Sevgililer Günü Sürprizleri: Sevgiliye Evde 15 Romantik Sürpriz Fikri

Sevgililer Günü Sürprizleri: Sevgiliye Evde 15 Romantik Sürpriz Fikri Tarifi

14 Şubat Sevgililer Günü Sürprizleri

Her sene yılbaşından sonra bir sonraki özel gün için geri sayım başlar ve sevgililer günü ne zaman, bu sene hangi güne denk geliyor soruları yavaş yavaş gündeme gelir… En özel günlerde, 14 Şubat Sevgililer Günü ve partnerinizin doğum gününde aklınıza şu soru gelir: “Sevgiliye sürpriz ne yapılır?” Özenle düşünülen sevgiliye sürprizler, onu önemsediğinizi ve sevdiğinizi ifade etmektedir.

Sevgiliye Sürpriz Fikirleri

  • Dile gelen aşk balonları hazırlayın.
  • En güzel anıları kalıcı hale getirin.
  • Aşk temalı kurabiyeler pişirin.
  • Unutulmayacak anı defteri hazırlayın.
  • En sevdiği çiçeği alın.
  • Aşkınızın şarkısını söyleyin.
  • İçinizdeki çocuğu açığa çıkarın.
  • İpucu içeren sevgi notları hazırlayın.
  • Evde romantik piknik keyfi yapın.
  • Film, sessizlik ve en sevilen lezzetler!
  • Evcil dost sahiplenin.
  • Kahvaltı hazırlayın.
  • Meyve sepeti hazırlayın.
  • En sevdiği etkinlik için bilet alın.
  • Anılarınızdan video hazırlayın.
sevgililer günü sürprizleri

Sevgiliye sürpriz fikirleri düşünüyorsanız, sizin için kolayca hazırlanan ve oldukça samimi şekilde sunabileceğiniz sevgiliye sürpriz önerileri listesi hazırladık. Eğer aklınızda sevdiğiniz kişi için bir sürpriz yapma fikri varsa; hem 14 Şubat Sevgililer Günü için hem de dilediğiniz her aşk dolu gün için listemizdeki fikirleri uygulayabilirsiniz.

Sevgiliye romantik sürpriz yapmak isteyenler için buradayız. Evde sevgiliye sürpriz neler yapılır diyenler, bu sayfada çok şey öğrenecek!

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Nedir, Ne Zaman? Hikayesi, Anlamı

1) Dile Gelen Aşk Balonları

Eğer özel günlerde edebi yeteneğinizi ortaya koyan biriyseniz mesela sevgiliye doğum günü mesajı uzun uzun nasıl yazılır benden sorulur diyenlerdenseniz, Sevgililer Günü hazırlığınıza da şair dokunuşları mutlaka yapmalısınız! Sevgiliye sürpriz hazırlama planları yapanlar için olmazsa olmaz bir malzemedir balonlar. Ev ortamında sevgilinizin yüzünü güldürmek ve onu mutlu etmek için uçan balonları temin edebilirsiniz.

Uçan balonların şeritlerine ufak not kartları yapıştırarak her bir not kağıdında duygularınızı dile getirebilirsiniz. Sevgiliniz daha sonra yeniden açıp okumak için bu kartları saklayabilir. Hem kalıcı hem de çok masum duygular içeren sürpriz önerimizi deneyebilirsiniz.

Sevgiliye doğum günü mesajı tadında ilişkinizle birlikte yeniden doğduğunuza vurgu yapan cümleler de yazabilirsiniz ya da ilişkinizi kişileştirip “Biz … yaşına girdik, birlikte büyüyeceğimiz nice yıllara…” gibi bağınızı güçlendirecek notlar da yazabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Mesajları: Resimli, Anlamlı, Aşk Dolu!

2) En Güzel Anıları Kalıcı Hale Getirin

Daha önce beraber gittiğiniz ve gezdiğiniz yerlerde çekilmiş fotoğraflarınız varsa; bu fotoğrafları evin belirli köşelerine çerçeve halinde dekor yapabilirsiniz.

Yaşadığınız anların kalıcı olması için önerdiğimiz bu sürpriz fikir sayesinde, evin her bir köşesinde aşkınız ve sevginiz canlı kalacaktır. Eğer çerçeve temin edemiyorsanız; çift taraflı yapışkan bantları kullanarak sevdiğiniz fotoğrafları evin dilediğiniz köşelerine yapıştırabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sevgiliye Romantik Yemek Masası Hazırlama İpuçları

fotoğraf çerçeve

3) Aşk Temalı Kurabiyeler

Sevgiliye hediye arıyorsanız ve özellikle sevgiliniz iştahlı biriyse kalbe giden yolun mideden geçtiğini hatırlatalım. 14 Şubat Sevgililer Günü sabahında ya da en özel günlerinizde beraber kahve – kurabiye keyfi yapmak, size çok iyi gelecektir. İkramlık tabağında kalp şeklinde kurabiye yer aldığında yüzlerde tatlı tebessüm oluşacaktır. Bu fikir sayesinde hem onun için yemek yapmış olacaksınız hem de kalp şeklindeki kurabiyelerle aşkınızı esprili şekilde dile getirmiş olacaksınız.

Tarif için: Kalpli Kurabiyeler

4) Unutulmayacak Anıların Defteri

Sevdiğiniz kişiye hediye edebileceğiniz özel bir defter hazırlamayı hiç düşündünüz mü? Bu defterde aşkınız, yaşadıklarınız ve en güzel hatıralarınız kalıcı hale gelecektir.

Özellikle kalın telli bir defter seçmeniz önerilir. Defterin sayfalarına onun için düşündüğünüz en güzel duyguları karalayabilirsiniz. Zaman zaman sayfalar arasına, birbirinize aşkla baktığınız fotoğrafları da yerleştirebilirsiniz. Bu defter en güzel günlerinizi sık sık hatırlatacak, gözlerin parlamasını biraz da dolmasını sağlayacaktır.

İlginizi çekebilir: 14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri: Resimli, Yepyeni!

aşk defter

5) En Sevdiği Çiçeği Alın

Sevgililer günü hediyesi için de sevgiliye doğum günü hediyesi alırken de ya da herhangi başka özel bir gün için hediye seçerken de en iyi alternatiflerden biri mis gibi kokan çiçeklerdir… Sevgiliye evde sürpriz hazırlarken onun en sevdiği çiçeği bulabilirsiniz. Bu çiçek sayesinde onu önemsediğinizi belli edebilirsiniz. Sohbet esnasında en sevdiği çiçekleri öğrenip ona dilediğiniz günde hediye edebilirsiniz. Çiçeğin yer aldığı saksıyı kendiniz boyayabilir ya da silinmeyen bir kalemde saksıya şiir, not yazabilirsiniz.

çiçek sürpriz

6) Aşkınızın Şarkısını Söyleyin

Sevgilinize şarkı söylemek için sesinizin mükemmel olmasına gerek yok! Kalbinizden geldiği gibi söyleyin yeterli olacaktır. En sevdiğiniz şarkıya beraber eşlik ederek onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyebilirsiniz.

Şarkılar, duyguların yansımasıdır ve her şarkı ayrı hikayeyi yansıtır. Eğer sizin de hikayenizi temsil eden bir şarkı varsa; o şarkıyı söyleyip kısa bir video çekip sevdiğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

sevgili dans

7) İçinizdeki Çocuğu Açığa Çıkarın!

Herkesin içinde ufak yaramaz bir çocuk vardır. Eğer sevgilinizin dilinde dolaşan bir çizgi film varsa; o filmi bulup beraber izleyebilirsiniz. Çizgi filmi izlerken, bulunduğunuz odaya çocukluk resimlerinizi asabilirsiniz.

Böylece yaşınız kaç olursa olsun, içinizdeki çocuğa dur demeden sevginizi yaşayabilirsiniz. Hele ki sevgililer günü hediyesi erkek için ne olabilir diyorsanız erkeklerin içindeki çocuğun hiçbir zaman ölmediği bilinen bir gerçek olduğu için bu alternatifi değerlendirmeniz güzel olabilir.

sevgiliye sürpriz

8) İpucu İçeren Sevgi Notları

Onun için aldığınız bir hediye varsa; hediyeyi direkt olarak vermeyin. Sevgilinizin hediyeye ulaşması için tatlı cümleler içeren yönlendirme kartları hazırlayabilirsiniz. Evin herhangi bir noktasında onu bekleyen hediyeye ulaşması için, “Şimdi seni salonda bekliyor, biraz da en sevdiğin köşeye yaklaş, evet evet tam da kitaplarının olduğu yerde…” gibi gizemli cümleler kullanarak notlar hazırlayabilirsiniz. Sevgiliniz tüm notları okuyup hediyeye ulaştığında o anda onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sevgiliye Doğum Günü Mesajları: Romantik, Resimli

sevgililer günü notu

9) Evde Romantik Piknik Keyfi

Dışarı çıkmadan evde bir aktivite yapmak istiyorsanız; balkonda ya da terasta piknik ortamı hazırlayabilirsiniz. Pötikareli bir piknik örtüsü, biraz hasır detaylar ve birkaç bitki süslemesi yaparak onu piknik havasına sokabilirsiniz.

Piknik menüsünde ise termos çay, atıştırmalıklar ve meyve tabağı hazırlayarak günün sonunu hayal gücünüze bırakabilirsiniz. Erkek sevgiliye hediye arayanlar için piknik menüsüne mini hamburger gibi et içeren tarifler eklemeniz doyurucu bir sofra hazırlamak için uygun olacaktır.

Tarif için: Ev Yapımı Yaş Pasta (Sevgililer Günü İçin)

10) Film, Sessizlik ve En Sevilen Lezzetler

Evde, sevgiliniz için bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız belki de ikinizin de ihtiyacı olduğu sakinliği sunabilirsiniz. Bazen iş, ev ve hayat telaşından dolayı kalabalık ortamlara girmek istemeyebilirsiniz. Bu gibi anlarda sevgilinizin ve eşinizin en sevdiği filmi izlemek için gerekli ortamı hazırlayabilirsiniz.

Onun bayılarak yediği yemekleri ve pastaları da evde hazır tuttuğunuzda, aşkınızı doya doya yaşayarak güzel bir gün geçirebilirsiniz. Özel ve güzel duyguları yaşamak için evden çıkmadan, tüm kafa rahatlığıyla ve samimi duygularla bu önerileri deneyebilirsiniz.

romantik film

11) Onu Bekleyen Minik Bir Evcil Dost!

Sevgililer Günü için evde sevgilinizi mutlu edecek ufak bir sürpriz yapmak isterseniz; ne zamandır sahiplenmek istediği kedi ya da köpeği bu özel günde alabilirsiniz. Eve geldiğinde onu karşılayan minik dostunu gördüğünde belki de hayatında aldığı en güzel hediyeyi görmüş olacak.

Kedi, köpek ya da kuş gibi evde bakmak istediği evcil hayvanı 14 Şubat’ta ona götürebilirsiniz. Aranızdaki güçlü bağı kuvvetlendirmek, sevgililerin birbirine çiçek aldığı bu günde farklı olmak için bu fikri düşünebilirsiniz.

Bir can sahiplenmek sorumluluk gerektirir.

Yaşam hakkına saygı duyacak ölçülerde hayatınıza alma hususunda duyarlı olmanızı öneririz. Satın almak yerine aç, bakıma muhtaç ve kimsesiz sokak hayvanlarını sahiplenmenizi tavsiye ederiz.

sevgililer günü sürprizleri

12) Uzun ve Keyifli Bir Kahvaltı!

Sevgilim için evde maddi değeri olmayan ancak manevi açıdan mutlu eden bir hediye hazırlamak istiyorum diyorsanız; erkenden uyanıp güne başlayabilirsiniz. Masanızı balkona ya da pencere önüne çekip özenli bir kahvaltı masası hazırlayabilirsiniz. Bu kahvaltı masasında çiçekler, sevgi sözleri içeren notlar ve aldığınız hediyeye de yer verebilirsiniz.

Tıpkı dışarıda kahvaltı yapar gibi özenli bir masada uzun uzun kahvaltı yaparak sohbetler edebilirsiniz. Fonda ise en sevdiğiniz müziği açıp ortamı daha da yumuşatabilirsiniz. Sevgilinizle güne enerjili, keyifli ve mutlu başlamak için 14 Şubat Sevgililer Günü sizin için büyük bir fırsat olacak!

Tarif için: İki Kişilik Waffle Tarifi

13) Meyve Sepeti

Sevgiliniz için bu soğuk kış aylarında nefis bir doping hazırlayabilirsiniz! Mevsim meyvelerinden güzel bir aranjmanla, süslü bir meyve tabağı ya da sepeti oluşturmak onu düşündüğünüzün lezzetli bir göstergesi… Üstelik vitamin kaynağı!

sevgiliye sürpriz fikirleri

14) En Sevdiği Etkinliğe Bilet!

Sevgilinizin en sevdiği veya birlikte yapmaktan hoşlandığınız etkinlik için önceden bir bilet ayarlayabilirsiniz. Etkinlik biletleri, öncesinde satışa sunulduğundan acele etmenizi tavsiye ederiz.

sevgiliye sürpriz

15) Birlikte Geçirdiğiniz Anıları Videoya Dönüştürün

Sevgilinizle, eşinizle daha öncesinde geçirdiğiniz vakitlerin kısa bir video kolajını hazırlayıp sürpriz yapabilirsiniz. Müzikler, romantik notlar ve fotoğraflarla bu kolajı besleyebilirsiniz.

sevgililer günü sürprizleri

Mutluluk Garantili Sevgililer Günü Sürprizleri

İnternet ortamından da kolay erişim seçenekleri ile sevgiliye güzel sürprizler kolayca satın alınabilir. Günümüzde mesafelerin veya maddiyatın aşkın önünde bir engel olduğu söylenemez. Hemen her türlü imkana sahip olduğunuz için 14 Şubat sürprizleri yapabilmeniz için türlü seçenekler var:

  • Kocaman bir ayıcık ile 18-20 yaş arasındaki sevgilinizi mutluluktan havalara uçurabilirsiniz.
  • Sevgilinizin kara kalem resmi de onu mutlu edecek güzel ve anlamlı bir sürprizdir.
  • Eğer sevgiliniz daha olgunsa ona güzel bir kolye, bileklik veya saat alarak da sevdiğinizi belli edebilirsiniz.
  • Vereceğiniz hediyenin daha gösterişli olmasını arzu ederseniz dışarıda bir yemek organize ederek kendisine müzik eşliğinde romantik bir havada hediyesini takdim edebilirsiniz.
  • Uzakta olan sevgiliniz için de alternatifler olabilir. Ona ne kadar sevdiğinizi gösterecek kadar çiçek demeti hazırlayarak gönderebilirsiniz.
  • Çoğu erkek için planlanan hediye alternatiflerinin yanında parfüm, saat ve kitap gibi erkeğe de hitap eden hediye seçenekleri vardır.
  • Tabii bir erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiği göz önüne alınırsa kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir akşam yemeği ile de onu mutlu edebilirsiniz.
  • Klasikleşen hediyelerin yanında sevgiliniz ile birlikte gitmenin hayalini kurduğunuz herhangi bir yere bilet alarak ona beklemediği bir sürpriz yapabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Sevgililer Günü Evde Yapılabilecek 11 Aktivite

sevgililer günü için mesajlar

En Özelinden Sevgiliye El Yapımı Sürpriz Fikirleri

Bazı kişilerin dünyasında maddiyattan çok maneviyat değerlidir. Bu tarz bir kişiliğe sahip biri ile birlikteyseniz sadece ikinize özel bir hediyeleşme şekli yaşayabilirsiniz. Genellikle uzun soluklu ilişkilerde en büyük sorun sevgiliye hediye seçimidir.

Yıllardır birlikte olduğunuz kişiye aldığınız doğum günü, tanışma yıl dönümü, yılbaşı, 14 Şubat tebrik gibi hediyeleri kendini tekrarlamaya başlayabilir. İlişkiye heyecan katması açısından el yapımı sürprizler karşı tarafı şaşırtabileceği için manevi değeri yüksek hediyelere yönelebilirsiniz.

  • Sevgilinizin manevi duygularına hitap etmek, ona özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız ona sevdiği renklerde atkı örebilirsiniz. El emeği ile sabırla dokunan atkının yeri sevgiliniz için hep özel kalacaktır.
  • Kimi zaman sevgiliye duyulan duyguların sözel olarak ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Bu durumda kendisine söylemek istediğinizi her şeyi yazacağınız küçük renkli kağıtlar ve bir adet kavanoz da romantizme katkı sağlayabilir.
  • En mutlu anınızın resmini çizerek çerçeve yapıp ona ölümsüz olmasını dilediğiniz anı hediye edebilirsiniz.
  • Mutlaka pahalı bir kolye almanıza gerek yok. Bazen papatyalardan yapacağınız taç, kolye gibi aksesuarlar bile sevgilinizi mutlu etmeye yeterli gelebilir.
  • Nostaljiyi seven bir sevgiliniz varsa ona mektup yazabilirsiniz.
  • Elbette el emeğiyle hazırlanabilecek en güzel sürprizlerden biri de romantik ve leziz bir akşam yemeği sofrasıdır.
  • Tüm akşam için evinizi süslemesinden, yemeğine ve müziklere hatta sizin anılarınızdan oluşan küçük bir video ardından izleyeceğiniz romantik bir film ile organize edebilirsiniz.
sevgiliye mesaj kısa

Sevgililer Gününe Özel 20 Kalpli Tatlı

Sevgililer Günü Evde Yapılabilecek 11 Aktive

Sevgililer Günü Kahvaltısı: En İyi 30 Değişik Tarif

Sevgililer Günü Kurabiyeleri: Şık ve Sevimli 20 Tarif

Sevgililer Günü Hediyeleri: Kadın ve Erkekler İçin Fikirler

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda faydalı bilgiler kategorisini kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride söz konusu içeriğin açıklayıcı tanımlamalarına, en belirgin faydalı özelliklerine, doğru ve etkili kullanım tavsiyelerine kolaylıkla tek yazıdan ulaşabilirsiniz. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. İlgili besinin ya da ürünün faydaları her bünyede farklı etkiler gösterebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek sorunlardan sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastam Tarifi

Sevgililer Günü Pastam

2-4 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

2-4 kişilik, 40dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

6-8 kişilik, 25dk Hazırlık, 10dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 15dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 45dk Pişirme
Sevgililer Günü Kurabiyesi Tarifi

Sevgililer Günü Kurabiyesi

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Sevgililer Günü Pastası Tarifi

Sevgililer Günü Pastası

8-10 kişilik, 25dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri