Karaköy Kahvaltıcıları: En İyi 11 Mekan

Karaköy Kahvaltıcıları: En İyi 11 Mekan Tarifi

Karaköy’de Kahvaltı Nerede Yapılır?

Karaköy’de kahvaltınızı taçlandıracak 11 harika mekan sizleri bekliyor. Kahvaltı birçok insanın en sevdiği öğündür. Güne mutlu başlamak ve günün geri kalanını enerji dolu geçirmek için iyi bir başlangıçtır. Sağlıklı beslenmenin ilk adımı, güne kahvaltı ile başlamaktır. Güne kahvaltı ile başlamak, pek çok hastalığın önüne geçmekle birlikte aynı zamanda kilo alımını engellemekte, stressiz ve gerginlikten uzak bir gün geçirmenizi sağlamaktadır. Kahvaltı konsantrasyonu artırırken, sabah şeker düşmesine bağlı yaşanabilecek gerginlik, sinirlilik, uyku hali gibi yaşam kalitesini olumsuz etkileyecek durumların yaşanmasını da önlemektedir.

Öğle ve akşam yemeğine kıyasla kahvaltının bu denli önemli bir yere sahip olması birçok insanın aynı zamanda ortak noktası. Diğer ülkelere nazaran bünyesinde birçok çeşitliliğe sahip olan Türk kahvaltısı vazgeçilmezdir. Kızarmış yumurta, çay, patates kızartması, menemen, salatalık, sucuk, beyaz peynir, zeytin, domates, reçel, bal – kaymak gibi besinler kahvaltının olmazsa olmazıdır.

Günün en sevilen öğününe yakışır mekanlarını sizler için bir araya getirdik. İşte birçok tarza uyacak mekânlar, yerel lezzetlerden yeni tatlara ve kahvaltı fiyatlarına kadar dopdolu muhteşem bir Karaköy kahvaltıcılar listesi. Keyifle okumanız dileğiyle…

Kahvaltılık Krep Tarifi

Karaköy Kahvaltıcıları: En İyi 11 Mekan

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Fil Books Karaköy Kahvaltı

Kahve ve kitap formatında bir mekan olan Fil Books, Karaköy kahvaltı yerleri arasında en sevilenlerinden. Peynirli omletleri, kahvaltı tabakları, meyve salataları ve diğer lezzetleri ile en iyi alternatiflerden biridir. Kurutulmuş domatesli ve peynirli tostları ayrı güzeldir. Naneli, şeftalili soğuk çay, zencefil ve elmalı taze meyve suları da güzel havalar da içeceğiniz seçenekler.

  • Fiyat aralığı: 90 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Ali Paşa Değirmeni Sok. No: 1 D: 1, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Telefon: 0212 243 19 94
  • Çalışma saatleri: 10.00 – 23.00
fil books

2) Wom Karaköy

Karaköy kahvaltı mekanları denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri de Wom Karaköy. Bu kahvaltı mekanının dekorasyonu göz alıcı. Fiyatlarının bir uygun olması, ve günün her öğününe yakışır lezzetleri sebebiyle müşterisi çok. Kahvaltısı ise bir harika. Hem iştah kabartan sunumu hem de çeşitleriyle muazzam. Sucuk, menemen, 4 çeşit peynir, acuka, söğüş, bal kaymak, bol çeşit reçel serpme kahvaltının enleri. Sınırsız çayı da unutmayalım.

  • Fiyat aralığı: 25 – 75 TL kişi başı (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Yuva Sok. No: 4425 D: No: 3B, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 11:00 – 05:00 Cuma ve Cumartesi: 09:00 – 05:00 Pazar: 09:00 – 05:00
wom karaköy

3) Velvet Cafe Karaköy

Velvet Cafe küçük bir mekandır. Mekanın harika bir serpme kahvaltısı var. Ve nutella tostları da çok güzeldir. Bunların yanında Velvet kahve çeşitleri ve muhteşem tatlılar da sunuyor. Siz de Karaköy’de kahvaltı yapmak istiyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

  • Fiyat aralığı: 80 TL iki kişi için (ortalama).
  • Adres: Büyük Hendek Cad, Kule Çıkmazı S 7a, Posta kodu: 34421 Beyoğlu/İstanbul
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 10:00 – 20:00 Hafta sonu: 10:00 – 20:00
  • Telefon: 0543 331 33 39
velvet cafe karaköy

4) Mums Cafe Kahvaltı Karaköy

Karaköy’de kahvaltı mekanları arasında en sevilenlerden biri de Mums Cafe. Mums Cafe sempatik, iyi hizmet veren ve hafta sonları misafirlerini açık büfe ile karşılayan, Karaköy’ün enlerinden biridir. Omlet ve menemen seçenekleri ile birlikte çeşit çeşit peynirler, zeytinler, ev yapımı reçeller, kinoa salatası, soslu sosis, haşlanmış yumurta, tahin-pekmez, söğüş salata, füme etler, ekşi maya ekmekler, sınırsız çay ve daha fazlası.

  • Fiyat aralığı: 140 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Fransız Gç Sokağı 1/16 D: 17, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 09:00 – 23:00 Hafta sonu: 09:30 – 22:00
  • Telefon: 0212 245 98 48
mums cafe kahvaltı karaköy

5) Dandin Karaköy

Dandin Bakery, alışılmışın dışında bir kahvaltı sunuyor. İçerisinde abaza örgü peyniri, muhammara, portakal ve biberiyeli tereyağ gibi olağan dışı fakat bir o kadar da merak ettiren malzemeler barındırıyor. Konsept konusunda en çok tercih edilen Karaköy mekanlarından biri Dandin Karaköy. Tatlılarından yemeklerine, pizzasından salatasına kadar her şeyi bir harika. Sütlü biber turşusu, isli sucuk, muhammara, ev yapımı reçeller, yumurta, portakal ve biberiyeli tereyağı, meyve, bal, kaymak, peynir tabağı, Çengelköy salatalık ve cherry domates ve dahası. Dandin Karaköy kahvaltı fiyatları 2020 merak ediyorsanız:

  • Fiyat aralığı: 180 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Kılıç Ali Paşa Mescidi Sok. No:17, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 08:00–02:00 – Hafta sonu: 08:00–02:00
  • Telefon: 0212 245 33 69
dandin karaköy

6) Karabatak Karaköy

Karabatak kahvaltı konusunda da Karaköy’ün en eski ve sevilen mekânlarından biri. Dilerseniz birbirinden nefis ve taze kruvasanlarıyla Fransız usulü bir kahvaltı tercih edebilir; dilerseniz oldukça zengin Karabatak kahvaltı ile güne başlayabilirsiniz. Karabatak kahvaltıda neler mi var? Hemen sayalım: Jambon, üç çeşit peynir, kruvasan ekmek, yaban mersini, muz, avokado, reçel, bal, yumurta, domates, salatalık, zeytinyağı…

  • Fiyat aralığı: 70 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Karaali Kaptan Sok. No:7, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Telefon: 0212 243 69 95
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 08:30 – 22:30 – Hafta sonu: 08:30 – 22:30
karabatak karaköy

7) Ops Cafe Karaköy

Mums ile karşılıklı olan OPS, Arnavut kahvaltısı ile meşhur olan bir yerdir. Öyleyse nedir bu Arnavut kahvaltısı? İçinde Boşnak usulü kesik biber, kuru etler, eski kaşar, örgü peyniri, acuka gibi lezzetler barındırır.

  • Fiyat aralığı: 110 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Mumhane Cad. No:45, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
ops cafe karaköy

8) Namlı Gurme Karaköy Kahvaltı

Kahvaltıları şahane olan bir başka mekan ise Namlı gurme. Sucuğu, pastırmalı menemeni, kavurmalı yumurtası, soğuk et tabağı, fıstıklı tulum peyniri, ıspanaklı böreği, kekikli kuru domatesi, Kars kaşarı, bal kaymağı ve zeytinyağlıları ile Karaköy’ün en özel kahvaltı mekânıdır. Ürünlerin kalitesi ve lezzeti açısından mekanın önünde hafta sonları uzun kuyruklar oluyor, bu ilgi fiyatların da artmasına neden oluyor ama Namlı Gurme kahvaltı konusunda hem yerli hem yabancı turistlerin ilgi kaynağı olmaya devam edecek gibi görünüyor. Karaköy namlı kahvaltı fiyatları ise:

  • Fiyat aralığı: 100 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Rüstem Paşa Mah, Kalçin Sok. No:3, Posta kodu: 34116
namlı gurme kahvaltı karaköy

9) Naif Karaköy

Göz alıcı dekorasyonuyla, sezonluk menüsüyle, yazı aklınıza getiren kokteylleriyle, Karaköy’ün vazgeçilmezlerinden biri. Bergama tulum peynirinden Kars kaşarına, Bodrum kırmadan Gemlik siyah zeytine, pişiden çılbıra, bazlamadan bol otlu omlete kadar birçok alternatifli kahvaltı menüsü var.

  • Fiyat aralığı: 260 TL (2 kişi için)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Mumhane Cad. No:52, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 08:00 – 02:00 – Hafta sonu: 08:00 – 02:00
  • Telefon: 0545 204 30 30
naif karaköy

10) Gran Karaköy

Karaköy’ün bir başka meşhur mekanı Gran. Sınırsız çayla birlikte sundukları serpme kahvaltılarında ızgara hellim, ızgara sucuk, acuka, mevsim reçelleri, tahin-pekmez, böğürtlenli lor peyniri, kuru kayısı, ceviz ve omlet gibi enfes lezzetleri var. İki kişinin doyacağı bu kahvaltı muhteşem hafta sonlarının da başlangıcıdır.

  • Fiyat aralığı: 120 TL iki kişi için (ortalama)
  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah, Odun Meydanı Sok. No:2/b, Posta kodu: 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • Telefon: 0212 244 45 44
  • Çalışma saatleri: Hafta içi: 08:00 – 01:00 – Hafta sonu: 08:00 – 01:00
gran karaköy

11) Mükellef Karaköy

Mükellef Karaköy de İstanbul’da sevilen kahvaltıcı mekanlarından biri. Lezzetli ve bol çeşitli kahvaltılarıyla adından söz ettiriyor. Özellikle tahıllı pazı sarma, humus, zeytinyağlı elma, fava ve ciğeri meşhur. Mükellef Karaköy kahvaltı saatleri 09:00 – 11: 00 arasındadır.

  • Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Maliye Cd. 8/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul
  • İletişim: 0212 252 86 36
mükellef karaköy

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy’ün En İyi 12 Kahvaltı Mekanı

Karaköy Kafeleri – Orijinal ve Nezih! En İyi 10 Mekan Tavsiyesi

İstanbul’da Köy Kahvaltısı En İyi Nerede Yapılır? 10 Huzurlu Mekan

İstanbul Serpme Kahvaltı – Müdavimi Olacağınız En Doyurucu 10 Yer

İstanbul Açık Büfe Kahvaltı Mekanları – Tıka Basa Doyacağınız 10 Yer

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Karaköy Poğaçası (Çok İyi Benden Söylemesi) Tarifi

Karaköy Poğaçası (Çok İyi Benden Söylemesi)

12-14 kişilik, 30dk Hazırlık, 30dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Karaköy Poğaça Tarifi En Hızlı Tarif

Karaköy Poğaça Tarifi En Hızlı Tarif

2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri