İstanbul’da En İyi 10 Yemekli Düğün Mekanı

İstanbul’da En İyi 10 Yemekli Düğün Mekanı Tarifi

İstanbul’da Yemekli Düğün Mekanları

Düğün mekanını seçmek düğünün belki de en can alıcı noktalarından bir tanesidir. İlk olarak nasıl tarzda mekan istiyorsunuz buna karar vermeniz gerekir. Bahçe, kumsal ve otel gibi pek çok seçenek arasından birini seçmeniz gerekir. Sonuçta sevdiklerinizin bir araya gelip kutlama yapabileceği ve rahatça hareket edebileceği bir yer olmalıdır.

istanbul yemekli düğün mekanları

İstanbul’da En İyi 10 Yemekli Düğün Mekanı

  • Fuat Paşa Yalısı
  • Senfoni Garden
  • La Perla
  • İstanbul Yelken Kulübü
  • Sait Halim Paşa Yalısı
  • Spicy İstinye
  • Soho House
  • Mio Giardino
  • Event Garden
  • Liya

Hele ki İstanbul gibi bir yerde düğün yapmayı planlıyorsanız, düğün mekanları arasından hangisini seçeceğinizi düşünür durursunuz. Çünkü çok fazla çeşitlilik vardır. Karar vereceğiniz mekan unutmayın ki düğünün en önemli parçalarından biridir. Düğün fotoğraflarının çekileceği ve hatıraların bir ömür boyu oluşturulacağı yeri seçmeniz için biz de sizler için İstanbul’un en zarif düğün mekanlarını derledik.

İşte, İstanbul’un düğün mekanları fiyatları ve İstanbul’daki birbirinden şık düğün mekanlarının adresleri…

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

istanbul yemekli düğün mekanları

İstanbul’da En İyi 10 Yemekli Düğün Mekanı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Fuat Paşa Yalısı

Popüler düğün mekanları İstanbul Avrupa yakası tarafında nerededir diyorsanız, Fuat Paşa Yalısı düğün yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği mekanlardan bir tanesidir. Sarıyer konumunda bulunan Fuat Paşa yalısı, kokteyl ve yemek için uygun şıklığı barındırır. Rahatça hareket edebileceğiniz bir alana sahiptir. Kapalı alan kapasitesi 300-400 kişiliktir. Mekanda after party alanı da bulunur. Modern ve peri masalı gibi bir düğün istiyorsanız, burası tam size göre! Özel menü seçenekleri bulunur. Eşsiz ve özel geceniz için hassas davranan ekibi vardır. Özel tasarım masa ve sandalyeleri ortama zariflik katar. Fiyat konusunda uygun olan yalı, görkemli ve özel düğün törenleri için birebir.

İletişim: 0212 963 39 86

Adres: Büyükdere Mah. Çayırbaşı Cad. No:148 34453 Sarıyer/ İstanbul

2) Senfoni Garden

Senfoni Garden, doğa harikası Polonezköy düğün mekanları arasında yer alır. Senfoni Garden, en iyi düğün mekanları Anadolu yakası tarafında bulunur diyenlerin tercih ettiği yerlerin başında gelir. Bütçe dostu fiyatlandırmaları ile dikkat çeken Senfoni Garden, 2 farklı bahçesi ile konuklarınızı rahat bir şekilde ağırlama imkânı sunar. Yemyeşil ağaçlarla dolu şirin bir alanı bulunur ve mekanın peyzaj mimarisi de oldukça başarılıdır. Kır ampulleri ve muhteşem dekorasyonu mekana sıcaklık katar. Dans pisti ahşap malzemelerden yapılmıştır. 500-750 kişilik bahçesi ve 100-200 kişilik kapalı alan kapasitesi bulunur. Kır düğünleri için birebir olan bu mekan, samimi düğün isteyenlerin adresi olmaya aday.

İletişim: 0850 532 18 91

Adres: Polonezköy Mah. Polonezköy Yolu 5. Km. Beykoz/ İstanbul

3) La Perla

La Perla, kır düğünü için en çok tercih edilen mekanlar arasındadır. Profesyonel ekibe ve beklentilerinizi karşılayacak hizmete sahiptir. Kapalı ve açık alanları mevcuttur. İstanbul Küçükçekmece konumunda bulunur. Masallardaki gibi bir düğün istiyorsanız, manzarasıyla dikkat çeken bu mekanı memnuniyetle tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlandırma seçenekleri bulunur ve ortalama 400-500 konuk ağırlama kapasitesine sahiptir. Deneyimli bir ekibe sahip olan mekan, size ve konuklarınıza yemekli, yemeksiz ya da kokteyl düzeninde davet konsepti hazırlayabilir. Mekan bir düğün organizasyonunda yapılması gereken her şeyi sizin adınıza yapar. Kartpostal güzelliğinde bir düğün için gerekli tüm özellikleri barındırır.

