Sevgililer Günü Evde Yapılabilecek 11 Aktive

Sevgililer Günü Evde Yapılabilecek 11 Aktive Tarifi

14 Şubat Sevgililer Günü Evde Neler Yapılabilir?

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Bu özel günü evde geçirmeyi planlıyorsanız, bu yazımız tam size göre! Hayatınızda biri varsa, hiç kuşkusuz Sevgililer Günü sizin için de en özel günlerden biri. Dışarıda, kalabalıklar içerisinde olmak yerine bu özel günü evinizde, sevgilinizle baş başa geçirmek istiyor olabilirsiniz. İster evde olun ister dışarıda, bu özel gün baştan sonra özenli bir planlamayı hak ediyor.

Sevgililer Günü Evde Ne Yapılır?

  • Güne Romantik Bir Kahvaltıyla Başlayın
  • Puzzle Yapın
  • Birlikte Film İzleyin
  • Ona Hediyeler Verin
  • Beraber Yemek Yapın
  • Birlikte Özel İçecekler Hazırlayın
  • Müzik Dinleyin, Dans Edin
  • Eve Çiçek ya da Çikolata Siparişi Verin
  • Bitki Bakımı Yapın
  • Kitaplarınızı Düzenleyin
  • Yağlı Boya Yapın

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Kurabiyeleri: Şık ve Sevimli 20 Tarif

sevgililer günü evde ne yapılır

Sevgilinizle hatıralarınıza bir gün daha eklemek istiyor ve “Sevgililer Günü’nde evde neler yapılabilir” diye soruyorsanız, şimdi vereceğimiz önerileri mutlaka değerlendirmelisiniz.

İşte sizler için hazırladığımız Sevgililer Günü’nde evde yapılacak sürprizler ve aktiviteler:

sevgililer günü evde yapılacaklar

Sevgililer Gününde Evde Yapılabilecek 11 Aktive

1) Güne Romantik Bir Kahvaltıyla Başlayın

Sevgililer Gününde ne yapılır evde nasıl güzel vakit geçirebiliriz diye düşünüyorsanız planlamaya sabahtan başlayabilirsiniz : ) “Sevgililer Günü’ne ne yapılır” diyenlere ilk önerimiz güne romantik bir kahvaltıyla başlamaları. Henüz daha günün ilk saatlerinde, sevgilinize özel bir kahvaltı hazırlayıp yatağına götürün. Tepsiye kırmızı bir gül koymayı da sakın unutmayın.

Yatakta kahvaltı yapmayı tercih etmiyorsanız, sevgilinize romantik bir kahvaltı masası hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz masaya kırmızı gül yaprakları serpebilir veya kırmızı aksesuarlarla masayı süsleyebilirsiniz. Kalp şeklinde omlet veya krep hazırlayarak da sevginizi gösterebilirsiniz. Gün içerisinde atıştırmak için ise kalp şeklinde kek veya kurabiye pişirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Kahvaltısı: En İyi 30 Değişik Tarif

sevgililer günü evde ne yapılır

2) Puzzle Yapın

Puzzle yapmayı seviyorsanız, Sevgililer Günü öncesinde ikinizin fotoğrafından puzzle yaptırın ve o özel gün geldiğinde bu hediye ile sevgilinize sürpriz yapın. Sevgiliniz kesinlikle bu sürprize bayılacaktır.

Sevgililer Gününde evde ne yapılabilir diye düşünenler için puzzle güzel bir alternatiftir. Puzzle yaparken hem beyin egzersizi yaparak eğlenebilir hem de aktivite eşliğinde sohbet edebilirsiniz. Ayrıca bu hediye ikinizin sonraki günlerde de yapmaya devam ettiği bir aktivite olacaktır.

sevgililer günü evde ne yapılır

3) Birlikte Film İzleyin

“14 Şubat Sevgililer Günü’nde ne yapılır” sorusuna birlikte yanıt aramaya devam ediyoruz. Bu özel günde sevgilinizle baş başa film izlemeye ne dersiniz? Özellikle romantik filmleri tercih edebilirsiniz. Aşıklar Şehri, Aşk ve Gurur, 50 İlk Öpücük veya Sil Baştan bu özel gün için uygun seçenekler olabilir. Sevgililer Gününde neler yapılır, nasıl filmler izlenir denince akla romantik seçenekler gelse de sevginin gücünü gösteren aile filmleri de hoş seçenekler olabilirler.

sevgililer gününde evde ne yapılır

4) Ona Hediyeler Verin

Sevgilinize bu özel günde unutulmaz bir hediye vermek çok iyi bir fikir olabilir. Örneğin gitmek istediği filme veya konsere iki kişilik bilet alabilirsiniz. Hediye para ile satın alınan bir şey olmak zorunda değil. Evin farklı yerlerine onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatan notlar saklayabilirsiniz. Hatta işi bir oyuna çevirerek ondan bu notları bulmasını isteyebilirsiniz.

Banyo camına kırmızı bir rujla onu ne kadar sevdiğinizi yazabilirsiniz. Bu küçük sürpriz henüz daha yeni uyanan sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer Günü erkeğe yapılacak sürprizler kişiye göre tabii ki değişir. Örneğin sevgiliniz baş başa romantik planları çok sevmese de sizi kırmamak için evde vakit geçirmeye tamam demiş olabilir.

Yakın arkadaşlar ve sevgililerini evinize çağırarak sosyal bir Sevgililer Günü partisi organize etmeniz gerçekten şaşırtıcı ve unutulmayacak bir sürpriz olur.

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Erkek, Kadın Hediye Fikirleri

sevgililer gününde evde ne yapılır

5) Beraber Yemek Yapın

Bu özel gün için yapacağınız akşam yemeğini birlikte hazırlayabilir, bu arada keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte mutfağa girmekten hoşlanıyorsanız, kendinize romantik bir sevgililer günü masası hazırlayabilirsiniz.

Peki yemeklere aşk dolu dokunuşlar yapmaya ne dersiniz? Örneğin kalp şeklinde bir pizza ya da kek yapabilirsiniz. Fırında kalpli patates de, Sevgililer Günü masasına uygun bir lezzet olabilir.

Sevgililer Gününde ne yemek yapılır sorusuna cevap bulmak için en doğru adreslerden birinde bulunuyorsunuz aslında, milyonlarca tarif nefisyemektarifleri.com’da sizi bekliyor.

Tarif: Ev Yapımı Yaş Pasta (Sevgililer Günü İçin)

6) Birlikte Özel İçecekler Hazırlayın

Sevgililer Gününde yapılacak etkinlikler arasında mutfakta bol bol vakit geçireceğiniz birçok seçenek bulabilirsiniz. Farklı tatlar denemeyi seviyorsanız, birlikte özel içecekler hazırlayabilirsiniz. Bunun için internetteki tariflere bakabilir, evdeki malzemelerden yola çıkarak içeceğinizi yapabilirsiniz.

sevgililer gününde evde ne yapılır

7) Müzik Dinleyin, Dans Edin

Bugün sizin gününüz! Aşkınız felekten bir gece çalmayı hak ediyor. O zaman dans etmeyi unutmayın! Akşam yemeği sonrasında açın müziği ve kendinizi ritme bırakın. Özellikle sevdiğiniz veya sizin için özel olan şarkılara öncelik verin. Bu şarkıları dinleyerek dans edin, eğlenin. Gerçekten unutulmaz ve farklı bir Sevgililer günü geçirmek mi istiyorsunuz? Sevgililer gününde farklı ne yapılır diyorsanız dekorasyonu düzenleyerek evi bir diskoya dönüştürebilirsiniz.

sevgililer gününde evde ne yapılır

8) Eve Çiçek veya Çikolata Siparişi Verin

Sevgililer Günü, çiçeksiz olur mu? Bizce olmaz! Eve çiçek veya çikolata siparişi vererek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

sevgililer gününde evde ne yapılır

9) Bitki Bakımı Yapın

Sevgililer Günü hediye merasimini sevmeyen çiftler için unutulmaz bir ev etkinliği önerimiz olacak. Gün içinde bitki bakımı yapmak! Salondaki ya da balkondaki bitkilerin topraklarını değiştirip saksılarını temizlemek, bu gün içinde size ve bitkilere çok iyi gelecek. Günler sonra çiçeklerin yeniden açtığını ve yeni filizler verdiğini gördüğünüzde Sevgililer Günü’nü ne kadar da güzel değerlendirmiştik diyebilirsiniz. Özel ve güzel bir etkinlik yapmak istediğinizde, bir gün öncesinde gerekli malzemeleri alıp sevginizin ve çiçeklerinizin çoğalmasına beraber yardım edebilirsiniz!

sevgililer gününde evde ne yapılır

10) Kitaplarınızı Düzenleyin

Sevgililer Günü için evde kalıp verimli zaman geçirmek isteyen çiftler, kitaplıktaki dağınıklığı düzeltebilir. Bu etkinlik sayesinde hem eski kitapların sayfaları karışacak hem de iz bırakan cümleler sayesinde keyifli sohbetler edilecek. Çay ve kahveyi hazırlayıp kitaplığın başına geçerek güne başlayabilirsiniz.

Bu önerimizi uygulayan çiftler hem kitaplıktaki dağınık görünümü ortadan kaldırmış olacak hem de sanat ve edebiyat üzerine keyifli sohbetler yaparak ilişkilerine farklı bakış açıları kazandırmış olacak. Birlikte kitap okuyup kitaplara dokunmak isteyen çiftler için kaliteli bir etkinlik önerisi olarak hatırlanabilir!

sevgililer gününde evde ne yapılır

11) Yağlı Boya Yapın

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi için ne yapacağınıza karar veremiyorsanız hediyenizi beraber gün içinde hazırlayabilirsiniz. Nasıl olacak diyenler için 1 adet kanvas tablo ve yağlı boya seti temin edilmeli. Evin en güzel yerinde, çay ve kahve eşliğinde birlikte boyama yaparak o güne özel bir hatıra bırakabilirsiniz. Gün sonunda tablonuz bittiğinde o günün en anlamlı hediyesini birbirinize sunmuş olacaksınız. Kim bilir belki de bu tablo evinizin en güzel aksesuarı olacak!

sevgililer gününde evde ne yapılır

Sevgililer Gününe Özel 20 Kalpli Tatlı

Sevgililer Günü Kahvaltısı: En İyi 30 Değişik Tarif

Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Aşk Dolu!

Sevgililer Günü Menüsü: 40 Romantik Akşam Yemeği

Sevgililer Günü Hediyeleri: Kadın ve Erkekler İçin Fikirler

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastam Tarifi

Sevgililer Günü Pastam

2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

2-4 kişilik, 40dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

6-8 kişilik, 25dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

8-10 kişilik, 25dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri