Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran

Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran Tarifi

Ankara’nın Meşhur Ocakbaşı Mekanları

Ocakbaşı restoranların kapısından girdiğiniz anda iştah açan kokular sizi karşılar. Günün her saatinde hazır olan közler, en özel siparişleriniz için sizi bekler. Seçeceğiniz etlerin, köz üzerinde pişmesi nefis bir sofrayı oluşturur. Ülkemiz ocakbaşı restoranlar konusunda da oldukça zengin.

Sadece Türk halkı için değil, ülkemize gelen yabancı turistlerin de ilgisini çeken enfes lezzetler ocakbaşı restoranlarda bulunur. Başkent Ankara ocakbaşı restaurant konusunda da oldukça iddialı mekanlara ev sahipliği yapıyor.

Ankara ocakbaşı restoranları Ankara’nın her bir yanında sizlere kapılarını açıyor. Taze ve doyurucu mezelerle donatılan sofralara alkollü ve alkolsüz içecekler eşlik ediyor. Misafirlerin konforunu ve damak tadını düşünen Ankara ocakbaşı kendin pişir kendin ye restoranlarını sizlere bu satırlarda tanıtacağınız.

Piyasa ortalamasında rakamlara sahip olan ocakbaşı restoranları, Ankara’da nerede bulabilirsiniz hep beraber inceleyelim!

Tarif için: Beyti Kebabı Nasıl Yapılır?

Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran

1) Keyf-i Adana Ocakbaşı

Keyfi Adana Ocakbaşı Ankara fiyatları ve yemekleri konusunda pek çok kişinin beğenisini toplayan bir mekan. Adana kebap lezzetini, ocakbaşı kültüründe yaşatan Keyf-i Adana, Ankara’nın popüler restoranlarından biri oluyor. Konforlu mekan, hızlı servis ve tam tadında lezzetlerin adresi Ankara’da Keyf-i Adana Ocakbaşı!

Adres: Yeni Batı Mahallesi, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Bulvarı, No: 70, Çakırlar, Yenimahalle

İletişim: 0312 542 01 01

keyfi adana ocakbaşı

2) Masabaşı Kebapçısı

Etin lezzetlendiği ocakbaşı mekanlardan biri de Masabaşı Kebapçısı’dır. Bu restorana geldiğinizde masanızı donatan meze ve salatalarla gözleriniz de mideniz de doyacak. Kaliteli etlerin ocakbaşında pişmesi ve tabağınıza konuk olması, size tam bir ziyafet yaşatacak. Kızılay’da ocakbaşı mekan arıyorsanız, Masabaşı Kebapçısı sizleri bekliyor!

Adres: Mithatpaşa Caddesi No: 62/A-C Kızılay, Ankara

İletişim: 0312 417 07 80

masabaşı kebapçısı

3) Adana Sofrası

Adana’da doğan ocakbaşı kebap lezzet serüveni, Ankara’da hız kesmeden devam ediyor. Adana Sofrası, ocakbaşı kültürüne hasret kalanları mutlu edecek ve doyuracak bir mekan. İrmik tatlısı, mezeler, kebaplar ve her türlü içecekle donatılan sofranızda bayram havası estirebilirsiniz. Masanın hakkını veren bir restoran arıyorsanız, adresiniz Adana Sofrası!

Adres: Yıldızevler, 714. Sokak No: 6, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 442 29 00

adana sofrası

4) Günaydın Kebap

Pek çok şehirde şubesi bulunan Günaydın Kebap, Ankara’da ocakbaşı restoran arayanların uğrak noktası. Acılı ve fıstıklı kebapları, lezzetli mezeleri bir arada buluşturan Günaydın Kebap acıktığınız anlarda mutlaka uğramanız gereken bir restoran olmakta. Gelenlerin memnun ayrıldığı bu lezzet noktası, sizi de davet ediyor!

Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi Attar Sokak No: 6 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 466 76 66

günaydın kebap

5) Çeşmi Kebap Ocakbaşı

Ankara Ocakbaşı fiyatları yemeğin hakkını veren rakamlarda dolaşmaktadır. Bu mekanlardan biri de Çeşmi Kebap Ocakbaşı’dır. Adana kebap ve mezeleriyle beğeni toplayan Çeşmi Kebap, ocakbaşında hazırlanan nefis kebapların tek adresi. Alkollü ve alkolsüz masalarda buluşmak isteyenlerin tercihleri arasında yerini alıyor!

Adres: Mutlukent Mahallesi 1961. Cadde No: 9 Ümitköy, Ankara

İletişim: 0312 235 93 93

çeşmi kebap

6) Hattena Hatay Sofrası

Hatay’ın yöresel lezzetlerini Ankara’ya taşıyan bir lezzet durağı var. Hattena Hatay Sofrası, zırh kebabından zeytin salatasına kadar genişleyen Hatay yemeklerini sizlere sunuyor. Ocakbaşında hazırlanan kebapların kokusunu aldığınız anda iştahınız kabaracak ve diyetteyseniz bir süre diyeti bozacaksınız. Lezzete doymak için denemelisiniz!

Adres: 1. Cadde No:41/A Balgat, Ankara

İletişim: 0312 220 20 43

hattena hatay sofrası

7) Hacı Arif Bey

Çankaya’da ocakbaşı bir restoranlar arayanlar, Hacı Arif Bey’in masasında buluşuyor. Gavurdağı salatasından güveç yemeklere, kebaptan çiğ köfteye kadar çeşitlenen menüsüyle mideleri şenlendiren Hacı Arif Bey, yıllardır kaybetmediği kalitesiyle aynı şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Lezzete ulaşmak için adresi izleyebilirsiniz!

Adres: Barbaros Mahallesi Güniz Sokak No: 48 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 467 57 67

hacı arif bey

8) Köz Biber Ocakbaşı

Ankara’da ocakbaşı kültürünü yaşatan leziz duraklar arasında, Köz Biber Ocakbaşı da yerini alıyor. Keyifli dost buluşmalarını yapabileceğiniz, lezzetli yemekleri tadabileceğiniz, kusur bulamayacağınız bir restoran arıyorsanız o restoran Köz Biber Ocakbaşı olmalı. Gönül rahatlığıyla deneyebilmek için adresi not alabilirsiniz!

Adres: Bestepeler Mahallesi, Nergiz Sokak Via Flat İş Merkezi Ankara

İletişim: 0312 219 02 02

köz biber ocakbaşı

9) Kaliruha Ocakbaşı

Ankara’da kendin pişir kendin ye konsepti ile açılan, mezeleriyle gündemden düşmeyen, eti kaliteli şekilde hazırlayan Kaliruha Ocakbaşı, yemek yemeyi sevenlerin sık sık tercih ettiği bir mekan. Humus, peynirli meze, alkollü ve alkolsüz içecekler, samimi ortam ve hızlı servis hepsi burada toplanmış durumda. Acıktığınız anlarda lezzetleri denemek için uğrayın!

Adres: Remzi Oğuz Arık Caddesi Bestekar Sokak 86/A Tunalı Hilmi, Ankara

İletişim: 0312 426 19 97

kaliruha ocakbaşı

10) Beyzade Ocakbaşı

Sazlı sözlü eğlencelerle, lezzetli menülerle, keyifli bir ortamda kendinize bir gün armağan etmek isterseniz Beyzade Ocakbaşı’nı tercih edebilirsiniz. Kaliteli sunumların, canlı müzikle servis edildiği Beyzade Ocakbaşı’nda yaşadığınız günü unutmayacaksınız. Tattığınız yemeklerin tadı ise damağınızda kalacak kadar lezzetli!

Adres: Esat Caddesi No:28/F Küçükesat, Ankara

İletişim: 0312 419 09 79

beyzade ocakbaşı

11) Tura Ocakbaşı

Keyifli sohbetlerin ve lezzetleri etlerin bir arada olduğu Tura Ocakbaşı, Ankara’nın Çankaya semtinde sizleri bekliyor olacak. Burada sizleri memnun etmek için her detay düşünülmüş. Ocakbaşında pişen şaşlık ve Adana kebapların lezzetini gelen misafirler çok beğenmiş. Mezeleri ise damak çatlatan türden. Deneme sırası şimdi sizde!

Adres: Gaziosmanpaşa, Uğur Mumcu Caddesi, Kızkulesi Sokak No:18, Çankaya, Ankara

İletişim: 0532 349 23 57

tura ocakbaşı

12) Mutlu Ocakbaşı

Mutlu akşamlarınızı Mutlu Ocakbaşı’nda taçlandırmaya ne dersiniz? Ekonomik menüsüyle yıllardır gelen konuklarına ziyafet yaşatan Mutlu Ocakbaşı, dönem dönem canlı müzikle yemeklerin lezzetini daha da unutulmaz kılıyor. Küçük ve şirin aile mekanı olan Mutlu Ocakbaşı’nda tatmanız gereken birçok lezzet sizi bekliyor!

Adres: Emek 4.Cadde No: 99/A Kazakistan Caddesi Emek, Ankara

İletişim: 0532 292 28 70

mutlu ocakbaşı

13) Dedecan Ocakbaşı

Dedecan Ocakbaşı Ankara fiyat listesi ve lezzetli menüleriyle Ankara’nın kaliteli mekanları arasında adını duyuruyor. Kuzu şiş, ciğer kebap, künefe ve mezeleriyle masanızı donatan Dedecan Ocakbaşı, doyurucu bir yemek yemek isteyenlerin ilgisini çekmekte. Kaliteli bir mekanda, konforlu şekilde öğün geçirmek isteyenler Dedecan Ocakbaşı’nı sakın unutmasın!

Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Deliluygun) Ankara

İletişim: 0312 222 63 06

dedecan ocakbaşı

14) Bedri Usta Ocakbaşı

Şöyle kaliteli bir mekanda, ağız tadıyla ocakbaşı kültürünü yaşamak istiyorum diyenler Bedri Usta Ocakbaşı’na uğrayabilir. Taze taze ve tam tadına menüler, Bedri Usta Ocakbaşı’nda sizleri bekliyor olacak. Canlı müzik seviyorsanız, Ankara’da gidebileceğiniz keyifli mekanlardan biri de Bedri Usta Ocakbaşı!

Adres: Çayyolu, 2760. Cadde No:25, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 266 65 65

bedri usta ocakbaşı

15) Ankara Ocakbaşı

Et sevenler, Ankara Ocakbaşı’nda masasını şimdiden ayırsın. Sıcak ve soğuk mezelerin eşlik ettiği şiş ve kebap yemekleriniz, Ankara Ocakbaşı’nda lezzetlenecek. Yediğim yemekten tat alayım, geldiğime değsin diyenler hiç düşünmeden bu mekanı tercih edebilir. Kaliteli servis ve samimi hizmet ankara Ocakbaşı’nda sizi bekliyor olacak!

Adres: Hilal Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No: 70 D:2/B, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 442 18 18

ankara ocakbaşı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Tamamı ev yapımı, şık sunumlu Kebap Tarifleri kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara’da Gidebileceğiniz En İyi 15 Meyhane

Ankara’da Kebap Nerede Yenir? En İyi 15 Mekan

Ankara’nın Tıka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi

Ankara’da Ne Yenir? En Meşhur 10 Lezzet Durağı

Ankara’da Hakiki Döner Yiyebileceğiniz 12 Meşhur Restoran

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ankara Tavası Tarifi

Ankara Tavası

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 1 saat 30dk Pişirme
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

Tarifler Geri
Videolar Geri