İstanbul Teknede İftar Yemeği Turları

İstanbul Teknede İftar Yemeği Turları Tarifi

İstanbul Boğaziçi Manzarasında İftar Yemeği Turu

Bu yıl ramazanda teknede iftar yaparak sevdiklerinizle ve ailenizle beraber unutulmaz bir iftar akşamı geçirmek, sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? İstanbul’da iftar mekanları için araştırma yaparken eğer hava da güzelse teknede iftar açma seçeneğini de değerlendirmenizi öneririz. İstanbul’da yaşayıp teknede iftar fırsatları elinizin altındayken, üstelik çok da uygun fiyatlar size sunuluyorken en iyisi bir akşam da olsa bu keyfi yaşamak. Suların üzerinde keyifle tekne süzülürken, sizler de teknede iftar yemeği yerken neşeli sohbetlere eşlik edebilirsiniz.

İstanbul Teknede İftar Yemeği

  • Köksal Tur
  • Sahil Tur
  • Joy Tekne Turu
  • Bosphorus Teknesi
  • Mayna Tur
  • Su Yachts

Her çeşit damak zevkine göre hazırlanmış teknede iftar menüleri ile sizlere eğlenceli bir akşam hazırlayan teknede iftar turları, tüm detayları ile bu yazıda sizlerle. Merak edenler ve iftar planları yapanlar için teknede iftar fiyatları araştırıldı ve satır aralarına eklendi. Bu yazımız ile boğazda teknede iftar yemeği keyfi sizlere sunuluyor.

Seçenekler bizden, teknede fasıl iftar tadını almak sizden olacak. Unutulmaz ve eğlenceli iftar akşamları sizleri bekliyor. İstanbul teknede yemek fiyatları kesin çok yüksek olur diye düşünmeyin zira hazırlanan organizasyonlarda birçok deniz manzaralı restorana göre daha uygun fiyatlar sunulmaktadır.

İstanbul açık hava iftar mekanları arasında tekne turları pandemi gibi süreçlerden etkilenebildiği için bilgi almak adına en sağlıklı yolun tur firmalarıyla iletişime geçmeniz olacağını da ekleyelim.

İşte teknede iftar imkanı sunan şirketler ve hizmetleri…

İstanbul Teknede İftar Yemeği Turları

1) Köksal Tur

İstanbul teknede akşam yemeği yemek için en güzel şehirlerden biridir. Hele ki ramazan ayı geldiğinde teknede yemek yemenin yani iftar açmanın tadı bir başka olur. 1988 yılında ufak bir tekne ile bu yola çıkan Köksal Tur, her yıl olduğu gibi bu ramazanda da sizleri ağırlamak için harekete geçiyor. Teknede iftarın tadını doya doya alacağınız güvenilir ve kaliteli bir firma olan Köksal Tur, seçkin menüleri ile iftar hazırlıkları içinde. Her damak zevkine hitap eden ve herkesin memnun bir şekilde tekneden ayrılmasını hedefleyen Köksal Tur, uygun fiyatları ile dikkat çekmekte.

Teknelerinde olası bir kazaya karşı her türlü can güvenliği imkanı bulunduruyorlar. Tekne olunca biraz endişeli olabilirsiniz fakat Köksal Tur bu endişelerinize asla yer vermeyecek ve sizlerin huzurlu bir iftar akşamı geçirmesi için çalışacaktır. Çorbadan tatlısına kadar zengin bir iftar masası ile sizleri karşılamaktan mutluluk duyacaklar. Teknede iftar yemeği rezervasyonu yaptırmak için ramazan ayı yaklaştığında Köksal Tur ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Yüzer restoranda canlı ney dinletileri ve ilahi grupları da yer alabilmektedir.

Adres: Meserburnu Caddesi – Sarıyer

İletişim: 0532 467 51 59

İlginizi çekebilir: İstanbul İftar Vakti, Ramazan İmsakiyesi, İftar Saatleri

2) Sahil Tur

İstanbul vapurda yemek yemek söz konusu olunca ara ara dalgalanan boğaz sularından dolayı plan yapmayı zorlaştıran bir yerdir. Bu yüzden eğer teknede iftar açma niyetindeyseniz tecrübeli ve güvenli organizasyon firmalarını seçmeniz gerekir. 20 yıllık tecrübeleriyle bu sene de ramazanda iftar için faaliyette olan Sahil Tur tekneleri, sizlere keyifli akşamlar yaşatmak için planlarını yaptı. Peki siz planlarınızı yaptınız mı? Ramazanın her gün kesin kalkış yaparak sizlere konforlu ve güvenilir bir iftar akşamı sunuyor. 3 katlı teknede açık ve kapalı alanlarda lezzetli yemekler sizlere eşlik edecektir. Kabataş ve Üsküdar’dan kalkış yapan Sahil Tur tekneleri misafirlerini ağırlamak için bekliyor olacak.

Çorba, ana yemek, salata, mezeler, iftariyelikler, tatlı ve zengin içecekli menüleri ile doyurucu bir akşam geçirebilirsiniz. Tekne turu iftar fiyatı ile ilgili net bilgiye ramazan ayında Sahil Tur ile iletişime geçerek alabilirsiniz. Ayrıca fırsat sitelerini takip ederek de indirimli kuponlar kazanabileceğinizi de hatırlatmış olalım.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Tavukçu Fethi Sokak No: 7/ A Osman Bey / Şişli

İletişim: 0212 323 51 04

İlginizi çekebilir: Boğaz’da Nezih İftar Mekanları

3) Joy Tekne Turu

Teknede iftar organizasyonu yapan firmalara bir yenisini daha ekliyoruz ve sizlere Joy Tekne’yi öneriyoruz. Ramazanın her akşamında aksama ve program iptali olmadan kesin kalkış yapan Joy Tekne, sizleri bu sene de görmekten keyif alacaktır. Yemek sonrasında 30 dakikalık bir duruş yaparak, namaz için mola imkanı da sağlıyor. Eminönü ve Üsküdar’dan kalkış yapacaklarını da belirtelim.

Çeşit çeşit çorbalar ve yemeklerden oluşan iftar menüsüne ara sıcaklar ve ara soğuklar eşlik ediyor. Şirket ve kalabalık gruplara da hizmetleri olan Joy Tekne, rezervasyon yaptığınızda yerinizi ayırmış olacak. 15 yıllık tecrübesine bir yılı da sizlerle yaşamak için sizleri iftarda bekliyor.

Teknede iftar turu organizasyonu içinde firma fasıl ve semazen gibi farklılıklar da eklemektedir. Ayrıca yemek sonrası Osmanlı macunu ve pamuk şekeri gibi seçeneklerle hem kendinizi hem de çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Teknede iftar fikri kulağınıza hoş geliyorsa, geleneksel motiflerin olduğu dolu dolu bir programla güzel bir ramazan akşamı geçirmek için Joy firmasını tercih edebilirsiniz.

Adres: Mecidiye Mahallesi Vatman Sokak Atalay Apartmanı No: 13 Kat: 4 Ortaköy

İletişim: 0212 236 76 96

4) Bosphorus Teknesi

İftar sofrası hazırlamak için vaktiniz ya da enerjiniz de yoksa ya da dışarıda vakit geçirmek istiyorsanız teknede iftar yapmayı tercih edebilirsiniz. Adının hakkını veren Bosphorus Teknesi ile, ramazan akşamlarında boğaz turu yaparak keyifli bir iftar yaşayabilirsiniz. Zengin menüleri ile hem görsel şölen yaşatırken hem de damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak. Lezzetli çorbalar, sıcak ana yemekler ve nefis salatalara tatlı ve meyvelerin eşlik ettiği bir iftar sofrasına hazır olun. Sınırsız içeceklere kadar her şeyin düşünüldüğü Bosphorus teknesinde, iftar sizin için çok keyifli olacak.

Toplu şekilde gelmek isterseniz davetlilerinize özel bir masa da hazırlatabilirsiniz. Tamamen sizin keyfiniz ve rahatınız düşünülmektedir. Ramazan akşamlarının bir gününü kendinize ve sevdiklerinize ayırmak istediğinizde, Bosphorus teknesinde bir iftar yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Adres: Esentepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi Çiğdem Apartmanı No: 11/ C Şişli

İletişim: 0850 420 88 20

5) Mayna Tur

Kendinizi ve ailenizi İstanbul turu yaparak ve neşeli bir iftar yaşayarak ödüllendirmek istediğinizde, sizlere Mayna Tur’u tavsiye edeceğiz. Lüks teknede unutulmaz bir akşam geçirmek sizin de hakkınız. Teknede iftar sofrası da zengin olsun isterim diyorsanız bu konuda da mutlu olacağınızı söyleyebiliriz. Mayna Tur organizasyonların ara sıcaktan tatlı ve meyveye kadar iftar menüsü dolu dolu hazırlanmaktadır. Mayna Tur teknede iftar seçenekleri arasında gruba özel organizasyonların yanında karışık katılımlı turlar da yer almaktadır. Fiyatlar seçime göre değişmektedir.

Teknede iftar yemeği turunuz için fasıl eğlencesi de ekleyebiliyorsunuz. Teknede iftar turları Eminönü, Üsküdar ve Kabataş’tan tekneye biniş alternatifiyle başlayarak yine aynı iskelelere 23:00-23:30 arası geri dönüşle sona ermektedir. Akşam namazınızı eğer isterseniz güzergah üzerindeki camilerde de kılabilirsiniz. İftar menüsünde iftariyelik, çorba, ana yemek, ara sıcaklar, zeytinyağlılar, tatlı, meyve ve limitsiz meşrubat, çay ve kahve içecek yer alıyor.

Adres: Piyasa cad. Bülbül sok. karşısı Sarıyer İstanbul

İletişim: 0555 695 33 09

6) Su Yat ve Tekne Turu

2023 ramazan akşamlarını İstanbul’un eşsiz manzarasını seyrederek geçirmeye hazır mısınız? Tekne ve yat sektöründe İstanbul’da ün yapmış Su Yat Organizasyon firması farkıyla size ve sevdiklerinize unutulmaz bir ramazan akşamı sunuluyor. En lezzetli iftar yemeklerini tadabileceğiniz bu özel ramazan organizasyonu sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Günün anlam ve önemine uygun gezi rotası da tur programı içine ekleniyor. İstanbul’un camilerini görme fırsatı yakalarken profesyonel hizmet almaya devam edeceksiniz. İftar akşamınızı özel ve güzel kılmak için Su Yat’a güvenerek unutulması zor bir ramazan programı düzenleyebilirsiniz. Detaylar için firmayla iletişime geçmeyi unutmayınız.

Adres: Arnavutköy Mh. Eğlence Sok. No:14/1 Beşiktaş İstanbul

İletişim: 0850 840 30 30

istanbul teknede iftar

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Anadolu Yakası İftar Mekanları

İstanbul’un En Ucuz İftar Mekanları

Sultanahmet En Meşhur İftar Mekanları

İstanbul İftar Mekanları: En İyi 8 Tavsiye

Üsküdar İftar Mekanları: En İyi 11 Restoran

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
İstanbul Keyfi Tarifi

İstanbul Keyfi

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 15dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 35dk Pişirme
İstanbul Salatası Tarifi

İstanbul Salatası

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Tatlısı Tarifi

İstanbul Tatlısı

10-12 kişilik, 1 saat Hazırlık, 25dk Pişirme
İstanbul Simidi Tarifi

İstanbul Simidi

2-4 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
İstanbul Simiti Tarifi

İstanbul Simiti

10-12 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Karaköy Poğaça (İstanbul Poğaçası) Tarifi

Karaköy Poğaça (İstanbul Poğaçası)

8-10 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Turta Tarifi

Turta

6-8 kişilik, 25dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri