En İyi Ankara Kokoreççileri: 12 Meşhur Mekan

En İyi Ankara Kokoreççileri: 12 Meşhur Mekan Tarifi

Ankara’da En Leziz Kokoreç Nerede Yenir?

Sakatat ürünlerinin lezzetine kendinizi kaptırdıysanız; mutlaka kokoreç de sevdiğiniz yemekler arasındadır. Bir sokak lezzetli olan kokoreç, Türkiye’de hemen hemen bütün illerde tüketilmektedir. Köşe başında kokusuyla sizi davet eden kokoreç arabaları, özellikle de akşam olduğunda önündeki koca bir kalabalıkla günü kapatır.

Sizler için bu sayfada Ankara kokoreççileri listesini hazırladık. Ankara kokoreç tavsiye arayanlar bu listede birbirinden lezzetli ve kaliteli kokoreççileri bulacak. Ankara kokoreç nerede yenir diyenler için porsiyonuyla ve lezzetiyle kendinden konuşturan birçok mekan burada önerildi.

Ayrıca önerilen Ankara kokoreç fiyatları da her cebe hitap eden oldukça düşük rakamları yansıtıyor. Doyurucu ve damaklarda iz bırakan kokoreçlere Ankara’da ulaşmak istiyorsanız; bu listemizi gözden geçirdikten sonra kokoreç yemeye gitmelisiniz.

İşte Ankara’da olanların sık sık uğradığı kokoreç durakları!

En İyi Ankara Kokoreççileri: 12 Meşhur Mekan

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Şahangiller Kokoreç

Ankara Şahangiller Kokoreç, fenomen bir çiftin işletmesini yaptığı yeni bir kokoreç dükkanıdır. Burada damak zevkinize göre hazırlanan kokoreçleri, afiyetle tüketebilirsiniz. Gelenlerin cheddar peynirli kokoreç üzerine yaptığı yorumlar ise oldukça iştah açıcı. Şahangiller Kokoreç, Keçiören’de sizi bekliyor. Siz de denemeyi unutmayın.

Adres: 19 Mayıs Mahallesi Yunus Emre Caddesi No: 131 C Yunus Emre Caddesi Keçiören, Ankara

İletişim: 0312 358 50 50

şahangiller kokoreç
Kaynak: www.sahangillerkokorec.com

2) Pikolet

Anıttepe’de bulunan Pikolet, kokoreç konusunda oldukça başarılı bir durak. Sebzeli ve sade kokoreçleriyle kendini sevdiren Pikolet, aynı zamanda midye de servis ediyor. Sokak lezzetlerine karşı ilginiz yoğunsa mutlaka Ankara’da Pikolet’i denemelisiniz. Buraya geldiğinizde iştahınız açılacak. Ekonomik rakamla dolgun kokoreç porsiyonu için Pikolet aklınızda olsun.

Adres: Gençlik Caddesi No: 101/C Anıttepe, Ankara

İletişim: 0312 229 40 62

pikolet

3) Şampiyon Kokoreç

Ankara Şampiyon Kokoreç, Ankara’da çok meşhur bir lezzet durağıdır. Kokoreç konusunda kaliteli ve hızlı bir yer arıyorsanız; aradığınız adres Şampiyon Kokoreç olacaktır. Ekmek arası ya da servis kokoreç, siz hangisini seviyorsanız dakikalar içinde masanızda yer alacak. Ümitköy’de kokoreç mekanı arayanlar; Şampiyon Kokoreç sizi bekliyor!

Adres: 8. Cadde 2074.Sokak No: 1 Ümitköy, Ankara

İletişim: 0312 236 09 99

şampiyon kokoreç
Kaynak: www.sampiyonkokorec.com.tr

4) Kokoreççi Mehmet Usta

Ankara’da zaman tanımadan leziz bir kokoreç yemek istiyorsanız; tercihiniz Kokoreççi Mehmet Usta olabilir. Kaliteli kokoreç etlerinin baharatla buluşması, size iştah açan kokuları yansıtacak. Pilavlı servis ve yumuşacık ekmek arası kokoreç seçenekleriyle hizmet veren bu lezzetli durakta damak zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Adres: Yaşamkent Mahallesi, Taşkınlar İş Merkezi 3158. Cadde Ankara

İletişim: 0312 217 06 05

kokoreççi mehmet usta

5) Curcuna Kokoreç

Curcuna Kokoreç, sunumu ve menüsüyle farklılık yaratan bir kokoreç durağıdır. Özel kokoreç servislerine verdiği isimlerle kendinden söz ettiren bu mekanda, kaliteli bir kokoreç yiyebilirsiniz. Servis kokoreç yanında ikram ettiği kızarmış ekmekler, iştah açan sunumlar sizi bu mekana davet eden unsurlardan olacak. Geç kalmadan denemelisiniz.

Adres: Yıldızevler Mahallesi 4 Cadde No: 35 Çankaya, Ankara

İletişim: 0533 152 30 55

curcuna kokoreç

6) Profesör Kokoreç

Profesör Kokoreç, Ankara’da bu işin profesörü olan mekanlardan biri olarak bilinir. Alkollü ve alkolsüz içecek servisi olan bu leziz adreste, kokoreçler en taze ve en hızlı şekilde hazırlanıyor. Midye, kokoreç ve diğer hazır lezzetleri servis eden Profesör Kokoreç uygun rakamlı menüsüyle de herkese hitap ediyor. Çankaya’da olanlar için ideal bir öneri!

Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi, Bestekar Sokak No: 57 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 427 27 83

profesör kokoreç
Kaynak: www.profesorkokorec.com

7) Kokoreççi Hacı

Ankara’da İzmir usulü kokoreç arayanlar, hasretini Kokoreççi Hacı’da giderecek. İri kıyım, ince kıyım, servis kokoreç imkanları olan bu mekanda yemeye doyum olmayacak. Kokoreç eşlikçisi biber turşusu da masanızda leziz şekilde yerini aldığında, afiyetle kokoreç yemeye devam edebilirsiniz. Üstelik çok uygun hesap ödeyerek!

Adres: Anafartalar, Temmuz Sokak No: 20, Ulus, Ankara

İletişim: 0312 311 98 17

kokoreççi hacı

8) Kokoreççi Zakir

Yenimahalle civarında kokoreç yemek için samimi ve leziz bir durak arıyorsanız; işte Kokoreççi Zakir sizinle. İzmir usulü kokoreç ve servis kokoreç konusunda çok lezzetli işler çıkaran Kokoreççi Zakir, uygun menüsüyle de herkesin cebine hitap etmeyi başarıyor. Ankara’da denenmesi gereken mekanlardan biri!

Adres: Yenimahalle Belediyesi Karşısı, Yenimahalle, Ankara

İletişim: 0539 662 56 62

kokoreççi zakir

9) Kekik Kokoreç

Bir gece ansızın acıktığınızda sıcak ve doyurucu bir şey yemek isterseniz; Kekik Kokoreç’teki kokoreçleri tercih edebilirsiniz. Sebzeli ve sade şekilde hazırlanan kokoreçler, iştahları kabartan kokusuyla sizi mest ederken ikinci siparişinizi verebilirsiniz. Sadece kokoreç değil birçok atıştırmalık lezzetleri servis eden Kekik Kokoreç, sizi Yenimahalle’de bekliyor!

Adres: İvedik Caddesi 200/B Yenimahalle, Ankara

İletişim: 0312 315 17 51

kekik kokoreç

10) Park Center

Kokoreç Ankara Atatürk Orman Çiftliği içinde yer alan mekanlarda lezzetlenmektedir. Pek çok kişi bilir ki; Ankara’da kokoreç Atatürk Orman Çiftliği’nde yenir. Park Center, AOÇ içinde bulunan leziz bir durak. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin servis edildiği Park Center, pek çok kişinin damak zevkine hitap eden nefis kokoreçlerin popüler adresi!

Adres: Atatürk Orman Çiftliği Gazi Mahallesi, Ankara

İletişim: 0312 211 1207

park center

11) Çıtır Kokoreç

Adı gibi çıtır çıtır bir ekmek arasında, iyi pişmiş kokoreç yemek ister misiniz? Yanıtlar evetse ve midenizde bayram havası estirmek istiyorsanız sizi Çıtır Kokoreç’e uğramalısınız. Çok uygun rakamlarla, tadı unutulmayan bir kokoreç deneyimi yaşamak için Çıtır Kokoreç’i denemelisiniz. Kokoreç sevmeyen buraya geldiğinde açılan iştahı sayesinde kokoreç sevecek.

Adres: Turgut Özal Mah. Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Bulvarı Vuslat Park Sitesi A Blok No:118/1Ç Batıkent, Ankara

İletişim: 0312 385 95 20

çıtır kokoreç

12) Şençam Köftecisi

Kokoreç ve köfte, Şençam Köftecisi’nde bir araya geliyor. Kokoreç sevenlerin sık sık uğradığı Şençam Köftesici, Ankara’da popüler kokoreç dükkanları arasında yer almaktadır. Her yaştan kişinin severek geldiği bir mekan olan Şençam Köftecisi, kokoreç ve köfte sevenleri günün her anında bekliyor olacak.

Adres: Atatürk Orman Çiftliği Emniyet Mahallesi Çiftlik Caddesi No: 11 Ankara

İletişim: 0312 211 10 00

şençam köftecisi

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İzmir’in En Meşhur 10 Nefis Kokoreççisi

Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran

Ankara’da Kebap Nerede Yenir? En İyi 15 Mekan

Ankara’nın Tıka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi

Ankara’da Ne Yenir? En Meşhur 10 Lezzet Durağı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ankara Tavası Tarifi

Ankara Tavası

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 1 saat 30dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri