Beykoz’da Ne Yenir? Kalitesi Sabit 12 Nefis Mekan

Beykoz’da Ne Yenir? Kalitesi Sabit 12 Nefis Mekan Tarifi

Beykoz’un Popüler Yemek Mekanları

İstanbul’un zümrüdü Beykoz, bu şehrin ihtişamına ve güzelliğine en çok uyum sağlayan ilçesi. Yeşili ve mavisiyle insanı adeta büyüleyen bu ilçe, eşsiz boğaz manzarasıyla huzur veriyor. İstanbul’un kuzeyinde yer alan Beykoz, şehrin Karadeniz sınırına komşu ilçesi. Karadeniz havasını İstanbul’a taşıması nedeniyle şehrin akciğerleri olarak da biliniyor.

Manzarası, doğası, havası ve tarihi güzellikleriyle unutulmaz anlar yaşatan Beykoz aynı zamanda her damak tadına ve bütçeye hitap eden mekanlara ev sahipliği yapıyor. Bu yazımızda sizler için memnuniyet garantili Beykoz yemek mekanlarını derledik.

İşte, Beykoz’un muhteşem manzarası eşliğinde vakit geçirebileceğiniz, kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeyen 12 nefis mekan…

beykoz'da ne yenir

Beykoz’da Nerede Yemek Yenir? Kalitesi Sabit 12 Nefis Mekan

1) İBB Beykoz Sahil Sosyal Tesisleri

Beykoz mekanlar düşünüldüğünde ilk akla gelen yer İBB Beykoz Sahil Sosyal Tesisleri’dir. Misafirlerine eşsiz bir boğaz manzarası sunan İBB Beykoz Sosyal Tesisleri, Çubuklu sahilde yer alıyor. Bu güzel boğaz manzarasına yemyeşil ağaçların insanı rahatlatan varlığı eşlik ediyor. 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren bu tesiste hem kafeterya hem de restoran bölümü bulunuyor. İstanbullulara hizmet veren tesiste Osmanlı motifleri ön plana çıkıyor. Fiyatları oldukça uygun olan İBB Beykoz Sosyal Tesisi oldukça zengin bir menüye sahip. Mekanın en çok beğenilen yemekleri ise; Beykoz kebabı, sebzeli somon ve ıspanak yatağında levrek fileto. Boğaz manzarasına karşı sevdiklerinizle keyifli birkaç saat geçirmek istiyorsanız İBB Beykoz Sosyal Tesisleri’ni mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Adres: Çubuklu Caddesi Hayal Kahvesi Yanı Burunbahçe Beykoz, İstanbul

İletişim: 444 10 34

2) Hidiv Kasrı Restoran

Beykoz’un eşsiz boğaz manzarası eşliğinde yemeğinizi yiyebileceğiniz bir diğer mekan ise Hidiv Kasrı Restoran. Zengin menüsündeki yemekler ile İstanbul’un en iyi restoranlarından biri olan Hidiv Kasrı, çeşitli organizasyonlar ve düğün davetlerine ev sahipliği yapıyor. Etrafındaki yemyeşil ağaçlar ve gül bahçeleri ile adeta bir sarayı anımsatan Hidiv Kasrı, İstanbul’un en özel noktalarından biri. Sunduğu boğaz manzarasıyla insanı büyüleyen bu mekan, boğaz tepelerinden iki kıtayı birleştiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Hidiv Kasrı Restoran hafta içi a’la carte, pazar günleri ise sabah kahvaltısı ve öğlenden itibaren 70 çeşitten oluşan açık büfesiyle hizmet veriyor. Yolunuz Beykoz’a düştüğünde; muhteşem bir doğa ve deniz manzarası eşliğinde, krallara layık bir yapıda, bülbül seslerini dinleyerek keyifli bir yemek yemek isterseniz rotanızı mutlaka Hidiv Kasrı Restoran’a çevirmelisiniz.

Adres: Çubuklu Mah, Hidiv Kasrı Cd. No. 1/1, 34805 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 413 92 53

hidiv kasrı kahvaltı
Kaynak: www.beltur.istanbul

3) Çubuklu Hayal Kahvesi

Boğazın en etkileyici noktalarından birinde yer alan Çubuklu Hayal Kahvesi, misafirlerine muhteşem bir manzara ve ambiyans sunuyor. 125 yıllık tarihi taş binanın büyülü atmosferiyle herkesi etkileyen mekan, kahvaltıdan dünya mutfağına kadar uzanan zengin bir menüye sahip. 2 bin 500 metrekarelik alan üzerinde hizmet veren Çubuklu Hayal Kahvesi; benzersiz meze menüsüne ve sınırsız eğlenceye sahip meyhanesi, 600 kişilik sahnesi, açık ve kapalı etkinlik alanıyla 3 farklı markayı bünyesinde bulunduruyor. Çubuklu Hayal Kahvesi’ne karadan ve denizden ulaşım sağlamak mümkün. Deniz yoluyla ulaşım sağlamak isteyenler her 20 dakikada bir hareket eden İstinye-Çubuklu feribotunu kullanabilirler. Özellikle Beykoz kahvaltı mekanı arayanlara Çubuklu Hayal Kahvesi’ne uğramalarını öneriyoruz.

Adres: Paşabahçe Mahallesi, Barbaros Caddesi Burunbahçe Ağaçlık Mesire Yeri No:18 D:A + B, 34805 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 413 68 80

çubuklu hayal kahvesi beykoz
Kaynak: www.hayalkahvesicubuklu.com

4) Balıkçı Abdullah

Bu önerimiz balık severlere gelsin. 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Balıkçı Abdullah, boğazın en güzel noktasında misafirlerini ağırlıyor. Balığınızı deniz manzarası eşliğinde yemek, boğazın serin sularını seyretmek istiyorsanız tercihinizi Balıkçı Abdullah’tan yana kullanabilirsiniz. Balıkçı Abdullah’ın menüsünde tekir balığından lagos balığına kadar her deniz ürününü bulmak mümkün. Mekana karayolunun yanı sıra, saat 19.00 itibariyle İstinye’den kalkan tekne seferlerini kullanarak da gidebilirsiniz. Taze balık ve tadına doyum olmayan lezzetler için Balıkçı Abdullah’a uğramalısınız.

Adres: Paşabahçe, Barbaros Cd. Ağaçlık Mesire Yeri Burun Bahçe A B Blok 18/B, 34805 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 425 07 21

balıkçı abdullah beykoz

5) Cafe İsmail Ağa – Asırlık Kanlıca Yoğurdu

Yoğurduyla ünlü Kanlıca’da çeşit çeşit yoğurduyla ün salan bir mekan Cafe İsmail Ağa. Nostaljik havasıyla sakin bir ortam sunan Cafe İsmail Ağa’da manzaranın da etkileyici olduğunu söylememiz gerekiyor. Biraz dinlenmek için buraya uğrarsanız, vapura binen insanları seyredebilir ya da boğazın dalga seslerini dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla gittiğinizde ise keyifli bir muhabbette kendinizi bulabilirsiniz. Özellikle pekmezli ve pudra şekerli yoğurdunu denemenizi önerdiğimiz bu mekanda çay servisi küçük çaydanlıklarla yapılıyor.

Adres: Kanlıca, Kanlıca Mahallesi Halide Edip Adıvar Cad, İskele Meydanı No:2, 34810 Beykoz/İstanbul

İletişim: 0216 413 44 69

cafe ismailağa beykoz

6) Mihrabat Restaurant

Kanlıca sırtlarındaki Mihrabat Korusu, doğa ile iç içe manzarasıyla giden herkese huzur veriyor. Koru içerisindeki Mihrabat Restaurant ise hem ambiyansı hem de zengin menüsüyle davetlilerine keyifli anlar yaşatıyor. Zamanın padişah ve sultanlarını ağırlayan bu muhteşem köşk günümüzde restoran ve kafe olarak işletiliyor. Zaman zaman özel davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Geniş bir otoparka ve çocuk oyun alanına sahip olan Mihrabat Restaurant, özellikle çocuklu aileler için ideal bir seçim olabilir. Boğaza karşı keyifli bir hafta sonu kahvaltısı yapmak istiyorsanız, Beykoz kahvaltı yeri olarak Mihrabat Restaurant’ı tercih edebilirsiniz.

Adres: Mihrabat Caddesi No:50 Kanlıca Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 425 8616

mihrabat korusu

7) Hıngal Mantı

Mantıların şahı olarak bilinen geleneksel Dağıstan mantısı Hıngal’ın ülkemizdeki adresi Hıngal Mantı. 2008 yılında Küçük Çamlıca Kısıklı’da hizmete açılan Hıngal Mantı, sonraki yıllarda Beykoz’a taşınmış. Bu mekanın bahçe katında Mantı Terziliği Atölyesi olarak da adlandırılan Hıngal Mantı, giriş katında ise Güneş Sofrası yer alıyor.

