İstanbul’un En Kaliteli 13 Steakhouse Mekanı

İstanbul’un En Kaliteli 13 Steakhouse Mekanı Tarifi

İstanbul’da En İyi Steakhouse Nerede Yenir?

Yeni nesil et lokantaları olarak bilinen steakhouse mekanları, eti seven insanların sık sık uğradığı ve midesini şenlendirdiği yerlerden biridir. Izgarada pişen etlerin kokusu tüm restorana yayılırken, masanıza gelen meze ve salatalarda iştahınız iki kat açılır. Kızarmış ekmekler de sofrada yerini aldığında; etin tadına doyum olmaz. Kırmızı etin ağırlıklı, tavuk etinin de seçenekli olarak yer aldığı steakhouse merkezlerinde yemek yemeye doyacaksınız.

Pek çok ilde aktif şekilde hizmet veren steakhouse İstanbul sınırları içinde de her bir köşede açılmış durumda. Et sevenlerin ortak buluşması olan steakhouse Etiler, Kadıköy, Beykoz, Beşiktaş, Bebek ve daha pek çok bölgede misafirlerini bekliyor olacak. İştah açan lezzetli etlere siz de İstanbul’da ulaşmak isterseniz; bu listedeki mekan önerilerini deneyebilirsiniz.

İstanbul’un En Kaliteli 13 Steakhouse Mekanı

1) Taksim Steakhouse – Taksim

İstanbul’da olanlar ve lezzetli bir et yemek isteyenlere Taksim Steakhouse önerilmektedir. Burada kendinizi değerli ve özel hissedeceksiniz. Kusursuz servis ve lezzetli menüler, alkollü ve alkolsüz içecekler, tadı damaklarda iz bırakan et sosları size unutulmaz bir gün yaşatacak. Kendinize ve sevdiklerinize özel bir akşam armağan etmek isterseniz Taksim Steakhouse tercihiniz olabilir.

Adres: Katip Mustafa Çelebi, Sıraselviler Caddesi No: 10, Beyoğlu, İstanbul

İletişim: 0212 245 12 12

taksim steakhouse

2) Özgür Şef Steakhouse – Kadıköy

Kadıköy’de etin tadına doymak isteyenler Özgür Şef Steakhouse masalarında buluşuyor. Pirzola, biftek, köfte ve ötesine en leziz haliyle kavuşmak için siz de Kadıköy’de Özgür Şef’e uğrayabilirsiniz. Yemek sonrasında yiyeceğiniz tatlıyla mutlu bir son yapabilirsiniz. Dileyenler alkollü ve alkolsüz içeceklerle siparişlerinin lezzetini ikiye katlayabilir.

Adres: Fenerbahçe Mahallesi Kadıköy (Fener Kalamış Caddesi) İstanbul

İletişim: 0216 550 04 04

özgür şef steakhouse

3) Pişşir Steakhouse – Kartal

Kartal civarında olanlar için ideal bir mekan olan Pişşir Steakhouse, ana öğünlerin vazgeçilmez adresi olacak. Damak zevkinize göre pişirilen etler, ızgaradan çıktığı gibi tabağınızda olurken sizler iştahla yemek yemeye başlayacaksınız. Siparişlerinize eşlik eden köz sebzeler ve salatalarla renklenen masanızda bolca lezzet bulacaksınız. Ekonomik rakamlarla leziz etler yemek için deneyebilirsiniz.

Adres: Soğanlık Yeni, Atatürk Caddesi No: 76/A, Kartal, İstanbul

İletişim: 0216 367 60 00

pişşir steakhouse

4) One Steakhouse – Beylikdüzü

İstanbul’un her bir köşesinde hizmet veren steakhouse mekanlar, Beylikdüzü’nde de yer alıyor. Izgarada pişen lezzetli ve yumuşacık etlerin nezih bir mekanda sunulması pek çok kişiyi mutlu ediyor. Pamuk kıvamındaki dana ve kuzu etler, çıtır patateslerle buluştuğunda doyurucu bir öğün haline geliyor. Etinize eşlik eden alkollü ve alkolsüz içeceklerle öğünün tadını ikiye katlayabilirsiniz.

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 30/2-3 Park Teras Beylikdüzü, İstanbul

İletişim: 0533 132 66 04

one steakhouse

5) Shato Steakhouse – Bayrampaşa

Öğle molalarında ya da özel yemek buluşmalarında kaliteli bir mekan arıyorsanız, sizlere Bayrampaşa’da bulunan Shato’yu önereceğiz. Sunumu ve lezzetiyle dikkat çeken, bir geleni kendine hayran bırakan bu restoranda eti dilediğiniz kıvamda hazırlattırabilirsiniz. Ev yapımı hamburger konusunda ve ızgara et konusunda oldukça iddialı olan Shato, sizleri de davet ediyor.

Adres: Kocatepe, Avasköy Yolu Caddesi No: 75/c, Bayrampaşa, İstanbul

İletişim: 0212 437 38 84

shato steakhouse

6) Ercan Steakhouse – Başakşehir

Kuzu, köfte, biftek, şaşlık ve daha pek çok et türünü lezzetle hazırlayan Ercan Steakhouse Başakşehir’de hizmet veren leziz et duraklarından biridir. Sevdiklerinizle beraber Başakşehir çevresinde kaliteli bir mekanda huzurlu şekilde yemek yemek istediğinizde, Ercan Steakhouse kapısını sizler için açacak. Özenle dizayn edilmiş mekanda kendinizi bambaşka diyarda hissedebilirsiniz.

Adres: Ziya Gökalp, Atatürk Bulvarı No: 112, İkitelli Osb Başakşehir, İstanbul

İletişim: 0212 422 00 00

ercan steakhouse

7) Nusr-Et Steakhouse – Beşiktaş

Eti sanata dönüştüren, kendine has tavırları ve tarifleriyle pek çok kişinin kalbini fetheden Steakhouse Nusret sadece İstanbul’da değil ülkenin ve dünyanın birçok noktasında şubesi olan bir et lokantasıdır. Küşleme, dana lokun, ev yapımı burger ve çeşitli köftelerle süslenen menüsünden dilediğinizi lezzetli şekilde yiyebilirsiniz. Nusr-Et İstanbul’da olanların ve eti sevenlerin mutlaka uğraması gereken bir adres!

Adres: Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi No: 87 Beşiktaş

İletişim: 0212 358 30 22

8) Elbet Steakhouse – Beşiktaş

Elbet Steakhouse, yıllardır işinin hakkını veren, et odaklı menüler hazırlayan ve misafirlerinin hem damak tadını hem de konforunu önemseyen bir lokantadır. Yumuşacık lokum kıvamındaki etlerin sıcak sıcak sunulduğu bu mekanda, yemek sonrasında tercih edeceğiniz baklavayla alacağınız hazzı ikiye katlayabilirsiniz. Soslu, sade ya da daha farklı ızgara etlerle buluşmak için denemelisiniz.

Adres: Akat Mahallesi Yaren Sokak No: 6 Beşiktaş

İletişim: 0212 351 03 44

elbet steakhouse

9) Kasabım Ethane – Beyoğlu

1950 senesinden günümüze kadar ızgara et kültürünü lezzetli şekilde taşıyan Kasabım Ethane, Beyoğlu’nun tarihi sokaklarında hizmet vermeye devam ediyor. Köfte, bonfile, ev yapımı füme ve daha birçok et çeşidini sunan Kasabım Ethane İstanbul’da sevilen köklü bir işletme olarak bilinir. Yolu Beyoğlu civarından geçenlerin mutlaka uğraması gereken bir lezzet durağıdır.

Adres: Şimşirci Sokak No: 4/A Cihangir Beyoğlu İstanbul

İletişim: 0212 251 61 16

kasabım ethane

10) Beş Bıçak Steakhouse – Esenyurt

Esenyurt’ta bulunan Beş Bıçak Steakhouse fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde yüksek puanlar alan bir mekandır. Kendine has bir burger menüsü olan bu mekanda ızgara etlerle beraber çeşitli menüler de servis ediliyor. Makul fiyatlar ödeyerek kaliteli dana ya da kuzu eti yemek için Beş Bıçak’ı tercih edebilirsiniz. Etlere eşlik eden özel sos ve mezeleri de çok seveceksiniz.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Newista Sitesi, Esenyurt, İstanbul

İletişim: 0212 852 30 03

beş bıçak steakhouse

11) Boğa Kasap – Kağıthane

Boğa Kasap, siparişiniz hazır olana kadar ikram ettiği istiridye mantarı ve mezelerle damağınızı şenlendiren bir mekan. Personellerin ilgisi ve servisiyle yüksek puanı hak eden Boğa Kasap, etin en lezzetleri yerlerini özenle pişiriyor. Acıktığınız anda, enerjinizi yenilemek istediğinizde ve kaliteli bir et tüketmek istediğinizde Boğa Kasap Kağıthane’de sizi bekliyor olacak.

Adres: Gürsel, İmrahor Caddesi No: 19, Kağıthane, İstanbul

İletişim: 0212 295 11 50

boğa kasap steakhouse

12) Şazeli Florya – Bakırköy

Kuzu kaburga, dana bonfile, hardal soslu bonfile, dana lokum ve daha pek çok ağız sulandıran et çeşitleri Bakırköy’de Şazeli Florya’da özenle hazırlanıyor. En özel ve leziz akşamlarınız için tercih edebileceğiniz bu mekanda tattığınız etlerin tadını uzun süre hafızalardan silemeyeceksiniz. Izgarada pamuk kıvamında pişen etlere Bakırköy’de ulaşmak için mutlaka uğramalısınız.

Adres: Şenlikköy Mahallesi Halkalı Caddesi Florya Sosyal Tesis Yanı No: 10, Bakırköy

İletişim: 0212 547 01 01

şazeli florya

13) Aida e Cucina Vino – Kadıköy

Kadıköy’de acıktığınız zamanlarda et yemek isterseniz biraz farklılık yapın ve Vino’yu deneyin. Burada etin şarapla buluşmasına şahit olabilirsiniz. Alkol tüketmeyenler için de içecek seçenekleri oldukça geniş. Özel davetlerinizi, en unutulmaz anlarınızı şık bir mekanda gerçekleştirmek istediğinizde Vino’da masanızı ayırabilirsiniz. İstanbul’un steakhouse mekan listesinde Vino’ya da yer açın.

Adres: Caferağa Mahallesi Ressam Şeref Akdik Sokak No:10 Kadıköy (Moda Caddesi)

İletişim: 0216 969 04 80

aida e cucina vino

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

HD İskender Menü Fiyatları 2020 Listesi

Günaydın Steakhouse Menü Fiyatları 2020

İstanbul Dönercileri: Tam Not Alan 17 Adres

Kaşıbeyaz Menü Fiyatları 2020 Güncel Listesi

Nusret Fiyat Listesi – Yediğiniz Tüm Etleri Unutturan Güncel Menü

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İstanbul Salatası Tarifi

İstanbul Salatası

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Simidi Tarifi

İstanbul Simidi

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 45dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İstanbul Simiti Tarifi

İstanbul Simiti

10-12 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En Pratik Un Helvası Tarifi

En Pratik Un Helvası

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

Tarifler Geri
Videolar Geri