Philips Airfryer XXL & Essential Karşılaştırma

Philips Airfryer XXL & Essential Karşılaştırma Tarifi

Philips Airfryer XXL & Essential Karşılaştırma

Teknolojinin kolaylıklar sağladığı ürünler listesine her geçen gün yenisi ekleniyor. Son yıllarda, hava fritözü adıyla tanıtılan ve yemek pişirme konusunda birçok avantaj sağlayan airfryer gündeme gelmekte. Bu ürünler sayesinde birçok yemeği pişirmek hem zahmetsiz hem de kısa zamanda gerçekleşiyor. Yenilikle dünyasında Philips, pek çok airfryer modeliyle imzasını atıyor.

Birçok evde olması gereken, özellikle de kalabalık evlerde büyük kolaylık sağlayan Philips Airfryer XXL, mutfakta zaman geçirenler için hiç düşünmeden alınacak bir hediye önerisi de aynı zamanda. Tek başına yaşarken yemek hazırlamak zor geldiğinde, kalabalık sofralara çeşit çeşit yemek hazırlarken ocakta yer kalmadığında Philips Airfryer XXL Premium ya da Philips Airfryer Essential yardımıyla harika masalar elde edilebilir.

Henüz bir airfryer almadıysanız, sizlere bu satırlarda en çok ilgi gören 2 ürünü tanıtmak istiyoruz. Reyonlarda gözlerinizi alamadığınız Philips Airfryer XXL ve Essential modelleri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için, vereceğimiz bu bilgiler alışverişinizde size yardımcı olabilir. Şimdi ürünleri satın almadan ve lezzetli yemekler pişirmeden önce, sizin için en kullanışlı olan modeli seçmeye başlayalım!

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Özellikleri

Philips Airfryer XXL HD9650/90, daha büyük bir kapasiteye sahip olup, 1.4 kg’a kadar yiyecek hazırlayabilir. 2225 watt güç, yiyeceklerin daha hızlı ve daha homojen pişmesini sağlar. Ayarlanabilir sıcaklık ve süre, farklı yiyecekler için özelleştirilmiş pişirme seçenekleri sunar. Cihazın içinde TurboStar teknolojisi vardır, bu da yiyecekleri dışarıdan hava akışının daha etkili bir şekilde dolaşmasına izin vererek daha sağlıklı kızartma yapar.

QuickClean özelliği, cihazın temizlenmesini kolaylaştırır. Grill teli, kabuk çıkarıcı ve yağ dökme tepsisi gibi ekstralar, daha fazla pişirme seçeneği sunar. Bu özelliklerin tümü, Philips Airfryer XXL HD9650/90’ın, sağlıklı kızartma ve diğer pişirme işlemleri yaparken kullanımı kolay bir cihaz olmasını sağlar.

  • Fat Removal teknolojisi
  • Rapid Air teknolojisi
  • Siyah, 1,4 kg
philips airfryer
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Açıklama
Kapasite 1.4 kg’a kadar yiyecek
Güç 2225 watt
Boyutlar 43.3 x 31.5 x 30.2 cm
Ayarlar 5 önceden ayarlı program, ayarlanabilir sıcaklık ve süre
Ekstralar Grill teli, kabuk çıkarıcı, yağ dökme tepsisi
Diğer özellikler QuickClean özelliği ile kolay temizleme, TurboStar teknolojisi
Fiyat Yüksek seviye

 

Philips Premium Airfryer XXL HD9870/20 Özellikleri

Bu Airfryer modeli, yüksek gücü ve hızlı hava teknolojisi sayesinde, gıdaların lezzetli ve çıtır çıtır olmasını sağlar. Dokunmatik kontrol paneli ile kolayca ayarlar yapılabilmektedir. 40°C-200°C arasındaki sıcaklık aralığı ve 60 dakikalık zamanlayıcı ile çeşitli yemekler pişirilebilir.

Otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli bir kullanım sağlanır. Yağ çıkarma teknolojisi ile fazla yağı giderir ve bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları sayesinde temizliği kolaydır. Ayrıca, 80 cm uzunluğundaki kablosu sayesinde kullanım esnekliği sağlar.