Bir aile işletmesi olan Hıngal Mantı’da samimi ve sıcak bir ortam karşılıyor sizi. Burada kıymalı, acılı-acısız, peynirli, patatesli, ıspanaklı, kahveli peynirli, sebzeli, etli ısırganlı, tavuklu, sebzeli, ceviz soğan havuçlu ve somon balıklı başta olmak üzere Hıngal mantısının onlarca çeşidini bulabilirsiniz. Dilerseniz, tadı damağınızda kalacak bu lezzeti kilo ile satın alarak evinizde pişirebilir ya da ailenizle paylaşabilirsiniz. Farklı lezzetleri denemeyi seviyorsanız ve yolunuz Beykoz’dan geçiyorsa mutlaka Hıngal Mantı’ya uğramanızı öneririz.

Adres: Çiftlik, Cumhuriyet Caddesi, Miraç Sk. No:3, 34830 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 326 46 35

hıngal mantı beykoz

8) Five O’Clock

Pastane ve kafe olarak hizmet veren Five O’Clock; Beykoz Acarlar’da yer alıyor. Benzersiz lezzeti, farklı sunumları ve hizmet anlayışı ile ön plana çıkan mekanın Kavacık ve Bodrum’da şubeleri bulunuyor. Hem tasarımı hem de lezzetleriyle dikkat çeken mekan, 2001 yılından bu yana faaliyette. Five O’Clock’ta butik pasta çeşitlerinden çikolata aranjmanlarına, hediyelik paketlerden tuzlu çeşitlerine kadar birçok ürünü bulabilirsiniz. Mekanda ayrıca özel davetler ve etkinlikler organize ediliyor. Özellikle sıcak yaz günlerine ferahlatıcı etkisiyle damga vuran reyhan şerbetini bir de Five O’Clock’ta denemenizi öneririz. Mekanın her lezzeti ayrı güzel ama özellikle bazlama burgeri, kişnişli yoğurt sos ile servis edilen falafeli, turşulu ılık humusu ve tahin soslu Kemalpaşa tatlısını mutlaka tatmalısınız.

Adres: Rüzgarlıbahçe, Selvi Çıkmazı Kavacık, Beykoz

İletişim: 0216 485 45 00

five o'clock beykoz

9) SushiCo

Beykoz’daki lezzet durakları listemize Uzak Doğu yiyeceklerinin ülkemizdeki en büyük restoran zincirlerinden biri olan Sushico ile devam ediyoruz. Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor ya da bu mutfağın ünlü yemeklerini ilk kez denemek istiyorsanız mutlaka Sushico’ya uğramalısınız. 1997 yılında bu yana hizmet veren Sushico’nun ülkemizde İstanbul, İzmir, Ankara, Muğla ve Eskişehir’in çeşitli noktalarında şubeleri bulunuyor. Çin, Japon ve Thai mutfağının geleneksel yemeklerini bulabileceğiniz Sushico, zengin bir menüye sahip. SushiCo’nun spesiyalleri arasında özel Sushi Roll’lardan zencefil soslu çıtır tavuğa, kuşkonmazlı dana etinden kızarmış Pekin ördeğine kadar uzanan onlarca yemek çeşidini bulabilirsiniz.

Adres: ACR LOFT Alışveriş Merkezi, Acarlar Mahallesi, Polonez Bağlantı Yolu, Kamer Çıkmazı No:2 34805 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 425 06 00

Sushico Menü Fiyatları 2020 – Uzak Doğu Mutfağının Efsaneleri

sushico beykoz

10) Maria’s Cheesecakes

Cheesecake aşıklarını müdavim yapan, cheesecake sevmeyenleri ise cheesecake sever yapan bir mekan ile karşınızdayız. 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Maria’s Cheesecakes’in Beykoz’daki merkezinin yanı sıra Ataşehir, Göktürk, Acıbadem ve Beşiktaş’ta şubeleri bulunuyor. Ev yapımı cheesecake, kurabiye ve kekler yapan mekanın en çok beğenilen ürünlerinden biri de peynirli pizzadır. Bal kabaklı, limonlu frambuazlı başta olmak üzere onlarca çeşit chesecake yapılan Maria’s Cheesecakes, lezzetiyle herkesten tam not alıyor. Maria isminde bir tatlı aşığı tarafından işletilen bu mekana mutlaka uğramalısınız.

Adres: Çiftlik mh. Cumhuriyet Cad. no. 231/D Çavuşbaşı, Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 479 67 81

maria's cheesecake

11) Yakamoz Restaurant

Kanlıca iskelesinin hemen yanı başında konumlanan Yakamoz Restaurant, 2003 yılından bu yana balık sever İstanbullular için hizmet veriyor. Eşsiz boğaz manzarasını izleyerek balık yemek isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Yakamoz Restaurant, zengin menüsüyle damakları tatlandırıyor. Mevsimin en taze balıklarının sunulduğu mekan hızlı servisi, sıcak ve samimi ortamıyla beğeni topluyor. Yakamoz Restaurant’a Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden ya da Emirgan İskelesi’nden hareket eden tekneleri kullanarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Adres: Kanlıca İskelesi Yanı No:1 Kanlıca, Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 331 00 13

yakamoz restaurant beykoz

12) İkinci Bahar Restaurant

Kanlıca’da yer alan İkinci Bahar Restaurant’a bir giden bir daha gitmek istiyor. Zengin menüsüyle her damak zevkine hitap eden mekanın özellikle et yemekleri çok beğeniliyor. Mekanın her yemeği lezzet garantili olsa da özellikle kuzu tandırı ve etli sarmayı denemenizi öneririz.

Adres: Kanlıca Mh., Mihrabat Cd. No:20, 34810 Beykoz, İstanbul

İletişim: 0216 425 72 92

ikinci bahar restaurant

Beykoz’da Gezilecek Yerler – Aktivite Tavsiyeleri

Eşsiz boğaz manzarasıyla Karadeniz ile Marmara arasında köpür kuran Beykoz’da gezilip görülmesi gereken onlarca yer bulunuyor. İşte İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Beykoz’da mutlaka ziyaret etmeniz gereken yerler….

  • Hidiv Kasrı: Yemyeşil ağaçlarla çevrili bir koru içerisinde adeta bir saray yavrusuna benzeyen Hidiv Kasrı, Beykoz’da görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.
  • Anadolu Hisarı Kalesi: İstanbul boğazının Anadolu yakasındaki kalesi, bölgenin en eski tarihi yapılarından biridir. Bu tarihi kaleye ev sahipliği yapan Anadoluhisarı semti, sokakları ve taş evleri ile gezip görülmeye değer bir semttir.
  • Riva: Denizi, yeşili ve sakinliği ile meşhur bir sahil kasabasıdır. Rakı balık keyfi yapmayı seviyorsanız ya da huzurla dolu birkaç gün geçirmek istiyorsanız mutlaka Riva’ya uğramalısınız.
  • Polonezköy Tabiat Parkı: 4800 metrelik yürüyüş parkuru içeren Polonezköy Tabiat Parkı, özellikle trekking severlerin uğrak yerlerinden biridir.

Polonezköy Kahvaltı Mekanları – Doğanın İçinde En İyi 5 Kahvaltı Yeri

polonezköy tabiat parkı
  • Otağtepe: Eşsiz bir boğaz manzarası sunan Otağtepe, Kavacık sınırları içerisindedir. Beykoz’da görülmesi gereken yerler denildiğinde ilk akla gelen adreslerden biri olan Otağtepe’ye mutlaka gitmenizi öneririz.
  • Mihrabat Korusu: Kanlıca sırtlarında konumlanan Mihrabat Korusu, muhteşem bir boğaz manzarası sunuyor. 3 kilometrelik bir yürüyüş parkuruna sahip olan koruda keyifli saatler geçirebilirsiniz.
  • Yuşa Tepesi: Beykoz’da en çok ziyaret edilen noktalardan biridir. Denize en yakın en yüksek tepede yer alan Yuşa Tepesi’nde Yuşa Peygamber’in yattığına inanılır.
  • Anadolu Feneri: 1956 yılında inşa edilen Anadolu Feneri, İstanbul boğazının Karadeniz çıkış noktasında yer alır. 20 metre boyundaki fener beyaz taştan yapılmıştır.
  • Beykoz Korusu: Yeşilin hemen her tonunu sunan Beykoz Korusu’nun benzersiz manzarası ve sakinliği eşliğinde huzurlu anlar yaşayabilirsiniz.
  • Yoros Kalesi: İstanbul boğazının Karadeniz çıkışına yakın bir noktada, Anadolu Kavağı’nda yer alan Yoros Kalesi, Doğa Roma dönemine ait bir eserdir.
  • Akbaba Sultan Türbesi: Ak Mehmed Efendi olarak da bilinen Akbaba Sultan, İstanbul’un fethi sırasında Buhara’dan gelen halk dostlarından biridir. Fetih sonrasında, Akbaba Sultan talebeleriyle birlikte Beykoz’a gelerek dergah kurar ve uzun yıllar burada yaşar. Akbaba Sultan’ın türbesi ağaçlıklar arasındadır. Yoros Kalesi’ne yakın bir noktadadır.
  • İshak Ağa Çeşmesi: Osmanlı padişahlarından I. Mahmud zamanında çeşitli görevlerde yer alan İshak Ağa, İstanbul’a beş cami yaptırmıştır. Bunlardan dördü Beykoz’da biri ise Kireçburnu’nda yer alır. Bu çeşmeler arasında en beğenileni Beykoz’da Mustafa Ağa Camii’nin karşısında bulunan, Onçeşmeler olarak bilinen meydan çeşmesidir.
  • Küçüksu Kasrı: Tarihi çok eskilere dayanan Küçüksu Kasrı, büyüleyici bir mimariye sahip. Anadolu Hisarı’nda deniz kenarındaki bu iki katlı yapı görülmeye değerdir.
küçüksu kasrı beykoz

Kanlıca’da Nerede Ne Yenir? En İyi 5 Restoran – Gezilecek Yerler

Beykoz Korusu – Parmaklarınızı Yiyeceğiniz Açık Büfe Kahvaltı 2020

Hidiv Kasrı’nda Sultanlara Layık Osmanlı Kahvaltısına Ne Dersiniz?

Mihrabat Korusu’nda Ne Yenir? Şahane Manzaraya Karşı Kahvaltı Keyfi

Küçüksu Kasrı Kahvaltı Menüsü Enfes Boğaziçi Manzarası Sizi Bekliyor!

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda nerede ne yenir sorunuza yanıt verebilecek yemek & mekan rehberi konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride yurt içi ve yurt dışından pek çok farklı şehir için derlediğiniz restoran ve yemek mekanlarına, söz konusu şehrin mutfak kültürüne, tadılması gereken meşhur yemeklerine dair bilgilere tek yazı içerisinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ziyaret etmeyi planladığınız şehir veya bölge için özel olarak listelenmiş fotoğraflı lezzet durakları, adres ve iletişim bilgileri, ün salmış yemekleri içeren rehber yazılar seyahatinizi kolaylaştırmayı hedefler. Sunmuş olduğumuz bilgiler öneri niteliğindedir. Yazı yayına alındıktan sonra bilgilerin zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebileceğini önemle hatırlatırız.

Öne Çıkan Yorumlar Yeni Gelen Yorumlar
NYT Yazar
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi
2024 Nisan Ayının 30 Popüler Tarifi

Nisan ayında binlerce kez deftere eklenen, pek çok takipçimizin beğenisini kazanan en özel tarifler bu…

En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları Tarifi
En İyi Mama Sandalyesi Modelleri, Özellikleri, Yorumları

Mama Sandalyesi Ürün İncelemeleri İlk 6 aylık anne sütü sürecinden sonra katı ve ek gıda…

Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları
Espresso Nedir? Nasıl Yapılır ve İçilir? Çeşitleri, Faydaları

Espresso: Küçük Fincanda Yoğun Lezzet! Tüm dünyaya İtalya'dan yayılan espresso kahvesi, oldukça yoğun aromalı ve…

Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri Tarifi
Mineral Nedir? İçeren Besinler, Görevleri, Özellikleri

Mineraller: Sağlığınızı Güçlendiren Gizli Hazineler! Sağlıklı beslenme söz konusu olduğunda vitamin ve minerallerin görevleri hayati…

Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı
Kapsül Kahve Nedir? Nasıl Yapılır? Zararlı Mı? Çeşitleri, Kullanımı

Kapsül Kahve: Pratik & İşlevsel Kahve Deneyimi Kahve kültürü modern yaşamın vazgeçilmez rutinleri arasında yerini…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Tarifler Geri
Videolar Geri