Nişantaşı’nda En İyi 12 Kahvaltı Mekanı

Nişantaşı’nda En İyi 12 Kahvaltı Mekanı Tarifi

Nişantaşı’nda Kahvaltı Nerede Yenir?

Oldukça geniş bir mutfağa sahip olan ülkemizde en sevilen öğünlerden biri hatta birçok kişiye göre belki de vazgeçilmeyen öğün kahvaltı. Aile ve arkadaşlarla bir araya gelip uzun sohbetler eşliğinde harika zamanlar yaratan pazar kahvaltıları fazlasıyla rağbet görmektedir.

Mutluluk getirdiğini düşündüğümüz kahvaltının Nişantaşı’ndaki en iyi adreslerini sizler için araştırıp derledik. Nişantaşı kahvaltı mekanları sizler için tek tek sıralandı ve hafta sonu için size harika bir kahvaltı rotası sunduk.

Nişantaşı’ndaki en iyi kahvaltı mekanları nelerdir? Nişantaşı bazlama kahvaltı fiyat ne kadardır? Detaylar yazımızda…

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Kolay Pankek Tarifi

Nişantaşı’nda En İyi 12 Kahvaltı Mekanı

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Milano Gourmet

Milano Gourmet, Nişantaşı kahvaltı yerleri arasında en popüler mekanlardan biridir. Harika bir kahvaltı yapabileceğiniz hem şarküteri alışverişi hem de gecenin geç saatlerine değin İtalyan lezzetlerini bulabileceğiniz bir yer Milano Gourmet. Milano Gourmet, başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinin gravyer, füme peynir, çikolata ve kurabiye gibi özel ürünlerini buluşturuyor.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Şakayıklı Sokak, Çınar Apartmanı No:54 D:1-A, 34365 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0535 206 74 49
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve cumartesi; 11:30 – 22:00 pazar kapalı
milano gourmet

2) Kruvasan

Nişantaşı kahvaltıcıları arasında dikkat çeken ,adından da görüldüğü gibi çıtır çıtır kruvasanların yer aldığı bu mekan sizin için keyifli bir tecrübe olacak. Çıtır katmanları ve harika tereyağı kokusu ile baştan çıkaran bir mekan. Kruvasan çeşitleri oldukça zengin. Bademli ve çikolatalı kruvasan en çok tercih edilenler. Sizin için kahvaltı bir kruvasandan daha fazlası ise Kru adlı kahvaltısı şüphesiz size göre. Acuka, zeytin ezmesi, otlu omlet, peynir çeşitleri, domates, salatalık ve ev yapımı ekmek sepeti Kru’nun içinde yer alan malzemeler. Kruvasanlarınız ile yiyebileceğiniz reçel veya marmelat da rica edebilirsiniz. Mekânda ayrıca çeşit çeşit tart, kiş, ekşi mayalı ekmek gibi tamamen el yapımı hamur işi ürün de var. Kruvasan konusunda bu kadar iyi olmaları her gün gitmek için iyi bir neden.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Avukat Süreyya Ağaoğlu Sokak, No: 10, Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 296 86 56
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve cumartesi 08:00 – 22:00 pazar 08:00 – 17:00

Karaköy Kahvaltıcıları: En İyi 11 Mekan

kruvasan

3) Grandma

Nişantaşı kahvaltı mekanlarından çok sevilen bir diğer mekan ise Grandma. Burada labne, ekşi maya ekmek ile servis edilen menemenin tadının inanılmaz olduğunu söyleyebiliriz. Menemenin yanında lokum çörek, beyaz peynir ve ev yapımı reçelini de tadabilirsiniz. Ev yapımı granola, scone ve bagel seçeneklerini de mevcut. Teşvikiye Camii’nin arka sokağında hem ekmek fırını hem de kafe olarak işletilen Grandma bir anneannenin ekmek yapma hikâyelerinden yola çıkılarak açılmış. Ekşi maya köy ekmeği, rustik, tam buğday ve çavdar olarak dört çeşit ekmek üretiliyor. Kuru mayadan yapılan diğer ekmek çeşitleri de bulunmakta. Ekmeklerin haricinde kurabiye, kruvasan, kiş, ev poğaçaları, bagel, sebzeli torte, mereng, tartlar, kurabiyeler, muffinler, sandviç çeşitleri, kahvaltılıklar ve haftalık soğuk sebze tabakları da var.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sok. No:38, 34365 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 234 74 20
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve hafta sonu 08:30 – 21:30
grandma

4) Bröd

İsmini İsveççe ekmekten alan Bröd, uzmanlık alanı ise ekmek. Katkısız tam buğday, buğday ve çavdar unları ile yapılan ekmeklerle hazırlanan tost ve sandviçlerin lezzetleri enfes. Kahvaltıda, bagel, suda top mozzarella, domates confit bir seçenek, granola, yoğurt, meyve, bal ise bir başka alternatif. Bu güzel lezzetlere eşlik edecek kahveler ise bir harika. Nişantaşı’nın yenilerinden Bröd, bildiğiniz ekmek fırınlarından değil. Katkısız un ve ekşi mayadan yapılıyor ekmekler. Açılma sebepleri ise ekşi maya. Zeytinli biberiyeli ekşi mayalı ekmek ise en çok beğenilenler arasında. Ayrıca ev yapımı çikolata ve kurutulmuş meyve de bulabilirsiniz.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Hacı Emin Efendi Sokak., No:75, 34365 Nişantaşı/Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 234 27 63
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve cumartesi 09:00 – 19:00 pazar kapalı

Kuzguncuk Kahvaltı & Yemek Rehberi, 12 Mekan

bröd

5) Plus Kitchen

Glutensiz ve organik malzemeler ile hazırlanan yemeklerin lezzeti ayrı bir güzel. Özellikle klasik Türk usulü kahvaltıdan vazgeçemeyenler mozarellalı kahvaltısını deneyebilirsiniz. İçinde ise mozarella peyniri, siyah zeytin, bebek roka, salatalık, taze fesleğen, reçel, çeri domates ve yufka çıtırı gibi lezzetler bulunur.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Ahmet Fetgari Sok. No.31 Teşvikiye/Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 234 07 53
plus kitchen

6) Zamane Kahvesi

Kahvaltı içerisinde barındırdığı zengin çeşitlerini çok beğeneceksiniz. Kahvaltı menüsünde simitte yumurta, küçük kahvaltı tabağı, mini kaşarlı kruvasan, su böreği, serpme kahvaltı, bal-kaymak, tereyağı-reçel, domates salatalık söğüş, yumurtalı patates, sahanda yumurta, sigara böreği, pancake, menemen, yumurtalı ekmek, pişi, çılbır gibi sayısız kahvaltı seçeneği bulunmakta. Kahvaltının yanı sıra menü de yer alan tatlıları görünce, kendinizi durduramayacaksınız.

  • Adres: Halaskargazi Mahallesi, Nişantaşı Vali Konağı Cad. 85/1 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 296 01 51
zamane kahvesi

7) Gravite Coffee & Bar

Sabahın erken saatlerinde güzel kahvaltısıyla sizi kendine çeken Gravite Coffe, vazgeçilmezlerinizin arasına girecek. Mekanda birçok alternatifli ve keyifli kahvaltı menüsü bulunmaktadır. Omletleri başarılı, mekanın sabah sakinliği ve 07:00’de açıldığını düşününce de gitmemek için hiçbir sebep yok gibi.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Poyracik Sok No:45, 34365 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 234 02 36
gravite coffee bar

8) Delicatessen

Mim Kemal Öke Caddesinde bulunan Delicatessen semtin en uğrak mekanlarından. Günün her saati gidebileceğiniz mekan özellikle kahvaltı konusunda favorilerden. Delicatessen kahvaltı, menemen, soğan çorbası, ıstakoz bruschetta, tabuleli göbek salata, açık sandviçler, kuzu incik yahni ve sebzeli bulgur pilavı, bademli ve martini rossolu tiramisu, harika seçeneklerden bazıları.

  • Adres: Harbiye, Mim Kemal Öke Cad. No:19, 34367 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 225 06 04
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve hafta sonu 08:00 – 01:00
delicatessen

9) Tost Bildiklerim

Adıyla dikkatleri üzerine çeken mekan alışılmışın dışındaki tostlarıyla ünlüdür. Baget, francala, wrap, esmer ve tost ekmeklerine yapılan tostların içinde jambon, jalepeno turşu, taze roka, kurutulmuş domates pestoavokado, frenk üzümü marmeladı ve yeşil elma olabiliyor. Tost dışında salata, çorba ve yine wrap tostla yapılan tatlı da var.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi,, Güzelbahçe Sok. No:7, 34365 Şişli, İstanbul
tost bildiklerim

10) Kırıntı

Kahvaltıda çılbırdan pankeke kadar her şey mevcut. Nişantaşı söz konusu olduğunda günün her saati kalabalık diyebileceğimiz bu mekanın kahvaltı için konuklarına sunduğu seçenekler bir hayli geniş. Kırıntı kahvaltı tabağı adını verdikleri ve içinde bal-kaymaktan yumurtaya, jambondan sigara böreğine çeşit çeşit lezzet bulunan klasik kahvaltı tabakları bir harika. Ama siz farklı bir şeyler yemek isterseniz menüde yer alan hızlı kahvaltı, sahanda yumurta, sahanda sucuk, menemen, ıspanaklı mantarlı sahanda yumurta, çılbır, Rocky, New York brioche, pancake, crepe ya da waffle gibi alternatifleri de düşünebilirsiniz.

  • Adres: Harbiye, Abdi İpekçi Cad., 34367 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0533 598 28 43
  • Çalışma Saatleri: 09:00 – 01:30
kırıntı

11) Çeşme Bazlama Kahvaltı Nişantaşı 1

Bu harika kahvaltı mekanında Trabzon’dan tereyağı, ev yapımı reçeller, Kayseri’den gelen ev yapımı sucuk, acuka, menemen, sınırsız çay, sıcak sıcak gelen pişiler, bazlama, kuru meyveler, cevizli-haşhaşlı katmerler gibi sayısız çeşit bulmanız mümkün.

  • Adres: Teşvikiye, Teşvikiye Mahallesi, Osman F. Seden Sok. No:8, 34365, 34365 Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 951 06 91
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 17:00
çeşme bazlama kahvaltı

12) Grey Food & Drink

Oldukça zengin serpme kahvaltısı, klasik kahvaltı tabağı gibi hafta sonu kahvaltılarının vazgeçilmezi menüsünde, menemenden egg benedicte uzanan zengin yumurta seçenekleri, kruvasanlar, pancakeler, tostlar bulunuyor. Dilerseniz “Kendi kahvaltını seç” menüsünden söğüş tabağı, peynir çeşitleri, bal, reçel, tavada sucuk gibi alternatifler arasından dilediğinizi seçip damak tadınıza göre bir kahvaltı sofrası da isteyebiliyorsunuz.

  • Adres: Teşvikiye Mahallesi, Şakayık Sokak, No 19/B, Şişli, İstanbul
  • Telefon: 0212 234 01 23
  • Çalışma Saatleri: Hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 03:00
grey food drink

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy’ün En İyi 12 Kahvaltı Mekanı

İstanbul’da Köy Kahvaltısı En İyi Nerede Yapılır? 10 Huzurlu Mekan

İstanbul Serpme Kahvaltı – Müdavimi Olacağınız En Doyurucu 10 Yer

İstanbul Açık Büfe Kahvaltı Mekanları – Tıka Basa Doyacağınız 10 Yer

Nişantaşı’nda Nerede Ne Yenir? Son Zamanların En Popüler 10 Mekanı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

9. Gün İftar Menüsü

En güzel ramazan yemekleri tarifleri vermeye 9. günde de devam ediyoruz! Bugün iftar menüsü için başlangıcı bol vitaminli yöresel toyga çorbası ile yapıyoruz. Sonrasında göz alıcı ve etli rulo patlıcan ve yanında çıtır nohutlu semizotu salatası var. Çok beğenilen iftar tatlıları arasında ce ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Elmalı Kurabiye Tarifi

En İyi Elmalı Kurabiye

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Hamburger Ekmeği Tarifi

En İyi Hamburger Ekmeği

6-8 kişilik, 10dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Katmer Gibi Kete Tarifi

En İyi Katmer Gibi Kete

8-10 kişilik, 1 saat Hazırlık, 20dk Pişirme
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler Tarifi
Ramazan ve Oruçla İlgili Hadisler, Ayetler

Mübarek Ramazanı Taçlandıran Ayet ve Hadisler Tüm bir yılın bolluk ve bereket açısından en değerli…

Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Saç Boyamak Orucu Bozar Mı?

Oruçluyken Saç Boyatılır Mı? Ramazan ayı içerisinde, orucu bozan durumlar çok sık gündeme gelmektedir. İnananlar…

Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları Tarifi
Seferi iken Oruç Tutulur Mu, Kaç Km Geçerli? Şartları

Diyanet Açıkladı: Seferi Oruç Tutabilir Mi? Ramazan ayı geldiğinde insanların oruçlarının kabul olması için pek…

Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur? Tarifi
Tekne Orucu Nedir? Nasıl, Kaç Yaşına Kadar Tutulur?

Tekne Orucu: Çocuklar İçin Alıştırma Orucu Ramazan ayı geldiğinde, büyüklerinin oruç tutmasına özenen çocuk sayısı…

Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı Tarifi
Oruçluyken Ağda Yaptırılır Mı? Diyanet Yanıtladı

Ağda Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazanın gelmesiyle beraber oruç tutacak kişiler tarafından oruçluyken nelerin yapılıp…

Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı? Tarifi
Oruçluyken Burun Kanaması Orucu Bozar Mı?

Burun Kanadığında Oruç Bozulur Mu? Oruç tutarken herhangi bir nedenden burnunuz kanadığında orucun bozulup bozulmadığı…

Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi? Tarifi
Nafile Orucu Nedir? Ne Zaman Niyet Edilir, Bozunca Kefaret Gerekir Mi?

Nafile Oruçlar: Sünnet Kabul Edilen İbadet Manevi doygunluk veren ibadetlerden biri olan oruç, birden fazla…

Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım Tarifi
Ramazan Pidesi Kaç Kalori? 1 Dilim, 1 Adet, Yarım

Ramazan Pidesi: İftar Sofralarının Baş Tacı Ramazan ayını özel kılan detaylardan biridir ramazan pidesi. İftara…

Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı? Tarifi
Güllaç Kalori ve Besin Değerleri, Kilo Aldırır Mı?

1 Dilim - Porsiyon Güllaç Kaç Kalori? Güllaç, asırlardır ramazan ayının en sevilen tatlısı olma…

Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri Tarifi
Yaş, Kuru Hurma Kaç Kalori? Besin Değerleri

Hurma: İftar Sofralarının Yıldız Tatlısı! Cennet meyvesi olarak bilinen hurma, güzel tadı ile evlere sık…

Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir? Tarifi
Arefe Günü Oruç Tutulur Mu? Fazileti Nedir?

Arefe Günü Oruç Tutmanın Fazileti ve Sevabı Arefe günü nedir ve Arefe günü ne zaman…

Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız? Tarifi
Sahurda Tok Tutan Yiyecekler: Ne Yersek Acıkmayız?

Sahurda Uzun Süre Tok Tutan Besinler Ramazanın en önemli öğünü sahurdur. Uzun süreli açlığa dayanabilmenin…

Tarifler Geri
Videolar Geri