Ankara Steakhouse Mekanları: En İyi 10 Adres

Ankara Steakhouse Mekanları: En İyi 10 Adres Tarifi

Ankara Steakhouse Mekanları: Lokum Tadında!

Ankara birbirinden farklı yemek kültürlerine ev sahipliği yapan bir şehirdir. Başkent olma özelliğinden dolayı birçok damak zevkine hitap eder ve binlerce kişi Ankara’nın sokaklarda leziz öğünler geçirir.

Biftek ve pirzola konusunda uzmanlaşmış Ankara steakhouse mekanları da Ankara’da olanların dikkatini çeker. Eti en iyi şekilde yemek isteyenler, Ankara’nın çeşitli semtlerinde steakhouse duraklarında buluşur.

İstanbul’un En Kaliteli 13 Steakhouse Mekanı

Dünyanın en popüler restoran türlerinden biri olan steakhouse, Ankara’nın sokaklarını da lezzetlendirmeye devam ediyor. Eğer Ankara steakhouse öneri listemizi gözden geçirip mekan seçerseniz, tercihinizden dolayı pişman olmazsınız.

Çünkü şimdi sizlere bu listede Ankara’nın en çok beğeni alan, et uzmanlarını sizlere tanıtıyoruz. Etle aram çok iyi, etin en lezzetli kısmını yemek isterim diyorsanız listedeki mekanlarımız sizleri bekliyor olacak!

Kremalı Mantarlı Bonfile Patates Püre ile (Videolu Nefis Tarif)

Ankara Steakhouse Mekanları: En İyi 10 Adres

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

1) Ferfene Steakhouse

Ankara Ferfene Steakhouse sayesinde ete doyacak. Etin en lezzetli halini taze taze sunan, küşlemesi ve tulum peynirli salatasıyla damakta iz bırakan bir mekandır. Çukurambar ve çevresinde olanların sık sık geldiği Ferfene Steakhouse, kendi mutfaklarına özel ilik suyu çorbasıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Etin pek çok halini doya doya yemek ve nezih bir ortamda kendinizi değerli hissetmek için deneyebilirsiniz.

Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi No: 4/2 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 317 10 10

ferfene steakhouse

2) Cezzar Steakhouse

Çankaya’nın eti sanata dönüştüren mekanları arasında Cezzar da bulunuyor. Masayı renklendirip lezzetlendiren ikramlar, sıcak ve soğuk içecekler, alkollü ve alkolsüz içecekler etinize eşlik etmek için burada oluyor. Şifa niyetine içeceğiniz ilik çorbası, lokum burger, yumuşacık etler sizler için Cezzar’da hazırlanıyor. Eğer leziz ve keyifli bir öğün geçirmek isterseniz Ankara cezzar steakhouse sizleri en güzel köşesine davet ediyor.

Adres: Oğuzlar, Ceyhun Atuf Kansu Caddesi, No: 35 D: C, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 439 70 74

cezzar steakhouse

3) JW Steakhouse

Ankara’nın görkemli binalarından biri olan JW Marriot Otel’de yer alan J.W Marriott Ankara Steakhouse oldukça nezih bir mekanda et sevenleri ağırlıyor. Kendinizi özel hissedeceğiniz anlarda size eşlik eden JW Steakhouse, zengin menüsüyle de ilgileri üzerine topluyor. Ispanak enginar dip sos eşliğinde gelen etler, et sevmeyenler için balık ve sebze alternatifleri misafirler için hazırlanıyor. Ankara’da akşam yemeklerini taçlandıran JW Steakhouse,keyifli bir mekan arayanların ideal adresi olacak.

Adres: Kızılırmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 1 Söğütözü, Çankaya

İletişim: 0312 248 88 88

jw seakhouse

4) K’sap Izgara

Bir steakhouse ne kadar lezzetli olabilirse K’sap Izgara da o kadar lezzetli menüler hazırlıyor. Antrikot, biftek, pirzola ve dolgulu köfteler burada özenle sunuluyor. Eğer bugün et yemek istiyorsanız ve yediğiniz etin kaliteli olmasından yanaysanız Ankara’da gideceğiniz mekan K’sap Izgara olacaktır. Servis, sunum ve kalite yönünden çok beğeneceğinizi düşünüyor, et sevenlere tavsiye ediyoruz.

Adres: Emek, Kazakistan Caddesi, No: 74/C, Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 222 07 77

k'sap ızgara

5) Nusr’et

Eti sanata dönüştüren, kendine has tarzıyla pek çok kişiye eti sevdiren Nusret, Ankara’daki şubesiyle Ankara’da olanları mutlu ediyor. Steak, bonfile, biftek, dolgulu köfteler Nusr’et mutfağından özenle çıkıyor. Kuzu kafes, lokum, havuç dilimi baklava ile kendinden söz ettiren bu lezzet durağını siz de denemeyi unutmayın. Deneyenler çok beğendi. Şimdi sıra sizde!

Adres: Gaziosmanpaşa Mahallesi Şht. Ömer Sipahioğlu Sokak No: 8 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 426 23 82

nusret

6) RedRex

Et ve şarap ya da sevdiğiniz tüm içecekler, RedRex’te sizin için hazırlanıyor. Steakhouse kalitesinde ne ararsanız bulabileceğiniz bu nezih mekanda, etin tadını asla unutamayacaksınız. İştah açan mezeler, özel sosla marine edilmiş kırmızı etler RedRex’te masanızda konuk olacak. Kaliteli eti iyi anlarım diyorsanız sizi test etmek için RedREx’e davet ediyoruz. Geldiğinize değecek!

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 241 01 81

redrex

7) Günaydın Kasap & Steakhouse

Dolgun porsiyon, bol lezzet ve sınırsız hizmet içinde olan Günaydın Kasap & Steakhouse, Ankara’nın seçili mekanlarından biridir. Bonfilenin, bifteğin ve pirzolanın özel soslarla hazırlanarak tabaklarda unutulmaz bir tada dönüştüğü adrestir. Günaydın Steakohouse’de yemekten sonra katmer sipariş vermeniz tavsiye edilir. Leziz yemekleri iştah açan bir tatlıyla uğurlamak bu mekanın bir geleneğidir.

Adres: Armada Beştepe Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No: 6 Ankara

İletişim: 0312 219 10 66

günaydın kasap steakhouse

8) Butcha Steakhouse

Ankara’da Tepe Prime AVM’de yer alan Butcha Steakhouse, ızgara etleri özenle ve lezzetle hazırlayan mekanlardan bir diğeri. Dilediğiniz öğünde et yemek için tercih edeceğiniz Butcha, kaliteli ve nezih olma özelliğiyle sevilmektedir. Özel imalat sucuk ve köftelerin ızgaradan çıkan kokusuyla iştahınız iki kat açılırken; masanızı renklendiren mezeleri görünce buradan gitmek istemeyeceksiniz.

Adres: Tepe Prime AVM Eskişehir Devlet Yolu 9 Km. No:266 Çankaya, Ankara

İletişim: 0312 285 11 12

Videolu Soslu Biftek Tarifi

butcha steakhouse

9) Black Butcher

Etin yanında alkol almak isteyenler ve alkolsüz içeceklerle et yemeğini lezzetlendirmek isteyenler Ankara’da Black Butcher’de buluşuyor. Kaliteli bir mekan olarak tanınan Black Butcher, lokum kıvamında pişen etleriyle menünün hakkını vermektedir. Piyasa ortalamasında bir hesap ödeyerek dolu dolu et yemek isterseniz; Black Butcher’e uğrayabilirsiniz.

Adres: Bestekar Sokak No: 76 Çankaya (Tunalı Hilmi Caddesi) Ankara

İletişim: 0312 922 02 04

black butcher

10) Zeynep Ayvaz’dan

Anne eli değmiş mezeler, özenle marine edilmiş kırmızı etler, beyaz et sevenlere özel menüler ve aile samimiyeti Zeynep Ayvaz’dan adlı mekanda sizleri bekliyor. Damak zevkinize göre buzdolabında sizi bekleyen içecekler, yemeğinize eşlik ederken siz de öğünün tadını çıkaracaksınız. Etin her haline doyumsuz şekilde şahit olmak için mutlaka denemelisiniz.

Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi 93/2 Kavaklıdere (Tunalı Hilmi) Ankara

İletişim: 0312 428 04 24

zeynep ayvazdan

Sıralama gelişigüzel verilmiştir; değer teşkil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara Ocakbaşı Mekanları En İyi 15 Restoran

En İyi Ankara Kokoreççileri: 12 Meşhur Mekan

Ankara’da Kebap Nerede Yenir? En İyi 15 Mekan

Ankara’nın Tıka Basa Doyuran 10 Hamburgercisi

Ankara’da Ne Yenir? En Meşhur 10 Lezzet Durağı

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

18. Gün İftar Menüsü

Nefis Yemek Tarifleri en lezzetli iftar menüsü seçenekleriyle 18. günde de yanınızda! Pratik ve iştahınızı açacak iftar çorbaları tariflerinden mis gibi lezzetiyle tavuklu sebze çorbası, ana yemekte farklı ramazan yemekleri arayanlar için çok leziz mantar kebabı yanında rengiyle iştah açan pancar ...

Tüm menüyü gör
Yorumlar (1)
Yeni Gelen Yorumlar
NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
En İyi Brownie Tarifi

En İyi Brownie

4-6 kişilik, 10dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Profiterol Tarifi

En İyi Profiterol

6-8 kişilik, 50dk Hazırlık, 25dk Pişirme
En İyi Haşhaşpare Tarifi

En İyi Haşhaşpare

8-10 kişilik, 20dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Tane Tane Pilavın Adresi Tarifi

Tane Tane Pilavın Adresi

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali Tarifi

Ankara Tava'nın En Lezzetli Hali

8-10 kişilik, 30dk Hazırlık, 40dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

6-8 kişilik, 20dk Hazırlık, 15dk Pişirme
Ankara Tava Tarifi

Ankara Tava

4-6 kişilik, 30dk Hazırlık, 25dk Pişirme
Ankara Tavası Tarifi

Ankara Tavası

6-8 kişilik, 5dk Hazırlık, 1 saat 30dk Pişirme
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası Tarifi
Kinoa Nedir? Faydaları Nelerdir? 12 Önemli Faydası

Kinoa: Lif ve Protein Zengini, Glütensiz! Besleyici özellikleri ile öne çıkan kinoa, 7 bin yıllık…

Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar? Tarifi
Kefir Nedir? Kefirin Faydaları, Ne İşe Yarar?

Kefir: Sindirim Dostu Probiyotik Kaynağı! Hafif ekşi bir tada sahip olan kefir günümüzde Kafkasya ile…

Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?
Dut Kurusu Çayı Faydaları, Neye İyi Gelir? Nasıl Yapılır?

Dut Kurusu Çayı: Bağışıklık Dostu Gizli Formül! Dut kurusu, meyveleri yaz aylarında olgunlaşan dut ağacından…

Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif Tarifi
Anneler Günü Pastaları: Çok Beğenilen 25 Tarif

Anneler gününde hediyenin yeri ayrı, özenle hazırlanmış bir pastanın yeri ayrı! Kendi yaptığı Anneler Günü…

Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler Tarifi
Anneler Günü Etkinlikleri: Evde En İyi Aktiviteler

Anneler Günü’ne Özel Etkinlik Önerileri Her yıl mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor.…

Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı Tarifi
Anneler Günü Şiirleri: Resimli, Kısa, Anlamlı

Anneler Günü İçin En Güzel Şiirler Tüm anneler ve çocuklar için senenin en güzel günü…

Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler Tarifi
Anneler Günü Sözleri: Anneye Resimli Sözler

Anneler Günü İçin Resimli Kutlama Sözleri En kıymetli varlıklarımız, annelerimizin gönlünü hoş tutmak ve onları…

Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal Tarifi
Anneler Günü Mesajları: Resimli, Kısa, Duygusal

Anneler Günü İçin En İyi Mesajlar 2024 Hiç kuşkusuz yılın en önemli günlerinden biri mayıs…

Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler Tarifi
Anneler Günü Hediyeleri: Anneye Özel En İyi Fikirler

Anneler Günü İçin Hediye Ne Alabilirim? Her sene mayıs ayı geldiğinde, çocukları ve eşleri tatlı…

Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Yemekleri: Pratik ve Leziz 30 Tarif

Anneleri hem gururlandıran hem duygulandıran nefis bir sofra hazırlamak ve onu şımartmak böylesi özel bir…

Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif Tarifi
Anneler Günü Tatlıları: Özenli ve Kolay 30 Tarif

12 Mayıs 2024 Anneler Günü gibi sevgi dolu özel bir gün için, yapılan hazırlıklara destek…

Anneler Günü Ne Zaman, Hangi Gün? 2024 Tarifi
Anneler Günü Ne Zaman, Hangi Gün? 2024

Anneler Günü Hangi Güne Denk Geliyor? Pek çok kişinin merakla beklediği anneler günü, çok yakın…

Tarifler Geri
Videolar Geri