Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağında Tıka Basa Doyacağınız 10 Mekan

Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağında Tıka Basa Doyacağınız 10 Mekan Tarifi

Hazırlanın Kahvaltıya Beşiktaş’a Gidiyoruz!

Bir an önce hafta sonu olsun da güzel bir mekanda kahvaltı yapalım diyenler için; Beşiktaş’ta bulunan kahvaltı duraklarını bu sayfaya ekledik. Kahvaltı menüleri ile ünlü olan Beşiktaş kahvaltıcılar sokağı, sokağa ilk girdiğiniz anda kendini belli edecek. Arnavut kaldırımlarıyla döşenmiş bu sokakta taze demlenmiş çayın kokusunu anında alabilirsiniz. Sokakta oluşan kalabalığı görünce bu kalabalık da nedir diye düşünmeyin.

Kahvaltı yapmak isteyenlerin oluşturduğu bir kalabalıktır bu. Her damak zevkine hitap eden kahvaltı menüleri ile dikkat çeken Beşiktaş kahvaltıcılar sokağı fiyatlar konusunda da her bütçeye hitap ediyor. Birçok kişinin memnuniyetle ayrıldığı bu civarda, mideniz de bayram havasına girecek. Hazır mısınız?

Hafta sonu daha yoğun bir çalışma temposu içinde olan Beşiktaş kahvaltıcılar sokağı en iyisi ve en güzeli sizin masanızda olsun diye hizmet vermekte. Her bir mekan kendine has sunumu ve lezzetiyle dikkat çekiyor. Şimdi sizlerle leziz ve doyurucu bir yolculuğa çıkalım ve Beşiktaş kahvaltıcılar sokağı nasıl gidilir nerede ne yenir sorularına yanıt bulalım. Önce Beşiktaş’a ulaşmanızı sağlayalım:

Adres: Ihlamurdere Caddesi, Çelebi Oğlu Sokak Beşiktaş, İstanbul

beşiktaş kahvaltıcılar sokağı
www.ensonhaber.com

Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağının En Meşhur 10 Mekanı

1) Çakmak Kahvaltı Salonu

Çakmak Kahvaltı Salonu, sizi aile sıcaklığı içinde bir kahvaltı masasına davet ediyor. Kaymak ve reçellerin ev yapımı olduğu bu mekanda, sunulan kahvaltılıklar ile tıka basa doyacağınıza emin olabilirsiniz. Doyurucu ve yumuşacık pişiler ile karnınızı doyururken, menemende eriyen kaşar peynirinin tadını çıkarabilirsiniz. Çikolata sevenlere özel Nutella aromalı pişiyi tavsiye ediyoruz. Nutellalı pişi, tadanlardan tam puan almış. Makul fiyatlarla nefis bir kahvaltı yapmak isterseniz, Beşiktaş’ta Çakmak Kahvaltı Salonu’na davetlisiniz. Aman geç kalmayın!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi Çelebioğlu Sokak Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 25 65

çakmak kahvaltı salonu beşiktaş

2) Pişi Breakfast & Burger

Beşiktaş kahvaltıcılar sokağının uğrak mekanlarından biri de Pişi Breakfast & Burger olarak karşınızda. Bu mekanın özelliği nedir derseniz; nefis pişiler hazırlandığını söylemek isteriz. Kahvaltı tabağı, pişi ve çay için ortalama 30 TL ödeyerek güne doyurucu bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Minik bir mekan olmasından dolayı bazen kahvaltı kuyrukları oluşabiliyor. Rahat ve keyifli bir kahvaltı öğünü için erkenden gitmenizde fayda var diye düşünüyoruz. Erkenden giderseniz tüm lezzetleri doya doya tadabilirsiniz!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Çelebioğlu Sokak 14 / B, Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 327 71 90

pişi breakfast burger beşiktaş

3) Bi Kahvaltı

Kahvaltıyı dışarıda bir mekanda yapmak istediğinizde, sizlere önereceğimiz bir lezzet noktası da Bi Kahvaltı! Burada yapacağınız kahvaltının tadı, uzun süre damaklarınızda iz bırakacak nitelikte. Sıcacık pişi, tereyağında omletler, menemen, sigara böreği, bal kaymak ikilisi ve daha ötesi sizin için Bi Kahvaltı’da hazırlanıyor. Acelesi olanlar, keyifli kahvaltıyı arayanlar ve güne güzel başlamak isteyen herkes Bi Kahvaltı’da buluşuyor. Siz de yerinizi ayırın!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi Çelebioğlu Sokak No: 21 D: 23/B Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 34 23

bi kahvaltı beşiktaş

4) Siyah Cafe & Breakfast

Serpme kahvaltı konusunda birçok kişinin beğenisini alan Siyah Cafe, kendine has bir tarza sahip. Mekan hem kitap kafe hem de kahvaltı konsepti ile oluşturulmuş. Burada kahvaltınızı yaptıktan sonra, kahvenizi üst katta kitaplar arasında yudumlayabilirsiniz. Samimi ve sıcak ortamda kahvaltı arayanlara Siyah Cafe öneriliyor. Denemek için geç kalmayın. Çıkın çıkın gelin :)

Adres: Sinanpaşa Mahallesi Çelebioğlu Sokak Mete Apartmanı No: 31/1 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0532 553 99 86

siyah cafe beşiktaş

5) Otlangaç Kahvaltı & Kafe

Beşiktaş’ta kahvaltı yapmak istiyorsunuz ve hangi mekanın iyi olduğuna karar veremiyor musunuz? O halde size çok beğenilen mekanlardan birini daha önerelim. Otlangaç Kahvaltı Kafe, taze ve leziz bir kahvaltı masasını sizlere sunacak. Çıtır çıtır kızaran sigara böreği, dumanı üzerinde omleti ve nefis kahvaltılık tabağı ile hem ruhunuz hem de mideniz doyacak. Kendinize bir kahvaltı ısmarlamak istediğinizde Otlangaç Kafe, seçenekleriniz arasında olabilir. Denemeye değer!

Adres: Sinan Paşa Mahallesi Şair Veysi Sokak No: 20/B Ihlamurdere Caddesi Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0531 375 77 72

otlangaç kahvaltı beşiktaş

6) Renkli Limon

Doğal olan ne varsa Renkli Limon’da masanızda. Çaylar Hopa’dan, zeytinyağı Balıkesir’den, tereyağı Trabzon’dan! Daha ne olsun? Leziz ve dolgun bir serpme kahvaltı keyfini tam tadında yaşamak için Renkli Limon’un kapısı sizler için açık. Ev yapımı yemekler ve kahvaltı konusunda başarılı bir mekan aradığınızda Renkli Limon rengarenk mekanı ile Beşiktaş’ta sizi bekliyor olacak.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi Alaybeyi Sokak No: 20 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 258 80 85

renkli limon beşiktaş

7) Cafe Faruk

Kahvaltı sevenler Cafe Faruk’ta toplansın! Çünkü bu mekanda yapacağınız kahvaltının yıllarca hatrı olacak. Kaliteli malzemeler ile donatılmış kahvaltı sofranız, sizi uzun süre tok tutacak kadar lezzetli. Menemen konusunda da oldukça başarılı olan Cafe Faruk, Beşiktaş’taki kahvaltı noktanız olabilir! Sevdiklerinizle kahvaltı planlarken Cafe Faruk’u tercih edebilirsiniz. Beşiktaş’ta kahvaltı denildiğinde Cafe Faruk tüm menüsü ile sizinle!

Adres: Sinan Paşa Mahallesi Şair Veysi Sokak 4/E-F Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 43 03

cafe faruk

8) Kardeş Payı Kahvaltı Kafe

Sakin ve huzurlu bir mekanda doya doya kahvaltı yapmak isteyenlerin her hafta uğradığı bir adres de Kardeş Payı Kahvaltı Kafe! Burada tüm kahvaltılıklar bol kepçe, bol lezzette. Kahvaltıcılar sokağının nezih ve sessiz mekanlarından biri olan bu kahvaltı durağınız, haftanın tüm gününde sizi de kahvaltıya çağırıyor. Türk kahvesi sevenlere güzel bir haberimiz var. Kahvaltı sonunda kahveniz ikram! Kahvaltı ve kahve keyfini doruğuna kadar yaşamak için hazırlanmaya başlayın.

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Çelebi Oğlu Sokak No: 5 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0535 021 18 97

kardeş payı kahvaltı beşiktaş

9) Reçel Türevleri

Daha önce hiç kırmızı biber reçeli tattınız mı? Evet kırmızı biberden reçel yapılmış ve sizin için Reçel Türevleri’nde satışa sunulmuş. Bu mekanda özel lezzetlerin olduğu bir kahvaltı yapma imkanınız var. Ayrıca beğendiğiniz tatları dilediğiniz miktarda satın da alabilirsiniz. Bildiğiniz lezzetlere ufak dokunuşlar yaparak farklı bir tat veren bu mekanda, sevilen her şeyin türevleri yer alıyor. Davetlisiniz!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Şair Veysi Sokak No: 1 D: 31 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 227 44 77

reçel türevleri beşiktaş

10) Cumbalı Kahvaltı

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğuna inananlar için yeni bir mekan daha önerelim. Cumbalı Kahvaltı’da kahvaltının tadına doyum olmuyor. Meşhur “Aşk Kahvaltısı” tadanlar bu menüye hayran kalıyor. Neşeli ve özenli sunumu ile ilgi gören Cumbalı Kahvaltı, ekonomik olması yönüyle de birçok kişinin favori mekanları listesinde en üst sıralarda yer alıyor. Cumbalı Kahvaltı’nın kalitesini denemek ve değerlendirmek için siz de uğrayabilirsiniz. Cumbalı Kahvaltı’dan ayrılırken damağınızda kalan tatlar için yeniden geleceğinize inanıyoruz!

Adres: Alaybey Sokak No: 7 Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0536 251 96 19

cumbalı kahvaltı beşiktaş

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Serpme Kahvaltı – Müdavimi Olacağınız En Doyurucu 10 Yer

İstanbul Açık Büfe Kahvaltı Mekanları – Tıka Basa Doyacağınız 10 Yer

İstanbul’da Köy Kahvaltısı En İyi Nerede Yapılır? 10 Huzurlu Mekan

Polonezköy Kahvaltı Mekanları – Doğanın İçinde En İyi 5 Kahvaltı Yeri

Mihrabat Korusu’nda Ne Yenir? Şahane Manzaraya Karşı Kahvaltı Keyfi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çikolatalı Beşiktaş Pastası Tarifi

Çikolatalı Beşiktaş Pastası

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 40dk Pişirme
Beşiktaş Pastası (Videolu) Tarifi

Beşiktaş Pastası (Videolu)

2-4 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Bastık Tarifi

Bastık

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Sokak Simidi Tarifi

Sokak Simidi

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Sokak Simidi Tarifi

Sokak Simidi

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sokak Simidi Tarifi

Sokak Simidi

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Kalbura Bastı Tarifi

Kalbura Bastı

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Saray Bastı Tarifi

Saray Bastı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 40dk Pişirme
Kalbura Bastı Tarifi

Kalbura Bastı

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Tarifler Geri
Videolar Geri