Ürgüp’te Ne Yenir? Çok Beğenilen 17 Mekan

Ürgüp’te Ne Yenir? Çok Beğenilen 17 Mekan Tarifi

Ürgüp Lezzet Durakları – En İyi Rehberiniz!

Kapadokya’nın en merkezi yerlerinin başında gelen Ürgüp; muhteşem vadileri, peri bacaları, yeraltı şehirleri, kilise ve manastırları ile her yıl binlerce turistin ilgisini çekiyor. Ülkemizdeki önemli turizm noktalarından Ürgüp, sadece doğal güzellikleriyle değil yöresel yemekleri ve iştah açan mekanlarıyla da gündeme geliyor.

Bu yazımızda sizler için “Ürgüp’te nerede yemek yenir” sorusunun cevabını aradık. Aşağıdaki lezzet garantili Ürgüp yemek mekanlarını not almadan Kapadokya gezisine çıkmayın!

ürgüp'te ne yenir

Ürgüp’te Ne Yenir? Çok Beğenilen 17 Mekan

1) Zeytin Cafe ve Ev Yemekleri

Ürgüp’te aile sıcaklığını hissettiren bir diğer mekanla devam ediyoruz. Sıcak ve samimi ortamıyla bir gidenin bir daha gitmek istediği Zeytin Cafe ve Ev Yemekleri’ne yolunuz düşerse özellikle mantı, testi kebabı ve çömlek fasulyenin tadına bakmalısınız.

Adres: İmran Mah. Kayseri Cad. No: 31, Atatürk Bulvarı İş Bankası Yanı, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0530 761 62 90

zeytin cafe ev yemekleri

2) Dünya İskender Kebap

İskender kebabın Ürgüp’teki en iyi adresi Dünya İskender Kebap. Temiz ve titiz bir aile işletmesi olan Dünya İskender Kebap, güler yüzlü servisi ile ön plana çıkıyor. Mekanda otopark sorunu bulunmuyor. İskender kebabı ile bilinen mekanın mutfağından çıkan her yemek tadanlardan tam not alıyor. Siz de İskender kebaba hayır diyemeyenlerdenseniz hemen Dünya İskender Kebap’a gitmelisiniz.

Adres: İmran Mah. Oto Terminal Girişi No: 3 Merkez, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0534 235 46 88

dünya iskender kebap ürgüp

3) Ehlikeyf

Ürgüp lokantalar listesine Ehlikeyf ile devam ediyoruz. Ürgüp’te Kapadokya’nın meşhur yemeği testi kebabını deneyebileceğiniz bir diğer adres Ehlikeyf. Mekanın tasarımında Kapadokya’ya özgü izler görmek mümkün. Şık ve samimi ortamıyla beğeni toplayan mekan hızlı servisiyle takdir topluyor. Ürgüp’te keyifli bir akşam yemeği için hiç düşünmeden Ehlikeyf’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Yukarı Mahallesi, Cumhuriyet Meydanı. No: 3, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 61 00

ehlikeyf ürgüp

4) Şüküroğulları Cafe & Restaurant

Mimari yapısı ve iç dekorasyonu ile dikkatleri üzerine çeken Şüküroğulları Cafe & Restaurant, lezzetleriyle ağızları tatlandırıyor. Güler yüzlü çalışanlarıyla kurumsal bir hizmet anlayışı benimseyen mekanı aileniz ve sevdiklerinizle ziyaret edebilirsiniz. Şüküroğulları Cafe & Restaurant çoban kavurmadan pizzaya, testi kebabından wrape uzanan geniş ve zengin bir menüye sahip. Yolunuz bu şık mekana önceliğiniz Ürgüp testi kebabı olmalı. Ancak dilerseniz çoban kavurması, adana kebabı veya pizzasını da deneyebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Meydanı No:18, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 83 75

şükrüoğulları cafe restaurant

5) Kolcuoğlu Restaurant

350 yıllık tarihi geçmişe sahip taş binada hizmet veren Kolcuoğlu Restaurant, Ürgüp’teki en lükse mekanlardan biri. İç dekorasyonuyla da ilgi çeken mekan, ülkemizin çeşitli illerinde hizmet veren Kolcuoğlu Kebap’ın Nevşehir’deki adresi. Kuzu etinden tavuk etine zengin menüsüyle hem turistlerin hem de Nevşehirlilerin beğenisini alan mekanda her damak zevkine uygun yemek çeşidi bulmak mümkün. Nefis ve samimi bir ortamda keyifli bir akşam yemeği yemek isterseniz Kolcuoğlu Restaurant’ı tercih edebilirsiniz.

Adres: Duayeri Mahallesi, İstiklal Cd. No:33, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 24 00

kolcuoğlu restaurant ürgüp

6) Dimrit Cafe & Restaurant

Muhteşem Kapadokya manzarası eşliğinde lezzetli yemeklerin keyfine varmak istiyorsanız adresiniz Dimrit Cafe & Restaurant olmalı. Bu mekanda ortamın güzelliğiyle birlikte sohbet daha da derinleşiyor, sohbet derinleştikçe manzara daha da güzelleşiyor. Yöresel Ürgüp testi kebabı yemek isterseniz Dimrit Cafe & Restaurant’a uğramalısınız. Hazır ordayken birbirinden harika fotoğraflar çekmeyi unutmayın!

Adres: Yunak Mahallesi Teyfik Fikret Caddesi No: 40, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 85 85

dimrit cafe restaurant

7) Cafe Mavi Restaurant

Kapadokya ziyaretiniz sırasında canınız ev yemekleri isterse rotanızı hemen Cafe Mavi Restaurant’a çevirmelisiniz. Sıcak ve samimi atmosferi ile misafirlerini karşılayan mekanın fiyatları adeta bütçe dostu. Temiz ve nezih bu mekanda çalışan herkesin güler yüzlü ve samimi olduğunu söylemeliyiz. Yemekler ise ayrı lezzetli. Ev ortamını anımsatan bir ambiyansta, anne yemeği tadında yemekler için Cafe Mavi Restaurant’a gitmenizi öneririz.

Adres: İmran Mahallesi, Güllüce Cd. Dağıstanlı Sok No: 54, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 38 48

cafe mavi restaurant

8) Lagarto Restaurant

Lagarto Restaurant, Ürgüp’teki en iyi otellerden biri olan Cappadocia Dere Suites otelinin restoranıdır. Bu restoranda her sabah saat 08.00 ila 10.00 arasında açık büfe kahvaltı bulunur. 11.00 ila 14.00 arası öğle yemeği, 17.00 ila 23 arası ise akşam yemeği servisi yapılır. Ürgüp kahvaltı mekanı arıyorsanız hiç düşünmeden Lagarto Restaurant’a gidebilirsiniz. Muhteşem Kapadokya manzarasının yemeklere eşlik ettiği bu mekanda özellikle testi kebabını denemenizi öneririz.

Adres: Dereler mah. Dereler sok.. No: 49 Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 30 51

lagarto restaurant

9) Han Çırağan Restaurant

Kendine özgü ambiyansı ve sakinliğiyle misafirlerini memnun eden Han Çırağan Restaurant’ta muhteşem bir manzara eşliğinde yemek yemeye ne dersiniz? Zengin bir menüye sahip olan restoran benzersiz lezzetleriyle her damak zevkine hitap ediyor. Doya doya testi kebabı yemek ve keyifli bir akşam geçirmek için sevdiklerinizle birlikte Çırağan Restaurant’a gidebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Meydanı, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 25 66

han çırağan restaurant

10) Cafe Antre

Ürgüp gezinize nezih bir kafede mola vermek istiyorsanız mutlaka Cafe Antre’ye uğramalısınız. Bu nezih mekanda soluklanmak ruhunuza çok iyi gelecek. Her lezzeti ayrı güzel ama özellikle mantısını ve gözlemesini tatmadan dönmemelisiniz.

Adres: Dağıstanlı Sokak, No:30, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0538 319 73 01

cafe antre

11) Fd Fidan Döner

Et dönere hayır diyemeyenler, bu önerimiz tam size göre… Ürgüp gezisi sırasında canınız lokum gibi pişmiş et döner isterse doğruca Fd Fidan Döner’e gitmelisiniz. Dönerin yanı sıra kelle paça çorbasını da deneyebilirsiniz.

Adres: Belediye Sarayı Altı, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0532 686 74 68

fd fidan döner ürgüp

12) Panorama Cafe Restaurant

İnsanı büyüleyen Kapadokya manzarasının adresi Panorama Cafe Restaurant. Öyle ki; mekanın tadı damakta kalan harika yemekleri manzaranın gerisinde kalıyor. Panaromik olarak Kapadokya’yı izleyebileceğiniz bu mekana gitmeden Ürgüp’ten dönmemelisiniz. Mekanın her lezzeti ayrı güzel olsa da, özellikle mantısını tatmanızı öneririz. Ardından çay eşliğinde manzaranın tadını çıkarmayı ve bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın!

Adres: Temenni mah. Camii Kebir sok, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0554 819 61 04

panorama cafe restaurant ürgüp

13) Ziggy’s Shoppe & Cafe

Nefes kesici manzaraya sahip başka bir mekan önerisi ile karşınızdayız! Aslına uygun olarak restore edilen tarihi bir taş evde hizmet veren Ziggy’s Shoppe & Cafe bölgenin en çok sevilen mekanlarından biri. Manzarası sizi tam bir Kapadokya aşığına çevirebilir. Hem yemekleri hem de şarabı lezzetli olan Ziggy’s Shoppe & Cafe’in mezelerinin tadı damakta kalıyor. Bu şık ve samimi mekanda yemeğinizi yerken fotoğraf çekmeyi unutmayın.

Adres: Tevfik Fikret Caddesi No. 24 Yunak Mahallesi, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 71 07

ziggy's cafe

14) Aravan Evi Restaurant

Misafirlerine huzurlu ve sakin bir ortam sunan Aravan Evi Restaurant, bölgenin en beğenilen mekanlarından biri. Ayvalı Köyü sınırları içerisindeki bu mekan konaklama hizmeti de sunuyor. Aravan Evi Restaurant’ta çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçları düşünülmüş. Ev ortamının sıcaklığını ve samimiyetini bulabileceğiniz bu restorana mutlaka gitmenizi öneriyoruz.

Adres: Ayvalı Köyü, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 354 58 38

aravan evi restaurant

15) Sofra Restaurant

Sulu yemek, ızgara çeşitleri ve Kapadokya yöresine özgü yemekleri bulabileceğiniz Sofra Restaurant, zengin menüsüyle her damak zevkine hitap ediyor. Küçük ve samimi bir aile işletmesi olan Sofra Restaurant’ta fiyatlar oldukça uygun. Her yemeği ayrı bir lezzete sahip olan mekanda sunum ve servis hizmeti memnun edici. Yolunuz Ürgüp’e düştüğünde Sofra Restaurant’a mutlaka uğramanızı ve mercimek çorbası ile testi kebabını tatmanızı öneriyoruz.

Adres: Kayseri Caddesi No: 25 Ürgüp, Nevsehir

İletişim: 0384 341 43 33

sofra restaurant ürgüp

16) Ürgüp Ocakbaşı Restaurant

Ocakbaşına gitmenin keyfi bir başka! Ürgüp’te geçirdiğiniz zamanı daha keyifli bir hale getirmek, doya doya yemek ve doya doya eğlenmek için Ürgüp Ocakbasi Restaurant’ı tercih edebilirsiniz. Lezzetli yemekleri ile gönlünüzü çelecek olan bu mekana gittiğinizde Adana kebabını mutlaka denemelisiniz.

Adres: Güllüce Caddesi 44, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0384 341 32 77

ürgüp ocakbaşı

17) Old Greek House Restaurant & Hotel

Kapadokya’nın en güzel kasabalarından biri olan Mustafapaşa’daki Old Greek House Restaurant and Hotel, lezzetli yemekleriyle misafirlerini bekliyor. İki katlı muhteşem bir binada hizmet veren restoranda Kapadokya’nın yöresel yemeklerini bulmanız mümkün. Hem kahvaltı hem de akşam veya öğle yemeği için tercih edebileceğiniz nezih mekanlardan biri. Unutmadan ekleyelim: Yıllar önce ekranlarda fırtınalar estiren Asmalı Konak dizisinin çekildiği konak burası. Sırf bunun için bile Ürgüp’e gittiğinizde Old Greek House Restaurant and Hotel’i mutlaka görmelisiniz.

Adres: Sinasos Village Old Greek House Restaurant and Hotel, Mustafapaşa, Ürgüp, Nevşehir

İletişim: 0533 552 13 45

old greek house restaurant hotel

Yöresel Ürgüp Yemekleri – Neyi Meşhur?

Yüzyıllar boyunca farklı medeniyetlerin yaşadığı Kapadokya’nın mutfağı oldukça zengin. Yukarıda belirttiğimiz her restoranda mutlaka bu mutfağa ait yöresel yemekleri bulabilirsiniz. İşte Ürgüp’ün meşhur yemekleri…

  • Testi kebabı
  • Çömlek fasulyesi
  • Kayısı dolması
  • Sütlü çorba
  • Nohutlu yahni
  • Gendime
  • Düğün çorbası
  • Dolaz
  • Nevşehir tavası
  • Şarap
  • Ayva dolması
  • Ağpakla
  • Soğanlama
  • Dıvıl
  • Sızgıt

Ürgüp Dolazı Pekmezli Doğal Lezzet

Ürgüp Dolazı Pekmezli Doğal Lezzet

Ürgüp Gezilecek Yerler – Aktivite Tavsiyeleri

Medeniyetler beşiği Kapadokya’nın en özel adreslerinden biri Ürgüp… Kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceğiniz Ürgüp’te mutlaka görülmesi gereken onlara doğa harikası ve yer var. Sizler için bu muhteşem doğa harikasında gezilecek yerleri listeledik. İşte Ürgüp’ün ünü sınırları aşan güzellikleri…

  • Temenni Tepesi
  • Temenni Türbesi ve Anıt Mezarları
  • Ürgüp Merkez
  • Kadı Kalesi
  • Altıkapı Türbesi
  • Taşkınpaşa Külliyesi
  • Üç Güzeller Peribacaları
  • Ürgüp Müzesi
  • Kapadokya Sanat ve Tarih Müzesi
  • Pancarlık Vadisi
  • Kızıl Vadi
  • Pancarlık Ala Kilisesi
  • Kepez Kilisesi
  • Sarısa Kilisesi
  • Üzengi Vadisi (Gomeda)
  • Alakara Kilisesi
  • Aziz Basilios Kilisesi
  • Üzümlü Kilise
  • Balkan Kiliseleri
  • Hallaç Manastırı
  • Sarıhan Kervansarayı
  • Cemil Köyü Kiliseleri
  • Pembe Vadi
  • Ortahisar Etnografya Müzesi
  • Fıratkan
  • Keşlik Manastırı
  • Aziz Theodera Kilisesi
  • Mazı Yeraltı Şehri
  • Kırkşehitler Kilisesi

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Aksaray’da Ne Yenir? Lezzeti Meşhur 10 Mekan

Konya’da Ne Yenir? En Meşhur 11 Yöresel Lezzet Durağı

Kayseri’de Ne Yenir? Mantı ve Pastırma Diyarında 10 Enfes Mekan

Kapadokya’da Ne Yenir? Tadı Damağınızda Kalacak En İyi 10 Restoran

Kapadokya Gezilecek Yerler – Kesinlikle Görmeniz Gereken 10 Büyüleyici Yer

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Peynirli Ürgüp Mantısı Tarifi

Peynirli Ürgüp Mantısı

4-6 kişilik, 1 saat 30dk Hazırlık, 30dk Pişirme
Ürgüp Dolazi (Un Helvası) Tarifi

Ürgüp Dolazi (Un Helvası)

8-10 kişilik, 40dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Temiz İçerikli Harika Profiterol Tarifi

Temiz İçerikli Harika Profiterol

2-4 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Tane Tene Pirinç Pilavı Tarifi

Tane Tene Pirinç Pilavı

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Çok Beğenilen Trileçem Tarifi

Çok Beğenilen Trileçem

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
Rulo Poğaça (Muh Te Şem) Tarifi

Rulo Poğaça (Muh Te Şem)

12-14 kişilik, 20dk Hazırlık, Pişirme yok
Çok Beğenilen Kek Tarifim

Çok Beğenilen Kek Tarifim

4-6 kişilik, 20dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri