltı mekanları artık birçok şehirde aktif durumda. Herkes daha iyi koşullarda beslensin diye işletmeye açılan bu mekanlar, oldukça ilgi görüyor. Uzmanların önerilerine kulak verenler artık diyet kahvaltı önerileri konusunda da bilinçlenmiş durumda.

İdeal kiloya ulaşmak, hafif olduğu kadar doyurucu lezzetleri tatmak isteyenlere müjde! İstanbul’da birçok diyet menüler hazırlayan mekanlar var. Şimdi sizlere bu mekanları ve diyet kahvaltı menülerini tanıtmak istiyoruz.

Konu diyet kahvaltıya kadar gelmişken sizlere ufak bir hatırlatma yapalım. Güne kahvaltı yaparak başlarsanız, gün içinde daha aktif kalabilirsiniz. Ani acıkmaların ve kan şekeri düşmesinin de önüne geçerek akşama kadar kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Eğer kahvaltı yapma alışkanlığınız yoksa; bir an önce edinmenizi tavsiye ederiz. Uzmanlar, kahvaltı yapanların yapmayanlara göre daha sağlıklı olduğunu vurgularlar. Kahvaltının önemine değindiysek İstanbul’u fit mekan keşfi için gezme zamanı!

Kahvaltı yapmaya vaktim yok diyenler için hem hızlı hem de fit kahvaltı tabakları hazırlayan mekanlardan en popüler olanları sizler için seçtik. Pek çok kişi gitti ve denedi. Şimdi sıra sizde.

İşte hiç tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz İstanbul’un 10 diyet kahvaltı mekanı! Bu adresler sizi sağlıklı öğünlere davet ediyor. Hazır mısınız?

istanbul diyet kahvaltı

İstanbul’da Diyet Kahvaltı Nerede Yapılır? İşte, 10 Sağlıklı Mekan!

1) Sanayi 313 – Maslak

Siz hiç sanayi sitesi içinde tıklım tıklım dolu olan bir kafe gördünüz mü? Eğer ne demek istediğimizi gözünüzde canlandırmak isterseniz; hiç vakit kaybetmeden Sanayi 313’e gelmelisiniz. Sağlıklı öğünlerin bir durağı olan Sanayi 313, ortamı ve fit yemekleri ile oldukça ilgi görmektedir. Hindistan cevizli sütlü kabak çorbasından avokadolu kinoa salatasına kadar birçok seçenek sunuyor. Siz de bir an önce bu sağlık durağına uğramalısınız!

Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 10. Sokak No: 313 Maslak, İstanbul

İletişim: 0212 286 38 57

sanayi 313

2) Cuppa Cafe – Cihangir

Cihangir’de sağlıklı yemekleri bulabileceğiniz bir mekan önerelim şimdi de sizlere. Cuppa Cafe en taze ve en leziz menüleri sunan lezzet duraklarından biri. Kahvaltıda leziz bir poşe yumurta yemek isterseniz gideceğiniz adresi şimdi sizlere tarif edelim. Buraya gelenlerin günü hem hafif hem de doyurucu tabaklarla başlıyor! Siz de güne enerji ve lezzet dolu tabaklarla başlayabilirsiniz. Geç kalmayın!

Adres: Yeni Yuva Sokak No: 22 Cihangir, İstanbul

İletişim: 0212 245 44 82

istanbul diyet kahvaltı

3) Plus Kitchen – Şişli

Beslenme şekline göre menü yelpazesini genişleten Plus Kitchen, hem vegan beslenenleri hem de diyette olanları doyuracak lezzetler hazırlıyor. Zeytinyağlı menüsü, atıştırmalık menüsü ve düşük kalorili yiyecekler menüsü gözünüzü de midenizi de şenlendirecek nitelikte! Kahvaltıları ise oldukça iştah açıcı. Plus Kitchen 12 şubesiyle sizlerle olduğu için çok mutlu. Bu mekanda hem hafif kahvaltılar yapabilirsiniz hem de en beğenilen ürünleri satın alabilirsiniz.

Adres: Ahmet Fetgari Sokak No: 31 Nişantaşı Teşvikiye Caddesi Şişli, İstanbul

İletişim: 0212 630 31 46

plus kitchen

4) Cachette – Reşitpaşa

Cachette, diyet sürecinde ve dilediğiniz her anda rahatlıkla tercih edebileceğiniz sağlıklı öğünlerin adresi! Burada masanıza konuk olan servisler yüksek lezzet ve lif içeriyor. Diyet öğünlerinizde size eşlik edecek ferah ve sakin bir mekan aradığınızda, Cachette’yi seçebilirsiniz. Şık sunumlarla donatılan sağlıklı sofranızda tattığınız lezzetleri ve salataları unutamayacaksınız. Fast food gıdalardan uzak kalmak ve daha sağlıklı seçimler yapmak için davetlisiniz!

Adres: Fatih Sultan Mehmet, Berivan Sokak No: 16/A, Sarıyer, İstanbul

İletişim: 0212 229 27 28

cachette

5) Voi Cadde – Kadıköy

Voi Cadde hem sağlıklı hem de tatlı lezzetleri bir arada görebileceğiniz bir diyet arkadaşınız! En güzel yiyecekleri tadına vararak yiyebileceğiniz Voi Cadde, sizlere düşük kalorili kahvaltı ve öğün menülerini sunmaktan gurur duyuyor. Sağlık dostu besinlerle hazırlanan tabaklarınızda şık sunumlar iştahınızı da açacak. Voi Cadde’nin atmosferinde ruhunuzu dinlendirirken, fit seçimler ile midenizi de ödüllendirebilirsiniz. Bu mekanı siz de keşfetmek için hazırlanın!

Adres: Mücahit Sokak No: 5 Suadiye Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 969 04 30

voi cadde

6) Pattis – Kadıköy

Üzerinizdeki fazla kiloları atmak için diyetteyseniz sizlere destek olacak bir adres sunalım. Pattis, diyet ve sağlıklı yemekleri ile kendinden söz ettiren bir mekan. Kahvaltılarındaki lezzet, ana yemeklerindeki samimiyet başka yerde yok denilecek kadar kaliteli. Tabii ki başka yerde de fit yemekler bulabilirsiniz ama siz önce Pattis mufağını deneyin. Buraya geldiğinizde diyete kaldığınız yerden devam edebilirsiniz!

Adres: Osmanağa, Hasırcıbaşı Caddesi 31/B, Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0541 512 19 87

pattis

7) Pastel İstanbul – Bebek

Diyet kahvaltınızda ne yemek istersiniz? Yağ oranı düşük menemen ile tam tahıllı ekmek nefis uyum sağlar değil mi? Ya da sebzeli ve avokadolu poşe yumurtaya ne dersiniz? Siz seçim yapmakta zorlanıyorsanız; sizleri Pastel İstanbul’a davet ediyoruz. Organik reçellerin ve doyurucu tabakların olduğu bu mekanı diyet oyunca çok seveceksiniz. Vücudunuza zarar veren yiyeceklerden ziyade tamamen sağlıklı besinlerle öğün geçirmek için Pastel İstanbul’a davetlisiniz!

Adres: Cevdet Paşa Caddesi No: 123/1 Bebek, İstanbul

İletişim: 0212 265 01 45

pastel istanbul

8) Healtyish Cafe – Bebek

Son günlerde oldukça popüler olan bir diyet mekan tavsiyesi verelim sizlere. Bu mekandaki kahvaltılık ve diğer ürünler tamamen doğal olarak hazırlanmakta. Fit tatlılardan içeceklere kadar her şeyin en sağlıklısını burada bulabilirsiniz. Mekan atmosferi ile sizi büyüleyebilir. Alanında eğitimli ve uzman bir kadro ile sunulan Healtyish menüsü, beslenme uzmanlarının da onayından geçerek misafirlere ulaşıyor. Gün içinde dışarıda bir öğün geçireceğiniz zaman kahvaltı ya da diğer öğünler için burayı tercih edebilirsiniz.

Adres: Bebek Mahallesi Cevdetpaşa Caddesi Sağlık Apartmanı No: 24 B Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 287 87 11

healtiysh

9) Gabfoods – Arnavutköy

Diyet döneminde aradığınız tüm doyurucu ve hafif lezzetler sizler için Gabfoods’ta hazırlanıyor. Bol sebzeli antioksidan besinler, en özel sunumlarla masanıza geldiğinde bu yiyecekleri yemeye kıyamayacaksınız. Diyeti eğlenceli ve lezzetli hale getirmek isteyenlerin buluşma noktası olan Gabfoods, özel detoks içecekleriyle de birçok kişinin ödemden arınmasını sağlıyor.Gelin siz de Gabfoods’a uğrayın ve zayıflamanın tadını çıkarın!

