İzmir Yılbaşı Programları: En Keyifli 10 Aktivite

İzmir Yılbaşı Programları: En Keyifli 10 Aktivite Tarifi

En Eğlenceli İzmir Yılbaşı Etkinlikleri

Ailemiz ve sevdiklerimizle birlikte yeni yılı coşkulu bir şekilde karşılamak çok güzel. İzmir’de yılbaşı programı yapmak ise ayrı güzel. İzmir’de olanlar ve yeni yılı İzmir’de karşılamak isteyenler için İzmir yılbaşı programları 2023 listesini hazırladık.

İzmir Yılbaşı Programları

  • Svalinn Hotel
  • Myosotis Hotel Foça
  • Altın Yunus Resort
  • Best Western Plus Otel
  • Ontur Hotel
  • Radisson Blu Resort & Spa
  • Şirince Artemis Restaurant
  • Balçova Termal Otel
  • Bizim Bahçe
  • Kaya İzmir Thermal & Convention

İzmir yılbaşı programı 2023 fiyatları, otel ve restoranlardaki programların A’dan Z’ye tüm detayları bu listede. Eğer güzel bir etkinlik eşliğinde yeni yıla merhaba demek istiyorsanız listemize mutlaka göz atmalısınız.

İzmir Yılbaşı Programları: En Keyifli 10 Aktivite

1) Svalinn Hotel

2023 yılbaşı programları İzmir listesine kaliteli bir otel ile başlıyoruz! Geçmiş yılda yaşanan tüm negatif duyguları kapının ardında bırakıp yeni yıla bomba gibi girmek isteyenler bu sene sonunda Svalinn Hotel’de buluşuyor. Yılbaşı özel programında yemeklere de eğlenceye de doyum olmayacak. Gaziemir’de bulunan Svalinn Hotel, canlı müzik ve eğlenceli etkinliklerle yılı sizinle uğurlayacak.

Çocukların en sevdiği yemeklerden oluşan köfte, pilav, patates ve sosis tabağı onların midesine hitap ederken yetişkinler için de ayrı sunumlar yapılacak. Limitsiz içeceğin olduğu bu gecede, şeflerin ellerinden çıkan leziz menüler de sizin masanızı lezzetlendirecek. Caner Şimşek ve Orkestrası ile fasıl, harika sesiyle Özlem, eğlenceli sahnesiyle Sado ve Diamond Özel Dans Show ile yeni yıla fıkır fıkır gireceksiniz.

Adres: Akçay Cad. No: 172 Gaziemir – İzmir (Havaalanı yolu üzeri) (Optimum AVM karşısı)

İletişim: 0530 762 10 07

2) Myosotis Hotel Foça

Yeni yıla doğayla iç içe girmeye ve huzurlu bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? İzmir yılbaşı otelleri araştırması yapıyorsanız ve şehir merkezinden biraz uzaklaşmak isterseniz Myosotis sizi memnun edecektir… Zeytin ağaçları ve çam ağaçlarının arasında konforlu bir otelde hem konaklama hem de eğlenceye doyma fikri kulağınıza hoş geliyorsa Myosotis’te 2023’e merhaba diyebilirsiniz.

Müzik eşliğinde akşam yemeği, kuzinede kestane, rakı veya şarapla geceyi kapatıp sabah da serpme kahvaltıyla güne başlayabilirsiniz. 2 kişilik oda tek gece konaklama paketi fiyatı 5.000 TL.

Adres: Ilıpınar Mah. Ilıpınar Köyü Küme Evler No: 437 Foça

İletişim: 0533 455 67 22

3) Altın Yunus Resort

Altın Yunus Resort’ta konuklar hem eğlenceye hem de müziğe doyacak. Geçen seneye dair ne varsa unutup yepyeni umutlarla yeni yıla merhaba diyebileceğiniz bir akşam istiyorsanız, Altın Yunus Resort’u tercih edebilirsiniz.

Rezervasyon yaptırdığınız durumda, dilerseniz konaklayabilir dilerseniz sadece gala gecesine katılabilirsiniz. Çocuklu aileler için de özel eğlenceler düzenlenen bu gecede her yaştan kişi yeni yıl coşkusunu yaşayacak. Mezeler, şefin menüsü, içecek seçenekleriyle yılbaşı gecesinin tadını çıkarmaya hazır mısınız?

Adres: Altın Yunus Mahallesi 3215 Sokak No:38 Çeşme İzmir

İletişim: 0232 723 12 50

4) Best Western Plus Otel

Bu sene yeni yıla keyifli bir şekilde Best Western Plus Hotel Konak’ta girebilirsiniz. Yılbaşı otel programları arasında bol bol dans edebilme imkanının olacağı seçenekler sizin için cazipse Best Western Plus programını seveceksiniz. Necil Aydın & Aydıner Aydın ile perküsyon ve dj performansının harika harmanıyla 2023’e coşkuyla selam verebilirsiniz. Limitli yerli içki ve fix menü sunulan program fiyatı kişi başı 1.100 TL’den başlıyor.

Adres: Mithatpaşa Cd. No:128 Yeşiltepe 35260 Konak izmir

İletişim: 0232 489 15 00

5) Ontur Hotel

2023’e İzmir’in merkezinde, eğlence dolu bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? DJ CHICHI ile 80’ler 90’lar Partisi, özel yılbaşı menüsü ve çok daha fazlası Ontur Hotel’de sizinle! 1500 TL’den başlayan fiyatlar ilave konaklama seçenekleriyle değişkenlik gösteriyor. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Konaklamalı seçenekte ücretsiz brunch, sauna kullanımı da yapılabiliyor.

Adres: Gazi Bulvarı No: 130 Çankaya / İzmir

İletişim: 0232 425 81 81

6) Radisson Blu Resort & Spa

Funda Öncü ve Orkestrası eşliğinde yeni yıla merhaba demek isteyenler, İzmir’de Radisson Blu Resort & Spa’da buluşuyor. Evde yorulmadan, telaşa girmeden geçirebileceğiniz en güzel yılbaşı akşamlarından biri olmaya aday olan yılın son günü, sizi özel hissettirecek her detaya sahip.

Radisson Blu Resort & Spa konforu ve kalitesiyle hazırlanan yemekler, mezeler, servis ve mekandaki dekorlar yılın son gecesini her açıdan özel geçirmenizi sağlayacak. Çocuklu aileler için ayrı paket sunan, çiftler için ayrı imkanlar tanıyan Radisson Blu Resort & Spa herkesi düşünerek yılı uğurlayacak.

Çocuklar için animasyonların ardından gözetmenlerin olduğu uyku odasında miniklerin mışıl mışıl uykuya dalabileceği otelde, yetişkinler için Trio Canlı Müzik ve Vip Stage Orkestrası ile eğlence saatlerce sürecek… Konaklama ve Gala Yemeği kişi başı 3.750 TL’den başlayan fiyatlarla misafirleri bekliyor.

Adres: Altınyunus Mah. 3435 Sok. No: 25 Çeşme İzmir

İletişim: 0232 455 45 00

7) Şirince Artemis Restaurant

İzmir yılbaşı 2023 tablosunda sizin için doğa ile iç içe bir atmosfer canlanıyorsa rotanızı Şirince’ye çevirebilirsiniz. Şirince’nin sevilen mekanlarından biri olan Artemis Restaurant, canlı müzik ve fasıl eğlencesiyle yeni yılı karşılamanıza yardım edecek.

İrem Eryiğit, fasılda Cümbüş ve Bi.Tebessüm ile tatlı melodiler gece boyunca misafirlerle buluşacak… Manzaralı bahçede ya da tarihi salonda yerinizi ayırarak geceye dahil olabilirsiniz. Tarihi Salon Balo Programı kişi başı 1.250 TL, Keyfi Bahçe Balo Programı ise kişi başı 1.500 TL.

