İstanbul’un En Çıtır 12 Yeni Nesil Lokmacısı

İstanbul’un En Çıtır 12 Yeni Nesil Lokmacısı Tarifi

İstanbul’da Çikolatalı, Dolgulu Lokma Nerede Yenir?

Çok eski zamanlarda özel günlerde yapılan lokma, son günlerin en çok aranan tatlısı olmakta. Lokmaya yeni bir soluk katan lokmacılar, çeşitli süsleme ve aromalarla bu tatlıyı pek çok kişiye sevdirmeyi hedeflemiştir. Yağda kızaran, ardından şerbetle buluşan yumuşacık lokmalar hem yüksek kalorili hem de doyumsuz lezzetli bir tatlı olarak çay keyiflerini süslemektedir.

Gece gündüz demeden lokma tüketen kişiler için İstanbul’da bulunan lokmacıları araştırdık. Neredeyse her şehirde bulunan lokma dükkanları, yeni bir akımı meydana getirmiş durumda. Lokmadan süzülen çikolata iştahları açarken, göze hitap eden sunumlar da yüksek beğeni topluyor. Hem ekonomik fiyatlı olması hem de kısa sürede hazırlanması, lokmacılara olan ilgiyi de artırıyor. İsimleri de oldukça dikkat çekici olan lokmacılar, reklam tabelasında mutlaka “lokma” kelimesini kullanıyor ve bu kelimeden yeni bir isim üreterek markalaşmayı hedefliyor.

Krema dolgulu, çikolata soslu lokma tatlısı İstanbul’da nerede yenir diyenlerin tatlı krizini sonlandıracak yeni nesil lokma mekanları bu sayfada tüm güzellikleriyle sizinle olacak. Eğer lokmayla midenizi şenlendirmeye hazırsanız; sizlere en çok ziyaret edilen lokmacı isimleri listesini sunalım. Bu sayfayı okuduktan sonra çevrenize haber salıp lokma yemeye gideceğinizi düşünüyoruz.

İşte İstanbul’un en sevilen lokmacıları!

istanbul lokmacıları

İstanbul’un Çıtır ve Leziz 12 Yeni Nesil Lokmacısı

1) Lokmata – Beşiktaş

Lokmata Beşiktaş çevresinde olanlar için tam bir tatlı merkezi. Oldukça hafif ve yumuşak lokmaları olan bu mekanda çikolatanın lokmayla olan uyumuna şahit olacaksınız. Şerbetsiz lokmalara, damak zevkinize göre ekleyeceğiniz çikolata kremasıyla tat verip tatlı krizini bastıracaksınız. “Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir.” Sloganıyla yola çıkan Lokmata; yeni nesil lokmacılar arasında rağbet gören markalardan biri olmuştur. Siz de davetlisiniz!

Adres: Süleyman Seba Caddesi, Refik Osman Top Sokak, Edremit Apartmanı No: 2/B Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 259 08 88

lokmata istanbul

2) Game Of Lokma – Yeşilköy

Lokmanın tam bir tatlı ziyafetine dönüştüğü mekanlardan biri de Game Of Lokma! Burada tattığınız lokmalar damaklarda uzun bir süre iz bırakacak türden. Beyaz çikolata ve kakaolu çikolatanın lokma üzerindeki ahengine hayran kalacağınıza inanabilirsiniz. Bir porsiyon lokma ile dolu dolu bir keyif yapabilirsiniz. Ekonomik fiyatlarıyla ilgi gören Game Of Lokma, İstanbul’da gidebileceğiniz leziz lokma mekanları arasında!

Adres: Yeşilyalı Sokak Yeşilköy Mahallesi Yeşilyalı Apartmanı No: 11/C Yeşilköy, İstanbul

İletişim: 0212 573 62 63

game of lokma

3) The LoQma – Yeşilköy

Bildiğiniz bütün lokma tatlarını unuttracak, damak zevkinizde yeni bir çığır açacak mekan öneriyoruz sizlere. The LoQma, lokmanın yeni bir adresi. İstanbul’da bulunduğunuz zamanlarda canınız birden lokma yemek isterse; hiç düşünmeden The LoQma’ya uğrayabilirsiniz. Krema dolgulu, çikolata soslu iştah açan lokmaları siz de denemek isterseniz, rotanız belli!

Adres: Yeşilköy Mahallesi İstasyon Caddesi Canik Pasajı 1 E Yeşilköy / İstanbul (İstasyon caddesi)

İletişim: 0212 573 25 73

the loqma

4) Lokmacho – Kadıköy

Belçika çikolatalı, dondurmalı ve meyveli lokmaların İstanbul’daki adresi Lokmacho! Buraya geldiğinizde çalışanların samimiyeti ve mekanın atmosferi size hiç yabancılık hissettirmeyecek. Ev yapımı limonataların eşlik ettiği tatlı keyiflerinizi, dolu dolu yaşamak için Lokmacho’yu tercih edebiirsiniz. Yolunuz Caddebostan’dan geçiyorsa, lokma yemek için adresiniz artık Lokmacho!

Adres: Caddebostan Mahallesi Plaj Yolu Caddesi 9 – 8 Bağdat Caddesi Kadıköy, İstanbul

İletişim: 0532 240 65 95

lokmacho kadıköy

5) Lokmades – Beşiktaş

Yeni nesil lokmacılar arasında Lokmades de yer alıyor. Ankara ve Bursa’da da şubesi olan Lokmades, bu popüler tatlının leziz bir adresi. Oldukça uygun rakamlarla, hızlı bir şekilde lokma tatlısını hazırlayan Lokmades, çikolatalı ve hamurlu kaçamak yapmak isteyenlerin ortak noktası. Pek çok kişinin severek tükettiği lokmayı siz de iyi bir mekanda tatmak isterseniz; İstanbul’daki adresiniz Lokmades!

Adres: Sinanpaşa Mahallesi, Şair Veysi Sokak, No: 7 Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 259 77 89

lokmades beşiktaş

6) Churro vs Lokma – Kadıköy

Sos ve kremasıyla gelenlerden beğeni alan Churro vs Lokma, farklı tatlar arayanlar için önerilen bir mekan. İspanyol mutfağının meşhur kızarmış tatlısı Churro ve geleneksel tatlımız lokma, bu mekanda özenle sunuluyor. Lokma üzerinde akıtılan çikolata ve iç dolgusu tam aradığınız gibi. Yağ kokusu olmadan, mideyi yakmadan lokma yemek için İstanbul’da Churro vs Lokma’ya davetlisiniz!

Adres: Suadiye, Bağdat Caddesi No: 374, Kadıköy, İstanbul

churro vs lokma

7) Lokmacaa – Üsküdar

Lokmacaa, İstanbul’da favori lokma mekanlarından biridir. Küçük ve samimi mekanında çikolata kokusuyla iştahınız açılacak. Taze taze hazırlanan lokmalar ise tüm endişenizi giderebilir. Acaba yağlı mıdır? Çikolatası acı mıdır? diye düşünmenize fırsat vermeyen Lokmacaa, tatlı sohbetlerinizin ufak bir detayı olacak. Çok düşük rakamlarla, yüksek haz alabileceğiniz bu lokma mekanına mutlaka siz de uğramalısınız!

Adres: Çengelköy, Derecik Sokak No: 1 – A, Üsküdar, İstanbul

İletişim: 0216 557 77 34

lokmacaa üsküdar
www.lokmacaa.com.tr

8) Luqma – Bebek

Bebek’te lokma ve krep mekanınız Luqma! Buraya geldiğinizde doya doya tatlı yiyebilirsiniz. Ballı çikolatalı krepler, taze taze lokmalar, enfes çikolatalı kekler ve ötesi sizin için Luqma’da hazırlanıyor. Kendinize ufak bir tatlı kaçamağı hediye etmek istediğinizde, Bebek’e doğru gidip Luqma’nın kapısını arayabilirsiniz. Bu kapının ardında bolca lezzet sizi bekliyor olacak. Lokma’nın sevilen adreslerinden Luqma, sizi de bekliyor!

Adres: Bebek, Manolya Sokak No: 8/B, Beşiktaş, İstanbul

İletişim: 0212 263 63 62

luqma bebek

9) Lokmalife – Bakırköy

Bazı tatlar bir lokmada mutlu eder. O tatlardan biri de Lokmalife tarafından hazırlanan lokmalardır. Bir lokmada kalitesine ve kıvamına puan vereceğiniz lokma tatlıları, sizin için en iyi şekilde Lokmalife mutfağında hazırlanıyor. Ferah ve konforlu bir mekanda, lokmanın tadına varmak için Lokmalife tercih edilebilir. İstanbul’da olanların severek gittiği Lokmalife, her gece 02.00 olduğunda kapılarını kapatıyor. Gece gündüz demeden davetlisiniz!

Adres: Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi Akbulut İş Merkezi No: 10/78 Bakırköy, İstanbul

İletişim: 0534 952 87 85

lokmalife bakırköy

10) Lokmaland – Başakşehir

Ani tatlı krizleriniz için bir lokma adasına kaçmalısınız. Bu lokma adası da Lokmaland olacak! Meyve, fındık, çikolata parçalarıyla donatılan lokmalar enerjinizi yerine getirecek lezzette. İstanbul’da tam 25 şubesi olan Lokmaland, siz neredeyseniz orada! 1 porsiyonda 8 adet olan lokmaya sadece 16 TL ödeyerek nefis bir tatlı ziyafeti yaşamaya hazır mısınız? Canı çikolata ve tatlı isteyenler Lokmaland şubelerinde buluşuyor!

Adres: Başakşehir, Ergenekon Caddesi No: 22 E, Başakşehir, İstanbul

İletişim: 0537 374 63 66

lokmaland başakşehir

11) Lokmalık – Ümraniye

Lokmanın alışılan şerbetinden uzak hazırlandığı bir mekan var karşınızda. Lokmalık’ta lokmalar şerbetsiz sunuluyor. Tatlı aromasını arzu ettiğiniz çikolatalar sağlıyor. Üzerine eklenen ilave lezzetler de tamamen sizin kontrolünüzde! Küçük ve nezih bir mekan olan Lokmalık, birbirinden lezzetli lokmaları ile İstanbul’da ün salmış durumda. Lokma ve diğer tüm lezzetler için davetlisiniz!

Adres: Atatürk, Bahçevanlar Sokak No:3, Ümraniye, İstanbul

İletişim: 0535 102 61 61

lokmalık ümraniye

12) Lokmala – Üsküdar

Huzur veren konsepti, iştah kabartan lezzetiyle Lokmala, İstanbul’da olanların tatlı durağı olmuş durumda! Yumuşacık hamur toplarının çikolata sosuyla buluşmasından gelen yoğun lezzet, birçok kişinin damağını çatlatacak. Lokma kültürünü seviyorsanız ve İstanbul’da iyi bir lokmacı arıyorsanız artık çok uzaklara gitmenize gerek kalmıyor. Çünkü Lokmala, sizler için en iyisi yapmayı hedefleyen bir Lokma noktası!

Adres: Çengelköy Caddesi, Dere Kayığı Sokak No: 5, Üsküdar, İstanbul

İletişim: 0532 526 89 69

lokmala üsküdar

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’da Cheesecake Nerede Yenir? En İyi 7 Mekan

İstanbulda Katmer Tatlısı Yiyebileceğiniz Damak Çatlatan 10 Mekan

İstanbul Boğaz Manzaralı Akşam Yemeği – Şık ve Nezih 10 Restoran

İstanbul’da Makaron Yiyebileceğiniz En Lezzetli 10 Şirin Pastane

İstanbul Semtleri ile Bütünleşen 12 Lezzet – Hangi Semtin Nesi Meşhur?

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yeni Nesil Lokma Tarifi

Yeni Nesil Lokma

2-4 kişilik, 15dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Yeni Nesil Bazlama Tarifi

Yeni Nesil Bazlama

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Yeni Nesil Elmalı Pasta Tarifi

Yeni Nesil Elmalı Pasta

10-12 kişilik, 40dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Yeni Nesil Ezogelin Çorba Tarifi

Yeni Nesil Ezogelin Çorba

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Yeni Nesil Elmalı Kurabiye Tarifi

Yeni Nesil Elmalı Kurabiye

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 20dk Pişirme
Teremyağlı Yeni Nesil Çikolatalı Helva Tarifi

Teremyağlı Yeni Nesil Çikolatalı Helva

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Gigi Hadid Spagetti (Yeni Nesil) Tarifi

Gigi Hadid Spagetti (Yeni Nesil)

4-6 kişilik, 50dk Hazırlık, 50dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif Tarifi
Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif

Bahar ve yaz ayları, serinletici ve hafif yemeklerin tadını çıkarmak için idealdir. Sıcak havalarda canımız…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi
2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi

Nisan ayında binlerce kez deftere eklenen, pek çok takipçimizin beğenisini kazanan en özel tarifler bu…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

Tarifler Geri
Videolar Geri