Adres: Kuruçeşme Mahallesi No: 2 Kuruçeşme Caddesi Kuruçeşme, İstanbul

İletişim: 0212 287 20 87

gabfoods

10) Smelt & Co. – Balat

Ruhunuzu ve bedeninizi toksinlerden arındıran bir mekana merhaba diyebilirsiniz çünkü Smelt & Co sizi tamamen yenileyecek bir adres olacak. Kahvaltıda ve tüm öğünlerde sunacağı özel lezzetler ile şu güne kadar tattığınız yemeklerin tadını unutturacak. En özel soslarla hazırlanmış fit salatalar, metabolizma çalıştıran omletler, ev yapımı diyet içecekler ile damak zevkinizi yoklayan bir adres olacak. Eğer diyet sürecinde huzurla donatılmış, lezzetli bir durak arıyorsanız işte karşınızda!

Adres: Balat, Kiremit Caddesi No: 16/A, Fatih, İstanbul

İletişim: 0538 286 54 65

smelt co

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Serpme Kahvaltı – Müdavimi Olacağınız En Doyurucu 10 Yer

İstanbul Açık Büfe Kahvaltı Mekanları – Tıka Basa Doyacağınız 10 Yer

İstanbul’da Köy Kahvaltısı En İyi Nerede Yapılır? 10 Huzurlu Mekan

Polonezköy Kahvaltı Mekanları – Doğanın İçinde En İyi 5 Kahvaltı Yeri

Anadolu Kavağı Kahvaltı Mekanları – İstanbul’un Gizli Cennetini Keşfedin

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

18. Gün İftar Menüsü

Nefis Yemek Tarifleri en lezzetli iftar menüsü seçenekleriyle 18. günde de yanınızda! Pratik ve iştahınızı açacak iftar çorbaları tariflerinden mis gibi lezzetiyle tavuklu sebze çorbası, ana yemekte farklı ramazan yemekleri arayanlar için çok leziz mantar kebabı yanında rengiyle iştah açan pancar ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlıklı Kahvaltı Tarifi

Sağlıklı Kahvaltı

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Diyet Kahvaltı Tarifi

Diyet Kahvaltı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Diyet Kahvaltı Tarifi

Diyet Kahvaltı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Diyet Kahvaltı Tarifi

Diyet Kahvaltı

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Diyette Kahvaltı Tarifi

Diyette Kahvaltı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Diyet Sağlıklı Musakka Tarifi

Diyet Sağlıklı Musakka

4-6 kişilik, 25dk Hazırlık, 50dk Pişirme
Sağlıklı Diyet Cips Tarifi

Sağlıklı Diyet Cips

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Sağlıklı Diyet Grissini Tarifi

Sağlıklı Diyet Grissini

4-6 kişilik, 1 saat Hazırlık, 20dk Pişirme
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Goji Berry (Kurt Üzümü) Gizli Antioksidan! Goji berry Çin tıbbında uzun süredir kullanılan bir besindir…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir? Tarifi
Goji Berry Nedir? Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

Goji Berry (Kurt Üzümü) Gizli Antioksidan! Goji berry Çin tıbbında uzun süredir kullanılan bir besindir…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif Tarifi
Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif

Anneler gününde hediyenin yeri ayrı, özenle hazırlanmış bir pastanın yeri ayrı! Kendi yaptığı Anneler Günü…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal Tarifi
Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal

Anneler Günü İçin En İyi Mesajlar 2024 Hiç kuşkusuz yılın en önemli günlerinden biri mayıs…

Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler Tarifi
Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler

Anneler Günü İçin Hediye Ne Alabilirim? Her sene mayıs ayı geldiğinde, çocukları ve eşleri tatlı…

Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif

Anneleri hem gururlandıran hem duygulandıran nefis bir sofra hazırlamak ve onu şımartmak böylesi özel bir…

Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif

12 Mayıs 2024 Anneler Günü gibi sevgi dolu özel bir gün için, yapılan hazırlıklara destek…

Tarifler Geri
Videolar Geri