14 Şubat Sevgililer Gününe Özel 15 Romantik Şarkı

14 Şubat Sevgililer Gününe Özel 15 Romantik Şarkı Tarifi

Sevgililer Gününe Özel Aşk Şarkıları Listesi

Sevgililer Günü, sevdiklerinize sizin için ne kadar önemli ve değerli biri olduğunu gösterebilmeniz için bir fırsattır. Bu sevgiliniz, arkadaşınız ve ailenizden herhangi biri olabilir. Sevdikleriniz için yaptığınız herhangi bir jest onları çok mutlu edecektir. Öneri vermemiz gerekirse, 14 Şubat Sevgililer Günü sevgiliye şarkı armağan edebilirsiniz. Bu sevdiğiniz kişinin daha bir özel hissetmesini sağlayacaktır.

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Sözleri: Yepyeni, En Özel

14 Şubat Sevgililer Günü Şarkıları

  • Haley Reinhart – Can’t Help Falling In Love
  • Kelly Clarkson – A Moment Like This
  • Harry Styles – Adore You
  • Travis – Closer
  • Wilco – I Must Be High
  • Mor ve Ötesi – Küçük Sevgilim
  • Sezen Aksu – Her Şeyi Yak
  • Pera – Sevgilim İyi ki Doğdun
  • Cem Belevi – Günaydın Sevgilim
  • Murat Boz – Ben Özledim
  • Ed Sheeran – Perfect
  • Jason Mraz – I’m Yours
  • Mustafa Ceceli- İyi ki Hayatımdasın
  • Aydilge – Sonsuz Sevgilim
  • Indila – Love Story

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Pastaları: Aşk Dolu 30 Tarif

sevgililer günü şarkıları

Sevgilinizle anısı olan bir şarkıyı tercih edebileceğiniz gibi onun sevdiği ve özel hissedeceği şarkıları seçmeniz mümkündür. İnternette birçok Sevgililer Günü şarkıları bulunmaktadır. Sizin için dünyanın en iyi müziklerini inceledik ve hemen hemen herkesin beğenip kendini özel hissedeceği 15 değişik Sevgililer Günü şarkısı derledik. Haydi o zaman, bu şarkılar hangileriymiş birlikte keşfedelim!

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Kurabiyeleri: Şık ve Sevimli 20 Tarif

sevgililer günü şarkıları

14 Şubat Sevgililer Gününe Özel 15 Romantik Şarkı

1) Haley Reinhart – Can’t Help Falling In Love

14 Şubat Sevgililer Günü şarkısı dendiği zaman akla gelen şarkılardan bir tanesidir. Bu şarkının sözlerinde ‘Elimi tut’, ‘Çünkü sana aşık olmaktan kendimi alamıyorum’ demektedir.

Haley Reinhart’nın güçlü yorumu ile bu şarkıda duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz. Yani bu sayede sevgilinize duygularınızın yoğunluğunu belli edebilirsiniz.

2) Kelly Clarkson – A Moment Like This

Bu özel güne yakışan ‘A Moment Like This’ şarkısı da sevgilinizle aşk dolu anlar yaşamanıza sebep olabilir. Özellikle şarkının içinde geçen ‘Bu aşkların en büyüğü olabilir mi?’ cümlesi sevdiğiniz kişiyi oldukça fazla etkileyecek.

3) Harry Styles – Adore You

Harry Styles- Adore You şarkısında “Gözlerinin içinde kayboluyorum”, “Buna inanabiliyor musun?” sözleri geçmektedir. Bu romantik şarkı da özel güne yakışan aşk şarkılarındandır. Özellikle naif şarkıları seviyorsanız bu şarkıyı da Sevgililer Günü müzik listenizde yer verebilirsiniz.

4) Travis – Closer

İlişkiniz yeniyse ve ona duygularınızı belli etmek istiyorsanız, bu şarkı size uygun olabilir. Oldukça derin anlamlar barındıran şarkıları dinlemeyi sevenler için uygundur. Şarkıda kendinizi bulurken bir taraftan da karşınızdakine bu şarkının sözleri yoluyla mesajlar gönderebilirsiniz.

5) Wilco – I Must Be High

Wilco – I Must Be High şarkısı mutluluğun ve huzurun tanımı olan şarkılardan biridir. İyi hissettirecek müzik arayanlar için bu şarkı uygun olabilir. Bu şarkı için aynı zamanda anlamlı bir aşk şarkısıdır diyebiliriz.

6) Mor ve Ötesi – Küçük Sevgilim

Küçük Sevgilim şarkısı duygusal parçalar arasında yer alır. Ayrıca şarkıda geçen sözlerde herkes kendi hayatından bir şeyler bulabilir. “Onlar Bilmez” sözünün tekrarı ise, aşkın iki kişilik bir olgu olduğunu ve iki kişi arasında geçmesi gerektiğine vurgu yapar.

7) Sezen Aksu – Her Şeyi Yak

Sezen Aksu tarafından söylenen bu şarkıda aşkın tanımını bulabilirsiniz. Etkileyici şarkı arayanların tercihi olabilir. Şarkıda geçen sözler ile karşıdaki kişiye duygularınızı anlatabilirsiniz. Tek başına dinleme şansınız da vardır.