İletişim: 0212 963 04 87

Adres: Fatih Mah. 830.Yan Yol Cad. No: 8/A Küçükçekmece/ İstanbul

4) İstanbul Yelken Kulübü

Yeri İstanbul’un en sevilen ilçelerinden Kadıköy’de bulunur. Şık ve eşsiz düğün mekanlarındandır. Bu yerde masal gibi düğün sizi bekliyor. İstanbul Yelken Kulübü konum olarak deniz kenarındadır fakat havuzlu, bahçeli ve teraslı alanları da mevcuttur. Mekan size bütçenizi sarsmayacak fiyatlandırma seçenekleri sunar. Masa, sandalye ve süsleme organizasyonlarını profesyonel ekibi ile birlikte gerçekleştirir. Ortalama kapasitesi 750-1000 arasında değişir. Özel menü seçenekleri vardır ve After party alanları bulunur. Burası en sevilen düğün mekanları arasında yer alır. 4 farklı alan ve 4 farklı kategori imkânı sunar.

İletişim: 0216 706 67 96

Adres: Turyolu Sok. 8/A No:12 Fenerbahçe Burnu Kadıköy/İstanbul

5) Sait Halim Paşa Yalısı

Düğün organizasyonunda tarihi ve özel bir mekan arıyorsanız, bu yer tam size göre! Sait Halim Paşa Yalısı; rüyalarınızdaki, hayallerinizdeki ve aklınızdaki tüm organizasyonlara cevap verebilecek imkânlara sahiptir. Tarihi kına gecesi mekanı arıyorsanız, burayı memnuniyetle tercih edebilirsiniz. 200 yıllık tarihi bulunur ve yalı eski Osmanlı Sadrazamı Sait Halim Paşa adına yapılmıştır. Kına geceleri için 750 kişiye kadar çıkabilen bir kapasite sunarlar. Hem açık hem kapalı alanları mevcuttur. Tüm organizasyonlarınızı sizin adınıza eksiksiz yapan profesyonel ekibi vardır. Kapasitesi ortalama 500-700 kişiliktir. Fiyat konusunda idealdir ve mekan kalabalık organizasyonlarınız için uygundur.

İletişim: 0212 963 36 42

Adres: Köybaşı Cad. No:83 Yeniköy/İstanbul

6) Spicy İstinye

Spicy İstinye, hem doğayla hem şehirle iç içe düğün mekanı arayanların tercihidir. Kaliteden ödün vermeyen mekan, farklı konseptleri ile hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmenize yardımcı olur. Menülerinde şıklığı ve lezzeti ön planda tutar. Mekanın açık alanında konuklarınızı rahatça ağırlayabilmeniz mümkündür. Yaklaşık 750-1000 kişilik kapasiteleri bulunur ancak kapalı alan kapasitesi 300-400 kişiliktir. Fiyatlandırma piyasaya göre normaldir. Tüm imkânları ile zarifliği ve eşsizliği konuklarınıza sunar. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alma imkânları vardır. Bu sayede planlarınız aksamadan düğününüzü gerçekleştirebilirsiniz.

İletişim: 0212 963 3685

Adres: Poligon Cad. No:1 İstinye/Sarıyer/İstanbul

7) Soho House

Soho House, en havalı düğün mekanlarından bir tanesidir ve yurt dışındaki şubeleriyle de organizasyonlarınızda hizmet verir. Beyoğlu’nun merkezinde yer alır ve en güzel anlarınıza ev sahipliği yapar. Otellerinde gelin ve damada hazırlanmaları için özel bir oda tahsis ederler. Bu mekanda düğün öncesi heyecanınızı atmak için spa deneyimi yaşayabilirsiniz. Büyüleyici manzarasını seyretmek için cam terası bulunur. Hem kapalı hem açık alanları mevcuttur. Kapasitesi ortalama 250-500 kişiliktir. Terasta ise 300 kişilik yerleşim planını seçerek düğününüzü yapma şansınız vardır. Menülerinde Türk ve dünya mutfağına özel lezzetler bulunmaktadır. After party sürecinde de atıştırmalık imkânı sunarlar. Tüm bu muhteşem imkânlarına rağmen uygun fiyatlandırma imkânı sunarlar.

Adres: Evliya Çelebi Mah. Meşrutiyet Cad. No:56 Beyoğlu/İstanbul

8) Mio Giardino

Mio Giardino, orman manzaralı kır düğünü yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan düğün mekanlarından biridir. Düğününüzü 600 kişilik oturma düzeni bulunan özel tasarımlı bahçesinde yapabilirsiniz. Talep etmeniz durumunda anı ve fotoğraf köşesi hazırlayabilirler. Mekanlarında ağaçların arasından sarkıttıkları sarı ışıklar ortama farklı bir hava katmıştır. Dekorasyonları şık ve zariftir. Mekanın ahşap zeminli pist alanı bulunur. Masa düzenleri profesyonel ekipleri tarafından titizlikle hazırlanır. Fiyatlandırmaları bütçeye uygundur. Olumsuz hava koşullarına karşı büyük şemsiyeleri mevcuttur. Açık alan kapasitesi 2000-3000, kapalı alan kapasitesi 50-100 ve yemekli alan kapasitesi 500-750 kişiliktir.

İletişim: 0216 706 28 69

Adres: Cumhuriyet Mah. Beykoz Cad. No:70 Beykoz/İstanbul

9) Event Garden

Event Garden, yaz sezonunun en popüler mekanlarından bir tanesidir. Yemyeşil bahçesi ve geniş alanıyla bilinir. Filmlerdeki gibi bir düğün istiyorsanız, hemen bu mekanda yerinizi ayırtmalısınız. Doğayla iç içe olan alanı 20.000 kapasitelidir. Kır düğünü için sessiz ve sakin bir yer isteyenler için idealdir. Burası şehrin gürültüsünden uzak bir konumdadır. Minik misafirleri için oyun parkları mevcuttur. Tüm hizmetlerinde müşteri memnuniyeti ilkesini gözetirler. Huzurun ve konforun adresi olan mekanın yemekli kapasitesi 400-500 kişiliktir. Menüde değişiklik yapma şansınız bulunur. Son model teknolojik ekipmanları bulunur. Zengin menüsü vardır bunun yanında özel menü seçenekleri de mevcuttur.

İletişim: 0212 963 39 25

Adres: Ptt Evleri Mah. Bahçeköy Cad. No:87 34453 Sarıyer/İstanbul

10) Liya

Liya, tarihin ve doğanın izleriyle düğün yapmak isteyenlerin mekanıdır. Sedef adasında bulunur. Profesyonel ekibi, misafirlerinizi adaya tekneyle ulaştırır. Hatta tekneyi kaçıran misafirlerinizin sorumluluğunu da üstlenirler. 80’nin üzerinde aksesuar çeşidi bulunur bu sayede dilediğiniz konsepti tasarlarlar. 4 farklı konseptte masa süslemesi ve düzenlemeleri yaparlar. Açık ve kapalı alan seçenekleri ile her mevsim hizmet verirler. Açık ve kapalı alan kapasiteleri 200-300 kişiliktir. Yemekli kapasiteleri 300-400 kişiliktir ve özel menü seçenekleri vardır. Kokteyl kapasitesi 400-500 kişiliktir. Fiyatlandırmaları her bütçeye uygundur. Alakart hizmet sunarlar ve sevdikleriniz damak zevklerine uygun özel tatları seçebilirler. Özel anlarınız 4K kalitesinde kayıt altına alınır. After party bitene kadar müziğin sesi kısılmaz.

İletişim: 0216 706 18 21

Adres: Şehsuvar Menemencioğlu Cad. No:2 Sedef Adası/ İstanbul

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

En İyi 13 Fine Dining Restoran: Şık, Nezih

İstanbul’un En İyi Deniz Ürünleri Restoranı

Sevgililer Gününde Gidilebilecek 12 Şık Restoran

İstanbul Boğaz Manzaralı Akşam Yemeği Mekanları

İstanbul Manzaralı Mekanlar – En Seçkin 10 Popüler Eğlence Adresi

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Salatası Tarifi

İstanbul Salatası

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri Tarifi
İdrar Yolu Enfeksiyonuna Ne İyi Gelir? Belirtileri, Nedenleri

İdrar Yolu Enfeksiyonu (İYE) Sağlıklı bağışıklık sistemini desteklemek adına hazırladığımız bu yazımızda, idrar yolu enfeksiyonuna…

Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Zerdeçalın Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Zerdeçal (Kurkumin) Anti-inflamatuar ve Antioksidan Mucizesi! Zerdeçal, zencefilgiller familyasına ait, Asya kökenli bir bitkidir. Turuncu…

Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?
Bebekler İçin En İyi Mamalar Listesi, Nasıl Yapılır, Seçilir?

En İyi Devam Sütü ve Bebek Maması Markaları Bebekler için en iyi mama hangisi sorusuyla…

Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024 Tarifi
Starbucks Kahve Fiyatları: Son Zamlı Mayıs 2024

Starbucks Kahve Fiyatları: Hangi Kahve Ne Kadar? Günün her anında kahve içmek isteyenlere, vakti az…

Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif Tarifi
Soğuk Yemekler: Hafif ve Leziz 25 Tarif

Bahar ve yaz ayları, serinletici ve hafif yemeklerin tadını çıkarmak için idealdir. Sıcak havalarda canımız…

Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Hindistan Cevizi Yağı Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Hindistan Cevizi Yağı: Doğanın Şifalı Kozmetiği! Hindistan cevizi yağı, son yıllarda sağlık ve güzellik alanında…

2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi
2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi

Nisan ayında binlerce kez deftere eklenen, pek çok takipçimizin beğenisini kazanan en özel tarifler bu…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

Tarifler Geri
Videolar Geri