Ankara’nın En İyi 10 Yılbaşı Programı

Ankara’nın En İyi 10 Yılbaşı Programı Tarifi

Başkent Ankara’nın En İyi Yılbaşı Etkinlikleri

2023 yılbaşı Ankara programları ile unutulmaz bir iz bırakacak! Ankara’da olanlar ve yılbaşını Ankara’da geçirmek isteyenler için; birbirinden keyifli programlar hazırlandı. Ankara’nın her bir semtinde, dolu dolu eğlenmek ve lezzetli yemekleri yemek için sizlere yılbaşını taçlandıran mekanları önerdik.

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Ankara Yılbaşı Programları

  • Hilton Garden Inn
  • Sheraton Ankara
  • Demonti Otel
  • Rasgele Ankara
  • Altınel Ankara Otel
  • Royal Palmiye
  • Anemon Otel
  • Raymar Otel
  • Park Inn by Radisson
  • Green Park Ankara

Öğrencilerin, çalışan kişilerin ve kendine eğlenceli bir gün armağan etmek isteyenlerin buluşacağı Ankara yılbaşı programları 2023 yılının ilk saatlerinde sürprizlerle dolu olacak. Konukların konforunu ve damak tadını düşünen mekanlar, her cebe de hitap ediyor. Ankara yılbaşı programları 2023 fiyatları ile A’dan Z’ye her şeyi düşünmüş şekilde düzenleniyor.

Ankara’nın En İyi 10 Yılbaşı Programı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Hilton Garden Inn

Ankara yılbaşı eğlence mekanları listesi başında kalitesiyle kendini kanıtlamış bir marka olan Hilton var. Bu sene yaşadıklarınızı unutup yeni bir yıla gülerek ve kahkaha atarak girmek isterseniz; Hilton Garden Inn’de buluşabilirsiniz. Ankara yılbaşı konserleri içinde harika bir isim var o da Yıldız Tilbe! Yıldız Tilbe’nin sahne alacağı bu özel Hilton Garden Inn gecesinde gecede, yemeklere de müziğe de doyum olmayacak.

Adres: ÇamIıca Mahallesi, Anadolu Bulvarı No: 26 Gimat Yenimahalle, Ankara

İletişim: 0312 471 44 44

2) Sheraton Ankara

Müziğin usta isimlerinden biri olan Hakan Altun, duygusal ve eğlenceli şarkılarıyla yılın son gecesinde Sheraton Hotel’de sizlerle buluşacak. Sheraton Hotel’in bu geceye özel size sunduğu hizmetler ise oldukça tatmin edici. Konforlu konaklama oteli imkanı tanıyan Sheraton Hotel, mezeler ve sıcak yemeklerle masanızı donatırken sınırsız içecek hizmeti de yapacak. Kaliteli hizmetin ve lezzetli yemeklerin bir araya geldiği gecede tüm diyetler unutulup gecenin tadını çıkaracaksınız.

Otelin 2023 yılbaşı programı akışı şu şekilde:

19:30 – Kapı Açılışı
21:00 – Ceylan Köse
22:45 – Dans Gösterisi
23:15 – Yılbaşı Çekilişi
23:30 – Hakan Altun

Adres: Noktalı Sokak Kavaklıdere, Ankara

İletişim: 0312 457 61 30

3) Demonti Otel

Yılbaşında nereye gidilir Ankara içinde iyi bir seçenek neresi olabilir diyorsanız rotanızı Demonti’ye çevirebilirsiniz. Ankara’nın sevilen otel ve eğlence merkezlerinden biri olan Demonti Otel, yılbaşında sazlı sözlü eğlenmek isteyenlere kapılarını açıyor. Popstar yarışmasıyla ünlenen ve sesiyle büyüleyen Firdevs, yılın son gecesinde sesiyle ve sanatıyla size eşlik edecek.

En iyi şarkıları hep bir ağızdan söylemek ve yılın son gecesinde şarkılarla türkülerle zaman geçirmek için bu mekanda rezervasyon yaptırabilirsiniz. 990 TL’den başlayan organizasyon paketlerinden kendinize uygun olanı seçip yılbaşının tadını çıkarabilirsiniz.

Adres: Akay Caddesi No: 8 Kavaklıdere, Ankara

İletişim: 0312 417 08 08

4) Rasgele Ankara

Çankaya’nın en sevilen mekanlarından biri olan Rasgele Ankara, Ceylan Köse’nin büyüleyici sesiyle yılbaşı eğlencesine merhaba diyecek. Konukların konforlu şekilde anı yaşaması ve leziz yemeklerle karnını doyurması için mekan dört bir yandan planlı şekilde hizmetine devam edecek.

Kaliteli servisin ve eğlenceli gece akışının olduğu Rasgele Ankara’da sevdiklerinizle yılın son gününü unutulmaz şekilde geçirebilirsiniz. En iyi şekilde yılbaşı eğlencesine dahil olmak için şimdiden rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir.

Adres: Hilal, Hollanda Cd. No:7, 06450 Çankaya/Ankara
İletişim: 0537 569 80 08

5) Altınel Ankara Otel

Altınel Ankara, yeni yıla merhaba derken yanınızda olacak kaliteli duraklardan biridir. Bu sene sonunda sevdiklerinizi de alıp şöyle felekten bir gece çalmak isterseniz Ankara’da Altınel Otel’i tercih edebilirsiniz.

Gala yemeği, sınırsız içecek hizmeti, dans ve müzik gösterileri, çocuklar için eğlenceli oyun odaları ve aktiviteler, yılbaşına özel çekilişler sizi Altınel Otel’de bekliyor olacak. Ankara’nın soğuk kış günlerine biraz sıcacık renk katmak isterseniz yılın son gününü eğlenceyle bitirebilirsiniz. Cüneyt Özgür ve ekibinin eğlenceli sahne programı 31 Aralık gecesi sizleri bekliyor olacak.

Kişi başı fiyatlar 1.100 TL’den başlıyor.

Adres: Anıttepe, Gazi Mustafa Kemal Blv. No:151, 06570 Çankaya/Ankara

İletişim: 0312 231 77 77

6) Royal Palmiye

Her yıl birbirinden güzel programlarla yeni yıla merhaba diyen Royal Palmiye 2023 için de rezervasyon almaya çoktan başladı. Yüksel Didikoğlu, Birsen Kavut ve Ankaralı Cem‘in sahne alacağı gecede birçok sürpriz de sizi bekliyor… Yılbaşında dansöz olmazsa olmaz diyorsanız Royal Palmiye doğru adres olacaktır. 2023 yılbaşı programları arasında Royal Palmiye fiyat olarak da uygun bir aralık sunuyor. Kişi başı fiyatlar 400 TL’den başlıyor.

Adres: Batı Sitesi Mahallesi Batı Bulvarı No : 115/A Batıkent / Ankara

İletişim: 0532 451 40 81

7) Anemon Otel

Ankara yılbaşı partileri arasında bol bol dans edeceğiniz bir seçenek arıyorsanız doğru yerdesiniz. Anemon Ankara Otel’de muhteşem bir 2023’e merhaba partisi sizi bekliyor! 2023 yılbaşı galasında Tuğba Özay sahnede baş rolde olacak. DJ Uğur Gündoğan performansı, oryantal showlar, köçek gösterileri ve sürpriz sanatçılarla eğlence hiç bitmeyecek denebilir. Ankara yılbaşı otelleri arasında Anemon’u gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kişi başı fiyatlar 1.500 TL’den başlıyor.

Adres: Kavaklıdere, Konur Sok. No:60 Çankaya/Ankara

İletişim: 0312 311 30 01 – 02 – 03

8) Raymar Hotel

Raymar Hotel, 2023 yılbaşı partisiyle görkemli bir gece organizasyonuyla sizlerle… Kesintisiz eğlence gecesinde Banu Zorlu ile 2022’nin yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. DJ Santo Fuego, Seda Atçı, Tuna Arman, Oryantal Lena ve Olga ve Ankara’nın en iyi orkestraları 5+1 ve 3+1’in renkli sahne performanslarıyla yerinizde durmanız pek mümkün olmayacak. Kişi başı fiyatlar 1.500 TL’den başlıyor.

Adres: Meşrutiyet Mah. Selanik 2 Cad. No:74 06640 Çankaya/Ankara

İletişim: 444 9 927 | 0 312 311 30 01

9) Park Inn by Radisson

Ankara’da yılbaşı denince, en keyifli programlarından biri yine Park Inn by Radisson Otel’de gerçekleşecek. 2023 yılbaşı galasında Pırılay Pekpak‘ın şahane sesi salonu dolduracak. Eğlenceli şarkılarla çoşarken, duygusal parçalarla geçen yılın anılarını yad edeceksiniz… Kişi başı fiyatlar 1.500 TL’den başlıyor.

Adres: Turan Güneş Bulvarı Alexsander Dubcek Cad. No: 7 Çankaya / Ankara

İletişim: 0312 439 70 00

10) Green Park Ankara

Green Park Ankara bu yıl da dillere destan bir yeni yıl partisi hazırlıyor… Büyük organizasyonlarıyla bilinen Green Park Otel sahnesinde 2022’nin son saatleri ve 2023’ün ilk dakikalarında Zuhal Olcay ve Resul Dindar olacak… Duru sesiyle Zuhal Olcay’ın unutulmaz şarkıları, Resul Dindar’la Karadeniz esintili şarkılarıyla arka arkaya sıralanacak.

Kişi başı fiyatlar 1.250 TL’den başlıyor. Ankara konaklamalı yılbaşı programı seçeneği de sunan Green Park’ta standart odada bir gece iki kişilik konaklama + brunch 2.600 TL.

Adres: Kızılırmak Mah. 1443 Cad. Balgat Çankaya / Ankara

İletişim: 0506 781 41 93

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara’da Gidebileceğiniz En İyi 15 Meyhane

Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran

Ankara’da Ne Yenir? En Meşhur 10 Lezzet Durağı

Ankara’da Hakiki Döner Yiyebileceğiniz 12 Meşhur Restoran

Aspava Nerede Yenir? Ankara’nın İkramı En Bol 7 Kral Aspava Şubesi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri Tarifi

En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri

10-12 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
1 Ayda 10 Kilo Verdiren Program Tarifim

1 Ayda 10 Kilo Verdiren Program Tarifim

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri