Sevgililer Günü Programları: Romantik 7 Aktivite

Sevgililer Günü Programları: Romantik 7 Aktivite Tarifi

14 Şubat Sevgililer Günü Ne Yapılır?

Samimi duygularınızı paylaştığınız sevgilinizle birlikte tamamen aşka adanmış bu kalplerle dolu sevgililer gününde ne yapılır sorunuzu tam 7 farklı etkinlik önerisi ile cevapladık! Tavsiyelerimizden zevkinize uygun olanını seçerek eşinize ya da sevgilinize onun çok hoşuna gidecek ve onu özel hissettirecek bir sürpriz hazırlayabilirsiniz! Sevgiliyle gidilecek yerler 2024 güncel listemizi inceledikten sonra deneyimlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

Sevgililer günü etkinlikleri mi arıyorsunuz? 14 Şubat’a özel hafızalarınızda iz bırakacak romantik sevgililer günü aktiviteleri ile unutulmaz bir gün yaşamaya ne dersiniz? İşte, size özel derlediğimiz sevgililer günü programları:

Sevgililer Günü Programları

  • Nev Konseri – Ankara
  • Mabel Matiz Konseri – İstanbul
  • Kış ve Kayak Tatili – Bursa
  • Turistik Doğu Ekspresi ile Butik Kars Gezisi
  • MSA Sevgililer Günü – Workshop
  • Yakamoz Restaurant – Kahvaltı
  • Vizyondaki Filmler – Sinema

Nev Konseri – Ankara

Aşk ve sevgi sözlerini bir araya getirip çiftlerin gönüllerini fetheden müzik sanatçısı Nev, bu sene 14 Şubat’ta sizi unutulmaz bir konsere davet ediyor. Sevgilinizle müziğe doymak için saatler 21:00 olduğunda, IF Performance Hall Ankara Tepe Prime’da romantik bir akşam yaşayacaksınız.

Canlı performansı ile büyüleyen Nev, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün daha da anlamlanması için en sevilen şarkılarını seslendirecek. Ankara içinde bir program yapıp sevgilinizle romantik ve unutulmaz bir akşam geçirmek isterseniz, IF Performance Hall Ankara Tepe Prime’de yerinizi ayırmayı unutmayınız.

İletişim: www.ifperformance.com

Mabel Matiz Konseri – İstanbul

İstanbul’da Sevgililer Günü için program yapmayı düşünüyorsanız, Mabel Matiz konseri için biletler tükenmeden hemen yerinizi ayırabilirsiniz. Son dönemlerin en sevilen seslerinden biri olan Mabel Matiz, bu sene 14 Şubat için çiftleri unutulmaz bir Sevgililer Günü konserinde bir araya getirecek. Volkswagen Arena’da gerçekleşecek olan bu etkinliğe, sevgilinizle beraber katılarak günü unutulmaz şarkılarla geçirebilirsiniz.

Biletler tükenmeden sevgiliniz ve kendiniz için bilet temin etmek için de acele etmelisiniz. İstanbul’da, sevgilinizle en özel ve güzel şarkıları dinlemek için Mabel Matiz konserine katılabilirsiniz. Bu konser, sevgilinize sunacağınız özel hediyelerden biri olarak hatıralarda kalacak!

İletişim: www.vwarena.com

Kış ve Kayak Tatili – Bursa

Nerede olursanız olun, bulunduğunuz konumdan 14 Şubat Sevgililer Günü için Bursa’ya kayak tatili yapmaya gitmek ister misiniz? Sevgilinizle kış mevsiminde unutulmaz ve keyifli bir tatil yapmak için Bursa, Uludağ’da yer alan otellerde kayak tatili planlayabilirsiniz. Böylece uzun zamandır planını yaptığınız tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Soğuk havaya aldırmadan, sevginizle içinizi ısıtacağınız bu özel günde, onun için en iyi hediyeyi Bursa’da verebilirsiniz.

Önceden otelde ya da konaklama yerlerinde yerinizi ayırmayı unutmayınız. Konaklama ve ulaşım konusunda planlı hareket ederek 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, sevdiğiniz ile Bursa’nın görülecek yerlerini de gezebilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bursa’da hem kayak hem spa hem teleferik keyfi yapabilirsiniz. Konforlu ve eğlenceli bir tatil için Bursa’da yapacağınız tatil ikinize de çok iyi gelecek!

Turistik Doğu Ekspresi ile Butik Kars Gezisi

14 Şubat – 18 Şubat 2024 tarihleri arasında, sevgilinizle turistik Doğu Ekspresi turuna katılmaya hazır mısınız? İş ve okul telaşından dolayı bir türlü yolculuğa çıkamıyorsanız, bu etkinlik önerisi tam size ve sevgilinize göre. Uygun ödeme koşulları ve taksit imkanları sayesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birçok şehri en güzel manzarası ile görebilirsiniz.

Erkenden rezervasyon yaparak ulaşım ve konaklama hizmetlerini planlayabilirsiniz. Sevgilinizle beraber katılacağınız butik Kars gezisinde, Sarıkamış Kayak Merkezi – Katerina Köşkü – Kars Kalesi – Kafkas Cephesi Harp Müzesi gibi en önemli tarihi noktaları görme şansınız olacak. Gezip yeni yerler görmeyi seviyorsanız, bu program önerisini değerlendirebilirsiniz.

İletişim: www.tatilsepeti.com

MSA Sevgililer Günü – Workshop

2024 Sevgililer Günü’nde, mutfağınızdan yoğun aşk kokuları yükselsin ister misiniz? En özel ve romantik sunumlu yemekleri, sevgilinizle beraber denemek için MSA’nın sağladığı workshopa katılabilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlenen “Sevgilim Menüm”, MSA’da yemek yapmayı seven çiftleri bekliyor olacak.

En az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşen romantik ve eğlenceli workshopa, sevgilinizle beraber katılarak profesyonel mutfakta lezzetli yemeklerin tariflerini öğrenebilirsiniz. Çevrenizde çift arkadaşlarınız varsa, onlarla ekip oluşturarak katılım sağlayabilirsiniz. Karides ceviche, lime sos, turp, frenk soğanı, elma dilimleri ile yapacağınız lezzetleri sevgilinizle öğrenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Workshopa özel birçok detayı ve katılım koşullarını MSA’dan öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: www.msa.com.tr

Yakamoz Restaurant – Kahvaltı

14 Şubat Sevgililer Günü sabahında, hayatınızdaki en özel insan ile nefis bir kahvaltı yapmaya ne dersiniz? İstanbul’un en göz alıcı mekanlarından biri olan Yakamoz Restaurant’ta, 14 Şubat Sevgililer Günü için yerinizi ayırarak günü lezzetlendirip taçlandırabilirsiniz. Sevgililer, sevgisi hiç bitmeyenler, kahvaltı yaparken mutlu olan tüm çiftler bu sene 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Yakamoz’da bir araya gelecek.

Sıcak ve soğuk kahvaltılıklar ile dolup taşan kahvaltı masanızda, sevgilinizle günü hatırlatan hatıra fotoğrafı çekerek anı durdurabilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel keyifli ve baş başa bir program yapmak için Yakamoz Restaurant ile iletişime geçerek en güzel masayı sevgiliniz için rezerve edebilirsiniz.

İletişim: www.yakamozbalik.com

sevgililer günü programları

14 Şubat Haftası Vizyondaki Filmler

Sevgililer Günü etkinlikleri listesinde önereceğimiz vizyondaki filmler, film izlemeyi seven çiftlerin ilgisini çekecek. Şubat ayı içinde gösterime girecek olan komedi, romantik, gerilim ya da belgesel tadındaki filmler ile gün içinde birlikte zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde kahvaltı ya da akşam yemeği planınız varsa, en uygun gösterim saatlerini seçerek günün tatlı telaşına bir film molası verebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü taçlandıran, çok merak edilen, gösterimde olacak filmleri sizin için bu listeye ekledik. Biletlerinizi ayırıp sevgilinizle keyifli bir gün ve hafta geçirmeniz dileği ile!

  • 2 Şubat 2024 Cuma: Aşk Mevsimi – Dram, Romantik
  • 2 Şubat 2024 Cuma: Efsane – Komedi
  • 2 Şubat 2024 Cuma: Hannas 2 – Korku
  • 9 Şubat 2024 Cuma: Zavallılar – Bilim Kurgu, Romantik
  • 16 Şubat 2024 Cuma: Hatıran Yeter – Dram, Romantik

Vizyon bilgisi kaynak: www.boxofficeturkiye.com

sevgililer günü aktiviteleri

14 Şubat 2024 Sevgililer Günü Hangi Gün?

2024 yılında 14 Şubat Sevgililer Günü, Çarşamba gününe denk gelmektedir. Yapacağınız randevu ve rezervasyonları bu tarihe göre planlayarak günün tadını ve keyfini çıkarabilirsiniz.

sevgililer günü programları

14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri: Resimli, Yepyeni!

Sevgililer Günü Nedir, Ne Zaman? Hikayesi, Anlamı

Sevgililer Günü Mesajları: Resimli, Anlamlı, Aşk Dolu!

Sevgililer Günü Hediyeleri: Kadın ve Erkekler İçin Fikirler

Sevgililer Gününde Gidilebilecek 10 Şık Restoran & Mekan

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastam Tarifi

Sevgililer Günü Pastam

2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

2-4 kişilik, 40dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

6-8 kişilik, 25dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri