Ramazan Bayramı Yurt Dışı 7 Tur Fırsatı

Ramazan Bayramı Yurt Dışı 7 Tur Fırsatı Tarifi

Ramazan Bayramı Yurt Dışı Tatili 2023

7’den 70’e tüm Müslüman aleminin hasretle beklediği mübarek ramazan ayı geliyor ve ardından resmi bayram tatili günleri; perşembe (arife), cuma, cumartesi ve pazar ile birlikte 3,5 günlük bir tatil bırakacağa benziyor. Peki bu 3,5 günlük tatil için siz neler düşünüyorsunuz? Özel izinlerle tatil gün miktarını biraz artırabilenler için bayram keyfi daha da uzayacaktır elbette. Ramazan Bayramı yurt dışı turları 2023 seçeneklerini değerlendirmeye ne dersiniz?

Ramazan Bayramı Yurt Dışı Turları

  • Beyrut
  • Budva
  • Balkanlar
  • Roma
  • Belgrad
  • Miami – Orlando
  • Paris

Aile ziyaretlerine vakit ayıracaksınız, kabir ziyaretleri gerçekleştireceksiniz elbette ama 3,5 günlük tatilin keyfini çıkaracağınız yurt dışı gezilerini hiç düşündünüz mü? Eğer cevabınız evet ise bu yazımızda sizlere faydalı, nispeten de erken rezervasyonlar ile ekonomik hale gelen birkaç yurt dışı tatil fırsatından bahsedeceğiz.

Ramazan Bayramı yurt dışı turları için belki 3-4 günlük belki 5 günlük ya da 8-9 günlük seçeneklere göz atmak istiyor olabilirsiniz. Tüm farklı istekleri düşünerek zengin bir liste hazırladığımızı da belirtelim. Turlara önceden rezervasyon yapıldığı için yerler dolmadan web sitelerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Öyleyse vakit kaybetmeden sizler için hazırladığımız fırsatlarla dolu Ramazan Bayramı tatil turları 2023 listemize doğru geçiyoruz:

Ramazan Bayramı Yurt Dışı 7 Tur Fırsatı

1) Beyrut Turu Vizesiz

Doğunun Paris’i olarak bilinen Beyrut’ta bayram tatilinizi vizesiz şekilde geçirebilirsiniz. Bu turda; Nejmeh Meydanı, Ortodoks Kilisesi, Roma Hamamı, Osmanlı kışlası, Mohammed El-Amin Camisi ve Lübnan efsane başbakanı Refik Hariri mezarı, Meryem Ana Heykeli, Beiteddine, Ksara Şatosu önemli gezi durakları arasında yer alıyor.

20-23 Nisan arası olan turda uçakla gidiş dönüş biletleri, Beyrut’ta seçilen otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama, otel havaalanı transferleri, panoramik Beyrut şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmeti tura dahil hizmetler arasında bulunuyor.

Ücret:

  • İki Kişilik Oda Kişi Başı: 524 Euro (4* Otel)
  • İki Kişilik Oda Kişi Başı: 574 Euro (5* Otel)
  • Tek kişilik Oda: 649 Euro (4* Otel)
  • İki Kişilik Oda Kişi Başı: 719 Euro (5* Otel)

İletişim: www.jollytur.com

beyrut

2) Budva Turu

Ramazan Bayramı tatil günleri boyunca vizesiz olarak gidebileceğiniz başka bir yer de Budva. Ramazan yurt dışı turları arasında yer alan Budva Turu 20-23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

Karadağ’ın eğlence, tatil ve kültür şehri Budva’ya şeker bayramı tatili için düzenlenen bu tur da huzuru ve eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız. Avrupa’nın her yerinden her yıl binlerce turisti ağırlayan muhteşem Budva plajlarında istirahatinizin keyfini çıkaracaksınız. Deniz, kum, güneş, gece hayatı bunların yanında da leziz yemekleriyle Karadağ mutfağı daha ne olsun!

Budva turu, İstanbul’dan Tivat’a uçuş ile başlıyor ve 3 gece konaklanarak 4. gün İstanbul’a dönüş yapılıyor. Tivat’tan ufak bir yolculukla Budva’ya ulaşılıyor. İlk gün Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kale gezisinden sonra akşam serbest zamanda Budva’nın gece hayatının tadını çıkarmak için bol bol vakit kalıyor. Tur boyunca Porto Montenegro, Kotor, Perast, Cetinje, Virpazar, İşkodra Gölü, Bar ve Sveti Stefan ana duraklar arasında yer alıyor.

3 gece otel konaklaması ve kahvaltı, uçak biletleri ve rehberlik hizmeti fiyata dahil olup öğle ve akşam yemekleri dahil değil. Deniz, güneş, gece hayatı ile tatilin tadını çıkarmak; tarihi ve kültürel gezilerle keyifli ve kaliteli vakit geçirmek; doğal alanlarda yeşile doymak istiyorsanız Ramazan Bayramı yurt dışı turları 2023 seçenekleri arasında bu turu tercih edebilirsiniz.

Ücret:

  • 3* Kangoroo Hotel 1 Yetişkin 1 Oda Kahvaltı: 599 Euro
  • 3* Kangoroo Hotel 2 Yetişkin 1 Oda Kahvaltı Kişi Başı: 449 Euro

İletişim: ww.tatilmil.com

İlginizi çekebilir: Karadağ’da Ne Yenir? Geleneksel 7 Lezzeti Tatmadan Dönmeyin!

budva

3) Balkan Turu 7 Gece 8 Gün

Eğer Ramazan Bayramı Turu vizeli seçenekler de sizin için uygunsa ve bayram tatilini uzatma imkanınız varsa Balkanlar Turu sizin için harika bir seçenek olacaktır. 21 Nisan’da başlayan turdan hafta sonu döneceğiniz için de bayram ziyaretlerinizi gerçekleştirmek için de vaktiniz kalacak.

İstanbul çıkışlı olarak gerçekleşecek Balkanlar Turu’nda seyahat edilecek ülkeler şöyle: Makedonya – Arnavutluk – Karadağ – Bosna – Sırbistan – Üsküp – Ohrid – Tiran – İşkodra –Trebinje – Mostar – Saraybosna – Belgrad.

Tur boyunca tüm tarihi medrese, camii ve kiliseleri görecek şehirlerin kültürel dokusuna hayran kalacaksınız. Ayrıca yemek kültürlerini de tanıma fırsatınız olacak. Tarihi, mistik, biraz doğa biraz şehir gezilerini içeren dolu dolu bir tatil hayal ediyorsanız bu tur tam size göre!

Ücret:

  • 1 Yetişkin 1 Oda: 739 Euro
  • 2 Yetişkin 1 Oda Kişi Başı: 579 Euro

İletişim: www.jollytur.com

İlginizi çekebilir: Yunan Adalarında Ne Yenir? Cennette Gibi Hissedeceğiniz 10 Ada Turu

belgrad

4) Roma Turu

Ramazan Bayramı tatil fırsatları nelerdir derseniz hem kültür, hem tatil, hem de harika yiyecekler sunan Roma turu en çok tercih edilen yurtdışı turlarından. Ramazan Bayramı yurt dışı turları arasında İstanbul’dan uçakla başlangıç yapılan seçeneklere bakıyorsanız Roma Turu sizi memnun edecektir.

İstanbul – Roma uçağıyla başlayan gezi dolu dolu bir geziyle geçerek 15.30 Roma – İstanbul uçağının İstanbul’a inmesiyle son buluyor. Turda gezilecek harika yerler şöyle; Colosseum, Roma Forumu, San Pietro Meydanı, Trevi Çeşmesi, İspanyol Merdivenleri, Venedik Meydanı, II Vittorio, Emanuele Anıtı, Imperial Forumu, Via Del Corso bulunuyor. Ekstra ücretle Pompei Antik Kenti, Napoli Limanı, San Carlı Tiyatrosu, I. Umberto Galerisi, San Francesco Di Paola Bazilikası, Kraliyet Sarayı, Castel Nuovo, Plebiscito Meydanı’nı içeren rehberli tura da katılabilirsiniz.

3 gece 4 gün süren turun 20 Nisan’da yani arife günü başladığını belirtelim eğer siz de resmi olarak yarım gün çalışanlar arasındaysanız özel bir izin kullanmanız gerekecektir.

Ücret:

  • 1 Yetişkin 1 Oda: 717 Euro
  • 2 Yetişkin 1 Oda Kişi Başı: 597 Euro

İletişim: www.tatilsepeti.com

İlginizi çekebilir: Venedik’te Ne Yenir? 11 Popüler Lezzet

venedik

5) Belgrad Turu

Avrupa’nın kadim kentlerinden biri olan Sırbistan’da Türk dönemi mimarisini ve tarihi yapıları inceleyebilir, şehrin canlı atmosferinin tadını çıkarabilirsiniz. Tatilinizi tarihi bir gezi olarak değerlendirmeyi düşünüyorsanız Zemun & Avala Kulesi & Tito Mezarı Turu & Tesla Müzesi ve Novi Sad – Sremski Karlofca özel gezilerine de katılabilirsiniz. Belki tatilde gastronomik ve müzikli bir dokunuş istersiniz neden olmasın? Bunun için de ücretli Sırp Gecesi sizi bekliyor!

20-23 Nisan arası Ramazan Bayramı tatili için uygun diyorsanız ve yurtdışına çıkmak istiyorsanız Belgrad Turu farklı bir seçenek olacaktır.

Ücret:

  • 1 Yetişkin 1 Oda: 699 Euro
  • 2 Yetişkin 1 Oda Kişi Başı: 1.198 Euro

İletişim: www.tatilbudur.com.tr

belgrad

6) Miami – Orlando Turu

Şeker bayramı tatili için işten izin alarak 9 günlük boşluk oluşturabilenler arasındaysanız, sizin için unutulmayacak bir gezi 21-28 Nisan tarihleri arasında Miami-Orlando turu ile gerçekleşebilir! Uzun bir molaya ihtiyacınız varsa ve Ramazan Bayramı yurt dışı turları arasında buna uygun bir seçenek arıyorsanız Miami ve Orlando’da harika vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.

İyi bir gezi rotası belirleyerek kendiniz keşfe çıkabileceğiniz gibi ekstra bir bütçe ayırarak harika rehberli turlara da katılabilirsiniz. Miami Şehir Turu, Everglades Turu, Key West Turu, Mall & Disney Springs Gece Turu, Sea World Turu, Universal Studios Turu’nun seçenekler arasında olduğunu belirtelim.

Ücret:

  • Çift Kişilik Oda Kişi Başı: 1.847 USD
  • Tek Kişilik Oda: 2.448 USD

İletişim: www.setur.com

miami

7) Paris Turu

Ramazan Bayramı yurt dışı tatil opsiyonları arasında romantik bir tur arıyorsanız 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Paris Turu için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İlk Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek önemli yerler arasında yer alıyor. Sonraki günlerde serbest gezi yapabilir ya da ücretli Paris özel turlarına ve Disneyland turuna katılabilirsiniz. Yurt dışı Ramazan bayramı turları arasında ekstra izin almanıza gerek kalmadan çıkabileceğiniz Paris Turu’nda Eiffel Kulesi yanında özel bir pozla fotoğraf çektirmeden, kruvasan ve makaronla ağzınızı tatlandırmadan dönmeyin.

Ekonomi sınıfı uçak biletleri, 3 gece oda+kahvaltı, transferler, panoramik şehir turları ve rehberlik hizmeti fiyata dahil hizmetler arasında yer alıyor.

Ücret:

  • Çift Kişilik Odada Kişi başı 899 Euro
  • Tek kişilik Oda: 1.099 Euro

İletişim: www.tatilsepeti.com

İlginizi çekebilir: Paris’te Ne Yenir? Köklü Fransız Mutfağından En İyi 10 Avangart Lezzet

paris

Anadolu Yakası İftar Mekanları

İstanbul’un En Ucuz İftar Mekanları

Sultanahmet Meşhur İftar Mekanları

2023 Ramazan Bayramı Ne Zaman Başlıyor?

Ramazan Bayramı Tatili: Yurt İçi 7 Tur Fırsatı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Bayram Tatlısı Turta Tarifi

Bayram Tatlısı Turta

12-14 kişilik, 1 saat Hazırlık, 30dk Pişirme
Bayram Çikolataları Tarifi

Bayram Çikolataları

8-10 kişilik, 15dk Hazırlık, Pişirme yok
Bayram Çöreği Tarifi

Bayram Çöreği

12-14 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Bayram Kahkesi Tarifi

Bayram Kahkesi

12-14 kişilik, 30dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Bayram Kömbesi Tarifi

Bayram Kömbesi

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Bayram Kömbesi Tarifi

Bayram Kömbesi

12-14 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Turta Tarifi

Turta

6-8 kişilik, 25dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Bayram Böreği Tarifi

Bayram Böreği

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 35dk Pişirme
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

Tarifler Geri
Videolar Geri