  • Smart Sensing teknolojisi
  • Fat Removal teknolojisi
  • Rapid Air Teknolojisi
  • Beyaz şampanya rengi, 1,4 kg
philips airfryer xxl
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Açıklama
Model HD9870/20
Kapasite 1,4 kg gıda kapasitesi
Güç 2225 Watt
Kontrol Paneli Dokunmatik
Isıtma Sistemi Hızlı hava teknolojisi
Sıcaklık Aralığı 40°C – 200°C
Zamanlayıcı 60 dakika
Otomatik Kapanma Var
Yedek parçaların yıkanması Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçalar
Ek özellikler Yağ çıkarma teknolojisi, pişirme sepeti, 80cm uzun kablo

 

Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90 Özellikleri

Bu Airfryer modeli, hızlı hava teknolojisi ve yüksek güç sayesinde lezzetli ve çıtır çıtır yemekler pişirmek için idealdir. Dokunmatik LCD kontrol paneli sayesinde kolayca kullanılabilir. 40°C-200°C arasındaki sıcaklık aralığı ve 60 dakikalık zamanlayıcı sayesinde farklı yemekleri pişirmek mümkündür.

Otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenli bir kullanım sağlanır. Yağ çıkarma teknolojisi sayesinde yemeklerdeki fazla yağ giderilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları sayesinde temizliği kolaydır. Ayrıca, 80 cm uzunluğundaki kablosu sayesinde kullanım esnekliği sağlar.

Ek olarak, bu model dört farklı pişirme moduna sahiptir ve Smart Sensing teknolojisi ile pişirme süresi ve sıcaklık otomatik olarak ayarlanır. Ayrıca, reçeteler için uygulama bağlantısı da mevcuttur, bu sayede birçok farklı yemek tarifi kullanılabilir.

  • Smart Sensing teknolojisi
  • Fat Removal teknolojisi
  • Rapid Air Teknolojisi
  • Siyah, bakır, 1,4 kg
philips airfryer xxl
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Açıklama
Model HD9867/90
Kapasite 1,4 kg gıda kapasitesi
Güç 2225 Watt
Kontrol Paneli Dokunmatik LCD
Isıtma Sistemi Hızlı hava teknolojisi
Sıcaklık Aralığı 40°C – 200°C
Zamanlayıcı 60 dakika
Otomatik Kapanma Var
Yedek parçaların yıkanması Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçalar
Ek özellikler Yağ çıkarma teknolojisi, pişirme sepeti, 80cm uzun kablo, Dört farklı pişirme modu, Smart Sensing teknolojisi, Reçeteler için uygulama bağlantısı

 

Philips Airfryer XXL Modelleri Karşılaştırma

philips airfryer xxl karşılaştırması
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Philips Airfryer XXL HD9870/20 Smart Sensing Beyaz Philips Airfryer XXL HD9650/90 Philips Premium Airfryer XXL HD9867/90
Kapasite 1.4 kg 1.4 kg 1.4 kg
Güç 2225 watt 2225 watt 2225 watt
Boyutlar 43.3 x 31.6 x 32.2 cm 43.3 x 31.6 x 32.2 cm 43.3 x 31.6 x 32.2 cm
Ayarlar 5 önceden ayarlı program, Akıllı Sensör teknolojisi 5 önceden ayarlı program 5 önceden ayarlı program, 5 özelleştirilebilir program
Ekstralar Yağ dökme tepsisi ve pişirme rafı Yağ dökme tepsisi Yağ dökme tepsisi ve pişirme rafı, pişirme rafı üzerinde 2 tabak
Diğer özellikler Akıllı Sensör teknolojisi, Wi-Fi bağlantısı TurboStar teknolojisi, QuickClean özelliği TurboStar teknolojisi, QuickControl Dial, Farklı pişirme seviyeleri
Fiyat Daha yüksek Daha düşük Daha yüksek

Bu özelliklerin yanı sıra, her üç cihaz da aynı teknolojiyi kullanarak sağlıklı pişirme için yüksek ısıl hava akışını kullanıyor. Karar vermeden önce özelliklerin yanı sıra, ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve mutfak alanınızı da göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Tarif için: Airfryer Sufle Tarifi (Videolu)

Airfryer Sufle Tarifi (Videolu)

Philips Airfryer Essential HD9252/90 Özellikleri

Philips Airfryer Essential, daha büyük Philips Airfryer XXL’ye kıyasla daha küçük bir kapasiteye sahiptir ancak yine de yeterli miktarda yiyecek hazırlayabilir. Ayarlanabilir sıcaklık ve süre ayarları sayesinde, farklı yiyecekler için özelleştirilmiş pişirme seçenekleri sunar.

QuickClean özelliği sayesinde, cihazı kolayca temizleyebilirsiniz. Yağ dökme tepsisi, yağın ayrılmasına ve daha sağlıklı bir yemek hazırlamasına olanak tanır. Tüm bu özellikler, Philips Airfryer Essential’ın sağlıklı pişirme seçenekleri sunarken aynı zamanda kullanımı kolay bir cihaz olmasını sağlar.

