İstanbul Dönercileri: Tam Not Alan 17 Adres

İstanbul Dönercileri: Tam Not Alan 17 Adres Tarifi

İstanbul’da En İyi Döner Nerede Yenir?

Dana etinin ve tavuk etinin, özel baharatlarla buluşmasının lezzetli hallerinden biri de dönerdir. İncecik kesilen dönerler, arzuya göre çeşitli soslarla servis edildiğinde, tadından yenmeyecek hale gelir. Bitirmeye kıyamadığınız döner etleri kırmızı et sevenlere dana etinden, beyaz et sevenlere ise tavuk etinden hazırlanır.

Her şehirde pek çok kişi tarafından sevilen döner, İstanbul’da da yoğun ilgi gören yemekler arasındadır. Sadece Türkler tarafından değil, ülkemizi ziyaret eden yabancı turistler tarafından da afiyetle tüketilen dönerler her sabah en taze haliyle pişirim için hazırlanır.

Sizlere bu sayfada birbirinden lezzetli İstanbul dönercileri hakkında bilgi vereceğiz. İstanbul’da olduğunuzda aklınızda İstanbul’da döner nerede yenir sorusu oluşmasın diye hazırladığımız bu listede İstanbul’da en iyi döner mekanları yer aldı. Dönerin lezzetiyle buluşmak isteyenler için İstanbul döner mekanlarını tanıtmaya başlayalım!

Evde Döner Yapımı

İstanbul’da Döner Yiyebileceğiniz En İyi 17 Mekan

1) Bayramoğlu Döner

İstanbul’da tandır ateşinde pişen ekmekle sunulan nefis dönerler, acıkanlar için Bayramoğlu Döner’de hazırlanıyor. Etin en lezzetli parçalarından hazırlanan et döner, yumuşacık tandır ekmeğiyle beraber masanızda yer aldığında iştahınız kabaracak. En hijyenik şekilde hizmet veren ve döner etini sıcak sıcak yemenizi sağlayan Bayramoğlu Döner’i Beykoz’da deneyebilirsiniz.

Adres: Rüzgarlıbahçe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 2 Kavacık, Beykoz

İletişim: 0216 413 00 45

istanbul dönercileri

2) İkamet Döner

Dönerinizi nasıl alırdınız? Dürüm ve servis seçenekleriyle sizlere kaliteli hizmet sunan İkamet Döner, etin unutulmaz tadını yaşatan mekanlardan biri. Avrupa Yakası’nda olanlar ve bu civarda leziz döner yemek isteyenler İkamet Döner’i tercih edebilir. Döneri yedikten sonra çıtır baklavadan denemenizi ve anın tadını çıkarmanızı öneriyoruz.

Adres: Mahmutbey, Taşocağı Yolu No: 19 D: 3C, Bağcılar, İstanbul

İletişim: 0212 462 22 22

ikamet döner

3) Tatar Salim Döner Lokantası

Çıtır patates, bol yeşillikli salata ve turşuyla servis edilen ağızda dağılan döner etlerinin adresi Tatar Salim Döner Lokantası, Kadıköy’de döner için adres arayanların buluşma noktasıdır. Ekonomik rakamlar ödeyerek karnınızı doyurabileceğiniz bu mekanda, aç kalma ihtimalinizin olmadığını bilmelisiniz. Ferah ve nezih bir ortama sahip olan Tatar Salim Döner Lokantası, meşhur fırın sütlaç tatlısıyla da gündemde!

Adres: Caferağa, İmamata Sokak No: 7 D: 3, Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0216 550 56 56

tatar salim döner lokantası

4) Dönerci Celal Usta

Anadolu Yakası civarında iskender ve döner üzerine oldukça başarılı olan Dönerci Celal Usta, siparişlerle beraber ikram edilen bol porsiyon salata ve turşuyla yemeklerin lezzetini ikiye katlıyor. Lavaş ekmekle sunumunu yapan, yayık ayranla dönerin tadını unutulmaz kılan bu mekanda doya doya döner yiyeceksiniz. Acıktığınız her anda Ümraniye’de Dönerci Celal Usta sizi bekliyor olacak!

Adres: Atakent Mahallesi Reşit Paşa Caddesi No: 75/C Ümraniye, İstanbul

İletişim: 0216 329 35 40

dönerci celal usta

5) Metet Közde Döner & Kebap

Kömürü ve ateşi bildiğiniz döner ocaklarından çok farklı olan Metet Közde Döner ve Kebap, damaklarda iz bırakan dönerleri sizlere sunuyor. Size özel olarak pişirilen lavaş ekmeklerle servis edilen döner etlerinin lezzeti, pek çok kişide bağımlılık oluşturuyor. Döneri seviyorsanız ve İstanbul’da iyi bir noktada yemek istiyorsanız; Kuzguncuk’ta Metet Közde Döner’e uğrayabilirsiniz.