8) Pera – Sevgilim İyi ki Doğdun

Sevgilim İyi ki Doğdun şarkısı özellikle sevgiliniz 14 Şubat günü doğmuşsa tercih edilebilecek şarkılar arasındadır. Bu şarkı ile hem sevgilinizin doğum gününü kutlamış olursunuz hem de romantik dakikalar yaşayabilirsiniz.

9) Cem Belevi – Günaydın Sevgilim

Sevgilinizden ayrı geçirdiğiniz bir 14 Şubat sabahına uyandıysanız, bu şarkı size uygun olabilir. Şarkı sözlerinde de sevgilisinden ayrı kalmak istemediğine değinmektedir. Bu sebeple çalma listenizde bu şarkıya da yer verebilirsiniz.

10) Murat Boz – Ben Özledim

Ben Özledim şarkısı da özellikle sevgiliniz yanınızda değilse ona özlediğinizi belli eden şarkılar arasındadır. Sevdiğiniz kişiye bu şarkıyı armağan ederek, ona özlem duyuyorsanız duygularınızı belli edebilme şansınız vardır.

11) Ed Sheeran – Perfect

14 Şubat Sevgililer Günü için sevdiğiniz kişiye duygularınızı ifade edeceğiniz duygusal bir şarkı arıyorsanız; yabancı pop müziğinin güçlü seslerinden Ed Sheeran’ın Perfect şarkısıyla günü taçlandırabilirsiniz. Sözlerinde “Bu sefer senden vazgeçmeyeceğim, Sahip olduğum tek şey senin kalbin, Sırlarımdan daha fazlasını taşıyacak bir sevgili buldum.” gibi duygusal ve etkileyici ifadeler gizli olan bu şarkı sayesinde romantik anlara imza atabilirsiniz.

12) Jason Mraz – I’m Yours

Sevgililer Günü boyunca romantik bir şarkı dinleyerek hoş zamanlar geçirmek istediğinizde, sözlerinde büyük ve güçlü bir aşkı anlatan bu şarkıyı tercih edebilirsiniz. Bulunduğunuz yerde şarkıyı açıp kendinizi müziğin ritmine bırakabilirsiniz. Jason Mraz; çiftler için yazdığı bu şarkısında “Elimden gelenin en iyisini vereceğim, en iyi sen inanırsın, en iyi senin olduğuma inanırsın.” gibi sevgi ve umut dolu sözleri seslendiriyor. Günün şarkısı olmaya aday!

13) Mustafa Ceceli – İyi ki Hayatımdasın

Sözleri Türkçe olan Sevgiliye en güzel doğum günü mesajı aradığınızda hem Sevgililer Günü için hem de doğum günü için yazılan bu aşk dolu şarkıyı dinleyip armağan edebilirsiniz. Her cümlesinde teşekkür ve sevgiyi dile getiren bu şarkı sayesinde, en özel gününüzde yüzünüzde tebessümler eksik olmayacak.

14) Aydilge – Sonsuz Sevgilim

Sevgililer Günü sözleri ile gününüzü daha da romantik kılmak ve almış olduğunuz hediyenin üzerine bir not düşmek isterseniz Aydilge’nin aşk duygusunu anlattığı bu şarkıdan esinlenebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeğinde ya da uzun bir yolculukta Sonsuz Sevgilim şarkısını dinleyerek günü daha da anlamlı kılabilirsiniz.

15) Indila – Love Story

Fransızca bir şarkıyla Sevgililer Günü’nün havasını değiştirmeye ve daha da iyi hissetmeye ne dersiniz? Yemek yerken, birlikte geçireceğiniz tüm zamanlarda bu şarkıyı açarak ortamın havasına bolca aşk ekleyebilirsiniz. Bana her şeyin iyi olacağına söz ver, bir gülücük bütün bir imparatorluk kurabilir gibi etkileyici sözlerin dile geldiği Love Story şarkısı ile bu özel günü tadına yaşayabilirsiniz!

Sevgililer Gününe Özel 20 Kalpli Tatlı

Sevgililer Günü Kahvaltısı: En İyi 30 Değişik Tarif

Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Aşk Dolu!

Sevgililer Günü Menüsü: 40 Romantik Akşam Yemeği

Sevgililer Günü Hediyeleri: Kadın ve Erkekler İçin Fikirler

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
14 Şubat Sevgililer Günü Pastası Bayılacaksınız Tarifi

14 Şubat Sevgililer Günü Pastası Bayılacaksınız

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 30dk Pişirme
14 Şubat Pastası Tarifi

14 Şubat Pastası

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Sevgililer Gününe Özel Browni Tarifi

Sevgililer Gününe Özel Browni

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, 25dk Pişirme
14 Şubat Cheesecake (Pişirmeden) Tarifi

14 Şubat Cheesecake (Pişirmeden)

8-10 kişilik, 40dk Hazırlık, Pişirme yok
Sevgililer Gününe Özel Süslü Yaşpastam Tarifi

Sevgililer Gününe Özel Süslü Yaşpastam

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Sevgililer Gününe Özel Kalpli Pasta Tarifi

Sevgililer Gününe Özel Kalpli Pasta

12-14 kişilik, 20dk Hazırlık, 30dk Pişirme
14 Şubat Aşk Kurabiyeleri Tarifi

14 Şubat Aşk Kurabiyeleri

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri