İstanbul Horhor’da En İyi 12 Kebapçı

İstanbul Horhor’da En İyi 12 Kebapçı Tarifi

Horhor: İstanbul’un Kebap Adresi

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda yer alan Horhor adlı bölge, gösterişten uzak ve samimi kebap mekanlarıyla ünlenmiştir. Horhor çevresinden geçerken, burnunuza gelen ızgarada pişen kebapların kokusu, iştahınızı birden açabilir. Aç ya da tok olun; günün herhangi bir anında bu civarda olduğunuzda eti seviyorsanız kebap yemek isteyebilirsiniz. Çünkü Horhor kebapçılar ile ünlenmiş, et sevenleri bir araya getiren Fatih semtinin bir bölgesi olarak tanınmaktadır. Enfes kebap kokusuyla semti donatır.

Türkiye’nin En Lezzetli 15 Et Restoranı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

İstanbul Horhor Kebapçıları

  • Doyum Kebap
  • Hatay Has Kral Sofrası
  • Babo’nun Yeri
  • Hatay Medeniyetler Sofrası
  • Ciğeristan
  • Neden Urfa Şark Sofrası
  • Şavak Usta
  • Urfalı Hacı Usta
  • Akdeniz Hatay Sofrası
  • Urfa Zaman Kebap
  • Horhor Dürüm
  • Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu

Et Yemekleri kategorisinden Türk mutfağının en sevilen lokum et yemeklerine ulaşabilirsiniz!

Horhor nerede diyenler için şöyle bir tarif etmek gerekir. Avrupa Yakası’nda Fatih’e gittiğinizde; İskenderpaşa Mahallesi’ne çok yakın olduğunu görebilirsiniz. Şayet diğer semtlerden gidecek olursanız; öncelikle Fatih’e ulaşmalısınız. Fatih semtine geldiğinizde, Saraçhane’den Aksaray’a kadar uzanan Horhor Caddesi’ni görebilirsiniz.

Kebabı en iyi lezzette yemek istediğinizde; sizleri Horhor kebapçılar çarşısı içinde yer alan birbirinden enfes lokantalara davet ediyoruz. Horhor ızgara ve kebap konusunda ün salmış mekanlara sahip olduğu için; burada yediğiniz kebapların lezzetini unutmak zor olacak. Horhor’a gittiğinizde leziz bir kebap yemeniz için sizlere rehber olacak Horhor en iyi kebapçı listesini inceleyebilirsiniz.

Tarif için: Çökertme Kebabı Tarifi

İstanbul Horhor’da En İyi 12 Kebapçı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Doyum Kebap

Horhor bölgesinin en samimi mekanlarından biri olan Doyum Kebap, patlıcanlı kebap lezzetiyle kendinden söz ettiriyor. Her gelenin mutlaka patlıcanlı kebap sipariş ettiği bu salaş ve samimi mekanda, mezeler de diğer kebap türleri de çok seviliyor. Ekonomik ve lezzetli bir mekan arıyorsanız; İstanbul’da Horhor’a uğrayıp Doyum Kebap’ı bulmalısınız. Burada yediğiniz kebapların tadını çok beğeneceksiniz.

Adres: İskenderpaşa, Sofular Caddesi & Ragıp Bey Sokak No: 24, Fatih / İstanbul

İletişim: 0212 534 24 15

doyum kebap

2) Hatay Has Kral Sofrası

İştah açan Hatay yemeklerini ve çok lezzetli kebaplarını İstanbul’da hazırlayan Hatay Has Kral Sofrası, İstanbul’da olanlara et ziyafeti yaşatıyor. Humus, zahter salatası, içli köftesi ve birbirinden özel kebapları bir arada bulabileceğiniz bu restoranda çok uçuk rakamlar ödemeden karnınızı doyurabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber leziz bir yemek yemek için Hatay Has Kral Sofrası’nda bulunabilirsiniz.

Adres: Sofular Mahallesi Ragıp Bey Sokak No: 25/A Aksaray Fatih

İletişim: 0212 534 97 07

hatay has kral sofrası

3) Babo’nun Yeri

Horhor kebap bölgesinin sevilen mekanlarından biri olan Babo’nun Yeri, içten ve salaş bir mekan olarak bilinir. Gelen misafirlerin burada aradıkları lezzeti tam anlamıyla bulduğu bilinir. Etin ve mezelerin bir araya geldiği, kebap ziyafetinin doya doya yaşandığı Babo’nun Yeri, yıllardır Horhor’da popülerdir. İstanbul’da kebap yemek için Babo’nun Yeri’ni tercih edebilirsiniz.

Adres: Sofular Caddesi Simitçi Şakir Sokak No: 30 Aksaray Fatih

İletişim: 0212 521 45 76

babo'nun yeri

4) Hatay Medeniyetler Sofrası

Sosyal medyada büyük bir iz bırakan Hatay Medeniyetler Sofrası, İstanbul’un en meşhur kebapçılarından biridir. İşletme sahibi Burak Özdemir, restoranın hem lezzetli hem de eğlenceli bir mekan haline gelmesini sağlamıştır. Yayınladığı eğlenceli yemek videoları sayesinde daha da tanınan bu mekanda kebabın tadına doyacaksınız. Çok kalabalık olduğundan rezervasyon yapıp gitmeniz önerilir.

Adres: İskenderpaşa Mahallesi Horhor Caddesi No: 49 Fatih

İletişim: 0212 523 31 31

hatay medeniyetler sofrası

5) Ciğeristan

İstanbul’un en popüler kebap dükkanlarından biri olan Ciğeristan, ciğer ve kebap konusunda çok iddialı tabaklar hazırlıyor. Sınırsız meze ve doyumsuz lezzeti bir arada tutan Ciğeristan, Horhor caddesinin işlek olmasında katkısı olan bir mekan. Bakır bardaklarda bol köpüklü ayran ve biberli lavaş, kebapların lezzetini ikiye katlıyor.

Adres: İskenderpaşa Mahallesi. Simitçi Şakir Sokak No: 16 Fatih

İletişim: 0212 521 77 00

ciğeristan

6) Neden Urfa Şark Sofrası

Horhor çevresinde bulabileceğiniz en lezzetli kebapları Neden Urfa Şark Sofrası’nda tadabilirsiniz. Samimi personel, hızlı servis ve bol lezzet sizler için burada. Ekonomik rakamlar çerçevesinde dolgun sofralara tanık olacağınız bu restoranda, kebap ve meze lezzetini zirveye taşıyabilirsiniz. Zaman zaman canlı müzik eşliğinde kendinizi kebap yerken görebilirsiniz.

Adres: Sofular Caddesi No: 12 Aksaray Vatan Caddesi Fatih

İletişim: 0212 533 84 51

neden urfa şark sofrası

7) Şavak Usta

Bir kebap nasıl olmalı sorusunun lezzetli yanıtlarını Şavak Usta’da bulabilirsiniz. Fıstıklı, haşhaşlı ve patlıcanlı kebap servisleriyle ilgi gören Şavak Usta, ikram ettiği mezelerle de beğeni topluyor. Otantik bir sunum eşliğinde, bolca lezzetli kebaplar hazırlayan Şavak Usta İstanbul’da kebabın hakkını veren mekanlardan biridir.

Adres: Sofular Mahallesi Sofular Caddesi No: 58, Aksaray Fatih

İletişim: 0212 525 67 15

şavak usta

8) Urfalı Hacı Usta

Uzun zamandır kebap yemiyorsanız; kebaba olan hasretinizi Urfalı Hacı Usta’da giderebilirsiniz. Izgaradan alındığı anda masanızda yerini alan kebaplar, taze ve iştah açan mezelerle buluştuğunda nefis bir yemek yiyebilirsiniz. Çok uygun rakamlar ödeyerek kebabın tadını doya doya Urfalı Hacı Usta’da çıkarabilirsiniz.

Adres: İskenderpaşa Mahallesi Simitçi Şakir Sokak Fatih

İletişim: 0212 534 99 62

urfalı hacı usta

9) Akdeniz Hatay Sofrası

Sultan kebabı, zahterli kebap,kaytaz böreği, tuzda tavuk ve enfes kebap çeşitleriyle popülerliğini koruyan Akdeniz Hatay Sofrası Horhor’da yıllardır kaliteli hizmet veren mekanlardan biridir. Yemek sonrasında sıcacık şekilde hazırlanan künefelerle öğünü sonlandırabilirsiniz. Şık ve iştah açan sunumlar, leziz kebaplar için deneyebilirsiniz.

Adres: İskenderpaşa Mahallesi Ahmediye Caddesi No: 44/A (Adnan Menderes Bulvarı)
Fatih

İletişim: 0212 531 33 33

akdeniz hatay sofrası

10) Urfa Zaman Kebap

Urfa kebabının doyumsuz lezzetini İstanbul’a getiren Urfa Zaman Kebap, yöresel tatlıların ve yemeklerin adresidir. Horhor’da kebap konusunda rakip tanımayan bu restoran gün içinde pek çok kebap sevene özel tatlar hazırlamaktadır. Acılı, klasik ve patlıcanlı kebap yemek istediğinizde Urfa Zaman Kebap’ı tercih ederek kaliteli bir kebap sofrası hazırlatabilirsiniz.

Adres: İskenderpaşa, Ahmediye Cd. No:28, 34080 Fatih/İstanbul

İletişim: 0212 621 10 63

urfa zaman kebap

11) Horhor Dürüm

Kebap etini dürüm servis halinde yemek ister misiniz? Yumuşacık tandır lavaşının arasında, salatayla lezzetlenen kebap eti, Horhor Dürüm’de bambaşka bir tada bürünüyor. Acı sevenler için ilave olarak acı biber eklenen özel kebap dürümleri, bu civarda kapış kapış tüketilen bir yemek olarak bilinmektedir. Siz de kebap dürüm seviyorsanız; en kısa sürede Horhor Dürüm’e gelebilirsiniz.

Adres: İskender Paşa Mahallesi, Aksaray Mahallesi, Horhor Caddesi, Tatsa Fırın Yani No:45, Fatih / İstanbul

İletişim: 0212 531 68 40

horhor dürüm

12) Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu

İstanbul’un en özel kebap ve lahmacunlarını hazırlayan Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu, Horhor bölgesinde çok meşhurdur. Kebap için kullandığı baharatların ve etin kalitesi tartışılmaz boyuttadır. Bu mekana gelenlerin daha sonra da sık sık gelmesi, hazırladığı kebapların ne kadar iyi olduğuna işarettir. Uygun rakamlar ödeyerek dolgun porsiyonlar tatmak için deneyebilirsiniz.

Adres: Akşemsettin Mahallesi, Bedrettin Simavi Sokak 5/A, Fatih / İstanbul

İletişim: 0212 523 44 57

öz kilis kebap

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’da En İyi Tantuni Nerede Yenir?

İstanbul’un En Lezzetli 11 Esnaf Lokantası

Meşhur İstanbul Köftecileri En İyi 13 Mekan

İstanbul Dönercileri: Tam Not Alan 17 Adres

İstanbul’un En İyi 12 Deniz Ürünleri Restoranı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Horhor Kebabı Tarifi

Horhor Kebabı

4-6 kişilik, 1 saat Hazırlık, 40dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Keyfi Tarifi

İstanbul Keyfi

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Kebapçı Salatası Tarifi

Kebapçı Salatası

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, Pişirme yok
Kebapçı Salatası Tarifi

Kebapçı Salatası

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri