Zayıflama Hikayeleri: Başarılı 5 Gerçek Tecrübe

Zayıflama Hikayeleri: Başarılı 5 Gerçek Tecrübe Tarifi

Kilo Verme Hikayeleri Motivasyonunuzu Artıracak!

Zayıflama hikayeleri dinlerken bir an kahramanın yerine kendinizi koyduğunuz oldu mu? Diyet programları, düzenli sporlar, doktor kontrolleri ile mücadele ettiğinizi hayal ettiğiniz anlar olmuştur. Her pazartesi başlanan diyetler çok geçmeden çevrenin etkisiyle bozulmuş olabilir.

Sakın kilo veremedim diye üzülmeyin. Sizlere kilo verme konusunda ilham olacak zayıflama başarı hikayeleri derledik. Bu hikayelerden yola çıkarak insanların nasıl kilo verdiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece zayıflama sürecinde sık sık mucize zayıflama hikayeleri hatırlanacak ve ikram edilen yaş pastalara kolayca “Hayır” diyebileceksiniz.

zayıflama hikayeleri

Yakın zamanda yaşanan zayıflama motivasyon hikayeleri gerçek kişilerin ifadeleri ile derlenmiş ve size sunulmuştur. Bir ayda 10 kilo vermenin hiç de zor olmadığını anlamak için satırlarda yer alan moral verici cümleler sizi yarın sabah diyete başlatabilir. Sağlığınızı düşünerek çıkacağınız bu yolda ilginç zayıflama hikayeleri ile zorlanmadan kilo verebilirsiniz. Çünkü sizinle aynı yoldan geçen, aynı derdi paylaşan ve aynı sağlık sorunlarının tehdidi altında olan yüzlerce insan var.

Kilo vermek isteyenler! Bu konuda yalnız değilsiniz. Koşarak, diyet yaparak, az yiyerek, sağlıklı beslenerek ve yürüyerek zayıflama hikayeleri içinde bulunan insanlardan güç veren alıntılar sizlerle… Gerçek zayıflama hikayeleri ile zayıflama maratonuna başlamak çok daha kolaydır çünkü insanoğlu olarak benzer zorluklar yaşayanların kazandıkları zaferleri görmek bize her zaman güç verir.

Sağlıklı zayıflama süreci için beslenme uzmanı kontrolü, dengeli beslenme ve egzersiz unsurlarının önemi gözetilmelidir.

1 Ay İçinde 10 Kilo Veren Günnur Hanım’ın Hikayesi

Günnur Hanım, diyete başlamadan önce kendine sözler verdiğini anlatıyor. Kendini yormadan ve aç bırakmadan bu yola çıkmanın daha sağlıklı olacağına inanmış. Bu yola çıkarken attığı ilk adım tuzu ve şekeri hayatından çıkarmak olmuş. Öğünlerine sebze ve meyveyi de ekleyerek kilo verme sürecinde en doğru kararı almış diyebiliriz. En önemli detayı sizlerle paylaşalım: Yediklerinde kaçamağa yer vermemek için tüm öğünlerini not almış. Her ne kadar çevresi tatlıları afiyetle tüketse de, Günnur Hanım verdiği emeklerin boşa gitmemesi için o tatlılara hayır demiştir.

Günnur Hanım, sağlıklı beslenmeye devam ederken hayatına sporu da eklemiştir. Daha önceden sporla arası çok iyi olmadığından bedenine birden yüklenmemiştir. Böylece nefes darlığı riskini de önlemiştir. Günlük yürüyüş mesafesine her geçen gün 250 metre daha ekleyerek yürüyüşü hayatında ilke haline getirmiştir. Sadece yürüyüşten değil aynı zamanda egzersiz hareketleri ile de yağ yakımını hızlandırmayı başarmıştır.

Sağlıklı beslenme ve spor derken suyun diyet sürecinde ne kadar önemli olduğunu vurgular. Gün içinde en az 2 litre su içtiğini belirtir ve özellikle de soğuk su ile daha kolay yağ yaktığını ekler. Bu tatlı serüvenin sonunda Günnur Hanım 1 aylık süre içinde 10 kilo vererek daha sağlıklı nefes almaya başlamıştır. Azimle zayıflama hikayeleri arasında verdiği kilolar ile gerçekten ilham verici bir hikayeye sahip olan Günnur Hanım ile tanışınca hele ki sadece birkaç kilo fazlanız varsa onlardan kurtulmanın çok da zor olmadığını fark etmişsinizdir.

Kaynak: zayiflamaiksiri.com

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri: Vücudunuza Şekil Verecek 5 Hareket

zayıflama

105 Kilodan 55 Kiloyu Gören Eylül Hanım’ın Hikayesi

Eylül Hanım kilo vermeye başlamadan önce kendisinin kilo veremeyeceğine inanmaktaydı. Fakat bir sabah uyandı ve o günün geldiğini anladı. Her hafta tartıldığını ve bu süre içinde haftalık 1 kilo verdiğini gördükten sonra, kendine olan inancı daha da yükselmeye başladı. Asitli ve gazlı içecekleri, beyaz ekmeği hayatından çıkardı ve günlük olarak 30 dakikalık tempolu yürüyüşler yaptı.

Diyetisyen kontrolü ile öğünlerini düzenleyen Eylül Hanım, yemeklerine ilave olarak tuz koymadı. 2.5 litre suyu kesinlikle gün içinde tüketti. Öğün atlamadan, kurallarına uyarak ve kendine inanarak yola devam etti. Abur cubur olarak tabir edilen zararlı yiyeceklerden kesinlikle yemedi ve ara öğünlerinde meyve yemeyi tercih etti. İşte bu yolun sonunda Eylül Hanım, 1 yıllık süre içinde tartıda 55 kiloyu gördü.

Ani acıkmalara karşı uykudan önce bir kase yoğurt tüketmenin etkili olduğunu ifade eden Eylül Hanım, kilo vermek isteyenlerin sabredip kendilerine söz vermelerini vurgulamaktadır. Azimli zayıflama hikayeleri arasında sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş kilo verenlerin verdikleri kiloları geri almadıkları da bilinen bir gerçektir. Bu yüzden eğer kilo fazlanız 1-2 kilodan çoksa, şok diyetler yerine uzun vadeli zayıflama planları yapmanızı öneririz.

Kaynak: zayiflama.net

Bacak İnceltme Hareketleri, Evde 5 Kolay Yöntemle Daha İnce Bacaklar

kilo verme

 

Handan Hanım 30 Kiloyu Nasıl Verdi?

Zayıflama başarı hikayeleri listemizde sıra geldi tam 30 kilo veren Handan Hanımın hikayesine!

Çocukluk dönemini çok zayıf geçiren Handan Hanım, ergenlik döneminden itibaren epey yemek yiyen biri olmuş. Ergenliğinden bir süre sonra diyete merhaba demiş ve defalarca diyete başlamıştır. Zayıflama yolunda en çok yapılan hatalardan biri olan aç kalmayı, ne yazık ki Handan Hanım da denemiştir. Etkisiz olduğunu anladıktan sonra daha bilinçli şekilde kilo vermek istemiştir ve diyetisyen kontrolü altında bir sürece girmiştir.

Kendine söz verdikten sonra hayatına su içme alışkanlığını ve 7 öğünü ekledi. Az ölçüde fakat sık aralıklarla yeme düzenini oluşturdu. Daha önce su ile arası iyi olmayan Handan Hanım, suyun kilo verdirdiğini görünce daha da içmeye başladı. Tam buğday ürünleri, esmer ekmek, sağlıklı pişirme yöntemleri ile Handan Hanım’ın daha önce görmediği rakamlar nihayet tartıda kendini belli etmeye başladı.

Kilo verirken hiç acıkmadığını ve sıkılmadığını belirten Handan Hanım, ara öğünlerini hep yanında taşıdığını da ekler. Çevresinden gelen güzel yorumlarla daha da moral bulduğunu ve kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Handan Hanım, sağlıklı şekilde 30 kilo vermeyi başarmıştır.

Kaynak: www.haberturk.com

Karın Egzersizleri: Evde Kısa Sürede Karın Eritme Etkili 10 Kolay Hareket

kilo verme

4) 20 Kilo Verilen Bir Zayıflama Hikayesi

Doğum gününde, yeni yaşında yeni bir bedene merhaba diyecek bu hikayenin kahramanı. Tartıda 82 kiloyu gördükten sonra artık kilo vermenin vakti geldi diyerek doğum gününde yeniden doğmak için kendine söz verdi. Artık kilosu ile gündeme gelmekten sıkılmıştı ve beğendiği elbisenin daha ufak bedenini giymek istiyordu. İşte bu amaçla kötü yeme alışkanlığını rafa kaldırdı. Akşam yemeğini geç saatlerde yemekten vazgeçti. Kilo verenlerin hikayesi içinde genelde gördüğümüz gibi sadece yemekten kısmak yeterli değildi ve elbette bu kişi de hayatına sporu da dahil etti.

Haftanın 3 veya 4 gününü spora ayırarak istediği kiloya adım adım yaklaştı. Kahramanımızın amacı iyi bir bedene sahip olmak ve daha sağlıklı kalmaktı. Günlük su tüketim miktarını 2.5 litre olarak belirledi ve kahvaltıdan önce yeşil çay içmeye başladı.

Kilo vermeye başlamadan önce ve bu sürede doktor kontrolünü ihmal etmedi. Zaman zaman kan değerlerini kontrol ettirdi. Daha az yemek tüketerek daha çok hareket etmeye başladı. Uykudan önce bir bardak su içip gece acıkmasının önüne geçti. Hedeflediği kiloya ulaşırken kendine verdiği sözleri de unutmadı. Bu süre içinde yaklaşık 20 kilo verdi ve artık daha mutlu!

Kaynak: www.obezite.com

Az Kalorili Yemekler: Düşük Kalorili 21 Leziz Tarif

 kalorili yiyecekler

5) 35 Kilo Veren Oğuzhan Bey’in Hikayesi

Zayıflama hikayeleri erkek örneklerini çok görmeyiz sanki zayıflamak için mücadele verenler hep kadınlarmış gibi bir izlenim vardır ama bu tabii ki doğru değil çünkü erkekler de kilo alıyor. 7 yaşından beri kilo alan Oğuzhan Bey, 16 yaşına kadar çok zorlu günlerden geçtiğini ifade ediyor. Sokağa çıktığında kendini rahat hissetmediğini ve alışveriş yaparken beden konusunda çok zorlandığını anlatıyor. 2014 yılına Mayıs ayı gibi iştahı kapandı ve kahvaltıya daha fazla önem vermeye başladı. Öğünlerini az yemeklerle geçirmeye başlayan Oğuzhan Bey, yemeklerine baharat ilave etmeyi alışkanlık haline getirdi. Baharatların yağ yakımını hızlandırdığını biliyordu çünkü.

Akşam yemek vaktinde çok az yemek yiyen Oğuzhan Bey, bu öğünde daha çok salata ve meyve yemeyi alışkanlık haline getirdi. Beyninin ona oynadığı oyunlara fırsat vermemek için kendine hep tok olduğunu söyledi. Zayıflamak isteyenlere kahvaltıya önem verilmesi gerektiğini önermektedir. Bol su tüketiminin bu süreçte çok önemli bir rolü olduğunu ekler. Hareket eden kişilerin daha kolay kilo verdiğini de ayrıca belirtir. İçecek konusunda limonata tavsiye eder. Limonata hem yağ yakan hem de ferahlatan bir içecektir. Yemeklere mutlaka baharat eklemenizi önerir. Eğer bu şekilde bir kilo verme sürecine merhaba derseniz, kendisinin 35 kilo verdiği gibi sizin de ciddi kilo verebileceğinizi ifade eder.

Kaynak: diyetkulubu.co

Sağlıklı Beslenmek İstiyorum: 20 Mucizevi Besin

elma

Hızlıca zayıflamak isterken sağlığınızdan olmayın! Bu bilgiler de aklınızda olsun:

Hızlı Zayıflama: Kısa Sürede Kilo Verenlerin En Çok Yaptığı 8 Hata

Hızlı Kilo Verme Sürecinde Doğru Bilinen 6 Yanlış, Diyetisyen Uyarıyor

İlginizi çekebilir:

Kalça Eritme Paket Programı! Hareketleri, Diyeti ve Kür Tarifleri

Plank Hareketi Nedir? Evde Nasıl Yapılır? Faydaları, Ne İşe Yarar?

Basen Eritme Yöntemleri: Egzersizler, Kür Tarifleri, Bitkisel Çözüm

Evde Kilo Verme Egzersizleri: Hızlı, Kolay ve Etkili! Resimli Anlatım

Squat Nedir? Faydaları, Resimli Squat Hareketleri, Kaç Kalori Yakar?

--

Nefis Yemek Tarifleri WhatsApp kanalı açıldı, hemen siz de katılın.

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 850.000'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

Okuyucunun Dikkatine

Blog sayfamızda sağlıklı yaşam, diyet ve kişisel bakım konularını kapsayan yazılar genel bilgilendirme amaçlıdır. Kategoride çeşitli hastalıklar için evde bitkisel çözüm önerileri, besleyici fonksiyonel gıda takviyeleri, doğal cilt ve saç bakımı maskesi tarifleri ile uygulanışları, kilo kontrolüne yardımcı diyet listeleri ve sağlıklı beslenme programları yer almaktadır. İlgili besinin, ürünün ya da diyet listesinin etkileri her bünyede değişkenlik gösterebilir. Yazı yayına alındıktan sonra, zaman içerisinde güncelliğini ve geçerliliğini yitirebilir. Sunmuş olduğumuz bilgiler hiçbir zaman doktor teşhisinin yerini tutmaz, reçete niteliği taşımaz. Bilgileri uygulamadan önce alanında uzman görüşü almanızı tavsiye eder; aksi durumda oluşabilecek yan etkilerden sitemizin sorumlu tutulamayacağını önemle hatırlatırız.

Yorumlar

İlk yorumu sen yaz.

Yaptığın yorumlarla diğerlerine yardımcı ol.

NYT Yazar
Bunlar da İlginizi Çekebilir
5 i Bir Yerde Zayıflama Çayı Tarifi

5 i Bir Yerde Zayıflama Çayı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Zayıflama Yoğurdu Tarifi

Zayıflama Yoğurdu

1-2 kişilik, 10dk Hazırlık, Pişirme yok
Zayıflatan Kahve Tarifi

Zayıflatan Kahve

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
5 Dakikada Gerçek Lavaş Tarifi (Videolu)

5 Dakikada Gerçek Lavaş Tarifi (Videolu)

4-6 kişilik, 5dk Hazırlık, 20dk Pişirme
Zayıflatan Detoks Tarifi

Zayıflatan Detoks

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Zayıflatan Yoğurt Tarifi

Zayıflatan Yoğurt

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Gerçekten Gerçek Tulumba Tatlısı Tarifi

Gerçekten Gerçek Tulumba Tatlısı

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, Pişirme yok
Zayıflatan Limon Suyu Tarifi

Zayıflatan Limon Suyu

1-2 kişilik, 5dk Hazırlık, 5dk Pişirme
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı Tarifi
L Karnitin Nedir, Ne İşe Yarar? Faydaları, Zararları, Kullanımı

 L Karnitin: Yağ Yakan ve Enerji Veren Amino Asit Spor salonlarında zaman geçirenler, yağ yakmak…

D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları Tarifi
D3 Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar? Eksikliği Belirtileri, Faydaları

D3 Vitamini (Kolekalsiferol) D vitamini, insan sağlığı için kritik bir rol oynayan ve birçok önemli…

B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri Tarifi
B6 Vitamini Nedir? Ne İşe Yarar? Nelerde Var? Eksikliği Belirtileri

B6 Vitamini (Piridoksin) B6 vitamini (piridoksin) bir B vitamin kompleksinin parçasıdır ve insan sağlığı için…

1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir? Tarifi
1 Saat Yürüyüş Kaç Kalori Yakar? Zayıflatır Mı? Faydaları Nelerdir?

1 Saat Yürüyerek Kaç Kalori Harcarım? Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2018 verilerine göre dünya nüfusunun…

Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler Tarifi
Bayram Tatlıları: En İyi, Resimli ve Videolu Tarifler

Bayramın neşesini ve birlikteliğini en leziz bayram tatlıları ile taçlandırmaya hazır mısınız? Bayram paylaştıkça güzel…

Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri Tarifi
Pek Food’tan Pek İyi Ramazan Tarifleri

Pek Food pratik ve çeşitli ürünleriyle sofralarınızı renklendirmeye geliyor! Yenilikçi çözümleri sayesinde dakikalar içinde pişirilmeye…

Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir? Tarifi
Chia Tohumu Faydaları: Ne İşe Yarar, Neye İyi Gelir?

Chia Tohumu: Sağlıklı Beslenme Trendi Süper Gıda! Chia tohumu, "Salvia hispanica" adlı bitkinin tohumlarından elde…

Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit Tarifi
Yoğurtlu Çorba Tarifleri: Lezzet Garantili 30 Çeşit

Nefis Yemek Tarifleri mutfağından, en beğenilen yoğurtlu çorba tarifleri huzurlarınızda! Ana malzemesi yoğurt olan ve…

Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir? Tarifi
Madımak Otu Nedir? Faydaları Nelerdir, Neye İyi Gelir?

Madımak: Anadolu'nun Binbir Şifalı Tarla Bitkisi! Madımak otu, Orta Anadolu mutfağında yaygın bir kullanıma sahip olan…

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil? Tarifi
2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Kaç Gün Tatil?

2024 Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün? Her sene büyük bir heyecanla beklenen ramazan ayı,…

2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek? Tarifi
2024 Ramazan ve Ramazan Bayramı Kaç Gün Sürecek?

Bu Yıl Ramazanda Kaç Gün Oruç Tutacağız? Her sene hasretle beklenen 11 ayın sultanı ramazan…

En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği Tarifi
En İyi Nespresso Kahve Makineleri, Kullanımı ve Temizliği

Nespresso Kahve Makinesi İncelemeleri Nespresso kahve makineleri, kahve tutkunlarının favori seçimlerinden biridir ve evde, ofiste…

Tarifler Geri
Videolar Geri