Yılbaşı Çikolataları: Hediyelik Tatlı Sürprizler!

Yılbaşı Çikolataları: Hediyelik Tatlı Sürprizler! Tarifi

Yılbaşına Özel Yeni Yıl Çikolatası Çeşitleri

Bir yıl daha geride kaldı acısıyla tatlısıyla. Bu sene her ne yaşandıysa güzel hatırlamalı ve hatırlanmalı. Takvimin ilk yaprağında yeni umutlar besleyip tüm sene de güzel anılar biriktirmeli. Yılbaşında pek çok kişinin temennisi böyledir değil mi?

Yılbaşı sofralarında tatlı yiyip tatlı konuşmak, olumlu duyguları evrene göndermek ve iyi ilişkiler kurmak herkesin hayalidir. Yeni yıl sofralarında ya da kısa ziyaretlerde masanızda tatlı bir detay ararsanız sizlere hediyelik çikolatalar önereceğiz. Gideceğiniz komşuya ya da arkadaşa listemizdeki çikolata paketlerinden alırsanız herkesin gönlünü alabilirsiniz. Yılbaşı hediyesi olarak çikolata paketleri ya da içinde çikolata olan yılbaşı hediye sepetleri harika seçeneklerdir!

Çikolataya hayır diyemeyen biriyseniz, yılbaşında özel bir kutlamaya gidecekseniz, evde çay ya da farklı içecekleri içerek dinlenmek isterseniz köşede bir yerde çikolata tabağınız hazır olsun. Ağzınız tatlandıkça ruhunuz da beslenir haliyle. Eğer hala çikolata almamışsanız, özel tasarımlı paketleri olan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Metal kutulu, yılbaşı süsleriyle donatılan çikolata türleri de bu senenin son gününde elden ele dolaşacak. Şimdi çikolata sevenler için hazırladığımız listeye bakalım ve yeni yıla girerken gönülleri mutlu eden çikolata paketlerini tanıyalım.

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Kartı Nasıl Yapılır? 5 Süper Fikir

Yılbaşı Çikolataları Hediyelik Liste

1) Dark Brown 48’li Yılbaşı Yeni Yıl Tebrik Çikolatası MUTLU YILLAR Madlen Hediyelik

Yılbaşı hediyelik çikolatalar denince akla ilk gelen seçeneklerden biri madlen çikolatalardır. Orijinal el yapımı çikolatalardan hazırlanmış bir paketi sevdiklerinize yeni yılda hediye etmek ister misiniz Doktorunuza teşekkür, öğretmeninize minnet duygunuzu ifade etmek için bu çikolata paketlerinden faydalanabilirsiniz. Bir kutu içinde toplam 48 adet sütlü ve bitter madlen çikolata bulunmaktadır. Üzerindeki ambalajda mutlu yıllar yazmaktadır. Bu tür çikolata paketlerini yeni yılın son haftasında sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

2) Ülker Çikolata Delisi Tatlı Bir Dünya Yılbaşı Kutusu

Sevdiklerinize yeni yıl için çikolata paketi hediye etmek istediğinizde bu özel ürünü değerlendirebilirsiniz. Karşı tarafın yüzündeki gülümsemeyi sağlamak için çeşit çeşit çikolatadan oluşan bu kutu tam size göre. Kutu içeriğindeki çikolatalara ek olarak bir adet basılı kart, bir adet de özel not kartı bulunuyor.

3) Elit Çikolata Yılbaşı Seti

1924’ten bu yana hizmet veren Elit’in yılbaşı çikolata setleri adeta bir klasiktir. Bu yıl şık bir bez çantada sunum yapan Elit’in setinde şunlar bulunuyor; 1 adet yılbaşı çam ağacı madlen çikolata kutu, 1 adet gümüş kutuda Gourmet Collection Draje, 1 adet Chocoeggy yılbaşı yumurta.

4) ChocChic Çikolatalı Yılbaşı Ağacı

Yeni yılda ne hediye alınır diye düşünüyorsanız ve farklı bir yılbaşı çikolata paketi arıyorsanız yılbaşı ağacında çikolata sunumu yapabileceğiniz bu seçenek sizi mutlu edecektir. Dallarında lezzetli çikolatalar taşıyan lezzetli bir yılbaşı çamı harika olmaz mı? Mini çam ağacının üzerinde 20 adet fındık dolgulu gold ve kırmızı spesiyal çikolata ve 10 adet yıldız formlu gümüş sütlü çikolata bulunuyor.

5) Dark Brown 48’li Yılbaşı Yeni Yıl Tebrik Çikolatası Özel Mesajlı Madlen

Yılın son gününde ofisteki arkadaşlarınıza ya da komşularınıza ufak da olsa bir çikolata ikram etmek isterseniz bu ürünü kaçırmayın. Apartmandaki komşuların kapısını çalıp iyi dileklerde bulunup çikolata sunabilirsiniz. Ofiste ya da okul ortamında da 1 kutu ürünle pek çok kişiyi mutlu edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Çiçeği Kokina Bakımı Nasıl Yapılır?

6) Yılbaşına Özel Kılıflı Spesiyal Çikolata

Yılbaşının simgelerinden biri olan çikolata paketi, hediyeleşmenin en tatlı detayıdır. Eğer bu sene sonunda sevdiklerinize giderken bir kutu çikolata almak isterseniz, 385 gramlık paketi seçebilirsiniz. Kahve keyiflerine tatlı tatlı eşlik eden özel kılıflı çikolata paketini aile dostlarınıza ya da ofis arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

7) Gondol Çikolata İsme Özel Yılbaşı Hediye Sepeti

Yılbaşı çikolatalı hediye sepetinizi daha anlamlı kılmak için isim baskısını kullanmaya ne dersiniz? Bu sepette; kişiye özel olarak hazırlanmış isim ve motif baskılı porselen kupa ve taş bardak altlığı yer alıyor! Tabii ki kutuda sadece kupa yok, taptaze bitkilerden hazırlanan kış çayı, pratik çay süzme aparatı, dekoratif cam bardak mum, 10 adet yeni yıl temennilerinin yazdığı sütlü madlen çikolata ve renkli çakıl drajelerle rengarenk bir içerik sizi bekliyor!

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Temalı En İyi Masa Örtüleri ve Fiyatları

8) Godiva Chocolate Domes Kırmızı Özel Yılbaşı Serisi Çikolata

Eğer bu sene sonunda pek çok kişiye hediye almak istiyorsanız ekonomik açıdan uygun, görüntüsüyle mest eden, tadıyla hayran bırakan bir çikolata paketi tercih etmelisiniz. İşte tüm bu kriterlere uygun olan Godiva’nın yılbaşı hediye kutusu karşınızda. Belçika çikolata markası Godiva Hindistan cevizli krokanlı çikolata ve fındıklı çikolatalar içeriyor.

9) Yeni Yıl Oyun Hediye Seti

Yeni yıl hediyesi olarak çikolata çok iyi bir seçenek ama çikolatayı yiyeceğiz bitecek peki sonra eğlence nasıl devam edecek diyorsanız içinde Uno oyun kartları olan bu seti tercih edebilirsiniz. Paket içerisinde; UNO oyun kartları, kırmızı kupa, yeni yıl baston şeker, paket kahve, Ferrero Rocher çikolata, Damak çikolata, yapay saksılı çam ağacı & süsü ve yeni yıl tebrik kartı bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Yılbaşı Mesajları: En Güzel Sözler

10) Troy Gift Box Kalbini Sıcak Tut Hediye Kutusu

Özellikle soğuk kış günlerinde elleri üşüyen birine çikolata sepeti hediye edecekseniz paket içinde kalpten bir el ısıtıcı olması çok tatlı olmaz mı? Troy Gift Box’ın hazırladığı hediye kutusunun ismi tam da bu yüzden Kalbini Sıcak Tut çünkü içerisinde mini kalpten bir el ısıtıcı var. Paket içeriğinde ayrıca Godiva çikolata, yılbaşı kupası, yumuşak deri kapaklı kırmızı defter ve yılbaşı hediye kartı bulunuyor.

Yılbaşı Hediyeleri: En Hesaplı 8 Öneri

Yılbaşı Sofrası Nasıl Hazırlanır? 7 İpucu

Yılbaşı Ağacı ve Süsleri Fiyat Listesi 2023

Yılbaşı Süsleri Nasıl Yapılır? 7 Kolay Fikir

Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir? 5 Adımda Süper Dekor

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çikolatalarım Tarifi

Çikolatalarım

2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Çikolatalı Fit Sürpriz Tatlı Tarifi

Çikolatalı Fit Sürpriz Tatlı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Bayram Çikolataları Tarifi

Bayram Çikolataları

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, Pişirme yok
Süslü Çikolatalar Tarifi

Süslü Çikolatalar

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Hediyelik Kurabiye Tarifi

Hediyelik Kurabiye

12-14 kişilik, 40dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Renkli Çikolatalarım Tarifi

Renkli Çikolatalarım

4-6 kişilik, 15dk Hazırlık, Pişirme yok
Çikolatadan Pasta Süslemeleri Tarifi

Çikolatadan Pasta Süslemeleri

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Yılbaşı Çikolatası Tarifi

Yılbaşı Çikolatası

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Yılbaşı Çikolatası Tarifi

Yılbaşı Çikolatası

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 5dk Pişirme
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

Tarifler Geri
Videolar Geri