Gala menüsünden sonra gece yarısında bahçede sucuk ve sıcak şarap keyfiyle geceyi taçlandırabilirsiniz. Konaklama seçenekleri ve menü hakkında merak ettiklerinizi iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Adres: Şirince Köyü Eski Okul Binası Selçuk / İzmir

İletişim: 0232 898 32 40

8) Balçova Termal Otel

Yeni yıla merhaba derken Serdar, Elif Ediz ve Batıkan Dalkılıç ile eğlenceli bir yılbaşı gecesi geçirmek ister misiniz? Sevdiklerinizi de alıp bu geceye ortak olmak için erkenden rezervasyon yapmanız yeterli. Gala yemeği ile başlayan davet, sınırsız içecek ve sazlı sözlü fasılla devam edecek. Çocuklu aileler için de çocuk balosu düzenlendiği için herkes keyfine bakabilecek. Oyun ablaları, çocuklar için güvenli alan, hizmette kalite ve mekandaki konfor unutulmaz bir yıla veda gecesi yaşamanıza yardım edecek.

Adres: Vali Hüseyin Öğütcen Caddesi No: 2 35330, Balçova – İzmir

İletişim: 0232 259 01 02

9) Bizim Bahçe

Gaziemir çevresinde yılbaşı programı arayanlar için eğlenceli ve keyifli bir program önerimiz olacak. Bizim Bahçe,  Merve Karasu, Yunus Ali Yeşil ve Orkestrası ile eğlencenin tüm gece devam etmesini sağlayacak. Mezeli, ana yemekli bir gece olacağı için yemeklere doyum olmayacak. Şayet alkolü yanınızda getirirseniz 550 TL kişi başı gala ödemesi isteniyor. Diğer paketler ve program detayları hakkında görüşmek için irtibat kurmanız önerilir.

Adres: Akçay Caddesi No: 235 / 7 Gaziemir İzmir

İletişim: 0507 852 12 99

10) Kaya İzmir Thermal & Convention

Müziğin güçlü seslerinden biri olan Derya Uluğ, yılın son gününde Narlıdere’de sevenleriyle buluşuyor. Derya Uluğ sahnesi öncesi Selen Çelik Band ile eğlence başlıyor… Enfes bir yılbaşı gecesi yaşamak istediğinizde, kaçırılmayacak bir fırsat olan Kaya Thermal yılbaşı gala gecesi için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Sıcak ve soğuk mezeler masanızı donatırken, eğlenceli müzik ve sohbetlerle de ruhunuz doyacak. Çocuklara özel gala ve menü sunan bu mekanda yeni yılın ilk saatlerini en iyi şekilde geçirebilirsiniz. Konforlu ve eğlenceli bir gece için iletişim kurup biletlerinizi şimdiden ayırabilirsiniz.

Adres: Ilıca Mah. Zeytin Sk. No:112 Narlıdere İzmir

İletişim: 0232 238 51 51

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Çeşme’de Nerede Ne Yenir? Unutulmaz Bir Tatil İçin 7 Süper Mekan

Urla’da Ne Yenir? Kahvaltı, Yeme & İçme Rehberi – En İyi 11 Mekan

Alaçatı’da Nerede Yemek Yenir? En İyi 11 Restoran – Gezilecek Yerler

İzmir’de Ne Yenir? İzmir Gezi, Yemek ve Mekan Rehberi – 25 Tavsiye

İzmir Kahvaltı Mekanları – Parmaklarınızı Yiyeceğiniz En İyi 15 Kahvaltıcı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri Tarifi

En Kolayından Yılbaşı Kurabiyeleri

10-12 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
İzmir Bombası (10 Dakikada) Tarifi

İzmir Bombası (10 Dakikada)

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
10 Dakikada Muhteşem İzmir Bombası Tarifi

10 Dakikada Muhteşem İzmir Bombası

8-10 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
En Basit İzmir Köfte (Kızartmadan) Tarifi

En Basit İzmir Köfte (Kızartmadan)

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 1 saat Pişirme
Yılbaşı Poğaçası (En Lezzetli Çam Ağacı) Tarifi

Yılbaşı Poğaçası (En Lezzetli Çam Ağacı)

2-4 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
10 Dakikada Meşhur İzmir Bombası Tarifi

10 Dakikada Meşhur İzmir Bombası Tarifi

10-12 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
En Kolay Cocostar (10 Dakikada) Tarifi

En Kolay Cocostar (10 Dakikada)

12-14 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
En Kolay Lahmacun (10 Dakikada) Tarifi

En Kolay Lahmacun (10 Dakikada)

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

Tarifler Geri
Videolar Geri