Yılbaşı Oyunları: Evde 12 Eğlenceli Aktivite

Yılbaşı Oyunları: Evde 12 Eğlenceli Aktivite Tarifi

En İyi Yılbaşı Oyunları: Evde Yeni Yıl Partisi

Yılbaşını evde geçirenlerdenseniz, bu uzun geceyi en eğlenceli şekilde değerlendirmek adına birtakım aktiviteler bulmak hoş bir fikir olabilir! Gece yarısına kadar özenle hazırlanmış yemekleri bir güzel mideye indirdikten ve çokça enerji depoladıktan sonra sıra eğlenmeye geliyor elbette. Bu keyifli anlarda bol bol fotoğraf çekip anılarınızı taçlandırmayı da unutmayın sakın…

Evde Yılbaşı Oyunları

  • Tombala
  • Scrabble
  • Tabu
  • Twister
  • İskambil Oyunları
  • Monopoly
  • Trivial Pursuit
  • Sessiz Sinema
  • Reverse
  • Puzzle
  • Ne Kadar Tanıyorsun? Oyunu
  • Dokun – Hisset – Tahmin Et Oyunu
yılbaşı oyunları

Yılbaşı oyunları evde ailenizle veya arkadaş grubunuzla birlikte keyifli bir gece geçirmenize yardımcı olacak; öyle ki saatler nasıl geçmiş anlamayacaksınız bile! Yılbaşını evde kutladığımız bu yıl, dışarıda hava soğukken sıcacık atmosferde yılbaşı özel oyunlar hazırlayarak yeni yılı birlikte karşıladığınız sevdiklerinizle mutlu hatıralar biriktirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Çiçeği Kokina Bakımı Nasıl Yapılır?

Yemek sonrası arkadaşlarınız veya ailenizle geceyi dolu dolu geçirebilmek için yılbaşı için oyun önerileri arıyorsanız tam adresine geldiniz! Hepsi birbirinden eğlenceli yılbaşı partisi oyunları daha sonraki toplanmalarınızda da oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan oluşuyor. İşte, yeni yıl gecenize renk katacak keyifli yılbaşı kutu oyunları listesini sizler için derledik:

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Süsleri Nasıl Yapılır? 7 Kolay Fikir

Yılbaşı Oyunları: Evde 12 Eğlenceli Aktivite

1) Tombala

Elbette tombala ilk sırada. Gelenekselleşmiş bir oyun olsa da her seferinde zevkli vakitler geçirmemize vesile olan emektar tombalayı anmadan geçemezdik.

tombala

2) Scrabble

Bu oyun ülkemizde fazla yaygın olmasa da, başladıktan sonra bağımlılık yaratabileceğini düşündüğümüz türden bir kelime oyunu. Denemekte ve yeniliklere açık olmakta fayda var diyoruz.

Scrabble

3) Tabu

Zaman içinde popülerlik kazanan Tabu, birçok farklı versiyonuyla kafe ve oyun evlerinin vazgeçilmezleri arasına girdi bile. Evinizde Tabu oyunu bulundurmakla uzun süren aktivitelerin mimarı olabilirsiniz, bizden söylemesi.

tabu

4) Twister

Çocuk, genç yetişkin demeden herkesin severek oynadığı bir diğer oyun da Twister :) Kırılacak eşyalarınız varsa oyun alanının dışına çıkarmanızı öneririz. Kimin elinin kimin ayağının yanında olduğu belli olmayan bu tam vücut oyununda dengede kalmak çok zorlaşacak!

twister

5) İskambil Oyunları

Piştiler, bataklar, papaz kaçtılar, elli birler derken saatler nasıl geçmiş anlamazsınız bile. Birçoğumuzun severek oynayageldiği iskambil oyunları, elinizin altındaki kuru yemişler ve farklı içeceklerle sizlere eşlik edebilir.

iskambil oyunu

6) Monopoly

Bu oyunla ne emlakçılar ne müteahhitler yetişti bir bilseniz. Bir emlak ticareti oyunu olan monopoly ile gecenizi gayrimenkullerle şenlendirebilirsiniz.

monopoly

7) Trivial Pursuit

Bu oyunda genel kültürü yüksek olan kazanıyor. Soruları bildikçe ilerleyebildiğiniz bu oyun sayesinde birçok yeni bilgi edinmeniz, eğlenirken öğrenmeniz mümkün.

Trivial Pursuit

8) Sessiz Sinema

2 kelime? Yerli mi yabancı mı? Sessiz ve etkili bir takım oyunu. Zihninizin film arşivini zorlayacağınız bu oyunla heyecan ve adrenalin dolu dakikalar geçirebilirsiniz.

sessiz sinema

9) Reverse

Yılbaşı gecesinde zeka oyunlarıyla mantığınızı konuşturmaya ne dersiniz? Tüm ailenin zevkle oynayacağı bu oyun hırs yaptıran türden. İki farklı renkteki taşlarla oynanan reverse, bir tür hamle oyunu. Eğer hamlenizi doğru kullanırsanız, karşı tarafın renklerini kendi renginize dönüştürüp kazanan siz olabilirsiniz. 2 kişilik bir oyun olan reverse, karşılıklı olarak rakiplerin belirlenmesinden sonra oynanır. Eğer bu oyunu daha önce hiç görmediyseniz yılbaşı akşamında oynayıp geceye renk katabilirsiniz.

reverse

10) Puzzle

Yılbaşı gecesi uzun sürer derler. Sohbet, eğlence yemek faslı derken biraz dinlenmek gerekir. Dinlenme anında puzzle yapabilirsiniz. Tüm yemek telaşı geçince aile üyelerinin sayısına göre seçilen puzzle masaya kurulabilir. Uyku zamanı gelene kadar en doğru parçalar seçilir ve sonunda puzzle tamamlanır. Eğer sakin ve eğlenceli bir yılbaşı akşamı planlıyorsanız, en yakın market ya da kırtasiyeden puzzle alabilirsiniz.

yılbaşı puzzle

11) Ne Kadar Tanıyorsun? Oyunu

Aile içinde ya da arkadaş ortamında yılbaşı gecesini renklendiren bir oyun oynamak için ne kadar tanıyorsun oyununu tercih edebilirsiniz. Bu oyun için kişi sayısına göre boş bir kağıt ve kalem temin etmelisiniz. Her kağıda sizin dışınızda kalan isimleri başlık halinde yazınız. Ardından alt alta olacak şekilde ortak soruları not ediniz.

Sorularınız en sevilen renk, en sevilen yemek, en iyi arkadaş, en son okuduğu kitap, başarılı olduğu ders, gitmek istediği şehir ya da konum olabilir. Bu soruları, belirli bir süre içinde arkadaşlarınızı düşünerek yanıtlamanız gerekiyor.

Süre bitiminde tüm sonuçları sırayla okuyup birbirinizi ne kadar iyi tanıdığınız konusunda eğlenceli bir sohbet yapabilirsiniz. Sorulacak sorular tamamen hayal gücünüze bağlı olarak gelişebilir.

yılbaşı oyunları

12) Dokun – Hisset – Tahmin Et Oyunu

Yılbaşı akşamında bolca eğlenmek ve kahkaha atmak için bu oyuna zaman ayırabilirsiniz. Dokun ve hisset oyunu için evdeki nesneleri seçerek bir sepet içine alınız. Nesneleri seçen evde 1 kişi olmalı. Oynayan ise diğer kişiler olmalı. Oyuna başlayacak kişinin nesneleri önceden görmemesi, gözlerinin bir bandana ile kapatılması gerek.

Gözleri kapalı olan kişi, nesnelere tek tek dokunup 45 saniye içinde ne olduğunu tahmin etmeli. Tüm nesneler test edildiğinde, oyun sonunda en çok doğru yanıtı veren kişi günün kazananı olacak.

yılbaşı oyunları

Yılbaşı özel oyunlar listemizde sizi ve eve davet ettiğiniz sevdiklerinizi mutlu edecek, uzun saatler boyunca keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi tombala; arkadaş gruplarının vazgeçilmezi iskambil; rekabeti kızıştıran tabu, monopoly, trivial pursuit gibi yılbaşı kutu oyunları yeni yılı kutladığınız ev partisinde kesinlikle ortamın modunu yükseltecek!

Yeni yılı evde karşılayacağımız bu uzun zaman diliminde atmosferi çok daha eğlenceli hale getirecek yılbaşı gecesi oyunları için birbirinden keyifli 12 çeşit listemizde seni bekliyor!

yılbaşı oyunu

Yılbaşı Filmleri: En İyi 43 Öneri

Yılbaşı Ne Zaman? 2023 Yılbaşı Tatili Kaç Gün?

Yılbaşı Şarkıları: Ortamı Süsleyecek 20 Hit Şarkı

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir? 5 Adımda Mükemmel Dekor

Yılbaşı Mesajları Hiçbir Yerde Bulamayacağınız Şans Dilekleri

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda mutfakta ve ev yaşamında size zaman kazandırabilecek püf noktalarını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride doğal temizlik tavsiyelerinden butik sebze meyve yetiştiriciliğine, besinleri kolay ayıklama ve uzun süre muhafaza etme tekniklerinden yemeklerde lezzeti artıran ipuçlarına değin hızlı çözüm önerileri yer almaktadır. Evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu tavsiyeler aşama aşama resimli maddelerle özel olarak düzenlenmiştir. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili ürüne karşı alerjiniz olup olmadığını önceden test etmeli, tavsiyeleri uygularken dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Aksi durumda yaşanabilecek olumsuz durumlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

18. Gün İftar Menüsü

Nefis Yemek Tarifleri en lezzetli iftar menüsü seçenekleriyle 18. günde de yanınızda! Pratik ve iştahınızı açacak iftar çorbaları tariflerinden mis gibi lezzetiyle tavuklu sebze çorbası, ana yemekte farklı ramazan yemekleri arayanlar için çok leziz mantar kebabı yanında rengiyle iştah açan pancar ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğlenceli kurabiyeler Tarifi

Eğlenceli kurabiyeler

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Eğlenceli Sosisler Tarifi

Eğlenceli Sosisler

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Eğlenceli Cupcake Tarifi

Eğlenceli Cupcake

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Eğlenceli Meyveler Tarifi

Eğlenceli Meyveler

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Eğlenceli Pankekler Tarifi

Eğlenceli Pankekler

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Eğlenceli Kurabiye Tarifi

Eğlenceli Kurabiye

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Eğlenceli Cupcakelerim Tarifi

Eğlenceli Cupcakelerim

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif Tarifi
Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif

Anneler gününde hediyenin yeri ayrı, özenle hazırlanmış bir pastanın yeri ayrı! Kendi yaptığı Anneler Günü…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal Tarifi
Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal

Anneler Günü İçin En İyi Mesajlar 2024 Hiç kuşkusuz yılın en önemli günlerinden biri mayıs…

Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler Tarifi
Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler

Anneler Günü İçin Hediye Ne Alabilirim? Her sene mayıs ayı geldiğinde, çocukları ve eşleri tatlı…

Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif

Anneleri hem gururlandıran hem duygulandıran nefis bir sofra hazırlamak ve onu şımartmak böylesi özel bir…

Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif

12 Mayıs 2024 Anneler Günü gibi sevgi dolu özel bir gün için, yapılan hazırlıklara destek…

Anneler Günü Ne Zaman, Hangi Gün? 2024 Tarifi
Anneler Günü Ne Zaman, Hangi Gün? 2024

Anneler Günü Hangi Güne Denk Geliyor? Pek çok kişinin merakla beklediği anneler günü, çok yakın…

Tarifler Geri
Videolar Geri