Adres: Kuzguncuk Mahallesi, İnci Çayırlı Sokak (Tufan Sokak) No: 2, Üsküdar, İstanbul

İletişim: 0216 553 33 33

metet közde döner

6) Saafi Döner

Dönerin İstanbul’da lezzetlendiği bir diğer adres de Saafi Döner oluyor. Saafi Döner, uygun rakamlarla servise hazırladığı doyurucu döner ve iskender yemeklerini, özenle sunan bir mekan. Dönerin sıcaklığı incecik ve yumuşacık lavaş arasında kalırken, siz yemeğinizi bitirene kadar tazeliği korunuyor. Kalabalık davetlerde, öğle yemeklerinde tercih ederek midenizde bayram havası oluşturabilirsiniz.

Adres: Başakşehir, Ziyagökalp Mahallesi, İstanbul

İletişim: 0212 657 74 74

saafi döner

7) Nakibey Döner

Sunumu, mezeleri, salatası ve lavaş arasında sunulan döneriyle pek çok kişiyi kendine hayran bırakan Nakibey Döner, lezzet ve mekan konforu açısından İstanbul halkının favori adreslerinden biri oluyor. İstanbul’da damaklarda iz bırakan bir döner yemek isteyenler için kapıları açık olan Nakibey Döner, Ataşehir’de sizleri bekliyor olacak. Mutlaka denemelisiniz!

Adres: Barbaros, Begonya Sokak No: 30, Ataşehir, İstanbul

İletişim: 0216 629 44 44

nakibey döner

8) Ağababa Döner

Yaprak döner konusunda lezzet ve servis açısından birçok kişinin gözdesi olan Ağababa Döner, zengin menüsüyle beğenileri üzerine topluyor. Et yemekleri ve ızgara seçenekleri ile pek çok kişiye hitap eden bu mekanda, en çok ilgi gören döner ve iskender olmaktadır. Canınız leziz bir döner yemek istediğinde, çok zaman kaybetmeden Ümraniye’de Ağababa Döner’e uğrayabilirsiniz!

Adres: Dudullu Esenşehir Mahallesi Natoyolu Caddesi No: 229 Ümraniye, İstanbul

İletişim: 0216 420 62 62

ağababa döner

9) Dönerci Ali Usta

Dönerci Ali Usta aynı anda onlarca kişiyi ağırlayabilme potansiyeli olan bir mekanda, lezzetli döner etlerini sizlerle buluşturuyor. Hızlı servis, kaliteli döner ve memnuniyeti bir arada bulabileceğiniz bu leziz adreste döner yemeye doyamayacaksınız. Sık sık gelmek isteyeceğiniz Dönerci Ali Usta uygun rakamlardan oluşan menüsüyle sizleri de lezzet deneyimine davet ediyor.

Adres: Cevizli, Zuhal Caddesi No: 59, Maltepe, İstanbul

İletişim: 444 1 254

dönerci ali usta

10) Farika Döner

İskender ve döner yemeklerine hayır diyemiyorsanız; sizleri Farika Döner’e davet ediyoruz. İskender sosunun lezzeti, döner etinin ağızda dağılan kıvamı ve masanızı renklendiren mezelerle öğününüz çok doyurucu geçecek. Ümraniye’de olanların ve bu lezzet için Ümraniye’ye gelenlerin memnun kalacağı bir mekan olan Farika Döner sizlere en iyi hizmeti vermek için özenle çalışıyor.

Adres: Ihlamurkuyu Mahallesi Gümüşsuyu Caddesi No: 5 Tepeüstü, Ümraniye

İletişim: 0216 328 66 66

farika döner

11) Dönerci Sadık Usta

İstanbul Fatih’de bulunduğunuz anlarda burnunuza döner kokusu geliyorsa ve hemen doya doya döner yemek istiyorsanız Dönerci Sadık Usta’yı tercih edebilirsiniz. Yıllardır tadından ödün vermeyen ve aynı lezzette dönerleri hazırlayan Dönerci Sadık Usta, gobit ekmek ve servis döner seçenekleriyle herkesin damağına hitap ediyor. Çok uygun fiyatlarla kaliteli döner etine ulaşmak için mutlaka denemelisiniz!

Adres: Haseki Sultan Mahallesi Cerrahpaşa Caddesi Fatih

İletişim: 0212 632 91 11

dönerci sadık usta

12) Enbey Döner

Her sabah, yüzlerce kişiyi doyuracak kadar döner etini hazırlayan Enbey Döner dana etinin en lezzetli kısımlarından dönerini pişirmeye devam ediyor. İstanbul’da dönerin sevilen adreslerinden biri olan Enbey Döner, her yaştan kişinin damak zevkine göre servis edilen döner etleriyle gönülleri fethediyor. Döner yiyerek doyurucu bir öğün geçirmek isterseniz Enbey Döner’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Cami Altı No:1 (Çamlık Caddesi) İstanbul

İletişim: 0212 871 24 23

enbey döner

13) Heybet Döner Lokantası

Odun ateşinde usul usul pişen dana etinden hazırlanmış dönerleri sevenler, Heybet Döner Lokantası’nda bir araya gelip bu lezzetin tadına doyuyor. Tırnak pide, patates kızartması, soğan, salata ve turşu ile lezzetlenen masanızda döner eti de yer aldığında iştahınız hiç olmadığı kadar açılabilir. Proteini yüksek döner etini siz de denemek isterseniz Heybet Döner Lokantası’na uğrayabilirsiniz.

Adres: Alkent 2000 Mahallesi, Pelikan Hill Sitesi, A11 2M/7 (Mehmet Yeşilgül Bulvarı) Büyükçekmece, İstanbul

İletişim: 0212 881 20 20

heybet döner

14) Tarihi Karadeniz Döner

Beşiktaş civarında olanlara bol porsiyonlu çok lezzetli bir döner lokantası önereceğiz. Gün içinde oldukça kalabalık olan Tarihi Karadeniz Döner, tek şubesiyle İstanbul’un çeşitli yerlerinde yaşayanları bir araya getiren bir adres. Küçük ve samimi bir dükkanda hizmet veren Tarihi Karadeniz Döner, eti seven herkesi bekliyor. Servis ve ekmek arası döner seçenekleriyle iştah açmaya devam ediyor.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi Mumcu Bakkal Sokak No: 6 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 261 76 93

tarihi karadeniz döner

15) Döner Ağacı

Karnı zil çalanlar, Ataşehir’de Döner Ağacı’nda buluşuyor. Zengin menü seçeneğiyle misafirlerine ziyafet yaşatan Döner Ağacı yaprak dönerin çeşitli hallerini lezzetli şekilde sunan bir mekan. İskender, pilav üstü döner, beyti döner, dürüm döner gibi seçeneklere sahip olan bu mekanda mideniz dolu ayrılacaksınız. Renkli ikramlar da masanızda yer aldığında günün en doyurucu öğününü yaşayabilirsiniz!

Adres: Küçükbakkalköy, Vedat Günyol Caddesi No: 32/A, Ataşehir, İstanbul

İletişim: 0216 572 01 91

döner ağacı

16) Trabzon Sofrası

Ev yemekleri, et yemekleri ve döner seçenekleriyle mideleri şenlendiren Trabzon Sofrası ağızda dağılan döner etinin lezzetli ve bol porsiyonlu şekilde sunulmasıyla meşhur bir mekan. Misafirlerin konforunu düşünen ve yemeklerinden alacağı lezzeti en ince detayına kadar hazırlayan Trabzon Sofrası, sizleri birbirinden farklı yemek ve döner menüleri için davet ediyor.

Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No: 2A/3F Bahçelievler, İstanbul

İletişim: 0212 602 04 44

trabzon sofrası

17) Sürmene Döner

Şu güne kadar yediğiniz dönerleri unutturacak bir döner lokantasına davet edelim sizleri. Sürmene Döner, etin tadını en net haliyle alabileceğiniz ve çok beğeneceğiniz bir lezzet durağı. Küçükçekmece civarında olanlar için ideal bir noktada olan Sürmene Döner, yemek molalarında ve acıktığınız her anda sizi memnun edecek bir adres. Sürmene Döner’i deneyerek döner etinin lezzetine şahit olabilirsiniz!

Adres: Cennet, Alparslan Cd. No: 68, 34290 Küçükçekmece, İstanbul

İletişim: 0212 424 12 61

sürmene döner

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Meşhur İstanbul Köftecileri En İyi 13 Mekan

İstanbul’da Ev Yemekleri Yapan En İyi 10 Mekan

İstanbul Çorbacıları: Müdavimi Olacağınız 10 Mekan

Cağ Kebabı İstanbul’da Nerede Yenir? Lezzet Garantili 10 Kebapçı

İstanbul’un En İyi Kebapçıları – Damakta İz Bırakan 11 Meşhur Mekan

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar (1)
Yeni Gelen Yorumlar
NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Tane Tane Pilavın Adresi Tarifi

Tane Tane Pilavın Adresi

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İstanbul Salatası Tarifi

İstanbul Salatası

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Simidi Tarifi

İstanbul Simidi

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 45dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İstanbul Simiti Tarifi

İstanbul Simiti

10-12 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
İçli Köfte (17-18 adet) Tarifi

İçli Köfte (17-18 adet)

6-8 kişilik, 30dk Hazırlık, 15dk Pişirme
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Tarifler Geri
Videolar Geri