Kullanıcıların memnun kaldığı, henüz temin edemeyenlerin ise merak ettiği Philips Airfryer 9252/90 Essential modeli de mutfakta zaman kazandıran ürünler arasındadır. Philips Essential Airfryer hd9252/90 tasarım ve işlev bakımından birçok kişiden yüksek puan almıştır. Philips Airfryer hd9252/90 Essential modelini biraz daha yakından tanımak için ürün analizi yapabiliriz.

philips airfryer essential
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Açıklama
Kapasite 800 gram – 1 kg arası yiyecek
Güç 1425 watt
Boyutlar 30.2 x 28.7 x 38.4 cm
Ayarlar 4 önceden ayarlı program, ayarlanabilir sıcaklık ve süre
Ekstralar Yağ dökme tepsisi
Diğer özellikler QuickClean özelliği ile kolay temizleme
Fiyat Orta seviye

 

Ürün İncelemesi

Rapid Air teknolojisi ile tasarlanmış, Essential fritöz modeli herkese hitap etmektedir. Yemek yapmayı zahmetten çok keyfe çevirmek isteyenler, bu ürünü tercih edebilir. Kolay temizlenebilen dış yüzey ve portatif parçalar sayesinde her yemek sonrasında gerekli temizlik sağlanabilir.

Bu airfryer modeli siyah ve gri renklerle tasarlandığı için merak edenlere 2 farklı renk seçeneği sunar. Birçok mutfağa uyum sağlayan hava fritözü, sıcak yemekleri ve çeşitli hamurlu tarifleri kısa sürede hazırlamak için ideal bir ürün. Kızartma sepetinin 4.1 lt kapasitesi sayesinde her öğünde lezzetli yemekler konforlu şekilde hazırlanabilir.

Tasarım Detayları

Philips Essential airfryer modelini tasarım bakımından incelediğinizde, kasanın plastik ve metal malzemeden yapıldığını görebilirsiniz. Elegan bir tasarıma sahip olduğundan, tezgah üzerinde yerden tasarruf sağlar ve şık bir hava oluşturur. Dijital gösterge ekranı sayesinde yemeklerinize uygun programı seçmek sadece birkaç saniyenizi alır.

Kullanım Alanları

Philips Essential airfryeri kullanmak için birçok tarifi deneyebilirsiniz. Patates kızartmasını en az yağ ile kızartmak için, köfteleri kendi yağında pişirmek için, sebzeleri közlemek ve fırınlamak için, et ve balık gibi besinleri daha sağlıklı tüketmek için tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda kek ve pasta tarifleriniz için de kurtarıcı bir ürün olarak evinizde yer alabilir.

Elektrik Tüketimi

Philips Essential airfryer 1400 W gücüne sahiptir. 1 saatlik kullanım sonunda 1,5 kWh elektrik tüketimi gerçekleştirir. Bu enerji ise elektrik faturanızı korumak için ideal rakamlar olarak yorumlanabilir. Ocak üzerinde, neredeyse 2 bardak sıvı yağ kullanarak 30 dakikada kızartacağınız patatesleri Essential fritözü kullanarak 2 kaşık yağ yardımıyla ortalama 15  dakikada hazırlayabilirsiniz. Bütçeniz ve sağlığınız için düşünebilirsiniz.

Paket İçeriği

Paketin içinden çıkacak olan kızartma tenceresi, size pek çok yemek için kullanışlı bir hazne sunar. Bu hazneyi, bulaşık makinesi kullanarak düzenli olarak yıkayabilirsiniz. Kutu açılımı yaptığınızda garanti belgesi, kullanım kitapçığı ve pişirme haznesiyle beraber ana cihazı görebilirsiniz.

Tarif için: Airfryer Patlıcan Kebabı (Videolu)

Airfryer Patlıcan Kebabı (Videolu)

Philips Airfryer XXL & Essential Karşılaştırma

philips airfryer xxl essential karşılaştırma
Kaynak: www.philips.com.tr

 

Özellikler Philips Airfryer XXL Philips Airfryer Essential
Kapasite 1.4 kg 0.8 kg
Güç 2225 watt 1425 watt
Boyutlar 43.3 x 31.6 x 32.2 cm 36.5 x 24.5 x 32.2 cm
Ayarlar 5 önceden ayarlı program 4 önceden ayarlı program
Ekstralar Yağ dökme tepsisi ve pişirme rafı Yağ dökme tepsisi
Fiyat Daha yüksek Daha düşük

Bu özelliklerin yanı sıra, her iki cihaz da aynı teknolojiyi kullanarak sağlıklı pişirme için yüksek ısıl hava akışını kullanıyor. Karar vermeden önce özelliklerin yanı sıra, ihtiyaçlarınızı, bütçenizi ve mutfak alanınızı da göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Piyasada birçok firmaya ait, özgün tasarımlı airfryer modelleri mevcuttur. Bu ürünler arasında 2 seçim yapıp kararsız kaldıysanız, sizlere Philips Airfryer XXL & Essential modellerini kısaca kıyaslayabiliriz. Mutfağınıza ve bütçenize en çok yakışan bu modelleri, beklentilerinizi karşılayacak şekilde seçip kullanabilirsiniz.

Sağlıklı yemekler, daha az enerji tüketimi için siz de evinizde Philips airfryer modellerini tercih edebilirsiniz. Şimdi 2 ürün arasındaki farklara değinelim:

  • Essential modelinin sahip olduğu maksimum güç 1400 W iken, XXL fritöz modelinin gücü 2225 W değerindedir.
  • Essential modelinin pişirme kapasitesi 4.1 lt iken, Philips XXL kapasitesi 7.3 litredir.
  • Her iki model de kolay temizlenebilen ürünlerdir ve makinede yıkanan parçalara sahiptir.
  • İki model de dijital ekran özelliğine sahiptir bu nedenle kullanımı çok kolaydır.
  • Essential hava fritözü Çin’de üretilmektedir, XXL fritöz ise Türkiye’de üretilmektedir.
  • Farklarından biri de biçim ve renk olarak karşınıza çıkar.
  • Pişirme kapasitesine ve tasarım detaylarına bağlı olarak fiyatlarında farklar dikkat çekebilir.
  • İki ürün de Rapid Air teknolojisiyle tasarlanmıştır.
  • Smart Sensing teknolojisi ile üretilen bu hava fritözü modellerini güvenle ve severek kullanabilirsiniz.

Tarif için: Airfryer Köfte Tarifi (Videolu)

Airfryer Köfte Tarifi (Videolu)

Philips Airfryer ile Neler Yapabilirsiniz?

Teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak, konforlu ve keyifli bir yemek deneyimi sunan Philips airfryer modellerinde kızartmak istediğiniz birçok yemeği hazırlayabilirsiniz.

Philips Airfryer, sağlıklı bir şekilde kızartma yapmanıza olanak tanıyan çok yönlü bir cihazdır. Aşağıda Philips Airfryer ile hazırlanabilecek farklı yemek türlerinden bazıları verilmiştir:

  • Tavuk kanatları veya tavuk parçaları
  • Patates kızartması
  • Sebze kızartması
  • Karides
  • Kalamar
  • Köfte çeşitleri
  • Tavuk göğsü
  • Balık
  • Elmalı turtalar veya muzlu kekler
  • Kurabiye veya kekler
  • Pizza dilimleri veya hamur işleri
  • Patlamış mısır

Philips Airfryer’ın çok yönlü olması nedeniyle, yukarıdaki liste yalnızca başlangıç için birkaç örnek içermektedir. Pratikte, Philips Airfryer ile birçok farklı yemek tarifi deneyebilirsiniz ve kendi kişisel tariflerinizi oluşturabilirsiniz.

Philips Airfryer ile Tarifler kategorimizden tamamı denenmiş videolu, resimli airfryer tariflerine ulaşabilirsiniz.

Tarif için: Airfryer Patates Kızartması

Airfryer Tarifleri: Hızlı, Pratik, Çok Hafif!

Fritöz Nedir? Nasıl Kullanılır, Ne İşe Yarar?

En Sağlıklı Tencere Tava Hangisi? Nasıl Seçilir?

Airfryer Nedir? Sağlıklı Mı? Kullanımı, Temizliği

Fırın Kullanımı: Isı, Program Ayarlama, Tepsi Konumu

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Philips Airfryerda Köfte Tarifi

Philips Airfryerda Köfte

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Philips Airfryer Patates Kızartması Tarifi

Philips Airfryer Patates Kızartması

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Xxl Pandispanya Tarifi

Xxl Pandispanya

12-14 kişilik, 10dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Xxl Pasta Tarifi

Xxl Pasta

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, Pişirme yok
Phlipsairfryer Xxl Tavuk Pişirme Tarifi

Phlipsairfryer Xxl Tavuk Pişirme

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Tek Kişilik Xxl Cookies Tarifi

Tek Kişilik Xxl Cookies

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Xxl Mozaik Pastatadına Bayılacaksınız Tarifi

Xxl Mozaik Pastatadına Bayılacaksınız

12-14 kişilik, 15dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Airfryer Helva Tarifi

Airfryer Helva

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Airfryerde Hamsi Tarifi

Airfryerde Hamsi

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Tarifler Geri
Videolar Geri